Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Öt és még mindig fél


Lassan elkezdhetek verseket sírni, hírek helyett, hetet-havat összeróni, szórni a rímeket a RAM-okban, hisz okulni így tanul a „magyar” az ashramokban, jesivákban, mulatva, tangában tant-rázva a rongyot, mi maradt agya és szíve helyén, de nyugodtan, hisz a mindent látó szemérem résen van az emberisegg peremén. Jöhet immár Jézus a kivetített, a megfeszített vásznon, a hülyének mindegy, csak 3D-ben és hosszú orrot lásson, miközben csöpörög a chemtrailos vér, Kövér disznók röfögnek a Gabi-Gabi nyárson.

Van itt már 5 és még mindig fél a szó, ha féleszû ki szól, de abból több van egyre sokasodó, egyre kevesebbet mondó, de rikácsoló harácsoló, ki sejti már, hogy ívet húz az ellipszis és közelít Kalüpszó hetedik évének vége, s ha már Apofiszt várjuk, tán csak elér az apokalipszis is, mert minden jó, ha jó a vége! A mûtét sikerült, a páciens halott, de így nyerhet új életet, vagy legalább csinálhat ötbõl hatot. De még van idõ mindig, nem hajt a krími tatár és a kozák sapka is csak dísztárgy, ahogy a saska is a hüvelyben rozsdál, mert van még a marhahúshoz tartár. A cirkusz körbe jár és ökrök bámulják és búgatnak bõszen ebben a késõnyári-tavaszi, télies õszben.

A ketrecajtó nyitva, az õrök elszeleltek, s marad az örök körforgásban a tékozlók dúlása, ostobák Dúrók, durák Vonaglása és az agysejt-károsultak pártokba töm-õrülnek, s örülnek, hogy a hülyeség nincs egyedül, mert sokan vannak, kik együtt egyre többen lesznek, és az értelemre tesznek egy katolikus, félig már szinonim és anonim, pedofil-filioszemita egyetemes reszketeg keresztet. Be ke kell lássuk, ennyire képes a nép, kinek se lelke, se szelleme nem ép, és teste is ép, hogy van még, de ha jól megy azt is magához ragadja az ég. Köztünk szólva is, ráférne rég! Se méltóság, se báj, csak baj és hájfejû, sz@r szagú massza egy zsidó-cigány keverék, mely oly kényes a rasszra, de látni sem lát az orrától tovább egy araszra...és egy kis számú, számon tartott közeg, mint a kõzet, lenyomata annak, mi egykor nemes volt és vala, õrzi a szót és ûzi a szút, mely rágná bele magát - mint féreg -, kész kiszívni a magyar lélekbõl a zsidó kígyó mérget! Õk állnak a várták és õrzik a kaput, amely a fej, a híd, a hit a fõt, mi a tudással összeköt.

Verseket kell írnom, véreseket! A naple-mente mostanában mindig bíborvörös, bõröm Blanka szerint ráncos – öregszem-, tekintetem egy nyugodt halálba-menõé, melyben benne van életem, mi múltam és jövõm, mely most még karcos és kard helyett karomban a kalapács vet szikrát, miközben keresem az életem és lelem az értelem titkát, döngetve a „napszemû” mesterséges sziklát. A kapum tárva, de ki zárva, az nem jut itt át. S nem hat meg, hogy nem hat még, csak õt és fél, nekem ez már nyolc, s kompóttal tele a polc.
Na de lássuk röviden a nemzetközi helyzet fokozódó fokozódását...! Néhány kapaszkodót adok, de nem akarok mindent magyarázni, mert már értenetek kell a szalá-mizós nemzet-politikai Pál-fordulatokat.

A Közel-Keletrõl kicsit fentebb tolódott a tekintet. Balkánra figyelmezzetek! Kész a Tehéngázoló alatti alagút. Tudjátok, ott rabolta át Ázsiából Európát Zeusz-Szuez aranybika képében és most Brüsszel fõ szimbóluma. Itt meg Brüsszel-ellenes Kohn-aliance alakulgat V4 ek és B-6-ok formájában. Érdemes lenne áttanulmányozni az I. és II. Balkáni háborút, amibõl az I. VH kinõhette magát, jól megkóhspiráltan, mert sok az analógia, csak most másképp kell zajlania és nem „Nagy Romnia”, hanem egy Kis Románia kell kikeveredjen belõle. Errõl szól a zsidó-terelt, de már FSZB ráültetett autonómia-törekvések és átvitt értelemben az újabb mesterséges ukrán-orosz gáz és csatlakozási vita is. A régió leválasztása van folyamatban az EU-ról és ezt Lavrov is megerõsíti, úgy hogy felszólítja Nyugatot, hogy ne csináljanak mesterséges határokat...! Tetszik, nem teszik, ez van!

