Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A nagy cégeket hagyja csalni a NAV


Ajv√©, j√∂nnek a "b√°trak √©s mer√©szek"? Mondom √©n, hogy k√∂telez√Ķ lesz feljelenteni a korrupt rohadt zsidaj√°t! M√©g, m√©g, m√©g...d√Ķlj√∂n...! Kit√°lalt egy ad√≥ellen√Ķr.
Hivatali vissza√©l√©s miatt tett feljelent√©st a NAV egyik munkat√°rsa, jelenti az Index. Horv√°th Andr√°s hossz√ļ ideje ellen√Ķrz√©si szakkoordin√°tork√©nt dolgozott √©s munk√°ja sor√°n √ļgy tapasztalta, a kiemelt ad√≥z√≥kkal, vagyis a legnagyobb magyar c√©gekkel √©s multikkal eln√©z√Ķbb a NAV az ad√≥csal√°sok √ľgy√©ben.

Szerinte nagyj√°b√≥l 1000 milli√°rdos t√©tel az, amit a legnagyobbak √©vente elcsalnak, mik√∂zben a NAV ezekben az √ľgyekben rendszeresen nem l√©p fel kell√Ķ er√Ķvel.

Horv√°th, aki a Leveg√Ķ Munkacsoport √©s a V√ČSZ k√∂z√∂s rendezv√©ny√©n √°llt a nyilv√°noss√°g el√©, azt is elmondta, hogy az √©vek sor√°n els√Ķsorban a hat√°ron √°tny√ļl√≥ √°facsal√°sokat vizsg√°lta, √°m t√∂bbsz√∂r is el√Ķfordult, hogy egy √ľgyr√Ķl le√°ll√≠tott√°k, de olyan is volt, hogy szem√©lyesen kiz√°rt√°k a projektb√Ķl, miut√°n vissza√©l√©sre utal√≥ nyomokat tal√°lt.

Horv√°th Andr√°s ad√≥titkok √©s √ľzleti titkok miatt konkr√©t c√©gek neveit nem eml√≠thetett, de az √ľgy√©szs√©ghez beny√ļjtott mell√©kletekben konkr√©t projekteket √©s eseteket is megeml√≠t. Szerinte a magas magyar √°fakulcs miatt nagyon j√∂vedelmez√Ķ lett az √°facsal√°s, a nagy c√©gek pedig ezzel √©lnek is, amely felett a NAV nagyon gyakran szemet huny nagy gazdas√°gi √©rdek√©rv√©nyes√≠t√Ķ k√©pess√©g√Ľ multikkal √©s nagy c√©gekkel szemben. Horv√°th elmondta, felmond√°s√°t m√°r beadta a hivataln√°l, de m√©g tegnap is pr√≥b√°lt√°k visszatartani.
Valamit valamiért

A nagy c√©gek ad√≥z√°sa nem az egyetlen ter√ľlet, ahol a hat√≥s√°gok hajland√≥ak eltekinteni a vizsg√°latt√≥l, ha az “orsz√°g” b√°rmilyen m√≥don hasznot h√ļzhat a csal√≥kb√≥l.

M√≠g a multiknak el√Ķny√ľk p√©ld√°ul, hogy nagy foglalkoztat√≥k, √©s tal√°n ez√©rt is √©lvezhetnek - Horv√°th elmond√°sa szerint – t√∂rv√©nytelen engedm√©nyeket a t√∂bbi ad√≥z√≥hoz k√©pest, addig egy j√ļniusi t√∂rv√©ny gyakorlatilag a ny√≠lt p√©nzmos√°st teszi lehet√Ķv√©. A t√∂rv√©ny szerint az √ļn. Stabilit√°si Megtakar√≠t√°si Sz√°ml√°ra b√°rki beteheti a p√©nz√©t, ak√°r k√©szp√©nzben is, annak eredet√©t senki nem fogja vizsg√°lni, felt√©ve, hogy az illet√Ķ legal√°bb 5 milli√≥ forint √©rt√©kben v√°s√°rol magyar √°llamipap√≠rt. Ha ez megvan, a mag√°nszem√©ly bankba helyezett vagyona leg√°liss√° v√°lik, az addigi k√∂ztehervisel√©st nem firtatj√°k.

Az OTP k√≠n√°lat√°ban m√°r meg is tal√°lhat√≥ az √ļj konstrukci√≥, de egyel√Ķre nem lehet ilyen sz√°ml√°t nyitni. Ad√≥szak√©rt√Ķk szerint az is k√©rd√©ses, hogy az elk√©pzel√©s nem √ľtk√∂zik-e uni√≥s szab√°lyokkal.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. november 08. 20:58:07
Persze van es√©ly r√°, hogy ez egy j√≥l el√Ķk√©sz√≠tett t√∂rt√©net lesz, amib√Ķl kider√ľl, hogy m√©gsem annyira, max kisebb kih√°g√°sok"...ahogy annak idej√©n az √ērezredes t√∂rt√©netemben is volt.

Persze ha a P√°pua is azt mondja, hogy ejnye, akkor m√°r a maffia rendezi a cehhet!

Elfogadhatatlannak tartja Ferenc p√°pa a korrupci√≥ t√°rsadalmilag elterjedt igazol√°s√°t, miszerint „mindenki √≠gy tesz”.

A bor√≠t√©kba rejtett cs√ļsz√≥p√©nzzel kezd√Ķd√Ķ, k√°b√≠t√≥szerk√©nt terjed√Ķ korrupci√≥ ellen emelte fel szav√°t Ferenc p√°pa p√©nteken a vatik√°ni Szent M√°rta-h√°zban mondott hom√≠li√°j√°ban.

