Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vihart kavart Szegedi Csanád kanadai zsidó turnéja


Itt van nektek "nemzeti ratyikálosok" a hülyeségetek nyilvánvaló és csak bontakozó bizonyítéka és eredménye! Jóbik, mi? Gárda, aha...HVIM és a többi NBH-s zsidóterelt ilyen-olyan birkanyáj. Egyétek meg, amihez ostobán ragaszkodtatok!
Szegedi Csanád decemberre tervezett látogatása megosztja a kanadai zsidó közösséget – írja a The Canadian Jewish News. Szegedi, akit az újság „a magyar neofasiszta mozgalom hírhedten antiszemita korábbi jelentõs figurájának″ titulál, a Westmounti Chábád meghívására utazna Montréalba december 9-én, de a hír felháborította a zsidó közösség egy részét, köztük több helyi holokauszttúlélõt is. Ez lenne egyébként Szegedi elsõ találkozója egy külföldi zsidó közösséggel.

„Egyértelmûen opportunista″ – állítják a látogatás ellenzõi, akik szerint Szegedi csak azután vállalta zsidóságát, hogy nem sikerült eltusolnia az ügyet. Paul Herczeg, egy a közelben élõ holokauszttúlélõ szerint vannak esetek, amikor „neonácik tényleg megváltoztak″, de ez az eset más: „Csak azért csinálta, mert a megvesztegetés nem sikerült, a Chábádot megtévesztik.″

Szegedi a Jobbik tagja és alelnöke volt, mielõtt nyilvánosságra került, hogy anyai nagyanyja zsidó származású, maga is holokauszttúlélõ, 2012 júniusában ismerte el, hogy anyai ágon zsidó felmenõi vannak, és azt állította, hogy errõl 2011 decemberéig nem is tudott. Lenhardt Balázs és Kulcsár Gergely azért jelentették fel Szegedit, mert a politikus egy hangfelvétel szerint állást ajánlott egy beszélgetés során egy olyan férfinak, aki szembesítette zsidó származásával.

Devorah Shanowitz, a Westmounti Chábád programigazgatója nem ért egyet: azért hívta meg Szegedit Montréalba, mert szerinte „jóhiszemûen igyekszik megváltoztatni az életét, jóvátenni a múltját és próbál kapcsolódni zsidó identitásához″.
Õszintének tartják

Shanowitz szerint még ha igaz is, hogy Szegedi megpróbálta megvesztegetni zsarolóját, csak félelembõl tette, ráadásul „a magyar média fogékony az ultra-nacionalista elemekre, ezért a botrány kirobbanása óta elszántan diszkreditálni próbálják Szegedi Csanádot″.

Mi fán terem a tsuva és a Chábád?

A zsidó hagyományban vezeklés (tsuva, vagyis „visszatérés”) akkor szükséges, ha valaki bûnt követett el, vagy elmulasztotta megtartani kötelezettségeit. Ha ez a bûn egy másik embertársával szembeni volt, akkor elõször attól kell bocsánatot kérnie és kiengesztelnie, és ezután kell az Örökkévaló elõtt is megtérést gyakorolnia. Ha a bûn Istennel szembeni volt, akkor csak Istennel szemben kell megtérnie.

A Chábád Lubavics mozgalom ortodox zsidó egyesület, mely a zsidóság népszerûsítését tekinti legfõbb feladatának. Csak zsidók válhatnak a tagjává: alapfeltétel, hogy a jelentkezõ édesanyja zsidó származású legyen, és hogy a vallási törvények értelmében betérjen a zsidóságba, azaz a hagyományoknak megfelelõen befogadja a közösség.

