Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Joger√Ķs √©s v√©grehajthat√≥ √≠t√©let Holokauszttagad√°s miatt


A Tett √©s V√©delem Alap√≠tv√°ny ebben az √©vben id√°ig 27 feljelent√©st tett a b√Ľn√ľld√∂z√Ķ szervekn√©l, rend√Ķrs√©gen √©s √ľgy√©szs√©gen. Az √ľgyek t√ļlnyom√≥ r√©sz√©ben k√∂z√∂ss√©g elleni izgat√°s, egy m√°sik r√©sz√©ben, sz√°m szerint 11 √ľgyben a nemzetiszocialista rendszer b√Ľneinek nyilv√°nos tagad√°sa v√°dj√°val. Ez ut√≥bbi a Holokauszttagad√°s hivtalos megnevez√©se.

Budapest – Az Alap√≠tv√°ny er√Ķfesz√≠t√©seinknek most megsz√ľletett az els√Ķ k√©zzelfoghat√≥ eredm√©nye. Az els√Ķ joger√Ķs √≠t√©let, amelyben az Egri J√°r√°sb√≠r√≥s√°g H. L. v√°dlottat b√Ľn√Ķsnek tal√°lta a nemzetiszocialista rendszer b√Ľneinek tagad√°s√°ban √©s ez√©rt sz√°z napi p√©nzb√Ľntet√©sre √≠t√©lte. Ez sz√°zh√ļszezer forintos b√≠rs√°got jelent, melynek be nem fizet√©se eset√©n le kell √ľlni a b√ľntet√©s√©t. Az els√Ķfok√Ľ √≠t√©let joger√Ķs √©s v√©grehajthat√≥.

H. L. 2012. j√ļlius h√≥ 17. napj√°n 17 √≥ra 38 perckor a facebook oldal√°r√≥l az al√°bbi hozz√°sz√≥l√°st tette k√∂zz√© a “Keress√ľk a 97 √©ves Csat√°ry b√°csit zaklat√≥ zsid√≥kat – h√©t antimagyart m√°r beazonos√≠tottunk “ – c√≠m√Ľ, a kuruc.info port√°lon megjelent √≠r√°shoz: “Ha val√≥ban lett volna holokauszt, akkor ezek a selejt fatty√ļ horda nem t√ľntethetne , zaklathatna tisztess√©ges id√Ķs magyar embereket…” E holokauszt tagad√≥ bejegyz√©st a Tett √©s V√©delem Alap√≠tv√°ny monitoring csoportja fedezte fel √©s ennek nyom√°n tette meg a sz√ľks√©ges l√©p√©seket H.L. felel√Ķss√©gre von√°sa √©rdek√©ben.

Facebook bejegyzés a kuruc.info cikkhez

A Tett √©s V√©delem Alap√≠tv√°ny √°ll√°spontja szerint precedens √©rt√©k√Ľ √≠t√©let sz√ľletett. Az Egri J√°r√°sb√≠r√≥s√°g √≠t√©let√©nek indokl√°sa szerint H.L. ezzel a kijelent√©s√©vel megk√©rd√Ķjelezte a nemzetiszocialista rendszer √°ltal elk√∂vetett n√©p√≠rt√°s √©s m√°s emberiess√©g elleni cselekm√©nyek t√©ny√©t. Ezen √≠t√©let megnyithatja az utat a t√∂bbi, m√°r folyamatban l√©v√Ķ elj√°r√°s miel√Ķbbi lez√°r√°sa el√Ķtt √©s egyben az Alap√≠tv√°ny azon c√©lj√°t t√°mogatja, mellyel megtiszt√≠tja a k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°t a gy√Ľl√∂let √©s er√Ķszak k√ľl√∂nb√∂z√Ķ, egyre sokasod√≥ megnyilv√°nul√°si form√°it√≥l.

HozzŠszůlŠsok


#1 | kukackac - 2013. november 11. 20:38:25
Holokauszt?

Igen az nagyon jó ...!


