Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Számos nagy lépés történt... - David Wilcock és Benjamin Fulford (2013.okt.28.)


Sz√°mos nagy l√©p√©s t√∂rt√©nt az √∂sszeesk√ľv√©s ellen a m√ļlt h√©ten, √©s m√©g t√∂bb lesz ezen a h√©ten, t√∂bb forr√°s szerint. Jap√°nban volt egy sor k√©s√Ķ esti csata, hogy ne engedj√©k egy √©szak-koreai gengszter csoportnak felvenni a rendel√©seket Michael Greent√Ķl, a Jap√°n Moszad f√Ķn√∂k√©t√Ķl, √©s a sz√©lh√°mos CIA-s Kenneth Curtist√Ķl. Ennek eredm√©nyek√©nt Green √©s Curtis m√©ly f√©lelmi √°llapotban vannak jap√°n sz√©ls√Ķjobbosok szerint, akik azt √°ll√≠tj√°k, hogy r√©szt vettek a harcban. A folyamatos perek a legut√≥bbi manipul√°lt jap√°n v√°laszt√°sok miatt szint√©n √©bren tartj√°k √Ķket √©jszaka.
Egy ehhez kapcsol√≥d√≥ fejlem√©ny, hogy a t√∂meggyilkos Benjamin Netanjahu bejelentette az izraeli sajt√≥ban a m√ļlt h√©ten, hogy megl√°togatta a P√°p√°t, de a P√°pa nem volt hajland√≥ tal√°lkozni vele, ami sz√°m√°ra jelent√Ķs tekint√©lyvesztes√©g. Id√Ķsebb Bush √©s Tony Blair mindketten megl√°togatt√°k az el√Ķz√Ķ el√°tkozott p√°p√°t, hogy v√©delmet k√©rjenek a h√°bor√ļs b√Ľn√∂ket vizsg√°l√≥ b√≠r√≥s√°g ellen, miut√°n hivatalukat elhagyt√°k. Megkapt√°k a v√©delmet cser√©be a Katolikus vall√°sra t√∂rt√©n√Ķ √°tt√©r√©s√©rt. √ögy t√Ľnik, hogy az √ļj vatik√°ni rezsim m√°r nem ny√ļjt mened√©ket a h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂knek az igazs√°gszolg√°ltat√°s el√Ķl. Ez azt jelenti, hogy Netanjahu nem √©lvezi a P2 csoport v√©delm√©t, √©s √≠gy val√≥sz√≠n√Ľleg kudarcra van √≠t√©lve.
Amint ez a h√≠rlev√©l a sajt√≥ba ker√ľl, egy P2 szabadk√Ķm√Ľves forr√°s h√≠vott, hogy elmondja azt, hogy a P2 f√Ķn√∂k√∂t, Marco di Maurot √©ppen letart√≥ztatt√°k, √©s a t√°rsaira is vad√°sznak. Sok m√°s fejlem√©ny is t√∂rt√©nt. Rockefeller h√°zi dinoszaurusza Henry Kissinger Oroszorsz√°gba ment egy koldul√≥ k√ľldet√©sre, de elutas√≠tott√°k a Vlagyimir Putyinnal val√≥ tal√°lkoz√≥t, Pentagon forr√°sok szerint.
Ez a tal√°lkoz√≥ra tett k√≠s√©rlet t√∂bbsz√∂r√∂s jel√©t mutatja a Rockefeller olajdoll√°r rendszer √∂sszeoml√°s√°nak. A szaud-ar√°biai korm√°ny bejelent√©se, hogy √ļjra√©rt√©kelj√©k a kapcsolatokat az Egyes√ľlt √Āllamokkal, √©s megtagadj√°k a helyet a Rockefeller ir√°ny√≠totta ENSZ Biztons√°gi Tan√°cs√°nak √ľl√©s√©n azt jelenti, hogy a Szaudi-h√°z le√°ll√≠thatja az olajdoll√°r elhelyez√©s√©t az √∂sszeesk√ľv√©s ir√°ny√≠totta bankokba az USA-ban.
