Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vona: 'az iszlám az emberiség utolsó reménye'


Nekem eddig √ļgy t√Ľnt, hogy a J√ďZAN √ČSZ (IGAZS√ĀG), de h√°t "embere" v√©kogatja az √≠zl√©-s√©kelt √©s a pofonokat!
A moroccoworldnews.com angol nyelv√Ľ marokk√≥i port√°l id√©zi a Jobbik eln√∂k√©t, aki szerint „az iszl√°m az emberis√©g utols√≥ rem√©nye.” Vona G√°bor az okt√≥ber v√©gi, t√∂r√∂korsz√°gi el√Ķad√≥k√∂r√ļtj√°n osztotta meg „magvas" gondolatait. Tov√°bbi id√©zetek az eml√≠tett cikkb√Ķl:

„Nem diplom√°ciai √©s gazdas√°gi kapcsolatokat √©p√≠teni j√∂tt√ľnk T√∂r√∂korsz√°gba, hanem t√∂r√∂k testv√©reinkkel tal√°lkozni”.

„Az iszl√°m az emberis√©g utols√≥ rem√©nys√©ge a globaliz√°ci√≥ √©s a liberalizmus s√∂t√©ts√©g√©ben.”

Nem hinn√©m, hogy h√≠res t√∂r√∂kver√Ķink egyet√©rtenek a fenti szavakkal. Mit gondolhat p√©ld√°ul a vezek√©nyi csat√°ban elesett n√©gy Eszterh√°zy? (L√°szl√≥, Ferenc, Tam√°s √©s G√°sp√°r) Az √©let√ľket adt√°k hit√ľk√©rt...

Azért a hitért, amelyet a Jobbik is állítólag vall. Idézet a párt honlapjáról:

„A Jobbik Magyarorsz√°g√©rt Mozgalom √©rt√©kelv√Ľ, konzervat√≠v, m√≥dszereiben radik√°lis, nemzeti-kereszt√©ny p√°rt.

P√°rtunk kereszt√©ny, √©rt√©kelv√Ľ mozgalom, vagyis minden szav√°hoz, tett√©hez, m√Ľk√∂d√©se minden elem√©hez az isteni t√∂rv√©nyekbe √©s az egyetemes emberi √©rt√©kekbe vetett hit szolg√°l forr√°sul....

Valljuk, hogy nemzet√ľnk erk√∂lcsi meger√Ķs√∂d√©se csak a krisztusi tan√≠t√°son alapulhat, √©s ehhez a magunk eszk√∂zeivel politikai p√°rtk√©nt hozz√° is akarunk j√°rulni. Ebben a meg√ļjul√°sban kiemelt szerep h√°rul kereszt√©ny k√∂z√∂ss√©geinkre, egyh√°zainkra, amelyek √©vsz√°zadok √≥ta, j√≥ban √©s rosszban egyar√°nt bizony√≠tott√°k, hogy nemzet√ľnk v√©gs√Ķ lelki, szellemi √©s kultur√°lis b√°zis√°ul szolg√°lnak. Sz√°munkra a nemzeti identit√°s √©s a kereszt√©nys√©g egym√°st√≥l sz√©t nem v√°laszthat√≥ fogalmak."

Ugye egyet√©rthet√ľnk, hogy a fentiek el√©g nehezen √∂sszeegyeztethet√Ķek a T√∂r√∂korsz√°gban mondottakkal? Miben k√ľl√∂nb√∂zik az a p√°rt a t√∂bbi demokrata k√©pz√Ķdm√©nyt√Ķl, aki ha kell, a t√∂r√∂knek nyal, ha kell, Buda visszav√©tel√©t √ľnnepli? Semmiben...


Kereszteket √°ll√≠tanak, mik√∂zben az „iszl√°m a f√©ny"?

