Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ennyi volt - elt√Ľnnek a magyarok a F√∂ldr√Ķl


2500-ra – a jelenlegi demogr√°fiai adatok alapj√°n – elt√Ľnik Magyarorsz√°g n√©pess√©ge.
A vil√°g lakoss√°g√°r√≥l naprak√©sz adatokat k√∂zl√Ķ GeoHive.com szerint a vil√°g legn√©pesebb orsz√°ga tov√°bbra is K√≠na, de a napi l√©leksz√°m-n√∂veked√©sben India megel√Ķzi. Az orsz√°g lakoss√°g√°val ar√°nyos n√∂veked√©s tekintet√©ben a viszonylag kicsi Om√°n (3,7 milli√≥ lakos) a szuperrekorder, a lakoss√°g √©vente 7,89 sz√°zal√©kkal n√∂vekszik – id√©zi a port√°lt a Bumm.sk.

A leggyorsabban az oroszok fogynak (a t√∂bb mint 142 milli√≥s lakosb√≥l naponta 832 elt√Ľnik), b√°r a lakoss√°g ar√°ny√°ban megel√Ķzi n√©h√°ny orsz√°g, a rekorder Mold√°via, amelynek √©vente 0,78 sz√°zal√©kkal, Bulg√°ri√°nak pedig 0,76 sz√°zal√©kkal cs√∂kken a lakoss√°ga. Magyarorsz√°g jelenleg a 89., naponta 56 f√Ķvel cs√∂kken a n√©pess√©g, ami √©ves szinten 0,21 sz√°zal√©kos fogy√°st jelent. Ebben az √ľtemben 487 √©v alatt t√Ľnhetne el a teljes magyarorsz√°gi lakoss√°g. Szlov√°kia csak a vil√°g 114. legn√©pesebb orsz√°ga, de naponta 13 f√Ķvel t√∂bben vannak. Ez √©ves szinten 0,09 sz√°zal√©kos emelked√©s.

A port√°l becsl√©seket is k√∂z√∂l a n√∂veked√©si tendenci√°kat elemezve. A k√∂z√∂lt adatok alapj√°n 2050-re egy√©rtelm√Ľen India lesz a vil√°g legn√©pesebb orsz√°ga 1,62 milli√°rd lakossal. K√≠na eset√©ben egy stagn√°l√°st j√≥solnak, a mostanihoz hasonl√≥ l√©leksz√°mot. A most 3. USA lakoss√°ga is jelent√Ķsen emelkedne, azonban Nig√©ria felj√∂nne a harmadik helyre, leszor√≠tva az Egyes√ľlt √Āllamokat a 4. helyre. A GeoHive szerint 2050-ben 9 √©s f√©l milli√°rd lesz a F√∂ld lakoss√°ga.

A KSH minapi adatai szerint 2013 els√Ķ nyolc h√≥napj√°ban 57 895 gyermek sz√ľletett, 3,5 sz√°zal√©kkal kevesebb, mint egy √©vvel kor√°bban. A 84441 hal√°loz√°s 4,1 sz√°zal√©kos cs√∂kken√©st jelent a 2012. janu√°r–augusztusi id√Ķszakhoz k√©pest. A term√©szetes fogy√°s 26 546 f√Ķ volt, 1478-cal kevesebb az egy √©vvel kor√°bbin√°l, de a sz√ľlet√©ssz√°m az √©v els√Ķ √∂t h√≥napj√°ban folyamatosan elmaradt az el√Ķz√Ķ √©vit√Ķl,
Link

HozzŠszůlŠsok


#31 | gladiator07 - 2013. november 07. 18:02:26
Kedves Maguskacska. Megk√©rhetlek hogy - NE - sz√≥l√≠ts meg t√∂bbet. A "k√Ķt√∂mb" m√°sik r√©sz√©n √©l√ľnk, s a f√©lszavak - b√≥l is.., f√©lre √©rtj√ľk egym√°st. Hogy tiszt√°z√≥dhasson a k√©rd√©s, ami sohasem volt az, nem felelet, ..lett igaz√°n. S a sz√°nd√©k sem volt, "ok" az okozatra!

K√∂sz√∂n√∂m el√Ķre is!

√Āld√°s. Egy pog√°ny.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.