Ez az√©rt van, mert a sza√ļdi rezsim nincs abban a helyzetben, hogy katonailag megv√©dje mag√°t, √©s mivel a Pentagon nem hajland√≥ t√∂bb√© harcolni az Al-Kaida bank√°rok√©rt, a rendszernek meg kell hajolnia Putyin fel√©, ha fenn akar maradni. M√©g akkor is k√©ts√©ges, hogy a b√Ľn√∂z√Ķ rezsim sokkal tov√°bb m√Ľk√∂dhetne.
Vannak egy√©rtelm√Ľ jelei, hogy a t√∂r√∂k nemzet is r√°√©bred az √ļj geopolitikai realit√°sokra. M√°r a v√°muni√≥r√≥l t√°rgyalnak Oroszorsz√°ggal, orosz h√≠r√ľgyn√∂ks√©gek szerint.
Azt is bejelentették, hogy vásárolnak egy rakétavédelmi rendszert Kínától annak ellenére, hogy NATO ország.
Szint√©n valami nagy dolog t√∂rt√©nik Ir√°nban a h√≠rad√°sok szerint. A hossz√ļt√°v√ļ legfels√Ķ szint√Ľ ir√°ni hatalmass√°got, Ali H√°menei ajatollahot, akinek √°ltal√°ban egy nagyon nyilv√°nos √©s l√°that√≥ √ľtemterve van, m√°r h√°rom hete nem l√°tt√°k, a Moszadhoz k√∂thet√Ķ Debka weboldal szerint.
http://www.debka.com/article/23393/Mystery-of-missing-ayatollah-Ali-Khamenei%E2%80%99s-three-week-seclusion-for-work-on-nuclear-deal-with-US
Ez jele lehet annak, hogy az ir√°ni Sabbat maffia√ľgyn√∂k√∂k, akik megpr√≥b√°lt√°k kiprovok√°lni a 3. Vil√°gh√°bor√ļt, p√°rhuzamosan az izraeli n√°ci sz√∂vets√©geseikkel egy√ľtt elt√°vol√≠t√°sra ker√ľltek. Term√©szetesen a nyilv√°nos t√°rgyal√°sok, hogy v√©get vessenek a patthelyzetnek a nyugattal az ir√°ni nukle√°ris fejleszt√©sek kapcs√°n, egy √ļjabb jele annak, hogy valami megv√°ltozott Hassan Rouhani √ļj eln√∂k alatt.
Mindebb√Ķl vil√°gos, hogy valami nagyon alapvet√Ķ v√°ltoz√°s t√∂rt√©nt a hatalmi strukt√ļr√°ban a K√∂zel-Keleten, √©s ez bizony√≠tja a r√©gi gener√°ci√≥s rabl√≥ b√°r√≥k v√©g√©t, mint David Rockefeller √©s George Bush. Aprop√≥ George Bush, az id√Ķsebb Bush √©rintkez√©sbe l√©pett a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°ggal a P2 p√°holyon kereszt√ľl, hogy elmondja, hogy neki √©s a csal√°dj√°nak semmi k√∂ze az Obama rezsimhez, √©s hogy Obama saj√°t maga j√°r el.
Obama maga csak egy sz√≥viv√Ķje volt a nagyon hossz√ļ ideig gazember er√Ķnek, a Federal Reserve Boardnak √©s Washington DC le√°nyv√°llalat√°nak. Ez a b√Ľn√∂z√Ķ banda t√°mad√°s alatt √°ll az eg√©sz vil√°gon, √©s sok jel mutat arra, hogy ezekben az id√Ķkben val√≥ban v√©ge lesz a j√°t√©knak sz√°mukra.