(Kitart√°s.net)

Megjegyzés:

Minden nemzetnek megvan a maga kult√ļr√°ja √©s hite. Az iszl√°m az arab vil√°g vall√°sa, mely szent √©s s√©rthetetlen √©s azt tiszteletben tartjuk. Ellenben a kereszt√©ny vil√°g is ugyanezen √©rt√©krendet v√°rja el a muszlim vil√°gt√≥l √©s az iszl√°m vall√°st gyakorl√≥kt√≥l! El√©g nagy baj, hogy mag√°t konzervat√≠v, kereszt√©ny erk√∂lcs√Ľnek tart√≥ politikusok nem tudj√°k saj√°t identit√°sukat √©s a hozz√° tartoz√≥ vall√°si k√∂t√Ķd√©st. Az eur√≥pai kult√ļr√°k hanyatl√°sa megkezd√Ķd√∂tt melynek gyorsul√°sa nagyban f√ľgg a vall√°si hovatartoz√°s felh√≠gul√°s√°t√≥l. Fajt√°nk j√∂v√Ķje a magasan m√Ľvelt kult√ļra gyakorl√°sa melynek szerves r√©sze a vall√°si gyakorlat megtart√°sa. Vall√°sunkb√≥l egy szemernyit sem enged√ľnk, mert csak √≠gy maradhat meg n√©p√ľnk √©s nemzet√ľnk a t√∂rt√©nelem vihar√°ba √©ppen √ļgy mint az iszl√°m vil√°g a maga megalkuv√°st nem t√Ľr√Ķ vall√°si dogm√°ival. A magyar n√©pre meg sz√©gyen, hogy olyan politikusai vannak akik arra ford√≠tj√°k a fej√ľket amerre el√Ķnyt l√°tnak. M√©g √ļgy is, hogy saj√°t magukat tasz√≠tj√°k az erk√∂lcstelens√©g mocsar√°ba.

Alf√∂ldi P√°l - J√∂v√Ķnk.info
Link

HozzŠszůlŠsok


#21 | postaimre - 2013. november 14. 07:45:48
SZM olvast√°l Germanus Gyul√°t? Allah akbar? Sok √©ve, mikor sorra olvasgattam Nehrut, az indiai mond√°kat (Rigv√©da...Bhagavad gita), akkor ker√ľlt a kezembe kalandos utaz√°s√°nak t√∂rt√©nete.

Az arab n√©pek val√≥di b√∂lcsei keleti m√Ľvelts√©ggel rendelkeznek, √©letszeml√©let√ľk van √©s az semmiben nem k√ľl√∂nb√∂zik egy most "k√≠naik√©nt" emlegetett univerzalista felfog√°st√≥l. De ezt nem lehet azonos√≠tani a politik√°val √©s annak leger√Ķsebb fegyver√©vel a "szent k√∂nyvekkel". Ezekat az√©rt is rakt√°k √∂ssze, hogy az akti√°lis okfejtekegt√Ķ mindig azt hozza, olvassa ki bel√Ķl√ľk, ami az √©ppen hatalmonn l√©v√Ķ gazember sz√°m√°ra kedvez√Ķ, vagy √©ppen felk√©sz√≠tse az √ļjabb gazembert egy hatalomv√°lt√°sra.

Hi√°ba besz√©lnek b√©k√©r√Ķl, szeretetr√Ķl, mert val√≥j√°ban az ideol√≥dia (teol√≥gia) √∂l, mert az "isten", akire r√° van h√ļzva a "deo-teo" szerep, kis-st√≠l√Ľ piti b√Ľn√∂z√Ķk√©nt van √°br√°zolva, √≠gy ett√Ķl a k√©pt√Ķl nem is lehet elszakadni.

A helyzet az, hogy a kommersz vall√°s √©s a vall√°si fanatizmus is a t√∂megeknek k√©sz√ľl √©ppen azok birkany√°jk√©nt val√≥ terelget√©se √©s m√©sz√°r-l√°ssa c√©lj√°b√≥l. A "b√∂lcsek" le se szarj√°k m√°r ezt a szintet. A zsid√≥kn√°l sem a th√≥r√°t tanulm√©nyozza az, aki emberr√© akar v√°lni, hanem a Zoh√°rt √©s Kabbal√°t..., de a v√©ge ott is nulla. Ugyanis, ahhoz, hogy valaki el√©rhessen az "isteni" min√Ķs√©get", ahhoz el√Ķbb √©s elker√ľlhetetlen√ľl emberr√© kell v√°lnia. Isten-ember, vagyis Isten = ember.

