Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Jogerõs és végrehajtható ítélet Holokauszttagadás miatt


A Tett és Védelem Alapítvány ebben az évben idáig 27 feljelentést tett a bûnüldözõ szerveknél, rendõrségen és ügyészségen. Az ügyek túlnyomó részében közösség elleni izgatás, egy másik részében, szám szerint 11 ügyben a nemzetiszocialista rendszer bûneinek nyilvános tagadása vádjával. Ez utóbbi a Holokauszttagadás hivtalos megnevezése.

Budapest – Az AlapĂ­tvány erõfeszĂ­tĂ©seinknek most megszĂĽletett az elsõ kĂ©zzelfoghatĂł eredmĂ©nye. Az elsõ jogerõs Ă­tĂ©let, amelyben az Egri JárásbĂ­rĂłság H. L. vádlottat bĂ»nõsnek találta a nemzetiszocialista rendszer bĂ»neinek tagadásában Ă©s ezĂ©rt száz napi pĂ©nzbĂ»ntetĂ©sre Ă­tĂ©lte. Ez százhĂşszezer forintos bĂ­rságot jelent, melynek be nem fizetĂ©se esetĂ©n le kell ĂĽlni a bĂĽntetĂ©sĂ©t. Az elsõfokĂ» Ă­tĂ©let jogerõs Ă©s vĂ©grehajthatĂł.

H. L. 2012. jĂşlius hĂł 17. napján 17 Ăłra 38 perckor a facebook oldalárĂłl az alábbi hozzászĂłlást tette közzĂ© a “KeressĂĽk a 97 Ă©ves Csatáry bácsit zaklatĂł zsidĂłkat – hĂ©t antimagyart már beazonosĂ­tottunk “ – cĂ­mĂ», a kuruc.info portálon megjelent Ă­ráshoz: “Ha valĂłban lett volna holokauszt, akkor ezek a selejt fattyĂş horda nem tĂĽntethetne , zaklathatna tisztessĂ©ges idõs magyar embereket…” E holokauszt tagadĂł bejegyzĂ©st a Tett Ă©s VĂ©delem AlapĂ­tvány monitoring csoportja fedezte fel Ă©s ennek nyomán tette meg a szĂĽksĂ©ges lĂ©pĂ©seket H.L. felelõssĂ©gre vonása Ă©rdekĂ©ben.

Facebook bejegyzés a kuruc.info cikkhez

A Tett és Védelem Alapítvány álláspontja szerint precedens értékû ítélet született. Az Egri Járásbíróság ítéletének indoklása szerint H.L. ezzel a kijelentésével megkérdõjelezte a nemzetiszocialista rendszer által elkövetett népírtás és más emberiesség elleni cselekmények tényét. Ezen ítélet megnyithatja az utat a többi, már folyamatban lévõ eljárás mielõbbi lezárása elõtt és egyben az Alapítvány azon célját támogatja, mellyel megtisztítja a közösségi médiát a gyûlölet és erõszak különbözõ, egyre sokasodó megnyilvánulási formáitól.

Hozzászólások


#11 | mester - 2013. november 12. 07:06:29
"-Én nem tagadom a kolhozkamut, sõt...támogatom!-
-Holló-kumisz-dagasztás-
-A holokauszt tagadást a törvény bünteti.Hát akkor mondjuk azt hogy volt,és nem véletlenül volt !"
s_*_kac
#12 | porcica - 2013. november 12. 08:39:22
Ez a cikk, és ez a téma olyan mennyiségû adrenalint és vérnyomás emelkedést okoz nálam, hogy egy hétre ellát ajzószerrel, így nem szükséges sem kávé, sem más már. Milyen gazdaságos, köszönöm nektek, drága holokamu szökevények! s_*_ezt
Amúgy én nem tagadok semmit ami a zsidók kiirtásáról szól, sõt egyenesen támogatom!! Hiszen ki vagyok én, hogy ilyen súlyos témát tagadhassak.s_*_kukk