Tal√°n a legvil√°gosabb jele ennek az Eur√≥p√°val t√∂rt√©nt p√©ld√°tlan konfliktus. Az eur√≥pai v√°llalati h√≠r√ľgyn√∂ks√©gek tele vannak az eur√≥pai vezet√Ķk haragj√°nak t√∂rt√©neteivel azon t√©nyb√Ķl kifoly√≥lag, hogy az NSA k√©mkedett ut√°nuk. A k√©mked√©s m√∂g√∂tt els√Ķsorban v√°llalati titkok lop√°sa √°llt, √©s vajmi kev√©s k√∂ze volt a "terrorizmus elleni harchoz", mivel a terror az amerikai √∂sszeesk√ľv√©ssel √©s sz√∂vets√©geseivel kezd√Ķd√∂tt.
A legmegd√∂bbent√Ķbb kijelent√©s a m√ļlt h√©ten, amir√Ķl a Reuters √©s az orosz h√≠r√ľgyn√∂ks√©gek sz√°moltak be, √©s amit sok v√°llalati h√≠r√ľgyn√∂ks√©g nem k√∂z√∂lt, az Eur√≥pai Uni√≥ Parlamentj√©nek m√ļlt heti szavaz√°sa volt, hogy f√ľggessz√©k fel az Egyes√ľlt √Āllamokat a SWIFT nemzetk√∂zi p√©nz√ľgyi adatb√°zisb√≥l. Ez olyasfajta int√©zked√©s, amit a m√ļltban √Čszak-Korea √©s Mianmar ellen √©rv√©nyes√≠tettek.
Nem tudjuk meger√Ķs√≠teni, hogy mi t√∂rt√©nt az Amerikai Kongresszussal. Mindannyian Florid√°ba rep√ľltek m√ļlt cs√ľt√∂rt√∂k√∂n az amerikai hadsereggel, aminek egynapos kir√°ndul√°snak kellet volna lennie, de csak h√©tf√Ķn t√©rtek vissza Washingtonba. M√©g t√ļl korai megmondani, de ha szerencs√©sek vagyunk, akkor ki fog der√ľlni, hogy ezt a g√°gog√≥ libafalk√°t oda fogj√°k bez√°rni, ahov√° val√≥k.
A prostitu√°ltakr√≥l sz√≥lva, a jap√°n b√°bkorm√°ny szerepl√Ķi √ļgy tesznek, mintha politikusok lenn√©nek, mik√∂zben a Moszadnak dolgoznak, mely teljes f√©lelemben van, ahogy fentebb eml√≠tett√ľk. E sorok √≠r√≥ja okt√≥ber 22-√©n elment megn√©zni egy t√°rgyal√°st a korm√°ny elleni perben, mely elcsalta a legut√≥bbi √°ltal√°nos v√°laszt√°sokat. A felperesek azt mondj√°k, hogy a Toki√≥i Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°gn√°l Takashi Saitot, aki az egyik eln√∂kl√Ķ b√≠r√≥ az √ľgyben a Moszad zsarolja, mivel n√Ķi ruh√°ban jelent meg mint "Vikt√≥ria" vagy "Viki" Toki√≥ meleg ker√ľlet√©ben. A Toki√≥i Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g PR oszt√°lya azt mondta, hogy "err√Ķl nem fogunk besz√©lni", ami azt jelenti, hogy "nincs hozz√°f√Ľznival√≥".
Van m√©g egy p√°r nap Halloweenig, addig rem√©lhet√Ķleg t√∂bb ijeszt√Ķ dolog is fel fog bukkanni az √∂sszeesk√ľv√©s sz√°m√°ra.

