Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Sötétség.....


Áldás! Amit ígértem , az éjszakai eseményrõl: Az éjszaka 00-óra körül, kb 8 percre elment az áram itt Nagykanizsán. Most tudtam meg, hogy egész zala-megyében ez volt a helyzet. Pár barátom akik tõlem kb 200m-re leknak kimentek az utcára, és azt tapasztalták, hohy az égbõl erõs morajlást hallottak, és láttak pár rendõrt /utcai rendõrõket/ akik az eget kémlelték a lámpáikkal, mivel a sötétség teljes volt és keresték a hang forrását.... Megjegyzem, hogy most is repülõ hangját hallom. Az éjjel nem repülõ okozta a hangos morajlást.... Ennyi történt! Áldás!!!

Hozzszlsok


#21 | kakas - 2013. november 09. 07:27:35
#22 | Kedvesi - 2013. november 09. 09:41:59
Kakas. Ott folyamatosan nagy dolgok történnek, meg így FEMA meg úgy FEMA, majd el is fogom hinni ha látok belõle valamit. Persze attól a nagy dolgoknak történhetnek, de nem a világ szeme láttára, azt mindig a hátsó kertben rendezik le.
#23 | bandee - 2013. november 10. 00:50:31
Egyébként részben õrülök a világ helyzete lognak. Érdekes információkat ad, de algoritmikailag elég rossz. Nektek talán nem, de azoknak akik itt sincsenek, de esetleg még a jóbik-ig sem jutottak el azoknak a fejével gondolkodva nem kimondottan hasznos szerintem. (na nem mintha az már egy szint lenne).... valahányszor azt a blogot olvasom, vagy a piros pirulát és társaikat (A qrva nagy baj van, de nem tudjuk ki csinálja, és hogy mit csináljunk vele címû történetek) a mai napig ez ugrik be róluk. De, ne legyen igazam. Én leszek a legboldogabb. :)


"A banánhoz nem szabad nyúlni"
YouTube Vide
#24 | bandee - 2013. november 10. 01:05:10
Ezzel kapcsolatban még valami kikívánkozik. Elengedem hát a pórázt. :)

Az élet olyan, mint egy labirintus.... Eleinte nem látunk mást, csak falakat, meg akadályokat. De ahogy haladunk elõre, lépésrõl lépésre mutatkoznak meg az újabb és újabb lépések. De ehhez haladni kell. Aki egyhelyben marad, az az egész életét is leélheti a falak között. A rostákon és csapdákon át kijutottak pedig alighanem a leg magányosabb emberek a földön. Sajna. Hiába ordibálnak a bent rekedteknek, mert õk nem látják a kintieket, csak hallják a hangjukat. De az illúziókat is ugyanúgy hallják. Senki meg nem fogja nekik mondani, hogy memlyik hang az igazi. Nekik kell megtalálni az igaz utat, ami nem vezeet zsákutcákba. Lépésrõl lépésre mindig újat mutat. Persze a zsákutca sem feltétlen végjáték. Inkább tanulópénz.
#25 | bandee - 2013. november 10. 02:11:25
Na, még annyi kifurakodik, hogy az igazi csavar az lenne, hogyha már az elején úgy dönt valaki, hogy nem kell bemenni a labirintusba és akkor nem kell kitalálni sem.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.