Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Bûnszövetkezetben elkövetett bûnökkel vádolnak egy orosz cégvezért


Baumgartner? Az õsi pravoszláv Baumgartnerek leszrmazottja? Mi is a mû trágya, kérem? Oligarchiázunk? Vannak még bõven. Pintér Sanya-klón, Orbáán-Gyurcsány-Csányi-Demján...Vajna... Oroszországban bûnszövetségben elkövetett bûncselekményekkel vádolták meg az Uralkalij óriáscég vezérigazgatóját.

Oroszországban az eddiginél súlyosabb bûncselekménnyel, bûnszövetkezetben való részvétellel gyanúsítják az Uralkalij orosz óriáscég vezérigazgatóját, aki továbbra is Minszkben van házi õrizetben - erõsítette meg kedden a Szövetségi Nyomozó Bizottság. Vlagyiszlav Baumgertnert a hivatalos megfogalmazás szerint "bûncselekmény közvetlen szervezésével és az abban résztvevõk irányításával" gyanúsítják. Ha a bíróság bûnösnek találja, akár tíz év szabadságvesztésre is ítélhetik a világ egyik legnagyobb káliummûtrágya-kombinátjának vezetõjét. Az üzletember korábban a Beloruszkalij felügyelõ tanácsát is irányította. Baumgertnert elõször Moszkvában is hivatali visszaéléssel gyanúsították meg.

A kálium mûtrágyát elõállító orosz óriáscég vezérigazgatóját augusztus 26-án vették õrizetbe a minszki repülõtéren, nem sokkal az után, hogy a fehérorosz miniszterelnökkel tárgyalt. Egy hónapig az állambiztonsági szervezet börtönében õrizték, majd házi õrizetbe helyezték.

Vlagyiszlav Baumgertnert a fehérorosz hatóságok azzal gyanúsítják, hogy befolyásolta az általa vezetett orosz óriáscég döntését, amely felmondta az együttmûködést a Beloruszkalij nevû fehérorosz vállalattal. A két cég közösen mûködtetett egy konzorciumot, amely a világ káliummûtrágya-termelésének több mint negyven százalékát adta. Ezzel mintegy 100 millió dolláros (körülbelül 22 milliárd forint) kárt okozott Fehéroroszországnak. A minszki hatóságok a közös cég vezetõ testületének több más orosz tagját is büntetõeljárás alá vonták.

Az Uralkalij és a Beloruszkalij közötti nézeteltérések miatt Oroszország kereskedelmi korlátozásokat helyezett kilátásba Fehéroroszországgal szemben. Moszkva az év hátralévõ részében csökkenti a szomszédos országba irányuló kõolajszállítást. Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfõ októberben közölte, hogy amennyiben Baumgertner ellen a megfelelõ eljárást folytatják le hazájában, akkor kiadhatják õt Oroszországnak.

Az orosz nyomozóhatóság kérte Vlagyiszlav Baumgertner kiadatását a fehérorosz hatóságoktól, és a kérelmet továbbították Minszkbe - igazolták vissza az orosz fõügyészségen. Ezt megelõzõen a moszkvai kerületi bíróság távollétében elrendelte az Uralkalij vezérigazgatójának és elsõ helyettesének, Konsztantyin Szolodovnyikovnak a letartóztatását. Miután kiderült, hogy Baumgertnert Moszkvában bûnszövetkezetben elkövetett bûncselekményekkel vádolták meg, Londonban 4,4 százalékot estek az Uralkalij részvényei a londoni tõzsdén.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2013. november 06. 09:53:02
100 leggazdagabb magyar között az Ov barát polgármester. Annyi földet kapott, hogyl 70 milliós támogatás jár utána akkor is, ha meg sem mûveli a földet. Egy hektár után cca 70 ezer forint jár. Felháborító és igazságtalan elosztás. Annak, akinek nincs földje, semmilyen támogatás sincs. A gazdagokat, az jogtalanül földhöz jutókat támogatják ebben is. Ehhez máég géptámogatás és uniós tám ogatás is jár. Majd termelnek repcét, a zöldségeket behozzuk külföldrõl.
http://propeller....%A1rmester
#2 | Perje - 2013. november 06. 20:01:31
Zsirinovszkíjt megkérték. Valahogy így kell helyretenni egy felelõtlenül fecsegõ ébert. Ez tetszik:
http://www.kp.md/...5/3043820/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.