Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orosz metrókocsit vesz a BKV?


Na ezzel is megvoln√°nk! J√∂het a villamos, atomer√Ķm√Ľ, fegyverzet-technika √©s persze felvir√°gozik az orr-szag is...
Metr√≥s k√∂r√∂kben egy √ļjabb Alstom Metropolis metr√≥kocsi v√°s√°rl√°s helyett felmer√ľlt egy esetleges kedvez√Ķ konstrukci√≥ mellett a k√∂vetkez√Ķ megold√°s a 3-as metr√≥vonalra: fel√ļj√≠t√°s c√≠msz√≥ alatt √ļj orosz metr√≥kocsikra cser√©ln√©k a 40 √©ves mostani metr√≥kocsikat, √≠rta Facebook-oldal√°n a Metr√≥√©rt Egyes√ľlet. Tarl√≥s Istv√°n nem tud arr√≥l, hogy orosz kocsikat v√°s√°roln√°nak.

Az egyes√ľlet vezet√Ķje, B√≠r√≥ Endre lapunknak meger√Ķs√≠tette az √°ll√≠t√°st, amelyet √Ķ BKV-s metr√≥s k√∂r√∂kb√Ķl szerzett. Hozz√°tette: √ļgy tudja, metr√≥ √ľzemigazgat√≥s√°g szinten komolyan foglalkoznak az √ľzlettel, m√°r nagyj√°b√≥l le is t√°rgyalt√°k, csak a vezet√Ķi r√°b√≥lint√°sra v√°rnak.

A megegyez√©s l√©nyege, hogy metr√≥fel√ļj√≠t√°s c√≠msz√≥ alatt kiviszik a lestrap√°lt szerelv√©nyeket, cser√©be √ļjakat kapnak vissza. (Vagy a fel√ļj√≠tott kocsiszekr√©nyben √ļj hajt√°ssal.) Erre a megold√°sra uni√≥s t√°mogat√°st is lehetne ig√©nyelni B√≠r√≥ szerint.

Keress√ľk az √ľgyben a BKK-t √©s a BKV-t.


Tarl√≥s Istv√°n f√Ķpolg√°rmester a h√≠rrel kapcsolatban azt nyilatkozta: ha a Metr√≥√©rt Egyes√ľlet orosz metr√≥kocsit v√°s√°rol, az az √Ķ dolga, de a f√Ķv√°ros nev√©ben ne nyilatkozzon. Hozz√°tette: √Ķ maga jelenleg nem tud metr√≥kocsiv√°s√°rl√°sr√≥l.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kore - 2013. november 10. 10:38:08
√Ėl√©g √©g√©s, hogy ez tharl√≥ssy nem tud a f√∂ldalatti √ľgyekr√Ķl ...
#2 | gardista97 - 2013. november 10. 11:47:06
Oroszorsz√°g igaz√°n csak a fegyver √©s √Ľrtechnol√≥gi√°ban vil√°gklasszis.Ezen kiv√Ľl nem sok ipari term√©kr√Ķl lehet elmondani,hogy ink√°bb t√Ķl√ľk venn√©nk ,mint p√©ld√°ul a n√©metekt√Ķl vagy jap√°nokt√≥l stb.
Magyarorsz√°g NATO tag l√©v√©n nem kaphat fejlett √ļjgener√°ci√≥s orosz fegyvereket,√Ľrtechnol√≥gi√°r√≥l meg am√ļgy sem lehet sz√≥. Amit kaphat viszont az nem √©ri meg a p√©nz√©t,teh√°t a rossz √ľzlethez a magyaroknak k√ľl√∂n√∂s k√©pess√©g√ľk van.Technikailag maradunk a j√≥zsefv√°rosi gagyi szinten.
Ez√©rt hagynak le a lengyelek meg a csehek is benn√ľnket,pedig feltal√°l√≥inkat tekintve m√©g az oroszn√°l is jobbak lehetn√©nk!
#3 | Perje - 2013. november 10. 13:58:33
√Čn m√©g siratom a 40 √©vig hib√°tlanul m√Ľk√∂d√Ķ Szaratov h√Ľt√Ķg√©p√ľnket, a Rak√©ta porsz√≠v√≥t. Igaz, hogy et ut√≥bbi nem volt Hepa-sz√Ľr√Ķs, de legal√°bb nem k√©sz√≠tettem ki azzal idegeimet. A mostani porsz√≠v√≥mba n√©gy k√ľl√∂nf√©le sz√Ľr√ľt kell tisztogatnom kimosnom, cser√©lnem. Igaz, hogy kevesebb √°ramot fogyasztanak a nyugati g√©pek, de pap√≠rporzs√°kra, sz√Ľr√Ķkre k√©tszer annyit k√∂lt√ľnk, mint az √°ram √°ra. 1972-be vettem 40 Rbl-rt ( akkor kb 600 Ft) a villanyf√ļr√≥g√©pet. Ma is hib√°tlanul m√Ľk√∂dik.

