Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hamarosan itt a III. Bécsi Döntés? - cigányország, Merkel-Ponta...paktum


Egy roppant, de roppant érdekes írás egy román politikai elemzõtõl. Ebben egy román politológus a Ponta-Merkel találkozót taglalja.
Ez a találkozó, a magyarság, Magyarország jövõjére is a legmélyebb gyökerekig kihat!

Ugyanis:

Az írás szerint Ponta, és Merkel abban hogy Kelet Európa határai bármikor módosíthatóak!
A cikk szerint persze ez erõs német ráhatás alapján született meg eme kijelentés.
Erdély elvesztését -értsed Romániáról való lecsatolását, és Moldávia Romániának való
bekebelezésében-egyesülésében "állapodott meg" a két kormányfõ.

Szemtanúk szerint Ponta teljesen letargiába esett, vagy ahogyan a cikk írja "Pontának teljesen vége volt".

Kétféle lehetõség nyitott a találkozó szerint Erdélyt illetõen:

1: Teljesen független Erdély, Kolozsvári fõvárossal, benne teljesen független magyar enkláve létrehozásával.

2: Erdély java részének Magyarországhoz való visszacsatolása. (itt jóval nagyobb területet kapnánk vissza
Erdélybõl, mint a 2. Bécsi Döntés idején!)

Merkel és Ponta állítólag megvitatta a határmódosításokat, amelyekre jóváhagyását adta a Kreml (Oroszország) is.
Ezek szerint a NATO "legkeletibb" bázisa Románia lenne, de Erdélyben nem állomásozhatna hadsereg, sem NATO bázis.

Merkel ígéretet tett íPontának, hogy "kárpótlásul" 300.000.000 millió Eurós beruházást eszközölnek Bukarestben,
valamint egy gyár létrehozását 700 új munkahellyel, ahol a Mercedesnek gyártanának motorokat.

Szó esett még az új Keleti Nabicco projektrõl is (az elmaradt "eredeti" Nabucco helyett, amely Grúzián, Törökországon, Bulgárián, Románián, és Magyarországon haladt volna át egészen Ausztriáig)
amelyik egyesülne az új török vezetékkel a TANAP-l (Trans Anatolia Pipeline), és amelyik Romániát érintené, energetikai "elosztóhellyé" tenné.

Az elemzés szerint a felvetett határmódosítások csekély ellenállásba ütköztek Washingtonban, viszont az Ukránok nagyon "nehezményezik" azt.

Szóval nagyon úgy néz ki, hogy "megveszik nekünk" Erdélyt?

Vajon mi fortyoghat az európai politika boszorkánykonyha fazekában?

Forrás: Link
A megnyitott weboldal elsõ képén az 1. pont szerinti létrehozandó Magyar Enkláve, míg a második képen Erdély Magyarországhoz való visszacsatolása utáni Románia határai láthatóak.

Hozzászólások


#31 | Maguskacska - 2013. november 12. 02:33:02
"WildHorse Hungary nevezetu fiktív cég"
-nekem elég valósnak tûnik, de õk csak egy a sok közül,és még nem is olyan nagyok, "csak a mecsek környékén" kezdtek el kitermelni... hogy mit is:

"dinamikusan fejlõdõ energetikai vállalat, amely Közép- és Kelet-Európa vezetõ energiaellátójává kíván válni a felszín alatti szénelgázosítási technológia (UCG) alkalmazása és az uránérc-bányászat által."http://www.wildho...
igen-igen jelentõs urántartalékról, európa egyik legagyobbjáról szól a negyedéves jelentés...http://www.proact...46758.html
de ha ez még mindíg nem lenne elég, akkor itt van a cég UCG-s termelésének a feedback-jehttp://www.fossil..._Brand.pdf -ja szinte a legolcsóbb elektronyos áram termelését biztosítja......
ui: Üdv Kormi jó kis felvetés gratula, de nem ez a cég a hunyó ukrajnával kapcsolatban....-Aki nem hiszi járjon utána-sokba került volna rákeresni google-el???:|(bocs) tisztelettel Hókus-pók
#32 | mester - 2013. november 12. 07:22:00
#33 | rozsola - 2013. november 12. 11:46:42
JĂłl szĂłrakoztok ?
Ennyire szükségetek van még kb 4 millió cigányra ? Van még kb 3 millió román is. Ettõl majd " megerõsödik a magyarságtudat ".
Nem hiszem el , hogy komolyan veszitek ezt a cikket. Már a leközlõ weboldal is gyanús , a cikk pedig " nagyon jól jön valakinek ".
Nem tudom mit szóltok hozzá , de gondolom a " Haza nem eladó ! " tipusú ökrök megértenek minket amikor felemeljük hangunkat. Liberális jogvédõk talán meghallják és európaszerte tüntetéseket fognak rendezni Merkel ellen aki figyelmenkivül hagyva az emberi jogokat úgy tekint ránk mint barmokra a piacon. A " nyemecki szobáká " istent akar játszani. Ez a " fasicki szuká " meg azt hiszi õ Európa királynõje. Tévednek.
Nem csodálkozom rajtad Kedvesi amiért " dicsõited a német haditechnikát " . Bárkit hajlandóak vagytok lecidázni aki " segíti a Nagy Ügyet ". Tévednék ?
Merkel nem (Világ)Császárnõ. Miközben " istent " játszik be van xarva a " csecsenektõl ". Hát igen , ezek a " csecsenek " kemények. Még Putyin orosz elnök is elismeri , hogy nagy árat kell fizetni a " csecsenek " fékentartásához. Az Al-Kaidáról pedig nem is szóltam. Szergej Razumovszki csapata is részt vehet a " kártyapartiban ". Összeállhat a " koalició ".
A Varsói balhé mögött is esélyes a " német " kapcsolat. Ugyan ugyan. Néhány " másodkézbõl vett Leopárd " már mindenre feljogosít ? Ezek a " jókatólikus " (angyal)-lengyelek nagyon bíznak a " vatikáni eretnekekben "
Ponta kényszerhelyzetben van. Sem Verespatakot , sem a palagázkitermelést , sem a rakétapajzsot nem szeretné mert ezeknek " beláthatalan következményei lennének ". Traian Basescu a " narancsos félszemû köcsög " aki csupán azért maradhatott mert Merkel " támogatta " , elvesztette a Likudos " elõszopó " bandáját. Szinte teljesen le vannak " minuszolva ". Ezért is zsarolja a " fasiszta szuka " a román kormányt amely már kacsingat Moszkva felé.
Grúzia még nem foglalt hivatalosan állást
Ukrajnában áll a bál
Vidám ének hangja száll
Lesz gáz vagy nem lesz " gáz "
Szófiában többtízezres tömeg üvölti : " Gyurcsány , elnézést , Oligarcha Takarodj ! "
Olaszországban sztrájkolnak
Boszniában " betárazznak "
Görögországban " kivégzéseket tartanak ".
Nektek meg be van mesélve , hogy ez az elhízott disznófejû Angéla majd " felvásárolja " Erdélyt és majd Verespatak " megoldja a devizahitelesek gondjait ".
No.
A Karák Bölcseinek Jegyzõkönyvei világosan leírják az : " Égjen a Harmadik Birodalom mint a Reichstag " projektet. Ebben minden nem EU kompatibilis közép-európai részt fog venni a " vatikáni eretnekség elleni harcban ". Ennek elsõ lépése a " fasiszta németek " elleni hangulatkeltés amely mögött az EU , USA és Izrael ellenes hangulatkeltés áll.
A második lépés leközlésével még várunk egy kicsit.
Talán nem is tudjátok , de támad a " korona " - vírus. http://hungarian....vezeteben/ . Az ostoba orvosok szerint " nem fertõzõ ". Ja , kivéve Új-Izráelt.
#34 | gardista97 - 2013. november 12. 12:17:44
Rozsola! Ezért feszegettem azt a kérdést,hogy Merkel asszony és Putyin vajon mirõl tanácskoztak olyan sokat és sokszor az elmúlt idõszakban!???? Ott lesz a kutya elásva,hogy ezek mit eggyezkedtek!
Lassan többet találkoztak,mint ha férj és feleség lettek volna!
Nyilván a lengyelek is idegesek ebbõl kifolyólag,mert ezeknek az emberi élet semmit sem jelent,meg az országhatárok tologatása olyan nekik,mint mikor te egy számitógépes stratégiai játékot játszanál.
Imrének volt egy korábbi cikke,ami egy új videojátékról szólt,miszerint NATO vs. Russia csapatok harcolnak és az egyik szinhelye éppen Lengyelország volt.....
#35 | Kameleon - 2013. november 12. 17:15:59
Miért, szerintetek ezek véletlenek?

YouTube Videó


YouTube Videó
#36 | Klotild - 2013. november 13. 08:37:31
Magyarország lehetséges menekülõhely arra az esetre, ha Izrael tökeit megszorongatják az arabok, és menniük kell egy új hazába. Azt érzem, hogy ma itt minden ennek a jegyében történik. Kádár idejében Arafat barátság volt a trendi, ma Izrael. A nép meg igazodj jobbra, igazodj balra!
Kapkodhatja a fejét. Csakhogy az emberek agya és lelke nem így mûködik. Izmusok nevében milliók halnak meg, mert pár agyament az istent játssza! Na ebbõl kellene elégnek lennie!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.