Tegnap úgy „hallottam”, hogy Rotschildékról is valami pletyka kering, hogy gondjaik vannak. Még nem kaptam megerõsítést, de tán többen bekrepáltak a famíliából. Végül is had hulljon a sátánista banda, ha így van.

Ez beleférne a leleplezéses sorozatba, még akkor is, ha esetleg csak eljátszatják a halálukat és elvonulnak a Marsra, szépen csendben. A katonahírekkel tele a padlás, minden hírek a fegyverekre és energiára, pénzpolitikára, korrupcióra és vallási dogmatizmusra vannak kihegyezve, persze az „erkölcs” mindig hangsúlyos kérdés mintha valakiknek nagyon fontos lenne visszavezetni ezt az elzsidósodott, bamba emberiséget a „jó irányba”. Persze a visszavezetõk zöm is parazita..., de ezt ti itt már kívülrõl tudjátok. Mikor korábban mondtam, hogy több körös ez a történet és nincs ideje ringbe szállni, mert bundázott mérkõzésekrõl van szó, az most jobban kilátszik, mint pata. A „bajai videó” a cigány-zsidó választási csalásról, mint oktatófilm jelenik meg...és csak mosolygok rajta, hogy tán törvénybe is foglalják, hogy ilyet nem szabad és tán még az „alkotmányba” is beleteszik...vagy Gyurcsány kamikaze-ügyködése...ami teljes mivoltában titkosszolgálati terelés, hogy ki legyenek mondva ki nem mondott dolgok és nem lehessen már ezt a „népnek”, ennek az ostoba masszának sem beadni mindent, hanem kezdjen már el vitatkozni, gondolkodni végre! Elmondja, hogy jobb nem tudni, honnan jöttek pártpénzek és persze nem csak nekik ám. Erre a rendõrség nekem ilyet ír. Már az is csoda, hogy írtak, de hát ki nem sz@rja le ma már, hogy mit nyekereg egy ostoba „rendõr”. Még nem válaszoltam rá!
Apropó, ha már a rendõrség, akkor érdemes odafigyelni arra, hogy az egyre nyilvánvalóbbá tett liberális zsidó Jóbik vonulat kiegyezés a háttérben megtörténhetett. Ne véletlen „ekézik” Orsóst és hozzák a focis-stadionos milliárdos polgárpukkasztásos leszerepeléseket, miközben az ország lakossága egyre szegényebb és ugye a banki eladósodottaknak is csak a coki jár..., de ez a „játék” része, mert tereik át a birkákat a jóbikos zsidó-ketrecbe. A rendõrség nem véletlen van úgy, ahogy van. Majdan át kell õket nevezni „csendõrségnek”, mert a „királysághoz” ez jobban illik. Ezért is hagyják a gárdistákat és a „csendõröket” jóbikozni, sõt Mészáros Imrét (õ nem az NBH-s gój motoros ECHO Tv-s) még a parlamentbe is jelölik képviselõnek.

Talán emlékeztek még erre a „cikkre”.
Gárda-biznisz

Link

Nos, a múlt nyáron Mészárossal Baján váltottam pár szót a „cikk” apropóján. Nem volt verekedés. Jó magyar ember ezt megerõsíthetem. Kb. annyi esze is van, mint egy jó magyarnak. Csak felszínesen, de egy kis „postaimreösszest” elmondtam neki és a válasz, hogy „ezt nem tudtam, ezt sem tudtam...tényleg? Ez igaz? ...”

Itt meg egy kis elkékeztetõ!Na szóval a jóbikos zsidó hurok a nyakán van és nem csak neki, hanem sok „jó magyarnak”...és persze a polgárõrségbõl is egy „rendõrség-helettesítõ” csapat kell legyen. Tudjátok, Szebb Jövõt Polgárõr Associacion...! Persze sem a polgárõrnek, se a gárdistának nem kell tudnia, hogy miben vesz részt, mert eddig is a zöm hülye volt mindehhez..., de ne legyetek elfogultak. A rendõrség bedöntését is tervezték és ehhez Minda Zolit most elkezdték tolni a médiában kicsit nagyobb széllel és persze „engem” is szeretnének ehhez felhasználni.

Nehéz azt mondani erre, hogy nincs ez rendben, hisz az egész úgy moslék, ahogy van, csak az alternatíva is egy csapda, sõt még nagyobb csapda, de hát ha meg kell legyen, akkor meg is lesz.

A francia-porosz háborúban 1871-ben a párizsi kommün hasonló szerepet vállalt. Közben és utána is ment a mészárlás rendesen.