Persze leginkább az az igazság, hogy bármilyen hír hangozzon is el már róluk, legyen az jelen, vagy a múlt mocska- mert másról szó sem lehet velük kapcsolatban-, **** untat!
Sõt nem csak, hogy untat, hanem egyenesen undorral tölt el! Az évek óta súlyosbodó emésztési gondjaimnak õk a kiváltói. Nem elég, hogy a rádió, és a TV is tõlük hemzseg -amit persze már rég nem nézek, mert a kapcsoló még nálam van-, hanem az útmenti óriás plakátokról is folyamatosan a rusnya ábrázatukat kell bámulni, melyben közlik velünk, hogy ez az õ történetük. Felváltva hányok, és megy a hasam már tõlük. Rohadtul **** rájuk, hogy mi volt velük ezelõtt, és mi van most!! A jövõbe vetett reményeim, meg nem mondom ki, hogy el ne szóljam magam!
Kedves Tett és Védelem alapítvány, a jó **** anyátokat kukkoljátok már, és toljátok fel a **** fajtátok a tetves seggetekbe, mert már rohadtul unom ezt a folyamatos rosszul létet, amit okoztok!
Buzuljatok, és pedofílkodjatok, meg terrorizáljátok a saját fajtátokat, abban nagyon is benne vagyok, csak minket hagyjatok már végre békén!!s_*_ezts_*_ezts_*_ezt
Takarodjatok oda, ahol megteremtett benneteket az a elcseszett JHVH-tok!
#13 | Vizilo - 2013. november 12. 09:08:17
En nem tekintem ervenyesnek azokat a törvenyeket amiket a zsirafok hoznak ugyanis nem magyar emberek hozzak letre, ha pedig igen hazaarulok!Talan meg fog valtozni a törtenelem amikor ra döbben az emberiseg hogy bajvan a zsirafokkal !
#14 | enid - 2013. november 12. 10:35:47
Én úgy fogom fel az ilyet, hogy edzõtábori program. Majd Imre felír nekem vmit, ha tévednék. Szóval : elolvasom az ilyen írást és figyelem magamon a reakciókat.

Még mindig légzõgyakra van szükségem és némi izomlazító technikára, de már ülve tudok maradni a cikk végéig.

Persze még sok munka van.
#15 | monguzking - 2013. november 12. 11:29:37
valamikor ezzen az oldaln olvastam hogy létezikj egy olyan ENSZ határozat mely megengedi a szabad vélemény nyilványitást igy tiltja az ezért valo büntetést--nem emlékszem már hogy melyik számu határozat de erre is lehet hivatkozni biroságn mert magyarország tagja az ensznek igy rá is vonatkoznak szabályk-----de azért arra is kiváncsi lennék hogy oroszok miért nem rukkolnak elö a valoságos igazsággal s tárják a világ elé adataikat----azért ez az egri eset is furcsa lévén hogy ennél én sokkal keményebben s nem egyszer már az honlapjukon vezetöjüknek is beolvastam s semmitsem reagáltak-----ugy látszik azért vigyáznak arra hogy nehogy olyant cseszegessenek aki netán még elövenne egy pistolyt s kiloccsantaná agyvelejüket
#16 | TiDo - 2013. november 12. 11:46:25
Jók ki van ez találva : http://mediajogfi...mp;id=1306
http://mediajogfi...mp;id=1306

Ha akarják, akkor a véleményem gyûlöletbeszéd. ... "bal felõl üt nekem fütyöl, jobb felõl üt nekem fütyöl"
#17 | Kameleon - 2013. november 12. 13:48:48
kepfeltoltes.hu/131027/the_winner_takes_it_all___devil_vs_jesus_by_rinatart-d5vn9ru_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szkíta aszkéta VS Szemita szemét
http://magyarnemz...;c_start=0


Háborús bûnökkel vádolják Izraelt és Amos Yaron volt tábornokot
http://magyarnemz...;c_start=0
#18 | enid - 2013. november 12. 13:49:46
Valszeg csak cukkolnak, mint a bikát szokták a vörös keszke-nõvel. Komonista ribi :D
#19 | Fidel - 2013. november 12. 14:15:25
Nem baj en is elitelem mar a holoparazitakat. Lessz majd melo ha jon a (demokratikus) iteletvegrehajtas ideje.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.