Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Politikai uni√≥ra kell l√©pni√ľk Eur√≥pa √°llamainak?


Jeeee! Az amerikai k√∂zponti bank volt eln√∂ke szerint csak √ļgy lehet megmenteni az eur√≥t, ha az eur√≥√∂vezet orsz√°gai m√©ly√≠tik az integr√°ci√≥t, √©s politikai uni√≥ra l√©pnek.

A 87 √©ves Alan Greenspan a Welt am Sonntag c√≠m√Ľ n√©met lapnak adott interj√ļban kifejtette: nem hisz abban, hogy tart√≥san m√Ľk√∂d√Ķk√©pes lehet egy k√∂z√∂s gazdas√°gi √©s valuta√∂vezet √ļgy, hogy k√∂zben a 17 tag√°llamban 17 elt√©r√Ķ szoci√°lis rendszer √°ll fenn. „Az eur√≥z√≥n√°nak teljes politikai uni√≥ra van sz√ľks√©ge, ak√°r minden tag√°llam r√©szv√©tel√©vel, ak√°r mag-Eur√≥pak√©nt. Ez az egyed√ľli √ļt, ha nem akarj√°k, hogy sz√©tessen az eur√≥√∂vezet” – mondta Alan Greenspan.

A volt Fed-elnök ugyanakkor hozzátette: kételkedik abban, hogy Európában létrejön a politikai unió.
Németország állja a cechet?

Greenspan az interj√ļban kifejtette: a n√©met k√∂zponti bank az eur√≥√∂vezet legnagyobb hitelez√Ķje, a t√∂bbi, eur√≥t haszn√°l√≥ orsz√°g jegybankja √∂sszesen 570 milli√°rd eur√≥val tartozik a Bundesbanknak. „Elv√°rj√°k, hogy N√©metorsz√°g √°llja a cechet. Ebb√Ķl is l√°tszik, hogy nem m√Ľk√∂dik k√ľl√∂n√∂sebben j√≥l (az eur√≥√∂vezet), nincs egyens√ļly” – mondta.

A Fed volt eln√∂ke ugyanakkor pozit√≠vumk√©nt √©rt√©kelte, hogy a bankuni√≥ l√©trehoz√°s√°val n√©met javaslatra kiveszik a tag√°llami hat√°sk√∂rb√Ķl, √©s eur√≥pai szintre emelik a p√©nz√ľgyi szab√°lyoz√°st √©s fel√ľgyeletet. Szavai szerint a bankuni√≥ az els√Ķ l√©p√©s egy esetleges majdani politikai uni√≥ fel√©.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | monguzking - 2013. november 10. 19:26:55
Ok√© te okostoj√°s akkor egy kicsit okoskodj√°l a doll√°rol s az amerikai tag√°llamok gy√ľm√∂lcs√∂z√∂ unijo√°rol,az FED szerep√©r√∂l....ja egy nagy tr√°gyadombot hoztatok l√©tre s m√©g van k√©ped osztani az √©szt....ink√°bb d√∂g√∂lj meg 87√©v egy ilyen parazit√°tol t√ľrhetetlen
#2 | postaimre - 2013. november 10. 19:27:41
El√Ķbb hullik sz√©t az Eur√≥pai Uni√≥, mint hogy Bosznia-Hercegovina annak egyik tag√°llam√°v√° v√°lna?

