Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Dokumentum: 168 órás cionistának fizet havi fél milliót Vona


Mi a gond? Az eg√©sz parlamenti cs√ľrhe az√©rt kapja a j√ļd√°s-p√©niszt, mert a l√©nyeg√ľket adjkveszik. Az√©rt tetszik, hogy m√°snak sem tetszik. Viszont √©rtem, hogy Orb√°n mi√©rt √©s hogyan akar m√°r j√≥bikos szavaz√≥kkal nyelni!
Gabi tan√°csad√≥ja hitgy√ľlis cig√°nyokkal koszor√ļzik, volt ATV √©s H√≠r Tv tud√≥s√≠t√≥, az MSZP-nek is mel√≥zott √©s mel√≥zik. Tov√°bb√° p√°rt√°llami √ļjs√°g√≠r√≥ volt a Magyar R√°di√≥ban, miel√Ķtt a 168 √ďra nev√Ľ sz√©ls√Ķs√©gesen magyarellenes lapn√°l (is) folytatta volna a gengszterv√°lt√°s ut√°n. Barcs Endre a neve, aki ma az Eur√≥pai F√∂deralist√°k Uni√≥ja (UEF) nev√Ľ EU-s lobbiszervezet hazai vez√©re. akiknek honlapj√°n v√°llalt c√©lkit√Ľz√©s az ‘Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok’ l√©trehoz√°sa, a nemzet√°llamok v√©gs√Ķ felsz√°mol√°sa.
Vona √ľdv√∂sk√©je, Barcs Endre baloldalt, kett√Ķvel od√©bb Sz√°va. A "roma holokausztra" eml√©keznek

Vona √ľdv√∂sk√©je, Barcs Endre baloldalt, kett√Ķvel od√©bb Sz√°va. A “roma holokausztra” eml√©keznek
barcsciganyok

Finom társaaság: Szávától balra Barcs
barcsromaholo

Gabesz tanácsadója holokausztbizniszel

Sorozatunk √ļjabb √°llom√°sa k√∂vetkezik. Az els√Ķ r√©szben megtudhatta a magyar olvas√≥, hogy a Jobbik vezet√©se t√≠zmilli√≥s nagys√°grend√Ľ szerz√Ķd√©seket k√∂t√∂tt egy volt fideszes korm√°nytag c√©geivel, s ezek egyik√©n√©l egy MSZP-s f√Ķtan√°csad√≥ is dolgozik. Most egy m√©g s√∂t√©tebb fejezettel ismerked√ľnk meg, √©s hol van m√©g a v√©ge… A dokumentumok al√°bb.

El√Ķzm√©nycikk: Fideszeseket, MSZP-seket fizet Vona

Vona √©s Szab√≥ a Jobbik-frakci√≥ v√°laszt√≥kt√≥l kapott p√©nz√©b√Ķl k√∂zvetlen√ľl havi f√©l milli√≥t fizetett Barcs Endr√©nek 2011-ben, majd 2012-ben √©s 2013-ban m√©g h√°romszor f√©l milli√≥t. Adatok forr√°sa: Orsz√°ggy√Ľl√©s, a frakci√≥k keret√©re k√∂t√∂tt szerz√Ķd√©sek list√°ja, l√°sd a k√©pf√°jlokat.

A Jobbik-frakci√≥ magukat a k√∂zp√©nzen finansz√≠rozott szerz√Ķd√©seket √©s a teljes√≠t√©seket ugyanakkor nem hajland√≥ kiadni, noha Csender Tam√°s XIII. ker√ľleti √∂nkorm√°nyzati k√©pvisel√Ķ (ex-Jobbik) azokat m√©g j√ļniusban √≠r√°sos lev√©lben k√©rte Szab√≥√©kt√≥l. √Čs Von√°√©k besz√©lnek elsz√°moltat√°sr√≥l, √°tl√°that√≥s√°gr√≥l :) Persze a szerz√Ķd√©sek c√≠meit √©s √∂sszegeit sem adta ki √∂nk√©nt Jobbik. Az √∂sszes frakci√≥ kifizet√©si list√°j√°t a 444.hu k√©rte ki a ny√°ron az Orsz√°ggy√Ľl√©st√Ķl, amit meg is kaptak, de csak 2010 v√©g√©t√Ķl kezdve. Ha k√≠v√°ncsi az √∂sszes parlamenti p√°rtfrakci√≥ √∂sszes kifizet√©s√©re 2010 v√©g√©t√Ķl 2013 m√°jus√°ig, KATT IDE.