Nem hiszem, hogy az orosz metrokocsikkal több probléma adódik majd, mint a francia metróval, vagy a Combinokkal.
#4 | kukackac - 2013. november 10. 14:15:46
Perje junost tv-t azért nem vettél, mert nem bírtátok volna felcipelni az emeletre?! :D

Mellesleg Te is dolgozni volt√°l kint mint az Ap√°m?! Vagy .... s_*_kukk
Igaz √Ķ az orenburgi g√°zvezet√©k √©p√≠t√©sn√©l hagyta a f√©l szem√©t, majd az √©let√©vel fizetett az ottani sug√°r √©s m√°s szennyez√©sek miatt! Belehalt mint az √∂sszes ott dolgoz√≥!
#5 | Perje - 2013. november 10. 14:25:38
Kukac, mit, vagy?B) Dolgozni j√°rtam id√Ķnk√©nt. Sugarat csak Kijev f√∂l√∂tt, Csernobili t√°j√°n kaphattam, de rem√©lem, hogy nem.
Tv-t nem vettem, de gumicsónakot a gyerekeknek szerettem volna vásárolni. Bakuban melegen ajánlottak egy masszívat. Azt mondta a boltos, hogy Iránba is átevezhetek rajta. Ha akkor átevezek, most kavarhatnám a hullamokat vissza. De hová?
#6 | postaimre - 2013. november 10. 14:36:41
Perje a h√ļsdar√°l√≥-komb√°jnom onnan van, de a f√ļr√≥g√©p is m√Ľkszik. Marci √©ppen tegnap b√°ny√°szta el√Ķ a katonai felszerel√©semb√Ķl a t√©rk√©p√©szeti g√∂rg√Ķs t√°vols√°gm√©r√Ķt is.

Kukac √©n pl a csernobili erd√Ķket gyep√°ltam √©s sug√°rz√Ķ f√°kat haztam √°t a hat√°ron, ha nem tudn√° valaki m√©g. Ja, abb√≥l √©p√≠tettem a h√°zam is, mert ...mert csak! Aki nem hiszi, az j√°rjon ut√°na!

Ezt még az "NBH"-nak meghálálom, de aki benne volt ebben és a motós "operációban" ...nos, annak nem is harangoznak majd!

Boroskóla állítólag mág megnyekkent.

2009. m√°jus 31.
B√©ta-sug√°rz√≥ csernobili feny√Ķr√∂nk√∂k csemp√©szete
Bek√ľld√Ķ: "TMRSZ BLOG" id√Ķ: 10:53:00
"Természetesen a leírtakkal nem értek egyet és lehet, hogy nem is valóságos, de közzéteszem a tisztánlátás érdekében."
B√©ta-sug√°rz√≥ csernobili feny√Ķr√∂nk√∂k csemp√©szete