Shanowitz szerint a szkeptikusoknak értékelniük kéne, hogy Szegedi majdnem két éve folyamatosan kapcsolatban van a Chábád mozgalommal, többek között Köves Slomó rabbival. „A tsuva (vagyis visszatérés, megtérés, vezeklés, lásd keretes írásunkat) nagyon fontos fogalom. Rengeteg kelet-európai zsidónak fogalma sincs, hogy zsidó volt az anyjuk, így õk is zsidók″ – mondta.
Egy ex-Hungáriásnak ez több a soknál

Shanowitz, aki maga is rendszeresen tartja a kapcsolatot a politikussal, elmondta: Szegedi megbánását alaposan tanulmányozták, és õszintének tartják. A látogatás ellenzõit szerinte az érzelmek vezérlik, ezért nehéz õket észérvekkel meggyõzni, pedig Shanowitzot meggyõzte, hogy Szegedi kóser ételeket kezdett enni, tanulmányozza a Tórát és még körül is metéltette magát, „ami felnõttként nem egyszerû dolog″.

A Westmounti Chábád több felháborodott telefonhívást kapott, de Shanowitz szerint a közösség több tagja nyitott arra, hogy részt vegyen az eseményen. A The Canadian Jewish News azt a Sipos Pétert is megszólaltatta, aki basszusgitárosként néhány évig a Hungária együttes tagja volt, Fenyõvel a Syconorban is együtt játszott, de megfordult a Juventusban is, melynek akkoriban Tátrai Tibor is tagja volt.

„Ismerem a magyarokat, és a leopárd nem veti le a foltjait″ – mondta a lap kérdésére az 1980 óta Montréalban élõ Sipos, aki szerint Szegedi meghívása „nevetséges és elfogadhatatlan″.

Link

Hozzszlsok


#11 | mezesmozes - 2013. november 10. 13:45:46
Imre. Akkoriban telefonon is beszéltünk errõl, ha még emlékszel.. természetesen nem említettelek meg volna nekik, ha elõzõleg nem szólok neked.. annak idején még emberbarátnak tûnt a Jobbik vezetõsége, aki talán nem is számított arra, hogy ilyen hamar bekerül a blablamentbe hehe.. valóban fõleg arról volt szó, hogy Kanizsára is eljössz hirdetni az igét (akkor fejezted be valamelyik könyvedet) az itteni Jobbik egy elõadása keretében, de aztán ebbõl nem lett semmi.. utána én már nem igen voltam kapcsolatban velük, csak a blogodon keresztül tudtam meg, hogy te viszont igen.. csak nem sajnálod, hogy nem lettél te is egy bedarált profipolitikus? igaz, miután mégsem jött össze közted és a Jobbik között, nem ücsöröghetsz most a blablamentben havi sok százerért de nem is lettél senkinek a lábtörlõje sem az udvari bolondja (mint ahogy én sem), ez azért számít nemigaz?
#12 | postaimre - 2013. november 10. 14:46:08
Mózi, persze, de így jobb, ha te írod le. Egyébirán Navratil szervezte meg az elsõ találkozónkat Vonával még 2008 elején. Többször sikerült Nagykanizsára lemenn, de ott már megvan a "stabil" mag, aki ezt szervezte korábban is. Vagy 3-szor voltam a könyvárban és múlt évben a parkban Kiss Imrével közösködve.

Mózi, akkor sem, most sem látom másképpen, s ha tévedtem is, azok ma már erénynek számítanak, mert mintha a "tévedéseimhez" (ez azért itt közös érdem, mert ide járok tanítva tanulni) igazítanák a "valóságot". Ez azért nagyon hosszú idõ már, fõleg, ha osztom, szorzom, mennyit kaptam idõ közben szitkot, átkot és persze szeretetet, megértést, bizalmat is. Lassan már mindez egyre megy.

Mózi egyedül születünk, egyedül is halunk meg és ha valaki a látá akarja belémdörgölni, annak okozhatok most is némi meglepetést.
#13 | mezesmozes - 2013. november 10. 15:06:49
Én azért egy ideig nagynaívan reméltem, hogy talán a Jobbik... persze hogy naivítás volt, hiszen Haider "balesete" óta (és most még inkább, hogy az utcán simán kivégeztek két görög nacionalista politikust...) minden magyar politikus tisztában van vele: rövidpórázon lehet csak habos a kutyapolitikus élete.. évszázadok óta így van ez már nálunk és mitõl is változna még ha egyesek hajlandók is lennének néha-néha feláldozni életüket? az egyik nagybátyám neve ott van az 56-os halotthõsök között, de halála valóban csak a gyarmatosítókat boldogította. Vona talán a Haider temetésen kezdett mindezen gondolkodni, ki tudja... persze az is lehet hogy akkor jött létre valamiféle szerzõdés az ördög és a párt között hehe..
#14 | postaimre - 2013. november 10. 15:14:20
Mózi, lehet, de ez szinte már a bölcsõben el kell dõljön és el is dõl. Pre -deszti-náció!