Barcs1barcs2barcs3barcs4barcs5
barcsendre168ora

Barcs: a 168 √ďr√°t√≥l a Jobbikig, az MSZP-t√Ķl a Fideszig

Barcs √©let√ļtja kifosztott haz√°nkban tipikusnak mondhat√≥. M√°r persze nem a magyarok k√∂r√©ben. Az ilyenek vil√°gn√©zete ak√°r 3 √©venk√©nt v√°ltozik, ami √°lland√≥, hogy mindig egym√°st, azaz hitsorsosaikat nyomj√°k, √©s teljesen v√©letlen√ľl mindig a k√∂zp√©nz k√∂zel√©be ker√ľlnek. A jelek szerint gond n√©lk√ľl utat tal√°ltak a “nemzeti radik√°lisokhoz” is. Barcs √©lete egy mondatban: cion nem v√©sz el, csak √°talakul. C√≠mszavakban: zsid√≥gyerek, MTK, p√°rt√°llami m√©dia, balliber√°lis m√©dia, MSZP, fideszes m√©dia, Jobbik, majd innen, vagy p√°rhuzamosan ism√©t a ny√≠ltan antimagyar t√©rf√©l, Magyarorsz√°g √°ztat√°sa az EU-n√°l stb. A vargabet√Ľk tengere az √©vtizedeket v√©gighazudoz√≥ gazembern√©l term√©szetes, ami sokkol√≥ lehet a kev√©sb√© t√°j√©kozottaknak, hogy vajon hogyan ker√ľlnek ilyenek secperc alatt a Jobbik h√°za t√°j√°ra.

Részletes életrajza alább.

Persze, Vona Szab√≥√©k nem tehetnek semmir√Ķl, nyilv√°n nem tudt√°k :)

Barcs 2009-ben Lovas Istv√°n br√ľsszeli Fidesz-tud√≥s√≠t√≥ aj√°nl√°s√°ra a Jobbik EP-k√©pvisel√Ķin√©l is “dolgozott”, Szegedi, Balcz√≥ √©s Morvai zsebb√Ķl is fizett√©k, sok ezer eur√≥val havonta. Hogy mit csin√°lt ott pontosan a nemzet √©rdek√©ben a cionista kavar√°son k√≠v√ľl, nem tudni mai napig.
MTK-s mezben, régen