Csernobilben 1986. √°prilis 26. szombat hajnali 1:24 √≥rakor sz√∂rny√Ľ nukle√°ris baleset t√∂rt√©nt. A reaktor belsej√©ben a h√Ķm√©rs√©klet el√©rte a 3000 ¬įC-ot.
A hasad√°si term√©kek az √ľzemanyagb√≥l az √©g√Ķ grafitba diffund√°ltak, onnan pedig a leveg√Ķbe jutottak: az √∂sszes radioakt√≠v nemesg√°z (85Kr, 135Xe), tov√°bb√° a mozg√©kony alk√°lif√©m-ionoknak (137Cs) √©s az ill√©kony j√≥dnak (131I) mintegy 20 %-a. A t√∂bbi neh√©zkesen diffund√°l√≥ radioakt√≠v f√©meknek (89Sr, 90Sr, 239Pu) csak 4 %-a jutott ki a k√∂rnyezetbe.
A grafitt√Ľz 10 napon √°t √©gett, ezut√°n siker√ľlt b√≥rozott homokkal √©s √≥lommal elfojtani. A b√≥r c√©lja a neutronok elnyel√©se, az √≥lom pedig megolvadva a leveg√Ķt z√°rja el a reaktort√≥l. Ezalatt 4 EBq (4•1018 Bq) aktivit√°s szabadult ki a l√©gk√∂rbe, ami 400-szorosa volt a hirosimai atombomba √°ltal a leveg√Ķbe juttatott radioaktivit√°snak, √©s megk√∂zel√≠tette egy nagy hidrog√©nbomba k√≠s√©rleti robbant√°sakor a l√©gk√∂rbe ker√ľl√Ķ aktivit√°s nagys√°g√°t.

A csernobili katasztr√≥fa ut√°n 100 km-es sugar√ļ k√∂rben sz√∂gesdr√≥tos vasf√ľgg√∂ny ereszkedett le, a sok milli√≥ hekt√°ron bel√ľl minden √°llat, n√∂v√©ny √©s ember sug√°rbeteg lett. A vil√°g minden ember√©t baj √©rte a csernobili katasztr√≥f√°val, kit lelkileg, kit testileg, ki pedig a hit√©t vesz√≠tette el a modernit√°sban. Magyarorsz√°gon, az√≥ta is sok rejt√©lyes r√°kos daganat ok√°t csak a csernobili reaktor robban√°s k√∂vetkezm√©nyeire lehet visszavezetni.

M√©gis volt biztosan kett√Ķ ember Magyarorsz√°gon, aki egy √©vtizeddel a gy√°szos reaktor katasztr√≥fa ut√°n √∂r√ľlt a 100 km-es sugar√ļ k√∂rben sz√∂gesdr√≥tos vasf√ľgg√∂ny√∂n bel√ľl tal√°lhat√≥ irdatlan mennyis√©g√Ľ szib√©riai feny√Ķf√°nak, amely ugyan 89Sr, 90Sr, 239Pu, 137Cs, 131I izot√≥pokkal szennyezett volt, be√©p√ľltek a f√°k sz√∂veteibe, mint alfa √©s b√©ta-sug√°rz√≥k, de nagy √ľzleti lehet√Ķs√©g ezt feledtette.

P. Imre vegyiv√©delmi szaktiszt Kisk√Ķr√∂sr√Ķl, a vegyiv√©delmi z√°szl√≥alj - a honv√©ds√©gi √°talak√≠t√°sok miatt n√©ha vv-i ezred- mentes√≠t√Ķ sz√°zad parancsnoka (a tov√°bbiakban a volt KGB bar√°tai √°ltal adott nev√©n: голуби, azaz GalamB) √©s S. Gyula (a tov√°bbiakban Sz√∂cske) v√°llalkoz√≥ ebben az id√Ķben ismerkedett meg, v√©letlen√ľl.