Sajnos mindezen már a szép szavak nem segítenek és nem is lendítenek.
#22 | rozsola - 2013. november 14. 09:24:18
Kedves Kore nem tehettem m√°st. Nem √°rt tudni , " vannak bizonyos meggondol√°sok ".
Vall√°sokra mindig is sz√ľks√©g volt. Mi lenne ha nem lenne " Isten " ?
#23 | postaimre - 2013. november 14. 09:51:17
Rozsola, nem is err√Ķl volt sz√≥! A "bizonyos meggondol√°sok" √©rthet√Ķek. Kell m√©g a gumicsont, aminek a gumicsontkukuc elr√°gics√°lhat √©s persze ha sz√ľks√©g lesz r√°, tiszteletben tartva a "kereszt√©ny", muszlim √©s egy√©b vall√°soknak nevezett ideol√≥gia-rendszereket, DE √°rt magunknak tiszt√°zni, hogy a "vall√°s" nem Isten, s√Ķt ..., de ezt majd az im√°mnak (milyen √©rdekes n√©v, m√ľezimnek √©s a t√∂bbi "hitoktat√≥nak" kell elmagyar√°zni az √°tvert h√≠v√Ķknek.

Az a gond (olat), hogy ehhez el√Ķsz√Ķr h√≠v√Ķkk√© kell √Ķket tenni, hogy elmondhass√°k nekik, hogy nem is √ļgy volt √©s nem is √ļgy van az! Ezt l√°tod most a "katolikusokn√°l" is. Er√Ķs√≠tenek, tolj√°k a blabl√°t a szentfazekak √©s persze id√Ķvel az√©rt m√°r n√©ha igazat is mondanak, csak k√∂zben lecser√©l√Ķdik az √°llom√°nyuk √©s persze az egyh√°z strukt√ļr√°ja is ehhez idomul.

Mi ugyan nem t√∂r√Ķd√ľnk k√ľl√∂n√∂sk√©ppen vele, hogy minek nevezik msok, de engem pl. valami bels√Ķ k√©sztet√©s mozgat. Ezt hitnek is nevezik, de nekem olyan nem van. Viszont akinek m√©g ez a nem van sincs, an√°l ann√°l ink√°bb ki kell alak√≠tani valami ehhez foghat√≥t.

Nekem nagyon "tetszik", mikor a maffi√≥z√≥s filmekben, de az √©letben meg pl√°ne a legnagyobb maffi√≥z√≥ mocskos gyilkosok akkora kereszttel, vagy f√©lholddal m√°szk√°lnak a melly√ľk√∂n √©s olyan "istenh√≠v√Ķk", mint ide Lach√°za. Nem z√°rom ki, hogy uk legyen, mert ugye mindenkinek a "hite szerint". Ha nagyon kell, akkor √©n egyre ink√°bb az "√≥lomban hiszek".

De, hogy m√©g √©rthet√Ķbb legyek, itt kaptam egy kis magyar√°z√≥ seg√≠ts√©get. Allah kinek dolgozik? Vagy rosszul im√°dkoznak, esetleg kezdik meg√©rteni, hogy az√©rt ett√Ķl egy hangyafaxnyit m√°sr√≥l is sz√≥l a nagy b√ľd√∂s √©let.

"Izrael k√°r√∂rvend√Ķen figyeli, ahogy a szunnita √©s a s√≠ita muszlimok gyilkolj√°k egym√°st"