Benjamin Fulford

David Wilcock hozzászólása:
Meg tudom er√Ķs√≠teni bennfentesekt√Ķl sz√°rmaz√≥ inform√°ci√≥kra alapozva, hogy amit Ben a m√ļlt h√©ten mondott, a JP Morgant eladt√°k a k√≠naiaknak. Igen jelent√Ķs esem√©ny zajlik most, √©s √ļgy t√Ľnik, hogy v√©gre k√∂zeledik a pillanat, amire mindannyian v√°rtunk. A k√©z√≠r√°s ott van a falon.
Az √∂sszeesk√ľv√©s tervez l√©trehozni egy mega-esem√©nyt valamikor a novemberi h√≥napban, ink√°bb kor√°bban, mint k√©s√Ķbb. Azt v√°rj√°k, hogy az "amerikaiak 83 sz√°zal√©k√°ra fog hatni", √©s b√°rhol vagy, amikor ez t√∂rt√©nik, tov√°bbra is ott leszel, hossz√ļ ideig.
√Čn minden ilyen figyelmeztet√©st k√©tkedve fogadok, de ugyanezt a figyelmeztet√©st hallom h√°rom f√ľggetlen forr√°sb√≥l. A bennfentesem azt mondta, hogy lehet egy bejelent√©s, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok teljesen cs√Ķdbe ment. Az √∂sszeesk√ľv√©s azt rem√©li, hogy ez "faji h√°bor√ļt" v√°lt ki, ahol a feket√©k bevonj√°k a spanyolokat, √©s elt√∂rlik √Ķket, azt√°n a feket√©k a feh√©rek ut√°n mennek, ami lehet√Ķv√© teszi az ellen√Ķrz√∂tt katonai fell√©p√©st a feket√©k ellen.
Ez a gondolkod√°s teljesen szembemegy a j√≥zan √©sszel. Ilyesmivel sohasem j√∂nn√©k el√Ķ magamt√≥l, csup√°n ez az, amit hallottam. Sz√°momra ez azt mutatja, hogy ezek a tervek er√Ķsen elv√°ltak a val√≥s√°gt√≥l. A l√©nyeg az, hogy el√©r√ľnk valami visszavonhatatlanhoz. Egy "utols√≥, k√©ts√©gbeesett pr√≥b√°lkoz√°s" folyik.
Ben, azt sem mondhatjuk, hogy a fukushimai 7.3-as leg√ļjabb f√∂ldreng√©s egy v√©letlen esem√©nynek t√Ľnne, amit val√≥sz√≠n√Ľleg √ļjra az √∂sszeesk√ľv√©s v√°ltott ki abban a rem√©nyben, hogy sokkal nagyobb k√°rokat okozzanak. Nem hiszem, hogy m√°s terveik sikerrel j√°rn√°nak.
B√°r hallottam ezeket a dolgokat h√°rom k√ľl√∂nb√∂z√Ķ forr√°sb√≥l, de m√©gsem hiszem, hogy valami nagy t√°rsadalmi √∂sszeoml√°st fogunk l√°tni, √≠gy arra b√°tor√≠tok mindenkit, hogy ne essen p√°nikba, hanem higgyen az emberis√©g j√≥s√°g√°ban √©s a pozit√≠v v√°ltoz√°sokban, melyek k√∂vetkeznek.
Az √∂sszeesk√ľv√©s nem tudja, hogy ezek az esem√©nysorok, melyekr√Ķl azt rem√©lik, hogy bek√∂vetkeznek, ellen√ľk fognak fordulni. L√°tsz√≥lag egy nagy haz√°rdj√°t√©kot √Ľznek azzal, hogy megpr√≥b√°lj√°k, b√°rmi is legyen az. A cs√Ķd bejelent√©se lehet az egyik dolog. Ha megpr√≥b√°lkoznak egy nukle√°ris t√°mad√°ssal, kudarcot vallanak, mert a f√∂ld√∂nk√≠v√ľli emberek nagyon is val√≥sak, √©s minden nagyobb h√°bor√ļs er√Ķfesz√≠t√©st blokkoltak, amit b√°rmif√©le szinten pr√≥b√°ltak elind√≠tani. Elk√©peszt√Ķ, hogy m√©g mindig azt hiszik, hogy k√©pesek b√°rmilyen nagyszab√°s√ļ m√Ľveletet elind√≠tani, de a rem√©ny √∂r√∂kk√© √©l.