Az izot√≥ppal szennyezett borovi √©s szib√©riai feny√Ķr√∂nk√∂k illeg√°lis kitermel√©se megkezd√Ķd√∂tt a trag√©dia ut√°n t√≠z √©vvel. Az m√°s k√©rd√©s, hogy bizony egy-k√©t ezer √©vet kellett volna v√°rni erre a v√©ghaszn√°latra, de h√°t a moh√≥s√°g nagy√ļr! A t√∂bb t√≠zezer km sz√∂gesdr√≥tos ker√≠t√©s nagy r√©szben a tolvajok martal√©ka lett. Az egykori szovjet vegyi-sug√°r felder√≠t√Ķ k√∂nny√Ľ harcj√°rm√Ľvek √°ltal f√∂ldbe, betonba, f√°ba bel√Ķtt ac√©l sz√°r√ļ, s√°rga z√°szl√≥csk√°k m√°r alig l√°tsz√≥dtak. A volt szovjet titkosszolg√°lat rossz oldalra √°t√°llt tagjai elkezdt√©k a tiltott ter√ľleten l√©v√Ķ erd√Ķk kitermeltet√©s√©t. Javar√©szt mold√°viai illeg√°lis fav√°g√≥k motoros f√Ľr√©szeit√Ķl zengett az √©rintetlen, de ugyanakkor a vil√°g egyik legvesz√©lyesebb t√°ja. A kitermelt orosz feny√Ķr√∂nk√∂k volt szovjet katonai teheraut√≥kon jutottak el a moldova-rom√°n hat√°rig, ott m√°r hivatalos, a K√°rp√°tokban kitermelt borovi feny√Ķr√∂nkk√©nt indult nyugatra, javar√©szt Magyarorsz√°gra. Ekkor a magyar honban gombam√≥d szaporodtak a fa√°rus√≠t√≥ telepek, a borovi feny√Ķt √°tlagosan 30-35 ezer forint√©rt √°rult√°k k√∂bm√©terenk√©nt. A Csernobil k√∂rny√©ki √°rak ezzel szemben 5-6 eur√≥t (durv√°n: 400-900 forintot) tettek ki k√∂bm√©terenk√©nt.

A t√∂bb mint harmincszoros haszon rem√©nye nagy lehet√Ķs√©geket csillantott fel a Galamb √©s Sz√∂cske egy√ľttm√Ľk√∂d√©si lehet√Ķs√©geiben. Galamb ismerte a csernobili ter√ľlet √ļj hadurainak egyik√©t, b√≠rta az elh√≠res√ľlt, volt szovjet harckocsi hadtest haditechnikai f√Ķn√∂k kegyeit, aki magyar katonatisztb√Ķl lett szovjet f√Ķtiszt. Bizony√°ra sokan eml√©keznek az orosz-moldovai vit√°ra, mely t√°rgya egy sz√Ķr√∂st√Ķl-b√Ķr√∂st√Ķl elt√ľntetett volt szovjet harckocsi hadtest nyom√°n alakult ki. Ez a harckocsi hadtest doll√°rban is milli√°rdokat √©rt, s bizony Moszkva a mai napig m√©g a maradv√°nyait sem l√°tja viszont.

Nos, a l√©nyeg az, hogy e p√°nc√©los magasabb egys√©gn√©l szolg√°l√≥ haditechnikai f√Ķn√∂k bizony seg√≠tett Galambnak √©s Sz√∂csk√©nek. A sikeres egy√ľttm√Ľk√∂d√©st mi sem bizony√≠tja, mint, hogy Sz√∂cske a semmib√Ķl hamarosan 50 f√Ķt foglalkoztat√≥ t√∂bb sz√°zmilli√≥s v√°llalkoz√≥ lesz, s√°skaj√°r√°sszer√Ľen kezdi meg √ľd√ľl√Ķk √©p√≠t√©s√©t √©s fel√ļj√≠t√°s√°t, galamb pedig megalapozza a k√©s√Ķbbi „Verses Tri√≥ Kft” alapjait, amely m√°r csak hum√°n-probl√©m√°k felold√°s√°val foglalkozik, b√Ķs√©gesen t√ļlsz√°ml√°zva. A katonatisztnek pedig gyorsan b√ľd√∂s lesz a honv√©dmund√©r a vastag p√©nzt√°rca mellett, bizonyos „nem eg√©szs√©ges hajlamai” ki√©l√©s√©re j√∂n a fiatalkor√ļak b√∂rt√∂ne, mint k√∂vetkez√Ķ munkahely, ahol a „huncutkod√°sai” miatt tov√°bb kell √°llnia, majd j√∂n a k√∂vetkez√Ķ egyenruh√°s szolg√°lat, a K√∂zt√°rsas√°gi √ērezred, mint pszichol√≥gus, innen r√∂vid id√Ķn bel√ľl elzavarj√°k…

