Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ki tud többet? Hát a Szovjetunió


Az orosz felderítés volt a legaktívabb tavaly Csehországban - állítja a cseh katonai titkosszolgálat (VZ) csütörtökön nyilvánosságra hozott éves jelentésében.

A Biztonsági Információs Szolgálat (BIS), azaz polgári hírszerzés a szintén csütörtökön nyilvánosságra hozott jelentésében azt írta, hogy az orosz és a kínai felderítõkkel foglalkoztak a legtöbbet. A két keleti nagyhatalom elsõsorban az energetikai és gazdasági információk, kapcsolatok iránt érdeklõdött.
Infinety network
Figyelmet keltett, hogy a katonai titkosszolgálat anyagában ugyanakkor nem szerepel Petr Necas volt cseh miniszterelnök feleségének a megfigyelése, amelyre a nyilvánosságra került információk szerint tavaly és az idén került sor, s az ügy végül is nagymértékben hozzájárult a Necas-kormány júniusi bukásához.

Az orosz felderítés hagyományosan nagyon aktív Csehországban. Katonai területen - derül ki a titkosszolgálati jelentésekbõl - tavaly mérsékelten visszaesett az orosz kémek tevékenysége. A csehek ugyanakkor úgy vélik, hogy a felderítõk száma a prágai orosz nagykövetség diplomatái között továbbra is "nagyon magas".

Hasonló megállapításokat tartalmazott a BIS tavalyi jelentése is.

A cseh katonai felderítés szerint a kínaiak elsõsorban politikai-gazdasági információk, kapcsolatok iránt érdeklõdnek. A katonai információk kevésbé érdeklik õket.

A BIS megállapította, hogy a szovjet utódállamok, valamint a közel-keleti államok prágai diplomáciai képviseletein is dolgoznak diplomatáknak álcázott kémek.

A katonai felderítés és a BIS szerint is több külföldi és hazai gazdasági és vállalkozói csoport tavaly azon igyekezett, hogy a védelmi minisztérium terhére aránytalan pénzügyi nyereséghez jusson. A legfontosabbnak ítélt eseteket a hatóságok vizsgálják.
Link

Hozzászólások


#1 | talpi - 2013. november 07. 21:18:06
Mekkora tévedés"Szimat" moszat volt e legeredményesebb, z meglátszik a jelenlegi helyzeten is, mely Cseh-országban kezd alakulni. Ugyanis a ""jéghegy teteje"" kilátszik, de a költõ szavaival élve "hallgat a mély"
#2 | postaimre - 2013. november 07. 21:19:35
Talpi, fosoda van és egyre többet emlegetik, hogy a mckó mancsa benne van a mézesbödönben.
#3 | talpi - 2013. november 07. 21:26:11
Az igaz, de nem tudják mit keres a "mélyben," és ha egyszer valamit "megragad", naa abból van baja a "lazacnak"
#4 | Kedvesi - 2013. november 08. 09:46:51
Természetesen itt a legkisebb mértékû? Mert itt a gázkamrások derítenek fel folyton.
#5 | Gutai Zub - 2013. november 08. 10:44:53
Ki tud többet?

Épp ma hozták nyilvánosságra Arafat, Palesztina volt elnöke meggyilkolásának azokat a részleteit, amelyek a felhasznált méregre vonatkoznak.
(hogy ki tette nem lehet kérdéses egy normális embernek)
Az viszont nagyon is kérdéses, hogy a három függetlenül vizsgálodó szakértõ csoport közül(svájci, francia, orosz) éppen az oroszok nem találtak elég poloniumot ahhoz, hogy a gyilkosságot bizonyítottnak tartsák.
Egy, az al jazeerának titkosan kicsempészett orosz információ arról szól, hogy az oroszok politikai nyomásra nem közölték az igazságot.(az arabok? és Izrael érdekében)
De hát a medve kiszámithatatlan.........
#6 | kukackac - 2013. november 08. 20:21:16
Izraeli igazságügyi miniszter, korábbi vezetõje a Kadima párt és a volt külügyminiszter, Tzipi Livni a szex a vezetõk a palesztin küldöttség a béketárgyalások támogatásával az amerikaiak.
És ez így meglepõ rendszerességgel - vagyis évente egyszer, november elején.

Livni volt szex és Erekat és Rabbo egy szobában felszerelt rejtett kamerák, amelyek elfogták, és az ördögi gyakorlatot. Palesztin tisztviselõk, ruha nélkül, részt vettek a szex vele, és most Livni zsarolta a jegyzõkönyvekben. Ez azzal fenyeget, hogy klipek részvételével több prominens arab karakterek YouTube-on, ha nem teljesítik, amit mond nekik.

postskriptum.me/wp-content/uploads/2013/11/7503613829612736.jpg

az Ăşj Mata Hari! s_*_kac

mellesleg a mi parlamentünkbõl kit szo pott le ugyan kamerák elõtt?! s_*_kukk
#7 | Kore - 2013. november 08. 20:30:14
Ördögi gyakorlatot? :|aha, teljesen elferdült belé az orra!
Szõke Mata Hari!
s_*_mai

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.