Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ferenc pápa: "Újítsuk meg a zsidó néppel való szolidaritásunkat és közelségünket"


Ferkó, ha arra célzol, hogy egészen új módon közelítse meg mindenki a zsidó-parazitizmus és az azzal való (el)bánásmódot és aki csak teheti legyen elég közel egy zsidóhoz, kezében egy késsel, fegyverrel, hogy amikor jön a "kristályéjszaka", akkor ne kelljen már vacakolni, akkor rendben! Bolints egyet, ha így gondolod! Ok, úgy veszem! A 75 évvel ezelõtti zsidóellenes náci pogromok, a kristályéjszaka áldozataira emlékezett a pápa vasárnapi imájában a Szent Péter téren összegyûlt hívek elõtt. Imára hívott fel a katolikus egyház feje a Fülöp-szigeteki tájfun áldozataiért is.

"Imádkozzunk Istenhez, hogy az elmúlt dolgokra való emlékezés segítsen mindig ébernek lennünk a gyûlölet és az intolerancia minden formájával szemben" - mondta Ferenc pápa Úrangyala-imájában a több tízezer egybegyûlt elõtt.

A kristályéjszakán, 1938. november 9-én este felülrõl szervezett és a népharag spontán kitörésének beállított pogromok kezdõdtek a náci Németországban és a birodalomhoz csatolt Ausztriában. A több napig tartó pogromsorozatban szétvertek és kiraboltak több ezer üzletet és megrongáltak nagyjából ezer zsinagógát és más zsidó vallási épületet. A pogromoknak több mint száz halálos áldozata is volt, 30 ezer férfit pedig koncentrációs táborokba hurcoltak. "Újítsuk meg a zsidó néppel való szolidaritásunkat és közelségünket" - hívott fel az egyházfõ.

Ferenc pápa megemlékezett az elõzõ két napban a Fülöp-szigeteken tomboló Haiyan tájfun áldozatairól is, csendes imára szólítva fel és segítségnyújtásra buzdítva. A rendkívüli erõsségû tájfun pénteken és szombaton söpört keresztül a szigetország középsõ részén. A helyi hatóságok szerint a természeti katasztrófa halálos áldozatainak száma meghaladhatja a tízezret.
Link

Hozzászólások


#11 | postaimre - 2013. november 11. 08:23:51
Azért lássuk beeee, hogy nem monthatja Feri ez a tökös, de legalábbis tokás, hoogy írcsuk ki ja zsidaj parazitát, mert az nem hangzék felebarátinak, bár egyetlen akceptálható történelmi és emberbarát felszólíás lehetne, viszont mégis hibás. Ma hozom Luther történetét újra és ugye már õ is Vatikánt és a pápát nevezte meg sátánnak, pedig õ aztán nem egy kívülálló volt és tudott valamit a zsidó ármányról és ennek markáns hangot is adott.
#12 | Perje - 2013. november 11. 16:48:40
Ferenc fodítva ül a lovon. Akiket meg kellett volna szóíitania és szoldíritásra , a közeledésre, azok éppen a zsidók.
Talán nem ismeri a " szakirodalmukat"?
http://www.vetera...of-israel/
#13 | Perje - 2013. november 11. 18:05:25
Rejtélyes hír az átévétõl. Van benne egy mondat: "Nov.9-én Mo-on is volt, vagy lehetett volna valami". De mi? Nem homályosít fel cikk, csak célozgat, ködösít.
http://www.atv.hu...ordulojara

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.