A k√∂nny√Ľ izot√≥pokkal szennyezett, javar√©sz b√©ta-sug√°rz√≥ fa (ez a sug√°rz√°s 20 cm-en elnyel√Ķdik m√°r a leveg√Ķben is, azonban az √©l√Ķ szervezetbe ker√ľlve, p√©ld√°ul f√Ľr√©szpor bel√©gz√©ssel, s√ļlyos betegs√©get, id√ľlt daganatokat id√©z el√Ķ) borovi √©s szib√©riai feny√Ķk√©nt t√≠zezer k√∂bm√©terenk√©nt kamionokkal √©rkezik keletr√Ķl, a harmincszoros haszonb√≥l b√Ķven jut a gazembereknek. (Egy k√∂bm√©ter feny√Ķf√°n 15-25 ezer forintot zsebeltek be!) A keleti hat√°rokon m√©g abban az id√Ķben nincs sug√°rkapu, k√ľl√∂nben is 2000 ut√°n telep√≠tett sug√°rkapuk csup√°n a gamma-sug√°rz√°st √©rz√©kelik els√Ķsorban, amely intenzit√°sa az eml√≠tett csernobili f√°kban m√°r alig √©rz√©kelhet√Ķ.

A szennyezett f√°t itthon felf√Ľr√©szelt√©k. Bizony nyelt√©k a f√Ľr√©szesek a port, √≠gy a biztos hal√°lt, mely √©vek, sz√Ľk √©vtized m√ļlva r√°kos daganatok form√°j√°ban, a diagn√≥zis meg√°llap√≠t√°sa ut√°n h√°rom h√≥napon bel√ľl napra pontosan elviszi az illet√Ķt. A biztos hal√°lt vitt√©k ezek az emberek az √©p√ľletek fa√°csolatain kereszt√ľl a padl√°sterekbe, ahov√° a legjobb szigetel√©s ellen√©re is a f√°n maradt radioakt√≠v port, illetve a sz√°rad√°s k√∂vetkezt√©ben lev√°l√≥, par√°nyi fa r√©szeket a sz√©l bef√ļjja a lak√≥t√©rbe, mindig keveset, de folyamatosan. Ez az alattomos gyilkoss√°g tapadt az illeg√°lis, majd a rom√°nhat√°rt√≥l leg√°lis fakeresked√Ķk kez√©hez. Sz√∂cske k√∂nny√Ľszerkezetes h√°zakat kezd √©p√≠teni, egyre jobban megy az √ľzlet. A felf√Ľr√©szelt far√∂nk k√∂zep√©t k√ľl√∂ngy√Ľjti. J√≥zan paraszti esz√©vel teszi ezt, hisz a fa b√ľt√ľ k√∂zepe, statikailag k√©nyes, nem szeretik az √°csok.

2002-t√Ķl sz√Ľk√ľl az illeg√°lis fakitermel√©s Csernobil k√∂rny√©k√©n, majd Putyin h√°tt√©r rendcsin√°l√≥ √©vei v√©gleg leapasztj√°k a sug√°rszennyezett fa magyarorsz√°gi maffia-exportj√°t. Sz√∂cske k√©nytelen el√Ķvenni a kor√°bban k√∂nny√Ľszerkezetes h√°z √©p√≠t√©s√©re statikailag nem alkalmas hullad√©k falerakatot. Ebb√Ķl √©p√≠ti meg az egyik nagy szakszervezet √ľd√ľl√Ķj√©t Tisz√°nt√ļlon, amely f√∂d√©m gerend√°i m√°r az √°tad√≥ √ľnneps√©gen szemmel l√°that√≥an bel√≥gtak, majd h√°rom √©vig m√©g dacolva a fizika t√∂rv√©nyeivel tartott√°k magukat, v√©g√ľl f√∂ldig hajoltak.

