Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hubei kapcsolatot keresett és talált is Budapesten


K√∂zel hatvanf√Ķs deleg√°ci√≥ k√≠s√©ret√©ben l√°togatott Magyarorsz√°gra a gazdas√°gilag egyik legjelent√Ķsebb k√≠nai tartom√°ny politikai vezet√©se. Hubei k√©pvisel√Ķi gazdas√°gi, illetve bar√°ti kapcsolatokat kerestek √©s tal√°ltak Budapesten.

K√∂zel hatvanf√Ķs deleg√°ci√≥ k√≠s√©ret√©ben a napokban Magyarorsz√°gra l√°togatott a k√≠nai Hubei tartom√°ny p√°rtf√Ķtitk√°ra, Li Hongzhong, valamint t√∂bb tartom√°nyi v√°ros polg√°rmestere √©s k√ľl√ľgyi vezet√Ķje. Hubei k√∂zel k√©tsz√°zezer n√©gyzetkilom√©ternyi ter√ľleten helyezkedik el K√≠na k√∂z√©ps√Ķ r√©sz√©n, a lakoss√°ga meghaladja a hatvanmilli√≥ f√Ķt; a gazdas√°gi vil√°gv√°ls√°g ellen√©re pedig az elm√ļlt √©vekben folyamatosan k√©t sz√°mjegy√Ľ gazdas√°gi n√∂veked√©st produk√°ltak. Ebben a tartom√°nyban, Wuhan v√°ros√°ban van t√∂bbek k√∂z√∂tt annak a Dongfeng nev√Ľ aut√≥ipari v√°llalatnak a k√∂zpontja, amely az √°gazati h√≠rek szerint a francia Peugeot √ļj t√∂bbs√©gi tulajdonosa lesz. Wuhan k√©pvisel√Ķje is tagja volt a deleg√°ci√≥nak, a l√°togat√°s sor√°n egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st √≠rtak al√° Gy√Ķr-Moson-Sopron megy√©vel.

A k√≠nai l√°togat√°s egyik kiemelt esem√©nye volt a Nagy Fal Magyar-K√≠nai Bar√°ts√°g Egyes√ľlet √°ltal szervezett programsorozat, amelynek r√©szek√©nt a Hubei-Magyar √úzleti F√≥rumon a magyar c√©geknek lehet√Ķse ny√≠lt k√≠nai partnerekre tal√°lni. Ut√≥bbi rendezv√©ny h√°zigazd√°ja Wang Hongliang, a K√≠nai N√©pk√∂zt√°rsas√°g magyarorsz√°gi nagyk√∂vets√©g√©nek gazdas√°gi tan√°csnoka, valamint Ol√°h Lajos, a Nagy Fal Egyes√ľlet eln√∂ke, DK-s orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ voltak. A szint√©n megrendez√©sre ker√ľlt Hubei-Magyar gazdas√°gi √©s kereskedelmi konferenci√°n m√°r szerz√Ķd√©sek al√°√≠r√°s√°ra is sor ker√ľlt; ez ut√≥bbi esem√©nyen Ujhelyi Istv√°n, a Parlament szocialista aleln√∂ke is besz√©det mondott a magyar √°llam k√©pvisel√Ķjek√©nt.

A k√≠nai p√°rtf√Ķtitk√°r magyarorsz√°gi l√°togat√°sa alkalm√°b√≥l tov√°bbi programokra is sor ker√ľlt, √≠gy Li Hongzhong ell√°togatott p√©ld√°ul a f√Ķv√°ros XV. ker√ľlet√©ben l√©v√Ķ Magyar-K√≠nai K√©t Tan√≠t√°si Nyelv√Ľ √Āltal√°nos Iskol√°ba, ahol k√©t interakt√≠v t√°bl√°t adom√°nyozott az int√©zm√©nynek, de a deleg√°ci√≥ megl√°togatta a magyar Parlament √©p√ľlet√©t is, ahol szint√©n Ol√°h Lajos √©s Ujhelyi Istv√°n l√°tt√°k vend√©g√ľl az √°zsiai politikusokat.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2013. november 03. 15:57:49
Kínai Magyar kapcsolatok margójára:

Pekingben volt egy (1) magyar vend√©gl√Ķ, amely r√∂vid √©s nem t√ļl sikeres √ľzleti m√ľk√∂dtet√©s ut√°n, a k√∂zel m√ļltban t√∂nkrement, √©s bez√°rt. (eg√©sz Kin√°ban ez volt az egyetlen egy)
A magyar konyha, √©s a magyar √©telek rendkiv√ľl gazdag kin√°lata ellen√©re, Magyarorsz√°gon, minden koszos sarkon v√≠rul egy-egy kinai gyors√©tterem. (a felk√≠n√°lt h√ļs√©telek eredet√©r√Ķl ne is besz√©lj√ľnk)
El tudom k√©pzelni az "egy√ľttm√Ľk√∂d√©si?" meg√°llapod√°st.......
#2 | postaimre - 2013. november 03. 16:21:03
Gutai így értelmezd!
http://magyarnemz...4#comments

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.