MTK-s mezben, régen

K√©s√Ķbb, amikor ennek h√≠re elterjedt odahaza is jobbikos berkekben, l√°tsz√≥lag megv√°ltak t√Ķle, hogy azut√°n nem sokkal k√©s√Ķbb a Jobbik budapesti parlamenti frakci√≥j√°nak fizet√©si list√°j√°n bukkanjon fel. Ez, √©s a t√∂bbi szerz√Ķd√©s m√°r v√©gk√©pp nem volt nyilv√°nos, 2-3 emberen k√≠v√ľl a k√©pvisel√Ķk sem tudhatt√°k, nemhogy a tags√°g, mire folynak el a t√≠z √©s sz√°zmilli√≥k. Hogy ma fizet-e Barcsnak Vona (vagy ink√°bb Szab√≥, a p√°rt val√≥di ura), azt csak a 2013 m√°sodik f√©l√©vi adatok t√ľkr√©ben mondhatjuk meg, amelyek 2014 el√Ķtt nem lesznek nyilv√°nosak. Egy biztos, a 168 √≥r√°s zsid√≥ 2013 m√°jus√°ban m√©g a Jobbik fizet√©si list√°j√°n szerepelt, ny√°ron azonban m√°r a ‘roma holokausztra’ eml√©kezett √©s egy√ľtt koszor√ļzott a hitgy√ľlekezetes cig√°nyvajd√°val, Sz√°va Vinc√©vel, mint az UEF Hungary eln√∂ke. Az UEF (Eur√≥pai F√∂deralist√°k Uni√≥ja) facebook honlapja (m√°s nincs nekik, akit √©rdekel, ITT van) is meg√©r egy mis√©t. A Fidesz segg√©t is √©vekig nyal√≥ Barcs most ism√©t radik√°lis antiorb√°nist√°v√° vedlett, ami m√©g √∂nmag√°ban nem volna b√Ľn, csakhogy az is egy√©rtelm√Ľen kider√ľl, hogy ez a Br√ľsszel √°ltal fizetett √°lcivilszervezet vastagon kiveszi r√©sz√©t Magyarorsz√°g komplett nemzetk√∂zi lej√°rat√°s√°b√≥l. Ilyen “sokoldal√ļ” szak√©rt√Ķt fizettek teh√°t Gabesz√©k is.
Barcs Endre facebook lapj√°n ilyen megoszt√°sokra bukkanhatunk

Barcs Endre facebook lapj√°n ilyen megoszt√°sokra bukkanhatunk
Itt az antimagyar Redinggel, az Európai Bizottság alelnökét ajándékozza meg a Jobbik szavazók költségére

Itt az antimagyar Viviane Redinget, az Európai Bizottság alelnökét ajándékozza meg a Jobbik szavazók költségére
Egy afrikaival beszéli meg a nemzetállamok felszámolását

Egy afrikaival beszéli meg a nemzetállamok felszámolását Vona Gábor tanácsadója

Sz√≥ltunk arr√≥l, hogy a k√∂zvetlen√ľl Barcs nev√©re √©rkez√Ķ havi f√©lmilli√≥kon t√ļl √©rkezhetett neki nagyobb √∂sszeg m√°shonnan is. M√©gpedig az Aura Libri Kft.-n kereszt√ľl. Ez ut√≥bbit az el√Ķz√Ķekkel ellent√©tben egy√©rtelm√Ľen bizony√≠tani nem tudjuk, de logikailag √∂sszerakjuk.

Mert mire is vett fel p√©nzt Barcs? H√°t erre: ”napi nemzetk√∂zi sajt√≥figyel√©s, gyorsjelent√©sek k√©sz√≠t√©se”. L√°tunk valahol a Jobbik sajt√≥j√°ban megjelenni nemzetk√∂zi sajt√≥szeml√©t Endre al√°√≠r√°s√°val? Nem. L√°tunk viszont a (neml√©tez√Ķ) Ordosz M√Ľhely nev√©n, a csod√°latos alfah√≠ren. Van-e szerz√Ķd√©s k√∂tve sajt√≥szeml√©re az Ordosz nev√©re? Nincs.

H√°t akkor kinek a nev√©re van k√∂tve ilyen szerz√Ķd√©s? Barcs√©ra, √©s, hopp√°, az Aura Libri√©re is. Ut√≥bbit ugyanis k√∂zel 8 milli√≥ forint √∂ssz√©rt√©k√Ľ szerz√Ķd√©sekkel k√≠n√°lta meg Szaszi 2012-ben √©s 2013-ban, bet√Ľ szerint ugyanazon tev√©kenys√©gre: “napi nemzetk√∂zi sajt√≥figyel√©s, gyorsjelent√©sek k√©sz√≠t√©se”. De jelenik-e meg szemle Aura Libri Kft vagy, √ļjra k√©rdezz√ľk, Barcs toll√°b√≥l? Nem. √ćgy vagy Barcs Endre a str√≥manja valakinek, vagy Barcs str√≥manc√©ge az Aura Libri – vagy valaki m√°s√©. Pap√≠ron a c√©g tulajdonosa egy bizonyos Fekete Istv√°n, Endr√©nknek nincs k√∂ze hozz√°.