Bosznia-Hercegovina lakoss√°g√°nak t√∂bbs√©ge √ļgy v√©li, hogy a k√∂zelj√∂v√Ķben sz√°m√≠tani lehet valamilyen t√≠pus√ļ er√Ķszakra az orsz√°gban, h√°bor√ļra azonban nem - ez der√ľlt ki abb√≥l a felm√©r√©sb√Ķl, amelyet a Politika c√≠m√Ľ szerb napilap ismertetett internetes oldal√°n cs√ľt√∂rt√∂k√∂n.
http://zipp.hu/ku...mava_valna
#3 | rozsola - 2013. november 10. 20:29:08
Bosznia √©rdekes t√©ma. H√°bor√ļ nem v√°rhat√≥ , kisebb fegyveres √∂sszet√Ľz√©sek ann√°l ink√°bb f√Ķleg hogy ( ha j√≥l eml√©kszem ) 60 napig v√≠zummentesen utazhatnak be orosz " turist√°k " az orsz√°gba. M√°r j√≥ideje jelen van a t√∂r√∂k hadsereg is ami szint√©n √©rdekes dolog mivel az orosz " turist√°k " m√°r 90 napot t√∂lthetnek v√≠zummentesen T√∂r√∂korsz√°gban. K√∂nnyen meglehet , hogy a " bosny√°k titkosszolg√°lat is moszadosokat fog kiadni Ir√°nnak ".
#4 | postaimre - 2013. november 10. 20:30:37
Az USA nem akar hallani a kölcsönös kémkedés tiltásáról

Elutas√≠tj√°k az amerikai nemzetbiztons√°gi szolg√°latok, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok meg√°llapod√°st k√∂ss√∂n N√©metorsz√°ggal az egym√°s elleni k√©mked√©s tilt√°s√°r√≥l, ez√©rt a tervezett meg√°llapod√°sb√≥l nem lesz semmi - √≠rta a Der Spiegel.

http://hvg.hu/vil..._kemke#rss
#5 | postaimre - 2013. november 10. 21:00:16
YouTube Videů
#6 | zxr666 - 2013. november 10. 21:16:50
A fritzekt√Ķl m√©g mindig tart a zsid√≥.Igaz,szerintem m√°r ok n√©lk√ľl.
Ha m√°r a k√ľl√ľgy√©r is hom√°r..
#7 | postaimre - 2013. november 10. 21:19:17
Rozsola, ismered?

Aharon Ze'evi-Farkash
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search

Aharon Ze'evi-Farkash (Hebrew: אהרן זאבי-פרקש‎) (born 1948) is an Israeli general. He was the head of the Israeli Military Intelligence Directorate (Aman) from 2002 to 2006.[1]

Aharon Ze'evi-Farkash was born in Romania. He received a B.A. and M.A. in Middle East and Islam Studies from Tel Aviv University, as well as an AMP/ISMP from Harvard Business School.

He commanded the IDF Technological and Logistics Branch and the IDF Planning Branch. He is head of the Intelligence and National Defense Program[2] of the Institute for National Security Studies (INSS) at Tel Aviv University. According to Der Speigel, before his retirement from the military he set up a secret commission to evaluate all available information on the missing Israeli navigator Ron Arad. The commission concluded that Arad died sometime between 1993 and 1997.[3]

2.bp.blogspot.com/_UUhxQqfNwAo/SnO6xnDuPJI/AAAAAAAAAFo/mVYS8K6gf0U/S220/Aharon_Ze_evi-Farkash.jpg
#8 | Kedvesi - 2013. november 10. 21:36:10
999 kit√Ķl tart a zsid√≥? Amikor ott is √Ķ van hatalmon. A tengeralattj√°r√≥kat is holl√≥koszt k√°rp√≥tl√°sk√©nt kapj√°k.
#9 | Perje - 2013. november 11. 11:07:46
Nem tartanak √Ķk semmit√Ķl. Nem ki√≠rtva lettek, hanem elszapor√≠tva, sz√©tsz√≥rva a vil√°g minden zug√°ba.
Elj√°tsz√°k a hagtty√ļ hall√°√Ľt Ir√°nnal kapcsolatban is a f√©lelm√ľkr√Ķl, s k√∂zben lapakt√°ltak a szaudiakkal, akik Pakiszt√°nb√≥l akarnak √©ppen atomfegyvert venni.
A √Ķ tulajdonok a vil√°g √∂sszes nagyv√°llalata, azok ir√°ny√≠tj√°k a vil√°got. Vajon ki er√Ķlteti ezt a poltikai √©s katonai uni√≥t is?
Hogy ki mozgatja a világot? Ez a fickó már tavaly elmondta, talán már hoztuk is itt.
http://www.youtub...mM5CxYsEdc

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.