Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Láttam Joseph Ratzingert, amikor megölt egy kislányt


A vatik√°ni b√Ľn√∂k √ļj bizony√≠t√©kai arra sz√≥l√≠tj√°k fel az olasz politikusokat, hogy n√©zzenek szembe Ferenc P√°p√°val a k√∂vetkez√Ķ meghirdetett b√≠r√≥s√°gi √ľgyben - A P√°pas√°g visszav√°g√°sa glob√°lis "s√∂t√©t m√Ľvelet" t√°mad√°sokkal az ITCCS ellen.

A b√ľntet√Ķelj√°r√°s egy m√°sik p√°p√°val kapcsolatosan k√∂zelebb ker√ľlt a megval√≥sul√°shoz ebben a h√≥napban, ahogy az olasz politikusok egyet√©rtettek, hogy egy√ľttm√Ľk√∂dnek az ITCCS-el egy k√∂z√∂s b√≠r√≥s√°gon a p√°pas√°g ellen, egy k√∂r√∂z√∂tt sz√∂kev√©ny igazs√°gszolg√°ltat√°s el√Ķli rejteget√©se miatt: a lev√°ltott Benedek P√°pa, Joseph Ratzinger szem√©ly√©ben.

A meg√°llapod√°sra azt k√∂vet√Ķen ker√ľlt sor, hogy egy sor szemtan√ļ meger√Ķs√≠tette Ratzinger r√©szv√©tel√©t egy ritu√°lis gyermek fel√°ldoz√°son 1987 augusztus√°ban, Hollandi√°ban.

"L√°ttam Joseph Ratzingert meggyilkolni egy kisl√°nyt egy francia kast√©lyban 1987 √Ķsz√©n, √°ll√≠totta az a tan√ļ, aki rendszeres r√©sztvev√Ķ volt gyermekek ritu√°lis k√≠nz√°s√°nak √©s meggyilkol√°s√°nak ritu√°l√©j√°n.

"Annyira sz√∂rny√Ľ √©s borzalmas volt, √©s ez nem csak egyszer t√∂rt√©nt meg. Ratzinger gyakran r√©szt vett ezekben. √ē √©s Alfrink (holland katolikus b√≠boros) √©s Bernhard herceg (Bilderberg alap√≠t√≥) voltak n√©h√°nyan a jelent√Ķsebb emberek k√∂z√ľl, akik r√©szt vettek benne."

Ez az √ļj szemtan√ļ meger√Ķs√≠ti Toos Nijenhuis besz√°mol√≥j√°t, egy holland n√Ķ√©t, aki a k√∂zv√©lem√©ny el√© l√©pett m√°jus 8-√°n Ratzinger, Alfrink √©s Bernhard hasonl√≥ b√Ľncselekm√©nyei szemtan√ļjak√©nt.

Videó: http://www.youtub...A1o1Egi20c

Nem sokkal febru√°r 11-i hivatal√°r√≥l val√≥ t√∂rt√©nelmi lemond√°sa ut√°n, Joseph Ratzingert el√≠t√©lte emberis√©g elleni b√Ľncselekm√©nyek√©rt 2013 febru√°r 25-√©n a br√ľsszeli sz√©khely√Ľ Nemzetk√∂zi Polg√°rjogi B√≠r√≥s√°g, √©s egy glob√°lis polg√°ri elfogat√≥parancsot adott ki ellene. Az√≥ta elker√ľlte a letart√≥ztat√°st Vatik√°nv√°roson bel√ľl a jelenlegi Ferenc P√°pa rendelete v√©delm√©ben.