Nos, egy napon majd ez is kider√ľl, tal√°n kisziv√°rog bentr√Ķl, de az napn√°l is vil√°gosabb, hogy csal√°s folyik, kett√Ķs √©rtelemben is. Ezredszer szarnak a t√°ny√©rj√°ra, ezredszer csapj√°k be a nemzeti radik√°lis szavaz√≥kat, tov√°bb√° rejtegetnek valakit, valakiket. √Čs valahogy, mindig a “m√°ss√°g” ir√°ny√°ba mutatnak a dolgok.

Barcs Endre S√°ndor eddig p√°lyafut√°sa r√©szletesen, r√©szben a neten fellelhet√Ķ szakmai √©letrajza alapj√°n:

2013: UEF Hungary elnöke

2010-t√Ķl: Jobbik parlamenti frakci√≥ (leg√°lisan, de titokban)

2009: Jobbik EP-frakci√≥, Br√ľsszel (f√©lig-meddig titokban, f√©lleg√°lisan, ez√©rt √©letrajzaib√≥l is kihagyta)

2006 – 2008: H√≠r Tv (Fidesz tulajdon) br√ľsszeli tud√≥s√≠t√≥

2004-2005: ATV (Hit gy√ľlekezet tulajdona) br√ľsszeli tud√≥s√≠t√≥

2003-2004 :Az MSZP br√ľsszeli sajt√≥sa

1990-1998: f√Ķszerkeszt√Ķ az MTV-ben, Panor√°ma, H√©t, H√≠rad√≥

1970-1990: f√Ķszerkeszt√Ķ, Magyar R√°di√≥

1990-t√Ķl kb 2003-ig p√°rhuzamosan: 168 √≥ra (magyarellenes cionista hetilap)

Emellett még megfordult a Danubius Rádióban is.

Eml√©keztess√ľnk: mik√∂zben Szaszi p√©nzbehajt√≥ja, S√≠pos Ricsi a 10%-os p√°rtad√≥t behajtja a nyomor√ļs√°gos fizet√©s√Ľ Jobbik irodist√°kon (de nem a milli√≥s j√∂vedelm√Ľ k√©pvisel√Ķk√∂n, akiknek nagy r√©sze nem fizeti), √©s folyamatos p√©nzhi√°nyr√≥l hazudoznak, fideszes, MSZP-s c√©geknek, rokonoknak √©s cionist√°knak t√≠z √©s sz√°zmilli√≥s nagys√°grendben folyatj√°k v√°laszt√≥ik p√©nz√©t.

Ne agg√≥djatok, kisjobbikosok, nektek ugyan ilyen barcsi lehet√Ķs√©geitek nem lesznek, viszont nyugodtan standolhattok, sz√≥r√≥lapozhattok, j√°rhattok lak√°sr√≥l lak√°sra. Dehogy ingyen! Cser√©be ism√©t sz√©p √≠g√©reteket fogtok kapni.

Van még kérdés? Biztosan, és lesz is még, sorozatunk folytatódik.

magyarhajnal.com
Link

HozzŠszůlŠsok


#21 | Kormos - 2013. november 07. 14:28:14
Emberek embrek! A 444-es inf√≥hoz t√©nyleg csak annyit, hogy szinte kifejezni sem lehet ezt a szervezett cs√ļcslop√≥ ragadoz√≥ f√©rgecsk√©k munk√°ss√°g√°t...Nincs mese-m√°tka nagyon gyorsan onrendelkez√©sre √©bredni-√°t√°llni ! Ilyen az √°llatvil√°gban nincs!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.