Ha szerzõdésrõl beszélsz, akkor itt egy csanálatos kép. Ugyan Szimának szólt a kritika, de itt ugye szegedi kanna az írás trágya és a jóbik kanzsidaja bizony vona -vezérlettel került bele a mézes maceszba.

maffiozok.szunyi.com/images/-q7y7--w4y87x979xy.jpg

Hiányzott már a hehehe...!
#15 | mezesmozes - 2013. november 10. 15:20:54
Most már úgy is mindegy Imre.. elkezdõdött a narancs rájs ezeréves korszaka (szerencsére ezek sosem tartanak nagyon sokáig), a Jobbik talán nem is fogja nagyon túlélni a választásokat vagy pedig úgy, hogy elfogad õ is egy kádéenpé típusú nyilvánosan szégyenletes szerepet a színdarabban.
#16 | postaimre - 2013. november 10. 15:38:19
Mózi, már látniuk kellene, hogy egész másról vanitt szó, de már 2009-ben is errõl volt szó, legalábbis itt, nálunk.
#17 | keepfargo - 2013. november 10. 18:35:15
Szoval megint jon a sorok kozotti info is: holokauszt-tulelobol annyi van, hogy sok. Neha felvetodik a kerdes: ha ennyi tulelo volt, hanyan haltak meg? Ne aggodjatok, feleim, biztos hogy nem pont hatmillioan...jo ha kijon a hatszaz ezer. (vagy ahogy kijon hatszazbol az ezer:))

Zsido pedig csak szarmazasi, tehat faji alapon lehetsz,: fontos a vervonal, anelkul nem er az eleted semmit - goj maradsz.
Faji alapon? Ki volt itt rasszista legeloszor?

A magyarnak nem kotelezo felmutatni a magyar anyat. (Lasd Liszt Ferenc, hogy csak egyet emlitsek..) Jee, csak nem faji tolerancia van a magyarok kozott?
Fogalmazzunk pontosan: nem CSAK faji tolerancia van a magyarok kozott.

Ki itt a rasszista, szegedi csalard, es a pokolba is kovess-slomo ( in slowmotion)? Ugye, meteltek, lassan kezdhetjuk "melegiteni" a levest - emlekezzetek az atya szavaira: "a metelt megy a levesbe"...s_*_kac
#18 | GERRY - 2013. november 11. 07:16:00
Csanád gyakorolja a beszédet amit Kanadában fog elmondani:

www.postaimre.net/kepek/csak-a.jpg


...Azt is mesélik, Szájer kifizetett a lehulló csökevényért 1000 Eurot, cukor helyett szopogatni a brüsszeli tanácskozásokon (távol Viktortól!)...

1.bp.blogspot.com/-ACMZDRKGOok/TW2w8O-BmjI/AAAAAAAADl0/SPHdGyBQ6qc/s1600/orb%25C3%25A1n-sz%25C3%25A1jer-titanic.jpg
#19 | postaimre - 2013. november 11. 08:29:18
Gerry, te, hallod-e...! Szájer a szajrét a szájába kéri, de kannával már ezen is túl tehettek.

