Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Idegen lényt talált a KGB az egyiptomi piramisoknál 1945-ben? Рképek, videó


Frissek voltak a szobvjetek ha igaz. Egyébként pedig ezt zenésítették meg ebben a már ajánlott filmben is. Mammut-csontot még nem találtak, illetve nem szóltak róla. Link A KGB egyik titkos projektje az ISIS volt, amely az 1945-ben történt eseményeket tartalmazza.
El√Ķker√ľlt egy vide√≥ felv√©tel, amely az ISIS r√©sz√©t k√©pezi az egykori KGB akt√°kon bel√ľl.

A titkos felfedez√©s pedig egy Egyiptomban a Gizai piramisok felt√°r√°sakor 1945-ben a s√≠r egy idegen „m√ļmi√°t” rejtett, amely egy f√∂ld√∂nk√≠v√ľli l√©ny volt. Az idegen egy sz√ľrk√©hez hasonl√≠tott √©s k√©t m√©ter hossz√ļs√°g√ļ volt.

Mummia_Osiride2

Az ISIS projekt r√©sz√©t k√©pezte egy titkos szovjet dosszi√©nak, amely azt felt√©telezte, hogy Egyiptomot f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek alap√≠tott√°k Kr.e 10500 k√∂r√ľl. Az egyiptomi mitol√≥gi√°ban Osiris volt az els√Ķ f√°ra√≥, aki meghalt, majd feles√©ge, Isis √°ltal felt√°madt a hal√°lb√≥l. Ebb√Ķl azt a k√∂vetkeztet√©st vont√°k le, hogy Osiris nem egy f√∂ldi szem√©ly volt, hanem idegen, aki az emberis√©get belevezette a civiliz√°ci√≥ba.
9990-isis-4

Hal√°la ut√°n mumifik√°lt√°k √©s titkos helyen temett√©k el. Azt√°n a KGB emberei felfedezt√©k √©s innen kapta az ISIS –projekt a nev√©t.

Amikor a szovjetek kinyitott√°k a s√≠rt, sokan meghaltak, de nem tudt√°k kider√≠teni, hogy mit√Ķl. A kev√©s megmaradt ember viszont nemcsak a testet tudta megvizsg√°lni, de technol√≥giai berendez√©seket is tal√°ltak a helysz√≠nen, amelyek nem a F√∂ldr√Ķl sz√°rmaztak.

9990-isis-2

Emiatt a projekten dolgoz√≥ n√©h√°ny ember egy k√ľl√∂n csoportot hozott l√©tre, amely szektak√©nt kultikus m√≥don istent f√∂ld√∂nk√≠v√ľlik√©nt tisztelte, aki majd seg√≠t nekik √°tvenni az uralmat az emberis√©g f√∂l√∂tt.

A KGB a kutat√°st folytatta az 1950-es √©s 60-as √©vekben is, az ISIS –projekt vezet√Ķje pedig maga Nyikita Hruscsov lett.

A kutat√°s eredm√©nyeinek le√≠r√°s√°ban pedig szerepelt egy egyiptomi szarkof√°g felfedez√©se, amely egy humanoid m√ļmi√°t tartalmazott, aki Kr.e 10500-ban √©rkezett Egyiptomba.

A furcsa esem√©nyr√Ķl egy egyiptomi lapban Rose El- Yussuf is √≠rt, a Nagy Gizai Piramis c√≠m alatt.

Az 1988-ban megjelent cikk szerint egy francia egyiptol√≥gus, Louis Caparat fedezte fel a titkos szob√°hoz vezet√Ķ ajt√≥t a Kheopszi Nagy Piramisban (a f√°ra√≥ igazi neve Khufu volt). A helyis√©gben pedig egy √≥ri√°si dobozt tal√°lt, amelyben egy f√∂ld√∂nk√≠v√ľli humanoid volt. A l√©ny els√Ķ l√°t√°sra nem t√Ľnt halottnak. Caparat pedig egy papiruszt is tal√°lt, amelyen azt olvasta, hogy az idegen √©s Khufu f√°ra√≥ megegyeztek, hogy a f√∂ld√∂nk√≠v√ľli l√©ny egy nap visszat√©r a F√∂ldre a fajt√°rsaival egy√ľtt.

Emellett a humanoid azt is k√©rte a f√°ra√≥t√≥l, hogy √©p√≠tsen egy nagy piramis form√°j√ļ eml√©ket, amelyben elhelyezik a szarkof√°got.