A t√∂bb t√≠zmilli√≥s √ľd√ľl√Ķt le kellett bontani, az √©p√≠t√Ķ √©s kivitelez√Ķ Sz√∂cske c√©g azonban m√°r r√©g cs√Ķdbe ment, megsz√Ľnt, a szakszervezet pedig pereskedik. Sz√∂cske pedig bossz√ļt √°ll, hamis t√∂rt√©neteket kital√°lt. Galambbal √∂sszefogott, k√∂nyvet √≠rnak pletyk√°k alapj√°n, hiteltelen√≠teni akarj√°k az egykor r√©sz√©re kenyeret is ad√≥, 20 √©ves m√ļlttal rendelkez√Ķ, tisztess√©gesen m√Ľk√∂d√Ķ szakszervezetet.

Az √≠r√°s a vegyiv√©delmi laktanya mentes√≠t√Ķ sz√°zad√°nak sor√°llom√°ny√ļ √≠rnokai, 2 f√Ķ hivat√°sos tiszthelyettes √©s 1 f√Ķ vegy√©szm√©rn√∂k tiszt eml√©kez√©sei √©s feljegyz√©sei alapj√°n sz√ľletett.
http://tmrsz.blog...onkok.html
#7 | Kore - 2013. november 10. 14:56:43
Mennyi pihent agyhely√Ľ szaladg√°l itt √©vek √≥ta, √©s b√ľntetlen√ľl! s_*_rtata
#8 | Maguskacska - 2013. november 10. 15:25:11
hozzászólások:
"Ha j√≥k az inform√°ci√≥im akkor a S√°ska Gyula f√©le c√©gr√Ķl Center-13 KFT, vagy Bt."
"√Ėcs√©m! Rem√©lem hogy a S√°ska abb√≥l az anyagb√≥l √©p√≠tett a P.Imik√©nek k√∂nny√Ľszerkezetes h√°zat."
"S√°ska Gyula2009.07.25. 18:38

Az a t√ľcs√∂k az S√°ska √©s a kett√Ķ m√©g v√©letlen sem hasonl√≠t egym√°sra.
Nem √ļgy mint a patk√°ny √©s aki nem meri felv√°llalni azt amit √≠r.
√Čn amit √°ll√≠tok azt al√° is tudom t√°masztani bizony√≠t√©kokkal m√©g akkor is ha most √©ppen elveszet a nyomozati anyagb√≥l √©s √ļjra bekellet csatolni.
M√°r megtettem.
Ha olyan pontos inform√°ci√≥tok van , lenne valaki aki megtudn√° mondani hol volt a S√°ska fatelepe? Legal√°bb egy ember kellene aki a v√°ros nev√©t tudja. Egy√©bk√©nt amit al√≠tasz az nem egy egyszer√Ľ v√°d, de kett√Ķnk k√∂z√∂tt az a k√ľl√∂nbs√©g hogy √Čn minden √°ll√≠t√°som bizony√≠tani tudom fot√≥kkal √©s hang felv√©telekkel illetve megfelel√Ķ anyaggal.
Nem tettem volna megjegyz√©st ha nincs megfelel√Ķ anyagom annak bizony√≠t√°s√°r.
Viszont a fenti √≠r√°s ezer sebb√Ķl v√©rzik.
Azoknak a n√©vtelen √≠r√≥knak akik az any√°mat ****k√©nt emlegetik csak annyit, hogy legal√°bb a neved √≠rn√°d ki te b√ľd√∂s bunk√≥, vagy fosol hogy kit√©pem a sz√≠ved.
Ne feledj√©tek megtudom √ļgy is a neved ha nem √≠rod ide akkor is.
Az eny√©m S√°ska Gyula egyesek csak s√°ska1-nek h√≠vtak, √Ķk tudj√°k mi√©rt.
A r√©mh√≠rekre reag√°lva miel√Ķtt m√°st√≥l tudod meg most kopors√≥kat kezdek gy√°rtani, √ļgyn√©zki egyre nagyobb ig√©ny van r√°."
"De j√≥,hogy egyes emberek itt n√©vtelen√ľl szapulj√°k az ap√°mat,nagyon j√≥ √©rz√©s ezeket olvasni,legal√°bb v√°llaln√° fel aki ide √≠rogat be h√ľlyes√©geket.
Az √©n ap√°m soha nem csapott be senkit vagy ha igen annak el√Ķzm√©nye volt √©s nem √Ķ kezdte max. visszaadta.A brdsz √ļgy l√°tszik amire hivatott annak nagyon nem felel meg,mert amikor a mi medenc√©nkbe f√ľr√∂dtek meg buliztak nagyokat az nem volt gond,de most felvannak h√°borodva,ez sajnos szomor√ļ.irigyek voltak arra amink volt amit nem nekik k√∂sz√∂nhett√ľnk,de √Ķk f√©lt√©kenyek voltak √©s jobbnak v√©lt√©k ezt v√°lasztani,h√°t tegy√©k,igen a Center 13 bt cs√Ķdbe ment de nem a brdsz miatt,hanem csal√°di gondok,balesett,trauma v√©gett...√©s ez hadd legyen a mi gondunk ne m√°s√©.Az√≥ta k√∂sz√∂nj√ľk sz√©pen remek√ľl megvagyunk √©s nincs sz√ľks√©g√ľnk a brdsz-re √©s gratul√°lni tudok csak apunka aki nem √ľgyv√©d nem brdsz √©s megnyert a 40 milli√≥s pert a brdsz-el szembe,ez mi ha nem bizony√≠t√©k,mert apunak √©s a csal√°dunknak mindenre van bizony√≠t√©ka,mert manaps√°g senkiben nem lehet megb√≠zni √©s milyen j√≥,hogy k√©sz√≠tett√ľnk hangfelv√©teleket,vide√≥kat stb...:D