A napvil√°gra ker√ľlt √ļj bizony√≠t√©kok a Vatik√°n b√Ľnr√©szess√©g√©t t√°masztj√°k al√° gyerek gyilkoss√°gokban, mely egyet√©rt√©sre k√©sztette olasz politikusok egy csoportj√°t, hogy egy√ľttm√Ķk√∂djenek az ITCCS-el, hogy szemben√©zzenek a p√°pas√°ggal egy polg√°ri b√≠r√≥s√°gi perben a jelenlegi Ferenc P√°pa, Jorge Bergoglio, a mened√©ket kapott Ratzinger ellen a h√°bor√ļs b√Ľn√∂kben val√≥ b√Ľnr√©szess√©g√©√©rt. A politikusok z√°rt t√°rgyal√°sokat folytattak az ITCCS k√©pvisel√Ķivel szeptember 22-√©n.

"Nem a fel√ľlvizsg√°lat√°t, hanem a Vatik√°nnak k√∂t√∂tt Later√°ni Szerz√Ķd√©s elt√∂rl√©s√©nek lehet√Ķs√©g√©t keress√ľk, akiknek tev√©kenys√©ge, a gyermekek ellen elk√∂vetett nemi er√Ķszak b√Ľnp√°rtol√°sa biztosan kimer√≠ti a Nemzetk√∂zi B√Ľnszervezet fogalm√°t a nemzetk√∂zi jog szerint" - jelentette ki a politikusok sz√≥viv√Ķje.

Erre v√°laszul, ugyanazon az okt√≥ber 7-i h√©ten, amikor ezek az √ļj √°ll√≠t√°sok napvil√°got l√°ttak, a Vatik√°n egy sor t√°mad√°st kezdett az ITCCS csoportok ellen Eur√≥p√°ban, az egyh√°z r√©szv√©tel√©nek dokument√°l√°s√°val kapcsolatban a ritu√°lis szekta gyilkoss√°gokban.

Fizetett √ľgyn√∂k√∂k szabot√°lt√°k az ITCCS munk√°j√°t Hollandi√°ban √©s √ćrorsz√°gban azon a h√©ten √©s okt√≥ber 14-√©n, amikor a f√Ķ ITCCS weboldalt t√∂nkretett√©k ugyanezek a szabot√Ķr√∂k.

Politikai forr√°sok kider√≠tett√©k, hogy ezek fizetett t√°mad√°sok voltak, √©s a Vatik√°ni Hivatalon, a Vatik√°n k√©m√ľgyn√∂ks√©g√©n, az √ļgynevezett "Szent Sz√∂vets√©gen", vagy A Szervezeten kereszt√ľl koordin√°lt√°k √Ķket, √©s a hozz√° kapcsol√≥d√≥ "piszkos m√Ľveletek" irod√°n, a Sodalitium Pianumon kereszt√ľl, melyet 1913-ban R√≥m√°ban alap√≠tottak. Nekik szint√©n k√∂z√ľk van a Holland P√°pai Nuncius, Anfre Dupuy √©rsek √ľgyn√∂keihez, akik k√∂zvetlen kapcsolatot hoztak l√©tre a k√©t szabot√Ķrrel, "Mel-el √©s Richard Ve-vel". √©s a dublini √©rsekkel, Diarmuid Martinnal, aki szint√©n fizetett ken√Ķp√©nzt, hogy megzavarj√°k az ITCCS munk√°j√°t √ćrorsz√°gban.

"Nyilvánvaló, hogy a Vatikán pánikban van. Ez egy jó jel." - kommentálta az ITCCS helyi titkára Kevin Annett New York-ból.

"A politikai hull√°m az egyh√°z ellen fordul, √©s m√°r nem lehets√©ges a gyermekgyilkosoknak, hogy a Later√°ni Szerz√Ķd√©s k√∂penye m√∂g√© b√ļjjanak. Hal√°ltus√°j√°ban az egyh√°zi hierarchia a szok√°sos m√≥dszereket haszn√°lja, a hazugs√°got √©s a f√©lret√°j√©koztat√°st, hogy elterelj√©k a figyelmet a saj√°t b√Ľn√∂ss√©g√ľkr√Ķl."