Caparat ezek ut√°n felvette a kapcsolatot egy spanyol koll√©g√°j√°val, a biol√≥gus Francisco de Brag√°val. Arra k√©rte, hogy j√∂jj√∂n Egyiptomba v√©r- sz√∂vet- √©s sejtvizsg√°lat miatt, hogy a DNS alapj√°n kider√ľlj√∂n, hogy f√∂ld√∂nk√≠v√ľli-e a l√©ny.

A_la_mummia_del_visit_

√Ām amint Braga megjelent Kair√≥ban, a hat√≥s√°gok letart√≥ztatt√°k, majd g√©pre t√©ve visszak√ľldt√©k Spanyolorsz√°gba.

V√©g√ľl az egyiptomi cikk szerint az √°ll√≠t√≥lagos f√∂ld√∂nk√≠v√ľli test√©t az egyiptomi katonai h√≠rszerz√©s √Ķrizte egy titkos laborat√≥riumban.

A KGB pedig √°ll√≠t√≥lag egy m√°sik szob√°t tal√°lt, a tud√°s hely√©t, amely az emberis√©g kihal√°s√°hoz is vezethet. Ez√©rt √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy z√°rva tartj√°k, √©s felhagynak a projekttel. A szob√°t z√°rva tartott√°k √©s az √°sat√°s nyomait elt√ľntett√©k.

Az emberek, pedig akik r√©szt vettek a projektben, mind meg√Ķr√ľltek vagy meghaltak. A KGB nem engedte kisziv√°rogtatni a t√∂rt√©nteket, ez tov√°bbra is rejtve maradt.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | postaimre - 2013. november 11. 15:27:17
Enid, t√∂bb ereszt√©st pakoltak akkoriban Sz√©th, de √ör v√°eos√°val √©s a Zikurat√≥riummal keveset t√∂r√Ķdnek, a t√∂bbi meg nem volt annyira a zsid√≥ majmok szeme el√Ķtt. Nem mond ellene egym√°snak semmi. P√°rhuzamos volt a fejl√Ķd√©s √©s egy id ut√°n a szkyt√°k "lefejl√Ķdt√©k" a megrekedt Egyiptomot. Mik√∂zben R√≥ma Cleop√°t r√°zott, k√∂zben az√©rt Kelet fejl√Ķd√∂tt rendesen.
#12 | enid - 2013. november 11. 19:42:30
Papa! Jhv-t m√°gi√°ra k√∂ll dobni, had tisztuljon. Ha j√≥l tudom, k√∂veket pakolni anno a mieink is tudtak. Nem kellett hozz√° f√∂ld√∂nk√≠v√ľlinek lenni. Az viszont egy √©rdekes dolog, hogy a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek a beteg √ļjsz√ľl√∂ttjeiket f√∂ldiekkel √©rintetik meg, hogy meggy√≥gyuljanak. Puszt√°n az √©rint√©st√Ķl! De nem l√©nyeg, csak higgy√ľk rend√ľletlen√ľl tov√°bb, hogy gagyik vagyunk. Hehe

Nem tudom , én még nem fogtam... Szerintem nem bíznak bennem... Pedig nagyanyámra hallgatnék : "csak a nyakát szorítsd, hogy meg ne sántuljon" s_*_kukk
#13 | gardista97 - 2013. november 12. 00:08:06
Kár lenne elbagatelizálni ezt az egészet!
A magyarság el van butitva,ezért nem nagyon hisznek ezekben a dolgokban.Azt viszont Imre sem mondta el nektek,hogy oroszországban is tanitanak ufológiát!
Ha nem léteznek ezek a dolgok,akkor mit is tanitanak az oroszok!?
Biztos Medvegyev is viccelget .....
A magyarok szellemi fejl√Ķd√©s√©nek le√°ll√°s√°ban az is k√∂zrej√°tszik,hogy azt sem hiszik el sokan,amit l√°tnak.T√ļl sok a magyarok k√∂zt a drogf√ľgg√Ķ meg az alkoholista agysejthi√°nyos,akiknek hi√°ba mutat az ember b√°rmit. A m√ļltkor is megpr√≥b√°ltam besz√©lni emberekkel(√©rtelmesnek t√Ľn√Ķ k√∂z√©pkor√ļakkal) Csepelen √©rtelmes dolgokr√≥l,de ink√°bb arr√≥l akartak √©rtekezni,hogy ki,mikor √©s mennyire r√ļgott be,azt√°n mekkor√°t h√°nytak.
Nesze neked ufológia,cionizmus,szentkorona.....!
Az ilyen f@szkalapokért dögöljenek meg értelmes hazafiak!???

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.