Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hír-fokos


Putyin kommentálta a Forbes magazin listáján elért elsõ helyezését
Vlagyimir Putyin orosz elnök elõször kommentálta a Forbes magazin listáján elért elsõ helyezését.
Link

Eladták a Sólyom Airwayst - megszólalt az állítólagos vevõ

A Sólyom Airwayst az eddig az afrikai egészségüggyel foglalkozó Charity March–Jótékonysági Menet Kft. veszi meg – mondta az Origónak Welsz Tamás ügyvezetõ.
Link


Egyiptom orosz fegyverek vásárlását fontolgatja

Kairó orosz fegyverek vásárlását fontolgatja – jelentette be Nabil Fahmy egyiptomi külügyminiszter a Russia Today csatornának adott interjújában.
Link


Fehéroroszország megkezdi a drónok gyártását Türkmenisztánban

Fehéroroszország pilóta nélküli repülõgépeket szándékozik gyártani Türkmenisztánban – jelentette be Alekszandr Lukasenko, az ország elnöke.
Link


Ukrajna és Lengyelország tankelhárító komplexumok gyártásába kezdenek


A lengyel védelmi minisztérium tárgyalásokat folytatott az ukrán védelmi minisztériummal annak lehetõségérõl, hogy lengyel területen közösen gyártsanak tankelhárító rakétakomplexumokat (PTRK).
Link


Százezer lõszert kaptak a Parlament õrei

Közel 17 millió forintért szereztek be lõszereket a parlament õreinek, a pénzbõl egy újpesti lõtermet is kibérelnek a számukra.
Link

Két év kell és az USA lesz a legnagyobb kõolaj-termelõ

A Nemzetközi Energia Ügynökség (IEA) keddi tájékoztatása szerint az Egyesült Államok lesz az elsõ ország a világon kõolaj-kitermelésben 2015-re. Fatih Birol, az IEA vezetõ közgazdásza szerint elõzõ évben még csak 2017-re várták az Egyesült Államok elsõségét, de a szervezet idei éves felmérése szerint ezt már korábban elérheti.
Link

Megadóztatnák az "ingyenélõket"

A belarusz kormány éves adó kivetését tervezi azon állampolgáraira, akik sehol nem dolgoznak, viszont aktívan kiveszik a részüket a szociális juttatásokból.
Link

Orbán téved: a Kúria nem oldja meg
Hiába is várja a Kúriától Orbán Viktor, hogy a kormány helyett oldja meg a devizahitelesek problémáját - ez derült ki a legfelsõbb bírósági szervezet mai közleményébõl. Lesz jogegységi határozat, de nem az, amit várnak.
Link

Link

Link

Link

Link

Ilyen jelenséget vihar még nem produkált - soha nem látott fotók
„Minden idõk egyik legerõsebb vihara volt”


A Fülöp-szigeteki hatóságok összesítése alapján legalább kétmillió embert érintett a múlt héten lecsapó Haiyan vihar, amely az ismert történelem egyik legsúlyosabbika volt: a széllökések helyenként elérték a 378 kilométeres óránkénti sebességet is. A szupertájfun a szigetország 41 tartományában okozott károkat, legkevesebb 23 ezer épület romba dõlt vagy megsérült, egyes tengerparti települések romhalmazzá váltak. Közben Európai szakemberek és lapok a klímaváltozás szerepét hangsúlyozzák. Képes összeállítás.
Link

Hozzszlsok


#1 | rozsola - 2013. november 13. 12:08:26
A Fülöp-Szigetek felé ámerikai hadihajók közelednek állítólag segíteni. Nem tudom akarhatnak. Talán puskalövésekkel akarnak segíteni a rászorulókon ? Vagy csak a hadicuccért mennek ?
Fehérorosz drón Türkmenisztánban ? Itt valami nagyon " nemkóser ".
#2 | postaimre - 2013. november 13. 12:42:04
Putyinnak átadták a kilencedik mesterfokozatot tanúsító övet és oklevelet

Vlagyimir Putyin a hagyományos koreai harcmûvészet, a taekwondo kilencedik mesterfokozatáról (dan) szóló oklevelet és övet vett át.
A diplomát és az övet a Taedwondo Világszövetség elnöke nyújtotta át a dél-koreai hivatalos látogatáson tartózkodó orosz államfõnek.

„Nem gondolnám, hogy megérdemlem ezt a magas dant. Vegyük úgy, hogy ez közös rendezvény, amely összefügg e kedvelt harcmûvészet népszerûsítésével - hangoztatta Vlagyimir Putyin .- Mi Oroszországban igyekszünk jelentõsen hozzájárulni e harcmûvészet fejlesztéséhez”.
http://hungarian....oklevelet/
#3 | Perje - 2013. november 13. 23:01:34
Semleges földön találkozik a pápua az orosz patriárkával. Olyan helyen lesz a találkozó, ahol van orosz templom. Ausztria, Magyarország és Olaszország jöhet szóba.
Talán elõbb találkozunk Ferenccel, min t gondolhattuk volna:
http://www.kp.ru/...s/1585391/
#4 | Perje - 2013. november 13. 23:24:53
Kivonja Oroszország Ukrajnából néhány termék gyártását , ha az belép az unióba. Ilyen repülõgép- és ûrkutatási eszközök gyártása. Legalább szóltak idõben.
http://www.kp.ru/...s/1585628/

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.