V√°laszul erre az √°tt√∂r√©sre, √©s a munk√°ja elleni meg√ļjul√≥ t√°mad√°sokra, az ITCCS br√ľsszeli k√∂zponti igazgat√≥s√°ga a k√∂vetkez√Ķ k√∂zlem√©nyt teszi a vil√°gsajt√≥ √©s le√°nyv√°llalatai fel√© huszonhat orsz√°gban:

1. Novemberben h√°l√≥zatunk √∂sszeh√≠v egy nemzetk√∂zi sajt√≥t√°j√©koztat√≥t R√≥m√°ban olasz politikusokkal, hogy bejelents√ľk kamp√°nyunk egy √ļj szakasz√°t a Vatik√°n vil√°ghatalm√°nak felf√ľggeszt√©s√©re. Ez a kamp√°ny mag√°ban foglalja egy √ļj k√∂z√∂s b√≠r√≥s√°gi per ind√≠t√°s√°t a jelenlegi Ferenc P√°pa √©s √ľgyn√∂kei ellen, emberis√©g elleni b√Ľncselekm√©nyekben √©s ritu√°lis gyilkoss√°gokban val√≥ b√Ľnr√©szess√©g√©rt.

2. Ezen er√Ķfesz√≠t√©sek v√©delme √©rdek√©ben f√Ķ weboldalunkat az www.itccs.org-ot m√°r helyre√°ll√≠tott√°k, √©s √ļj biztons√°gi funkci√≥k v√©dik. Ezenk√≠v√ľl ezent√ļl minden ITCCS szekci√≥ egy hivatalos alapokm√°ny alatt m√Ľk√∂dik, melyet minden tagj√°nak al√° kell √≠rnia √©s fel kell r√° esk√ľdnie. Az alapokm√°ny felker√ľl az itccs.org oldal√°ra, √©s el lesz juttatva minden szekci√≥nak.

3. T√°j√©koztat√°sul k√∂z√∂lj√ľk, hogy a kor√°bbi telev√≠zi√≥s oldal, a www.itccs.tv vesz√©lybe ker√ľlt, √©s lefoglalt√°k a "Mel √©s Richard Ve" √°ln√©ven ismert fizetett √ľgyn√∂k√∂k, akik sz√°nd√©kosan az ITCCS-el szemben j√°rnak el, hogy befeket√≠ts√©k a munk√°nkat √©s Kevin Annett, ter√ľleti titk√°r j√≥ h√≠rnev√©t. Sem "Mel √©s Richard Ve", sem pedig az itccs.tv oldal semmilyen m√≥don nem k√©pviseli az ITCCS-t.

4. Jorge Bergoglio (m√°sn√©ven Ferenc P√°pa) √©s a Vatik√°n egy√©b tisztvisel√Ķi jelenleg b√Ľn√ľgyi nyomoz√°s alatt √°llnak emberkereskedelmet, gyermekk√≠nz√°st √©s gyilkoss√°gokat √©rint√Ķ sz√∂rny√Ľ b√Ľncselekm√©nyek miatt. Azt tan√°csoljuk minden szem√©lynek, hogy tart√≥zkodjanak Bergoglio √©s √ľgyn√∂kei seg√≠t√©s√©t√Ķl b√ľntet√©s terhe mellett, mert a R√≥mai P√°pai K√ļria √©s Hivatalt√≥l indul√≥ bizony√≠tott b√Ľn√ľgyi √∂sszeesk√ľv√©sben vesznek r√©szt.

Figyeljék a további bejelentéseket és intézkedéseket!
http://itccs.org/...f-holland/
http://ujvilagtud...nLIsHBOHIY

HozzŠszůlŠsok


#1 | eleven68 - 2013. november 01. 00:09:24
Elég hihetetlen ...
#2 | fulig_james - 2013. november 01. 05:18:03
Az! √Čs csak nekem t√Ľnik fel az al√°bbi r√©sz??
"L√°ttam Joseph Ratzingert meggyilkolni egy kisl√°nyt egy francia kast√©lyban 1987 √Ķsz√©n, √°ll√≠totta az a tan√ļ, aki rendszeres r√©sztvev√Ķ volt gyermekek ritu√°lis k√≠nz√°s√°nak √©s meggyilkol√°s√°nak ritu√°l√©j√°n.