A jóbik szerepe egyszerre liberál-buzinak lenni a nezeti-radikálisból, miközben az õket mozgató szolgálatok átadják a teret a most szervezõdõ „radikális” pártoknak. Jöhet a Magyar Hajnal (amely kilépett jóbikosok és egyéb lelki károsultak gyûjtõhelye), aztán jön Kásler is, Halász, Horkovits...és még jó néhány megosztó szervezet...de Thürmer és az MNA is igazán ütõs összeállítás.

Nos, van egy jó hírem. Ez már annak a jele, hogy Tiltás, Tûrés, Támogatás korszak a Támogatás fázisba lépett, vagyis ma már szabad a radikálisnak is nyilvánosan felvállalni, hogy demokratikusan hülye. A kiéheztetés után ez teljesen természetes és emberi és még haragudni sem lehet rájuk ezért, csak az nem fog tetszeni, ha nem megyünk szavazni egyikre sem, mert aki szavaz az a RENDSZER-t támogatja. Hogy lesz ebbõl paradigma-váltás? Külföldi zsidaj szavazókkal, ki tudja kikkel és aztán meg lehet nyivákolni megint. Ide most erõs szavakat írtam volna de inkább kinyitottam a bicskám. Már szívesen belevágnám szépen sorba „most meg nem nevezettekbe” és végig a szemébe néznék, hogy lássam, biztosan elhúzta-e a mocskos kis „lelkét” ebbõl a világból a pokolra, ahonnan jött és ahová valóban tartozik.

Szóval, van még idõ a „nemzeti” ébredésre, mert az agyhalottakat nem lehet felébreszteni.

Ha valakit érdekel, akkor kicsit nézzen utána a Németország megalakulásának Bismarc kancellár tevékenységének és a szociál-demokraták (szocialisták) akkori üldözésének, amelybõl hirtelen támogatás lett és meg is combosodtak Marx-Engelszék... Rosa Luxemburgék... ott is, miközben nálunk éppen kiegyezés után Istóczyék Antiszemita Párttal próbáltak véget vetni a „parlamentben” a Solymosi Eszter -gyilkolók tevékenységének...
Az eredményt ismerjük.

A forgatókönyv azonos és még csapjátok hozzá „Trianont” is. Németország mintájára készül most az Európai Egyesült Államok és azon belül a Magyar Királyság autonóm területi egységekbõl. Persze minden régióban a szabadkõmûves szidó lába lóg ki, de hát ha valakinek nem tetszik, az szóljon, kiabáljon. Én már kicsit rekedt vagyok és amúgy sem az értelemre apellálok, legalábbis nem a „magyarság” általam eddig megismert rétegére nem. Vannak magasabb körök, amik ezt a kérdést is globálisan hivatottak lerendezni.

De mindez tényleg csak a pórnép szemébe szórt homok. Minden „demokratikus” terv nagyon gyorsan borulhat és ehhez már öt és fél van most is, ahogy ezt az "erkölcstan-könyv" borító is beszédesen elmagyarázza. Minden szimbólum benne van, amit nem lehet félreértelmezni.


Hozzszlsok


#81 | postaimre - 2013. november 08. 07:26:11
Ha már átmentünk rockiba...nem árt teljesen tiszázni, hogy a "zene", mint piac aztán 100%-os zsidótelített iparág az elég egyértelmû kétértelmû üzeneteivel. Nem arról van szó, hogy a zen-ész éppen milyen érzelmû, vagy értelmû, esetleg fajilag mennyire nem ember, de mindez azért nem kicsit lényeges. Nézzétek meg a kohncertek hallgatóságának összetételét, reakcóit a csikk hegyeket és az elfogyasztott alkohol mennyiségét. Még aki tényleg lelkesülni igyekszik az élõ zenére, annak is elmegy az életkedve, végigmustrálva a csürhét és teljesen mindegy, hogy nem-zeti, vagy nem nem-zeti tetkókkal vannak kivarva. A hányson ez nem látszik úgy sem.

Lázadó koromban én is kedveltem a rockot, bár azzal óvtam magam, hogy nem értve az angol szöveget erre nyumtam a fekvõtámaszt, csináltam a felüléseket és bedugózott füllel bicajoztam.
Ma már ilyesmire lelkesedem.

YouTube Vide


Az EGY-rõl meg ennyit, röviden!

YouTube Vide
#82 | Maguskacska - 2013. november 08. 08:39:00
Köszönöm Imre, az átrvezetést a túloldalról, ahol a Gresham törvény tombolt(a gagyi mindíg kiszorítja az értéket)....
-számonmra manapság szinte mindent elmond, ha valakinek a gyermekei tanulnak néptáncot ....
YouTube Vide

bár ez meg lett koreografálva...
YouTube Vide

és õk is : Fantastic Hasidic Dance
YouTube Vide

Dancing the Hora -már (1üt táncolnak a nõkkel)
YouTube Vide


egy néptáncost, a tartásáról és a mozgáskultúrájáról simán fel lehet ismerni...

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.