Alábbi találós kérdés. Mi a hasonlóság az alábbi képeken?

maffiozok.szunyi.com/images/1wq6-8q-x5-q2q488.jpeg

maffiozok.szunyi.com/images/343-944y88953w84wy.jpeg

maffiozok.szunyi.com/images/8463y4ywq1qwq8597yw.jpg
#20 | spartakusz - 2013. november 11. 09:00:06
Ma már mind ennek nem sok jelentõsége van, a Jobbik be van darálva, a "baloldal" teljesen szétbaxva, a narancshatalom pedig egy jó idõre (a végsõ összeomlásig) bebetonozva...."

mIÉRT NEM LEHET MEGÉRTENI, HOGY: "...egykutya alom kölykei..." miért nem lehet megérteni, hogy KISZ titkárok milliárdos és milliomos banda gittegyletek közössége...."

a pénz nem számít nálunk amit tõlünk raboltak el - v issza adnak belõle pártonként 150 milliót - nekik ez fillérek - nekünk a jövõnk és létünk függ tõle
1. - Imre jó hogy emlékeztettél azt a hívást az összehívását megkel ismételni és a szét szalámizott erõs azt a szét forgácsolt erõt közös akarattal - hisz adtak hozzá pénzt megtehetõ - hogy egy kartellba tömörülve végzetes verességet kell rájuk kiszabni - ha szavazás lesz - de ez amit elõre vetítettem az választás lesz - ki lesz választva 149 pártból az az egy ami magyar uralmat eredményez - - ezt kell csinálni én miattam lehet Szigetszentmiklós is nem ragaszkodok Bázakerettyéhez már mint akkor - vagy az álmom - újból ide idézem amit piskóta ostobának nevezett:

a békés megoldás:

2.#21 | spartakusz - 2013.11.09. 17:28:57
Szevasztok!

nincs igazad piskóta - idézlek:

"...Mi, mindnyájan szerves részei vagyunk a jól-rosszul, legálisan avagy illegálisan, törvényesen avagy törvénytelenül mûködõ rendszernek, akár szavaz valaki, akár nem…..”

Ebbõl a mondatból két szó nem valós : „…akár nem…”

Mert volt egy álmom, amit, most elmesélek nektek –

„… izgatottan vártuk és õk is várták a választások napját – már korán nyitás elõtt élõláncot vontunk a szavazó helyiségek körül – szorosan, hogy még a tû se férjen át rajta – nem hogy az ide – oda szállítottak - egy táblával – többet soha nem szavazom meg hóhéromat…” - jöttek az elsõ szavazók – beakartak menni akiket meggyõzött a tömeg – aki zárta a kört, hogy ne tegye - - és telt a nap – este hétórai elõtt jöttek a hírek - már 66 faluban nem szavazott senki már 6 városban és így tovább – a végeredmény - elenyészõ számban szavaztak le - városok és falvak…” sikertelen lett a szavazás mert a nép kinyilvánította akaratát – és csalni se tudtak mert a 3200 helyiség kétharmadában nem szavaztak – és a külföldi létszámmal sem tudták így manipulálni a szavazást számtanilag -- és nem is merték – magyarul amit seraf ír – én azt már megálmodtam és most leírtam nektek!

Bizony komám ez a békés megoldás – különben Posta úrnak lesz igaza – a gyalásóval és demokratikus likvidálással… Janónak

Id. Kiss László
#22 | piskota - 2013.11.09. 18:20:50
Spari!
Megkímélhetnél!
Az ostoba álmod annak kínáld, ki vevõ rá, én nem!
Gyz
Szerkesztés | Törlés
#23 | spartakusz - 2013.11.10. 02:54:16
Szevasztok!

Ostobának nevezni a békés megoldást nem szerencsés dolog - hát igen voltak olyanok is az állómban akiket nem-lehetett meggyõzni - azokat gyógyítottuk, mert a demon megszállta - földre teperte - vetette és habzott a szája - azokat mentõvel vagy saját lehetõséggel szállítottuk be a kórházakba!

becsülettel - alázattal szerénységgel a tisztességes - és majd a tisztességessé válóknak ezen írásom megértése kapcsán:

id. Kiss László

UI: ÉS TE SE SÉRTEGESS ÉS ALÁZZ - mind a magyarnak nevezett kanadai hírlapon írogatók!

innen idéztem:
http://hungarianr...=379#c7335

ugye értitek - ugye megérti valaki és segíti ebbéli törekvést a békés megoldásra - vagy ha nem akkor nem lesz békés megoldás

spari....

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.