Err√Ķl ennyit √©s √≠gy 4-5 √©v t√°vlat√°ba felejtsen m√°r el v√©gre mindenki minket!!!!!!!

A BRDSZ ink√°bb avval t√∂r√Ķdj√∂n,hogy 5 √©vvel k√©s√Ķbb v√©gre vegye le a hirdet√©seinket √©s a telefonsz√°mainkat, mert az√≥ta r√©g m√°s van √©s m√°ssal foglalkozunk,mert erre van idej√ľk,hogy itt pocskondi√°zzanak,de arra nem,hogy sz√≥ljanak a weblap szerkeszt√Ķj√ľknek, hogy vegye le a r√©gm√ļltat,ami m√°r nem is l√©tezik...

Üdv.: Sáska Alexandra (én nem titkolom)"
-így kerekebb...
#9 | postaimre - 2013. november 10. 15:35:59
M√°gus, Szigethalmon laktunk alb√©rletben, a szomsz√©ddal bez√©lgetve der√ľlt ki, hogy Gyula k√∂nny√Ľszerkezetes h√°zat √©p√≠t. Megb√≠ztuk. Azt√°n az √ērezred BRDSZ titk√°ra is kikeveredett, megn√©zni, hogy √°ll az √©p√≠tkez√©s, mert ugye munk√°ltat√≥i hitel is kellett hozz√°, hisz csak a telekre volt, hi√°ba a sok-sok csernobili fa, amit nem hoztam be.

Sz√≥val akkor haverkodtak √∂ssze a BRDSZ-el..., de err√Ķl a t√∂rt√©netr√Ķl a REND√ēR-SZAK-SZERVEZETT H√ĀBOR√ö k√∂nyvemben olvashat, akit √©rdekel. Cs√ļnya √ľgyek √°m √©s persze a szakszervezet vez√©rkara is k√≥ser..., de mindegy is.
#10 | Maguskacska - 2013. november 10. 15:45:05
Imi
ezt ki kellet volna emelnem:
" √©s megnyert a 40 milli√≥s pert a brdsz-el szembe,ez mi ha nem bizony√≠t√©k,mert apunak √©s a csal√°dunknak mindenre van bizony√≠t√©ka,mert manaps√°g senkiben nem lehet megb√≠zni √©s milyen j√≥,hogy k√©sz√≠tett√ľnk hangfelv√©teleket,vide√≥kat stb..."-m√°rmint S√°sk√°√©ks_*_v
amugy meg tudom hogy m√ľkszik a sug√°rz√°s sz√Ľr√©s....-ami amugy a cikkel ellent√©tben nem vicc...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.