Az egyh√°zf√Ķ pog√°ny istenn√Ķnek nevezte a ken√Ķp√©nzt, √©s hangs√ļlyozta, hogy a ma m√°r szok√°ss√° v√°lt, s√ļlyos b√Ľnnek sz√°m√≠t√≥ korrupci√≥ megfosztja az embert a m√©lt√≥s√°g√°t√≥l.

„Egy kis bor√≠t√©kkal kezd√Ķdik, de ut√°na olyan, mint a k√°b√≠t√≥szer; f√ľgg√Ķs√©get teremt” – fogalmazott Ferenc p√°pa, hangs√ļlyozva, hogy a kisebb f√©lrel√©p√©s gyakran nagyobb b√Ľncselekm√©ny el√Ķszob√°ja. A mindenkori k√∂zigazgat√°sban dolgoz√≥kra utalva az egyh√°zf√Ķ arr√≥l besz√©lt, hogy aki piszkos p√©nzt fogad el, lehet, hogy dr√°ga iskol√°kba tudja j√°ratni a gyerekeit, val√≥j√°ban azonban nem ad nekik m√°st, mint „szennyet, piszkos kenyeret”, mik√∂zben gyermekei m√©lt√≥s√°gra vannak ki√©hezve.
http://mno.hu/kul...an-1194396
#2 | Tunder - 2013. november 08. 22:13:21
Horv√°th Andr√°s most volt K√°lm√°n Olga Egyenes Besz√©d c. m√Ľsor√°ban:
http://www.atv.hu...ath-andras
#3 | Perje - 2013. november 08. 22:50:38
√ćgy fordulhat el√Ķ, hogy vannak olyan c√©gek, amelyek milli√°rdps ad√≥tartoz√°t halmoznak fel, de az nem egy √©v eredm√©nye. A kicsikt√Ķl, pld. egy 500 ezres b√≠rs√°got azonnal beszednek, leszedik azonnali inkassz√≥val a sz√°ml√°jukr√≥l.
Hallottam olyan esetet, hogy egy 80 √©ves nyugd√≠jasnak a fi√°val k√∂z√∂s sz√°ml√°ja volt az√©rt, mert nem tudott a bankba j√°rni kp-t felvenni. A fi√°nak t√∂bbsz√°zezres ad√≥tart√≥z√°sa volt, ami miatt az ad√≥hivatal levette azt a k√∂z√∂s sz√°ml√°r√≥l, amelyen az id√Ķs embernek a saj√°t temet√©s√©re √∂sszekuporgatott p√©nze volt. A reklam√°ci√≥ sem hatotta meg a hat√≥s√°got. Bezzeg aki milli√≥kat ig√©nyel vissza, valahogy kics√ļszik az ellen√Ķrz√©s al√≥l f√Ķk√©nt akkor, ha k√ľlf√∂ldi, √©s egy pinc√©be, vagy alagsorba van bejelentve a c√©g telephelye. Az ellen√Ķrz√©snek a c√©gb√≠r√≥s√°gon kellene kezd√Ķdnie, ahol leellen√Ķrizn√©k, hogy val√≥ban sz√©khely, telephely-e a frissen megalap√≠tott gazdas√°gi t√°rsas√°g√©.
√Čn m√©g eml√©kszem a Kordax √ľgyre is.
http://index.hu/b...jnegypont/
#4 | Kedvesi - 2013. november 08. 23:51:24
http://vimeo.com/...

Itt a vide√≥. M√©g ott is vannak becs√ľletes emberek. Csak megh√ļzz√°k magukat. A t√∂bbi meg benne van a buliban.

"Gazdas√°gi nagy√°gy√ļk" hangzik el a vide√≥ban. Az az zsid√≥k.... majd nem kics√ļszott a sz√°j√°n.

Sajn√°lom hogy ez az ember kil√©pett onnan. B√°r ezek ut√°n nem maradhatott volna ott. Titkosszolgai szinten kellene ezt lej√°tszani, 1-2 KGB √ľgyn√∂k√∂t be kellene tolni, egyb√Ķl r√°ncba szedn√©k egy kicsit a zsid√≥ patk√°nyokat ott fent.
#5 | Tunder - 2013. november 09. 00:13:05
http://kuruc.info...
Az els√Ķ hozz√°sz√≥l√°s mag√°√©rt besz√©l.
#6 | mezesmozes - 2013. november 09. 08:56:11
Vígan adócsalhatnak a multik Orbanisztánban? Ki gondolta volna?
#7 | Kedvesi - 2013. november 09. 10:05:03
image.hotdog.hu/user/Goku..ssj..5/magazin/nav.jpg

Mikor √©lj√ľk meg v√©gre hogy a f√Ķ zsid√≥k h√°za el√Ķtt is √≠gy fognak √°llni?
#8 | istok bela - 2013. november 09. 17:39:51
Kedvesi! Majd ha lesz 1-2 tökös legény aki beszerez hozzávaló ruhát, fegyvert.
Fel sem t√ľnne senkinek ha egy ilyen "maszek" csapat berongyolna valahova. Max, ut√≥lag mikor valaki megtal√°lja a tetemeket. s_*_kukk
#9 | Kedvesi - 2013. november 09. 18:05:32
Istok Bela. B√°rmikor tudsz szerezni leselejtezett formaruh√°t. A googleban annyi van elad√°sra amennyit akarsz. A fegyver az kicsit bonyolultabb, nem minden sarkon kapni.
#10 | kovika - 2013. november 10. 11:31:58
Mi√≥ta betett√©k a multik a l√°bukat ez √≠gy megy,sem a NAV,sem az √ĀNTSZ,nincs az a hat√≥s√°g ami norm√°lis ellen√Ķrz√©st hajtana v√©gre,bezzeg a hazai kisv√°llalkoz√°sok,na azokat orba sz√°jba ellen√Ķrzik √©s b√ľntetik.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.