"Annyira sz√∂rny√Ľ √©s borzalmas volt, √©s ez nem csak egyszer t√∂rt√©nt meg. Ratzinger gyakran r√©szt vett ezekben. √ē √©s Alfrink (holland katolikus b√≠boros) √©s Bernhard herceg (Bilderberg alap√≠t√≥) voltak n√©h√°nyan a jelent√Ķsebb emberek k√∂z√ľl, akik r√©szt vettek benne."

Aha, egy RENDSZERES r√©szt vev√Ķ, aki elborzad ett√Ķl az eg√©szt√Ķl √©s "tanuvallom√°s"-t tesz, de az√©rt elj√°rk√°lt oda adott id√Ķk√∂z√∂nk√©nt, n√©zel√Ķdni...h√°t nem??
Itt semmi m√°sr√≥l nincsen sz√≥, mint arr√≥l, hogy az emberekt√Ķl v√©gk√©pp el akarj√°k venni Istent, a hitet, a kapaszkod√≥kat. Aki ezt nem ismeri fel, s√Ķt, esetleg m√©g t√°mogatja is, az √Ķ c√©ljaikat szolg√°lja √©s nyomorult √°rul√≥!
#3 | postaimre - 2013. november 01. 08:43:39
James, ez csak a "kezdet"...azt√°n j√∂nnek a k√©sz√ľlt k√©pek √©s filmek is...! Akkor mit mond √©s ki? K√∂telez√Ķ bevallani, hogy az illumici mit is tett-vett, a tetves zsidajaival. Sokak "megt√©rnek" mostan√°ban √©s elkezdenek "k√∂h√∂gni", miben is vettek r√©sz. Tudod agg√≥dnak a "lelki √ľdv√©rt", vagy legal√°bbis a s√∂t√©t gazember feketes√©g√©rt, ami annak hely√©n van.
#4 | mezesmozes - 2013. november 01. 09:20:25
J√≥l l√°tod, James. A h√ľly√©knek b√°rmit lehet mes√©lni b√°rkir√Ķl, csak legyen min√©l szaftosabb √©s m√°r √©lveznek is.

