Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Betyársereg Vácon csapott le a cigánybûnözõkre (+videó)


betyarsereg.hu/wp-content/uploads/2013/11/1461690_371943009607037_1260156979_n-2.jpg

A Betyársereg egy 70 fõs csapattal mutatta meg erejét, hogy irányt mutasson azon cigányoknak, akik egy helyi vállalkozót próbáltak terrorizálni.

A Vácon mûködõ a Kipufogó és Gumi szervizt egy helyi magyar érzelmû ember üzemelteti családjával. A nemrég indult vállalkozás azonban nem várt nehézségek elé került. Nem az adóhatóság vagy egyéb szervek nehezítették meg a helyzetüket, hanem a cigányok. A fémgyûjtésbõl élõ (értsd.: színesfém lopásban jártas) kisebbségiek a munkák során keletkezõ fémhulladékot akarták. A vállalkozás tulajdonos, aki a Betyársereg tagjaként is aktívan részt vesz a nemzeti oldal harcaiban, nemet mondott a cigányok követelõzésének.

VideĂł: http://www.youtub...rvFQeTuvmo

Ezek az ösztönlények persze nem adták fel, folyamatosan próbáltak nyomást gyakorolni a családra. A váci hazafi a következõket mesélte - "Elõször egyedül jöttek aztán egyre többen lettek, hogy erejüket fitogtassák, szemmel láthatóan fel akarták mérni a terepet! Majd egy elvégzett munka után fizetés nélkül kihajtottak a mûhelybõl, úgy hogy a 3 éves kisfiamat szinte majdnem elsodorták. Ekkor lett elegem és ekkor kértem bajtársaim és Tyirityán Zsolt segítségét."

A betyárok közel 70 fõvel jelentek meg és "járõröztek" a környéken, remélve, hogy eztán a cigányok jobban meggondolják kiket zaklatnak. Mint Flórek Tibor meséli "végigsétáltunk a városon és meglátogattuk a fertõzött helyeket. Érdekes módon a környéken még elvétve sem találtunk élõsködõket! Persze a várost a rendõrség szinte hermetikusan lezárta és délelõtt óta megfigyelés alatt tartotta a mûhelyem. Mindenesetre, akiknek félnivalójuk volt, azok a környékrõl is eltûntek és már tudják, hogy ilyet nem szabad csinálni! Mert ez a mûhely nincs egyedül!"

Mi pedig hozzátennénk: Nem mellesleg a környék is biztonságosabb lesz egy ideig!

(Betyársereg)
http://betyarsere...kre-video/

Facebook: https://www.faceb...etyarsereg

Hozzászólások


#31 | Kedvesi - 2013. november 14. 11:34:52
Szamuraj. És tudod mit ér az MMA a systema ellen? Körülbelül mint a pisztoly a tank ellen. :)
#32 | bugajakab - 2013. november 14. 13:22:07
Gondolkozzunk egyszerûen! Nem kell agonizálni,hogy NBH-s vagy egyéb akció/összeffüggés!
Aki likvidálja a büdösbõrût az a haverunk,annyival is kevesebb van belõlük!Amikor elhullik a tenyészetbõl pár egyed,akkor örüljünk.Akárki is tette!
A módszer meg teljesen mindegy,mert ha végképp kimúlik a szegény pára,akkor mindegy hogy lekaratéjozták,megfojtották,vagy az NBH-s lelõtte....a lényeg,hogy pusztuljon,kopjanak!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.