Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nyolcszáz év börtön kommunizmusért


Nem rossz, nem rossz? Demokráciáért mennyi járhat? 1000?
Terrorizmus Ă©s alkotmányellenes összeeskĂĽvĂ©s vádjával kedden Törökországban a Marxista-Leninista Kommunista Párt (MLKP) nyolc tagját – köztĂĽk hat ĂşjságĂ­rĂłt – Ă­tĂ©ltĂ©k Ă©letfogytiglanra. Heten fejenkĂ©nt 787 Ă©vet kaptak.

Az MLKP Törökországban terrorszervezetként van nyilvántartva. Az elítéltek között a Dogan hírügynökség jelentése szerint ott van Erkan Özdemir MLKP-elnök, Füsun Erdogan, a kurd nyelvû Özgur rádió korábbi hírszerkesztõje és Bayram Namaz, az Atilim címû lap volt szerkesztõje is. A vádlottak közül egyébként heten fejenként 787 év és nyolc hónapot kaptak. Eljárás összesen 26 személy ellen indult százötvenöt különféle bûncselekmény gyanújával.

A per ellen több nem kormányzati szervezet Ă©s ĂşjságĂ­rĂł is szĂłt emelt. Az EurĂłpai ĂšjságĂ­rĂłk SzövetsĂ©ge „abszurdnak” nevezte az ĂĽgyet, már csak azĂ©rt is, mert a kettõs, török-holland állampolgárságĂş Erdogan 2006 Ăłta ĂĽlt elõzetes letartĂłztatásban. A sajtĂłszabadság elfojtására irányulĂł kĂ­sĂ©rletek miatt a török hatĂłságokat tavaly már bĂ­rálta az ĂšjságĂ­rĂłkat VĂ©dõ Bizottság (CPJ) is: az amerikai szervezet emlĂ©keztetett, hogy Törökországban 76 ĂşjságĂ­rĂł ĂĽl rács mögött, akik közĂĽl 61-et deklaráltan a munkájáért Ă­tĂ©ltek el.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2013. november 06. 09:59:30
A kínaiak egy kommunista székházat ítéltek el. Néhány robbantással büntették meg.:D
http://www.atv.hu...egy-halott
#2 | baktria - 2013. november 06. 13:26:07
És az ifjú állítólagos törökök, élõk és már holtak ugyan mikor lesznek törvény elé állítva? A zsidószektás Atatürk még mindig hõs... Ráadásul nemzeti!
#3 | postaimre - 2013. november 06. 20:38:35
Bombák robbantak a kommunista párt székházánál

bombachinaHét hangos robbanás rázta meg a pártbizottság épületének környékét a kínai Taijüan városában. Egy ember meghalt, nyolc megsérült. A rendõrség szerint házi készítésû bombákról van szó.

A négymilliós Taijüan Sanhszi tartomány fõvárosa. Ebben a tartományban van a szénbányászat központja Kínában, itt szinte mindenki szénnel fût. Ennek következtében a levegõ a fûtési szezonban szinte elviselhetetlenül szennyezett, a szmog állandó. Néhány napja a látótávolság a minimumra csökkent. A helyzet sokkal rosszabb mint Pekingben, de minthogy vidéki nagyvárosról van szó, jóval kisebb a figyelem.
http://asiaport.h...zekhazanal

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.