Imre, a video felv√©telek l√©teznek a gyermek k√≠nz√°sr√≥l, meger√Ķszakol√°sr√≥l √©s egyebekr√Ķl (ez m√°r r√©g nem titok, minden rend√Ķrs√©g √©s titok szolg√°lat tud r√≥luk) √©n magam is l√°ttam ilyent amikor fiatal koromban pszichol√≥gusk√©nt mel√≥ztam egy sv√°jci rend√Ķrs√©gn√©l... akkor egy n√©vtelen felad√≥t√≥l j√∂tt a post√°n a sz√∂rny√Ľ CD, de azt√°n nem lett bel√Ķle semmi mert a sz√°lak mindig a nemzetk√∂zi politika √©s f√Ķleg a p√©nzvil√°g bels√Ķ k√∂reihez vezetnek.
#5 | Balu - 2013. november 01. 10:57:02
Eszem √°g√°ban sincs itt v√©deni az egyh√°zat, de illene m√°r ut√°nan√©zni ennek a senkih√°zi zsir√°f Annett-nek is meg az √Ķ h√≠res "International Tribunal into Crimes of Church and State"-j√©nek (az√©rt hadd tegyem hozz√°, a "Church" sz√≥ nemcsak a katolikus egyh√°zat jelenti, hanem mondjuk a szcientol√≥gust, mormont, judaist√°t stb. is - egyh√°zat √°ltal√°ban - ezek azonban K. Annettet nem √©rdeklik, pedig lenne vaj a f√ľl√ľk m√∂g√∂tt cs√Ķst√ľl). Ha valaki, h√°t ez a majom egy igazi kre√°lm√°ny, aki megrendel√©sre szapulja az egyh√°zat. √Čn akkor se hinn√©k ennek a n√≠mand seggnek, amikor k√©rdez, szerintem m√°r els√Ķ r√°n√©z√©sre se norm√°lis. Nem is azt a szerepet kapta, hogy b√°rmit is komolyan kivizsg√°ljon, hanem csak annyi, hogy feldobjon a m√©di√°ban bizonyos dolgokat. A titkosszolg√°latok m√°r az elm√ļlt √©vek sor√°n pontosan tudj√°k, mennyire h√ľlye az √°tlag plebsz √©s mihelyst megt√°mogatj√°k a barmot n√©mi m√©dia-h√°tsz√©llel (els√Ķsorban az interneten) + biztos√≠tanak neki n√©mi jogi immunit√°st, akkor meg√©ri a befektet√©st. Amit neki nem mondtak el, az kb. annyi lehet, hogy a szerepe nagyj√°b√≥l 4-5 √©vre sz√≥lt, ut√°na sz√©pen a fej√©re szarnak majd.
Ugyan hadd tegyem m√°n ide a pof√°j√°t, mert pontosan az "ilyen jelleg√Ľ" orc√°k szoktak mindig a kereszt√©nys√©g (ami nem ugyanaz, mint az egyh√°z, ugye) ellen agit√°lni - nomeg a buzih√°zass√°gok, tol-e-r√°ncia, bev√°ndorl√°s mellett:
www.consciencecommunications.co.uk/wp-content/uploads/2013/01/Kevin-Annett-2.jpg

Megjegyzem n√°lam az ilyen h√≠rek m√°r kontraprodukt√≠vok: min√©l jobban sz√≥rj√°k a szart valakire a m√©di√°ban meg a hasonl√≥ istenbarm√°k az interneten, ann√°l gyan√ļsabb, hogy az illet√Ķ valami√©rt nem tetszett ill. m√©g mindig nem tetszik a zelitnek. Akit b√©k√©n hagynak vagy dics√Ķ√≠tenek, rendszerint a "j√≥ szolga" - vagyis a mi szempontunkb√≥l egy alattomos tet√Ľ.
#6 | vadaszlany - 2013. november 01. 11:11:52
Imre,James!
Tudj√°tok,amikor elkezdenek eml√©kezni Ferenc √©s Benedek p√°p√°kkal kapcsolatban bizonyos szem√©lyek,akkor majd j√∂n az √©rem m√°sik oldala is,miszerint √Ķk is kezdenek eml√©kezni valakikre,hogy mit tettek,azt√°n m√©gsem mennek a sittre......Egy√©bk√©nt a hivatalukb√≥l kifoly√≥an t√ļl sok titkot tudtak meg.
Gyurcsány is igy járt és most röhög mindenkin.....
#7 | von Dorlatosch - 2013. november 01. 11:40:32
R√©szlet D'rabbik Tudatm√≥dos√≠t√°s c√≠m√Ľ k√∂nyv√©b√Ķl:

...gyermekek √©s fiatalok t√≠zezrei t√Ľnnek el otthonaikb√≥l minden √©vben √©s sokat k√∂z√ľl√ľk ritu√°lisan fel√°ldoznak. A "Reader's Digest" 1982. j√ļliusi sz√°ma szerint hozz√°vet√Ķleg 100 ezer gyermek t√Ľnik el nyomtalanul minden √©vben. Ez a sz√°m igen nagynak t√Ľnik, de mivel az FBI nem vezet err√Ķl nyilv√°ntart√°st, ez√©rt a pontos adatokat nem lehet tudni. Gunderson err√Ķl ezt mondotta:

