Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Háború lett a magyar sikertörténetbõl


Földháború kezdõdik Kishantoson a biogazdaság vezetõje szerint, miután nem adták át a területet az új bérlõknek.

Kishantoson húsz éve mûködik ökológiai gazdaság, de annak üzemeltetõi a Nemzeti Földalap összesen tíz pályázatán egyetlen négyzetméter földet sem nyertek. 452 hektár, akkora, mint a Margitsziget hatszor. Az ügyvezetõ bejelentette, hogy gyõztek, de ez nem jelent többet, mint háborút, amelyben várják a Greenpeace segítségét is. Ignáth Márk tudósít.
Link

Belvárosi nudizás Kishantosért ( MANGEL Koppámy?)

Link

Hozzszlsok


#1 | kincses - 2013. november 05. 12:48:27
No lám, vissza a gyökerekhez, megint a földért kell háborúzni. Remélem, egyebekben is visszatérünks_*_nyugi
#2 | Csodaszarvas - 2013. november 05. 13:12:03
Igen érdekes ez a kishantosi történet és talán még érdekesebb a szomszédos 9000 hektáros terület amit a Mezõfalvi Zrt mûvel.
"Azt pedig teljes titok övezi, hogy a cég egyáltalán hány évre kapta meg a 9000 hektáros földterületet. A törvény szerint a bérleti jog maximum tíz évre járt volna, de ez 2001 óta már eltelt, és azóta nem zajlott új nyilvános pályáztatás, ami az egyetlen legális út lenne a hosszabbításhoz."
http://444.hu/201...nek-innen/
"A cégnek 2006 óta német tulajdonosa van, a vezérigazgatója pedig az a Zászlós Tibor, akinek személyére olyan törvényt szabott a Fidesz, hogy az még Áder Jánosnak is sok volt."
http://444.hu/201...enyt-ader/
Kedves Mezõfalviak van esetleg bõvebb infótok errõl?
#3 | Kormos - 2013. november 05. 16:21:47
Sziasztok! Túlzottan homályos az egész ugy. : Nincs indoklás ki miért nyert??,vagy a másik fél miért veszített?? Titkos pílyázat kozszférában???!! Mi ez valami mega államCION titok??? Ott voltam késve érkezve, de szinte semilyen komoly kulissza titkot nem bírtam kicsavarni az ottani érintettektol. Egyeduli harcosként kuzd Ácsné!!!! Én így láttam a helyzetet. Nincs harcos férfi társ Ácsné mellett! A harcot nem adják fol, harcolnak a véksokig ez az uzenet cca 1 perc elotti.
#4 | csillagosvenyen - 2013. november 05. 18:11:45
meg kell védeni! kasza,kapa, vazsvella! ami van!
mire várnak? peticiózás lesz?
Kedves zsidó, ne vedd el a kis fõldünket.............stb.
#5 | kontroll88 - 2013. november 05. 18:38:12
zöldbékés cionistákkal kellene magyar földet megvédeni???
Ne b*sszatok már fel!!!
#6 | talpi - 2013. november 05. 18:59:58
Kormos!
Nem harcolni kell, "vívni", megvívni ha kell most ököllel és akkor eredményes lesz a "pályázat",. Ugyanis ezek a "vérgenyák arra bazíroznak, hogy minden lehetséges eszközt bevetve, a maguk malmára hajtsák a vizet. Választások közelednek és most minden"akár jellemtelene és nemtelen" wszköz is bevethetõ. Van mit veszteniük. Igaz, még nem ébredtek rá, hogy a földet nem vihetik magukkal, max, magukra húzhatják, ha befogadja szennyes testüket, mert lelkük nincs. Az üzenem az ottani"küzdõknek" hogy ez, ha nem is Gyöngyöspata, de annál sokkal magasabb régiókra nyúlik. Tehát, csak bátran, és ha kell, akkor "csülökre MAGyar" mert lesz támogatásuk. Nem kevés. Az "ügy" nem homályos nagyon is világos, világosabb a NAP-nál, de igyekeznek "sötét" gondolatokat elrejteni benne. A baj nem a pályázuat maga, hanem az, hogy "ebben részt vesz" valaki, akinek lövése sincs arról mit is indít útjára, de lelke rajta, vagyis, mit beszélek, "teste" mert lelke az nincs, nem is lehet.!
#7 | talpi - 2013. november 05. 19:03:08
apropó. "+Zrt" mit is takar ez a megnevezés?. nos-semmi mást mint azon emberek "zárt" társaságát, akiknek van vaj a fején bõven, azaz, nem "engednek" betekintés az ismert Nyrt" módjára, ami ugye, nyitott részvény társaság, "ezek zárt rt." vagyis ideje lenne õket szépen ""bezárni"" nem sok idõre, csak amíg élnek, s a szerzett javaikat szétosztani, ha véletlenül mégsem volna, akkor a családtagjaik javait, az utolsó szögig elvenni, mert "ebül jött pénz-ebül vész el".
#8 | Perje - 2013. november 05. 20:49:30
Követendõ példa: Olaszoirszágban gyüjtik nyilvánosan az adatokat a maffiózókról:
http://www.atv.hu...aleaks-org
#9 | cinnamon - 2013. november 06. 12:27:36
EZ volt már itt ? Ha igen ,elnézést kérek és törlöm!
http://varaljaszo.../h104.html

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.