Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

NH Igazol√°s


HozzŠszůlŠsok


#21 | Kameleon - 2013. november 06. 22:12:20
√Čs gondoljatok bele mennyi ilyen "hivatalosnak" mondott, kik√ľld√∂tt, al√°√≠rt, lepecs√©telt dokumentum m√∂g√∂tt van "kital√°lt n√©v" vagy "karakter".

√Črdekes, mert r√©gebben mindig agyaltam azon hogy az √°tkozott fen√©be kaphat valaki pl: Takony Ferenc vagy Maszti M√°rta nevet. Szerintem a bankok √©s k√ľl√∂nb√∂z√Ķ int√©zm√©nyek √°ltal k√ľld√∂tt sanyargatos levelek al√°√≠r√≥ja t√∂bb esetben "kital√°lt szem√©ly", sokszor csak egy "k√≥dsz√°m"....

√Čs ez is ide illik, √©rdemes ut√°na menni:

"MINDEN √ČRT√ČK TE VAGY. Te is volt√°l, te is leszel. A bank√°rok (ha nem is a helyi fi√≥kvezet√Ķk szintj√©n) pontosan tiszt√°ban voltak ezzel √©vsz√°zadok √≥ta. Minden √©rt√©k TE vagy, minden √©rt√©ket TE teremtesz az √∂tleteiddel, a gondolataiddal, az egy√©nis√©geddel, a szellemis√©geddel, a fizikai munk√°ddal, de a puszta l√©teddel is.

A korm√°nyok, bankok, p√©nz√ľgyi int√©zm√©nyek minden egyes ember sz√ľlet√©si anyak√∂nyvi regisztr√°ci√≥s dokumentumai alapj√°n l√©trehozott k√∂tv√©nyekkel √ľzleteltek a h√°tt√©rben. Fogadtak az √©rt√©kn√∂veked√©s√©re, a cs√∂kken√©s√ľkre, mintha egy c√©ges r√©szv√©nyr√Ķl lett volna sz√≥."
#22 | asus - 2013. november 06. 22:23:34
Nos, ha Pitkin EMBER-k√©nt van nyilv√°ntartva nem szem√©lyk√©nt/√°llampolg√°rk√©nt √≠gy nem is b√ľntethet√Ķ. "Hiszen nem tartozik az √°llami k√∂zigazgat√°s hat√≥s√°ga al√°."
Gratul√°lok!s_*_grat
#23 | kismaja - 2013. november 06. 22:25:20
Ez nagyon kir√°ly s_*_olle
#24 | mindannyiunknak - 2013. november 07. 06:57:08
No. Leesett m√°r, de els√Ķre nagyon √©rtelmetlennek t√Ľnt. A magyar√°zatok kellettek hozz√°. Persze nem fogok √≠rni ilyen igazol√°si k√©relmet, mert √©n magam is igazolni tudom, amit kell. Ha valaki nem hiszi, j√°rjon ut√°na...
#25 | mindannyiunknak - 2013. november 07. 07:26:36
Azért vannak néha rendszerhibák.

tempohirek.com/2013/boritek.jpg
#26 | Kormos - 2013. november 07. 10:43:55
Gratul√°lok Pitkin! Megmutattad a tobbieknek a l√©nyeget, hogy ki l√©psz az √ļn.CION M√ĀTRIX rendszerbol....m√©g rengeteg munka v√°r r√°nk, hogy az fizikai is legyen. A Szlov√°kiai meg√©lhet√©si bunozok pr√≥b√°lnak uldozgetni..stb. Nem megy nekik!!! Mikor sikerult engemet kiprovok√°lni, akkor bepof√°ztam nekik hogy eldobom a Szlov√°k √°llampolg√°rs√°got. -Persze nagyon is meg√≠g√©rtem ,hogy 3 h√©t m√ļlva visszajovok √ļj √°llampolg√°rs√°ggal+diplomata √ļtlev√©llel....meghogy nem felejtek stb. Ettol meg is ijedtek-nem tolem egy√©nemtol, hanem az ez ut√°n levo cirkuszokt√≥l-k√°oszt√≥l pl ,ha ezt automatikusan mindenki elkezden√© kovetni!!! - Mivel ez is megeshet. A mai napig ez a strat√©gia elottem van ,√©s nem CION-os √°llampolg√°rs√°got veszek fel-ha musz√°ly lessz. Kitart√°s mindenkinek!!
#27 | Kore - 2013. november 07. 11:40:16
Mindannyiunknak!
ezt a c√≠mzettet nem ov orsz√°gos levlist√°ja f√Ķc√≠m√©r√Ķl m√°solt√°k be?
s_*_kac
#28 | Pitkin - 2013. november 07. 17:49:58
Legyetek már szívesek elmondani, hogy jön ide Borbély vagy az AMK? Valaki felhomályosítana?
#29 | postaimre - 2013. november 07. 20:12:56
Pitkin, az √ļgy v√≥t, mint Puncinus pin√°tus a kr√©d√≥ba!

A fogllalkozsod nem kell megjelölni?

√Čn pl. hivat√°sos Posta Imre vagy OK!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.