reho.st/d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aRQgGLy_460sa.gif
#2 | mormota1968 - 2013. november 11. 20:40:32
Na akkor nekem annyi! Pedig m√©g k√©zzel foghat√≥ √©s b√°rmikor el is olvashat√≥ bizony√≠t√©kaim is vannak az √°ll√≠t√°som al√°t√°maszt√°sa c√©lj√°b√≥l, s√Ķt m√©g vide√≥im is nem is egy. De persze a zsid√≥kat az se hatja meg, ha a saj√°t fajt√°rsuk v√°gja a pof√°jukba az igazs√°got, pl: David Cole, vagy Benjamin Freedman, t√∂bbek k√∂z√∂tt. Csak ism√©telni tudom magam. √Čs t√∂rt√©nelem hamis√≠t√°s√©rt, meg a magyar √©s m√°s befogad√≥ nemzetek ellen elk√∂vetett t√∂m√©nytelen zsid√≥k √°ltal elk√∂vetett b√Ľn√∂k√©rt mikor fognak a zsid√≥k 1000 milli√°rdokat vissza perk√°lni a goj n√©peknek? Na arra v√°rhatunk √≠t√©letnapig! √Čs m√©g mindig tele az orsz√°g olyan s√∂t√©t agy√ļakkal, akiknek hi√°ba van szem√ľk √©s f√ľl√ľk, meg agyuk, m√©g sem l√°tj√°k, hallj√°k, de m√©g csak el sem gondolkoznak rajta, hogy-hogy is van hogy egy befogadott idegen s√∂pred√©k ilyen t√∂rv√©nyeket hozhat m√°s orsz√°g√°ban? Persze el√Ķsz√∂r is azzal kellene tiszt√°ban lenni√ľk, hogy m√°r j√≥ ideje zsid√≥ uralom van ebben az orsz√°gban. De sajnos a legt√∂bb ember ha tud is r√≥la, vagy csak sejt valamit, nem k√≠v√°ncsi az igazs√°gra, mert akkor √∂sszeomlana benne az-az √°ltala fel√©p√≠tett k√°rtyav√°r, t√∂r√©keny krist√°lyvil√°g, amiben √©l. Gyakran botlok ilyen emberekbe √©n is, aki tudja, vagy csak sejti, hogy igazam van, de f√©l megismerni a val√≥s√°got, hisz akkor √∂r√∂kre oda lesz a lelki b√©k√©je, a m√©g ar√°nylag nyugodt √©lete. Mert nem k√∂nny√Ľ az √©bred√©s ut√°n elviselni az igazs√°got, hogy egy √°lomvil√°gban √©lt√ľnk, ami val√≥j√°ban ink√°bb maga a pokol, egy kontroll√°lt, n√©h√°ny kiv√°lasztott √°ltal ir√°ny√≠tott m√°trix szer√Ľ vil√°g.
#3 | mormota1968 - 2013. november 11. 20:56:49
Ezek alapj√°n √©n is v√°rhatom, hogy b√°rmikor el√Ķvehetnek. √Čn is √≠rtam hasonl√≥kat a f@szbokra, nem is l√°togatom azt a CIA-s Moszatos oldalt mostan√°ban t√ļl s√Ľr√Ľn! Nesze neked demokr√°cia, meg sz√≥l√°sszabads√°g. M√©g a Gyurcsi se nyalt be ilyen m√©lyen, mint ahogy Ors√≥s teszi, a zsid√≥knak. M√©g a v√©g√©n elint√©zik neki, hogy √ļjabb 4 √©vig ny√ļzhassa a magyart, ami√©rt ennyire engedelmes, j√≥ kutyuli. Mert hogy j√≥l v√©gzi a dolg√°t, az nem k√©rd√©ses, k√ľl√∂nben m√°r megroppantott√°k volna a nyak√°t, mint Horn Gyul√°nak annak idej√©n, mikor hith√Ľ komcsi l√©t√©re nem akart lefek√ľdni a cionist√°knak. De azt√°n csak meggy√Ķzt√©k, hogy jobban j√°r, ha beh√≥dol. Orsika j√≥l v√©gzi a dolg√°t, teh√°t nem kell egyenl√Ķre att√≥l tartania, hogy h√°rom fel√Ķl is kap egy-egy goly√≥t a fej√©be, mint Kennedy, mert elj√°rt a sz√°ja √©s nem √ļgy t√°ncolt, ahogy a zsid√≥k f√ľty√ľltek. Csak azt szeretn√©m meg√©lni, mikor fordul a kocka √©s megrendez√©sre ker√ľl valamelyik t√©gla√©get√Ķ kemenc√©ben az igazi holokauszt. M√°r ha ennyire v√°gynak r√°, ki vagyok √©n, hogy elrontsam az √∂r√∂m√ľket.s_*_luci
#4 | postaimre - 2013. november 11. 21:00:50
Tagadni a holokamutot? Nem is tudjuk mi az, pedig j√≥ lenne m√°r saj√°t szem√ľvegel l√°tni, hogy is kellett volna aztat kivitelezni, de √ļgy rendesen! Katyin √©s m√©g sok-sok ilyesmi...gul√°g...fogolyt√°borok...a h√°bor√ļ, majd a "b√©ke" sz√∂rny√Ľs√©ge, de ezt tagadni botors√°g. A h√ľlyes√©get meg nem is lehet √©s f√∂l√∂sleges is tagadni, mert az nem b√°tors√°g. A gravit√°ci√≥t pl. nem tagadja senki, pedig nincs is, illetve a jelens√©g van, de annak csak r√©szben va k√∂ze ahhoz, amit mondanak r√≥la.
#5 | Maguskacska - 2013. november 11. 21:46:06
a F√Ķd meg t√°ny√©r alaku....
"a Tett és Védelem Alapítvány monitoring csoportja fedezte fel "
-rem√©lem irrit√°lja a b√Ķr√ľket az az ing.....
#6 | GERRY - 2013. november 11. 23:12:22
"Tett és Védelem Alapítvány monitoring csoportja"

KUKKOLD A CURVA ANY√ĀD! Rohad√©k zsid√≥ banda!Most akkor b√ľn√∂s vagyok? A "rohad√©k" vagy a "banda" miatt? Hogy zsid√≥k az t√©ny.
#7 | Perje - 2013. november 11. 23:13:53
Visconsin √°llamban egy f√©rfi megvert k√©t √©bert, mert mexik√≥inak n√©zte √Ķket. Idegen nyelven besz√©ltek √©s kalap is volt rajtuk. Igaz, nem sombrero, de fejfed√Ķ.:
http://russian.rt...icle/17474
#8 | Kedvesi - 2013. november 12. 00:05:30
#9 | Kedvesi - 2013. november 12. 00:07:58
L√°tod Imre? A te oldalad nem meri meg monitoringozni a tetv √©s v√©delem alap√≠tv√°ny. s_*_kac tudj√°k hogy itt fels√ľln√©nek.
#10 | spartakusz - 2013. november 12. 02:52:23
https://www.faceb...6225789158

ne féljetek és íarjátok meg véleményetek ti is a fenti linkre - mert tényleg linkek - azaz hazugok

spari...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.