Ritka nyilv√°nos szerepl√©sre sz√°nta el mag√°t Haszan Naszrallah sejk, a Hezbollah libanoni s√≠ita fegyveres szervezet vezet√Ķje szerd√°n, szem√©lyesen megjelenve egy Bejr√ļtt√≥l d√©lre l√©v√Ķ hatalmas csarnokban a s√≠ita muzulm√°nok egy vall√°si szertart√°s√°n.
http://kulfold.ma...ak_egymast
#24 | rozsola - 2013. november 14. 10:21:15
√Čn ink√°bb erre gondoltam http://hungarian....-vott-fel/
http://romanian.r...2013-2038/ ismét egy Vasilescu cikk
R√∂viden : sz√°mvet√©sf√©le az elm√ļlt 10 √©vr√Ķl
A cikk√≠r√≥ megemliti a 2003 -as iraki inv√°zi√≥ kezdetekor t√∂rt√©nt rom√°niai t√ľntet√©seket. Akkor a rom√°n korm√°ny azzal hitetgette a n√©pet , majd nagyon j√≥ √ľzlet lesz az √ļjj√°√©p√≠t√©s.
A rom√°n hadsereg h√Ľs√©gesen szolg√°lta Amerik√°t , seg√≠tve a si√≠ta csoportok felfegyverz√©s√©t √©s kik√©pz√©s√©t az iraki szunnit√°k " demokratiz√°l√°s√°hoz ". Mik√∂zben Rom√°nia 80%-an elengedte az a 2,6 milli√°rd doll√°ros iraki tartoz√°st , Irak 13 milli√°rd doll√°r √©rt√©kben vett √≥cskavask√©nt eladott rom√°n fegyvereket. Majd Rom√°nia Afganiszt√°nban is hasonl√≥an cselekedett. Nem meglep√Ķ ezen orsz√°gokban a Rom√°nia elleni gy√Ľl√∂let.
Id√Ķk√∂zben m√°r az is kider√ľlt , hogy a rom√°n korm√°ny Indi√°b√≥l akarna rak√©t√°kat venni. M√°ra m√°r az is kider√ľlt , hogy a Moszad eladta Angol√°ba a rom√°n hadsereg R-17 SCUD -B ballisztikusrak√©t√°it a FROG 3 √©s FROG 7 √ľtegekkel egy√ľtt.
Ezen kiv√ľl a Moszad t√∂bb mint 1 milli√≥ rom√°n gy√°rtm√°ny√ļ AK-47-t adott el az 1989 el√Ķtti rakt√°rk√©szletb√Ķl.
Valamint ism√©t ter√≠t√©kre ker√ľlt annak a 18 darab MIG29 Sniper vad√°szg√©pnek a t√∂rt√©nete amely " valahov√° " elt√ľnt.
Vajon Magyarország valóban " Mária Országa " ?
Nekem nem kell bizonygatnod semmit sem.
J√≥l tudom ,hogy a vall√°s csak √°lca csak√ļgy mint a demokr√°cia. Tegy√ľnk egy pr√≥b√°t : Ha b√°rki megk√©rdezn√© Putyint a melegek jogaival kapcsolatban , el√Ķre bor√≠t√©kolhat√≥ v√°laszt kapna : " Oroszorsz√°gban demokr√°cia van √©s mindenkinek tiszteletben tartj√°k a jogait ".
#25 | mormota1968 - 2013. november 14. 19:54:47
Spartakusz! Az√©rt is j√≥ ez a honlap, mert itt mindig tanulhat valami √ļjat az ember. Sz√Ľznemz√©s. √Čn el√©gg√© befogad√≥ vagyok √©s tudok m√°r egy s m√°st, √ļgy hogy mi√©rt ne hinn√©m el, hogy emberekn√©l is l√©tezik ilyesmi. Azt tudom, hogy nagy h√°bor√ļk ut√°n f√Ķleg fi√ļ gyermekek szoktak sz√ľletni, mert a b√∂lcs term√©szet √©s a Teremt√Ķ p√°r tudj√°k, hogy mikor milyen nemb√Ķl kell t√∂bbnek lesz√ľletnie ide a mi l√©ts√≠kunkra. Azt tudom, hogy a giliszt√°k k√©pesek nemet v√°ltani √©s nem csak azok. √Čs amin mindig elcsod√°lkoznak az emberek √©s nem akarj√°k elhinni. √Čn nyulakkal is foglalkozom, aminek osztott m√©he van. Ez√©rt n√©ha 3 h√©t m√ļlva √ļjra leellik. A term√©szet csod√°latos √©s meglep√Ķ dolgokra k√©pes. √Čn is regisztr√°lva vagyok Tulok oldal√°n, de soha nem jutok el oda, mert ink√°bb itt olvasgatok √©s verem a billenty√Ľzetet.s_*_hi

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.