"Az FBI-nak pontos adatai vannak arr√≥l, hogy h√°ny aut√≥t lopnak el minden √©vben. Ismeri az elk√∂vetett gyilkoss√°gok, meger√Ķszakol√°sok √©s rabl√°sok sz√°m√°t, de az FBI-nak halv√°ny fogalma sincs, hogy h√°ny gyermek t√Ľnik el minden √©vben. Nem gy√Ľjtik az erre vonatkoz√≥ adatokat. Minden h√≥napban minden fontos rend√Ķri k√∂zpont az Egyes√ľlt √Āllamokban beny√ļjtja az egys√©ges√≠tett b√Ľn√ľgyi statisztikai adatokat az FBI-nak. Igen egyszer√Ľ lenne ezekhez az adatokhoz m√©g egy oszlopot hozz√°tenni √©s beszerezni minden elt√Ľnt gyerekkel kapcsolatos bejelentet√©sr√Ķl egy ki√©rt√©kel√©st, nem besz√©lve azokr√≥l a gyermekekr√Ķl, akiket ritu√°lis c√©lb√≥l raboltak el √©s bizonyos esetekben meggyilkoltak. Meg vagyok gy√Ķz√Ķdve, hogy az FBI az√©rt nem k√©ri ezeket a statisztikai adatokat, mert nem akar r√≥luk tudni. Azonnali k√∂zfelh√°borod√°ssal szembes√ľln√©nek, mert a sz√°mok egy jelent√Ķs t√°rsadalmi probl√©m√°ra utaln√°nak. Ez a probl√©ma pedig azonnali akci√≥t ig√©nyelne."


Ny√≠lt titok, hogy semmilyen t√°rsadalmi, politikai, gazdas√°gi, egyh√°zi vezet√Ķ poz√≠ci√≥ sem t√∂lthet√Ķ be a ritu√°l√©kon val√≥ rendszeres akt√≠v(!) r√©szv√©tel n√©lk√ľl. Ez biztos√≠tja a felt√©tel n√©lk√ľli h√Ľs√©get √©s a tagok ezzel "foghat√≥v√°" is v√°lnak, mivel ezek az "esem√©nyek" dokument√°lva is vannak. Ha csak kb. igaz a fenti, elt√Ľnt gyermekekr√Ķl sz√≥l√≥ adat, akkor h√°ny ember t√Ľnhet el nyomtalanul √©vente az eg√©sz bolyg√≥n? ...√©s akkor m√©g tegy√ľk hozz√° a V√©reskereszt rendszeres v√©rbegy√Ľjt√Ķ kamp√°nyait is.
#8 | Kameleon - 2013. november 01. 12:14:22
kepfeltoltes.hu/131101/s_t_ni_benedek_p_pa_joseph_ratzinger_meteor_orosz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Letart√≥ztat√°si parancsot adnak ki Benedek P√°pa, Erzs√©bet Angol Kir√°lyn√Ķ √©s Stephen Harper Kanada Minisztereln√∂ke ellen
http://magyarnemz...;c_start=0

Benedek p√°pa az√©rt mondott le, hogy elker√ľlje a letart√≥ztat√°s√°t
http://magyarnemz...;c_start=0

Piramis teteje. Akik lelkeket több száz éve dróton rángatják.
-MINDEN √öT ROM√ĀBA VEZET-

http://www.ch-ser...dmore=4830

Hitler kancellár és Rothschild báró....
http://magyarnemz...;c_start=0

K√≠na √©s Oroszorsz√°g az egy√ľttm√Ľk√∂d√©s √ļtj√°n
http://magyarnemz...dmore=4904
#9 | river_wye - 2013. november 01. 12:37:06
Tiszaeszl√°r?
#10 | Kameleon - 2013. november 01. 12:39:40
H√°bor√ļs b√Ľn√∂kkel v√°dolj√°k Izraelt √©s Amos Yaron volt t√°bornokot
http://magyarnemz...;c_start=0

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.