David Wilcock


(ujvilagtudat)
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. november 03. 15:05:47
Kölcsönmilliók piszkos kezekbe
Japán: Jakuzáknak is hitelezett a második legnagyobb pénzintézet
N√©zze azokat az √©p√ľleteket, a k√©t rossz h√≠r√Ľ jap√°n c√©g egym√°s mellett tal√°lhat√≥ benn√ľk – mutat a taxis kiss√© k√°r√∂rvend√Ķen Toki√≥ belv√°ros√°ban k√©t magash√°zra. Jap√°nban a jakuz√°knak is hitelezett a m√°sodik legnagyobb p√©nzint√©zet.
http://nol.hu/kul...os_kezekbe

YouTube Videů
#2 | Kameleon - 2013. november 03. 15:21:46
YouTube Videů


Kik állnak e mögött az elhomályosítás mögött?
http://magyarnemz...=10#c57046

YouTube Videů
#3 | postaimre - 2013. november 03. 15:25:47
Izrael után is kémkedett Amerika

Izraeli sz√∂vets√©gese ut√°n is k√©mkedett Amerika – √°ll√≠totta a korm√°nyhoz k√∂zeli Iszr√°el Hajom (Izrael Ma) c√≠m√Ľ √ļjs√°g honlapj√°n vas√°rnap.
http://hvg.hu/vil...merika#rss

Titkos adatgy√Ľjt√©s: Eur√≥pa is pr√≥b√°lkozott

A n√©met h√≠rszerz√©s (BND) szombaton elismerte, hogy a brit, valamint m√°s eur√≥pai h√≠rszerz√Ķ szolg√°latokkal is egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt.

A BND sz√≥viv√Ķje a The Guardian c√≠m√Ľ brit lap azon besz√°mol√≥j√°ra reag√°lt, amely szerint a n√©met, a francia, a spanyol √©s a sv√©d h√≠rszerz√Ķ szolg√°latok a brit titkosszolg√°lati szervezettel, a GCHQ-val egy√ľttm√Ľk√∂dve fejlesztett√©k az internetes √©s telefonos adatforgalom t√∂meges figyel√©s√©re alkalmas tev√©kenys√©ghez sz√ľks√©ges technol√≥gi√°t az ut√≥bbi √∂t √©vben.
http://www.hir24....balkozott/
#4 | Perje - 2013. november 03. 18:11:41
Eddig szárazföldön kémkedtek az amerikaiak. Ezután víz alatt, drónnal "adják le a drótot".
http://www.presst...or-spying/
Ezt az √ļj fajta k√©mked√©st m√°r nem a h√≥ember, hanem valemeyik b√ļv√°r tudja majd kisziv√°rogtatni.
#5 | Kormos - 2013. november 03. 21:48:05
Sz√©p napot! Seg√≠tsetek ezt megmagyar√°zni: " Ha megpr√≥b√°lkoznak egy nukle√°ris t√°mad√°ssal, kudarcot vallanak ,mert a FOLDONK√ćVULI emberek nagyon is val√≥sak, √©s minden nagyobb h√°bor√ļs erofesz√≠t√©st blokkoltak, amit b√°rmif√©le szinten pr√≥b√°ltak elind√≠tani." Most mes√©t olvasok??? Vagy m√©gis megvan az UFO komunik√°ci√≥, vagy f√©lre√©rtem a gondolatokat.
#6 | mezesmozes - 2013. november 04. 09:28:25
√Čn is tettem egy nagy l√©p√©st: r√©l√©ptem a kap√°ra √©s most van egy kis piros p√ļp a homlokomon.
#7 | teremtes - 2013. november 05. 18:26:52
no, végre mán történni is fog valami?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.