Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Így vagy úgy, de egy nagy közel-keleti háború van kitörõben


A Fehér Ház közleményében az áll, hogy ha most nem születik egyezség Iránnal a nukleáris programjáról, akkor az Egyesült Államoknak nem nagyon marad más választási lehetõség mint a katonai erõ alkalmazása, vagyis egy új háború a Közel-Keleten, amibõl már elegük van az amerikai lakosságnak. A Fehér Ház szóvivõje kérte tegnap, hogy ne gátolják a tárgyalások sikerét, ne legyen újabb szankciók, mert ezzel a háborút hívják.

Viszont Izraelbõl, cionistáktól azok szövetségeseitõl, meg olyan hangokat hallani, hogyha megszületik az Iránnal kötött egyezség, akkor Izraelnek nem marad más választása mint hadba szállni Iránnal, vélhetõen a szaúdi szövetséggel karöltve szétbombázzák Irán infrastruktúráját.

Tehát gyakorlatilag a jövõheti tárgyalás végeredményétõl függetlenül kitörhet a nagy közel-keleti háború...így vagy úgy. Még egyszer: Izrael és USA közötti harc csak egy politikai színdarab. Ez elit nem akarja, hogy az Egyesült Államok hadereje belekeveredjen ebbe a háborúba, mert neki a Távol-Keleten ill. Kína elleni mûveletekben kell helyt állnia. Tudjuk, hogy haderõik 60%-át a nyugat-csendes-óceáni régióba koncentrálták.

A nyugati Illuminati csak használja az USA-t, Izraelt, az EU-t, a szövetségeseket....ezek az országok eszközök ....USA és Izrael az Illuminat számára az izomzatot jelenti, mert az Elitnek nincsen hadserege, mindent csak eszközként használ fel, amire ha már nincs szükség beáldozza. Ezt teszi Izraellel....már nem kell....nem kellenek az ostoba cionisták....végeztek velük....ha kitör a háború az iszlám és közöttük, elérték rendeletesük célját és már nem kellenek.

Pontosan nem tudni, hogy mikor lesz a D-nap, de Netanjahu köre szerint ez úgy fél éven belül megtörténhet. Egyre elszántabbak, hogy megkezdjék a háborút...ez abban látszik, hogy már nem évekrõl meg hónapokról beszélnek (nukleáris bomba kifejlesztéséhez szükséges idõ) hanem már csak hetekrõl szövegelnek, ez hazugság, de nem jó jel. ...érzik, hogy eljött az idõ.

Persze még ott a hamis zászlós terrortámadás kártya, ha direktbe nem indul meg a támadás...Tel-Avivban egy 9/11 és már kész is a casus belli ...majd meglátjuk. Ez a háború lesz a harmadik világégésnek a kezdete.
Link

Hozzszlsok


#11 | Perje - 2013. november 15. 21:26:00
Egy nagyon jó írás. Aki érti, olvassa!
http://www.islamt....92fu.html
#12 | Perje - 2013. november 17. 13:44:58
Izrael és Szaud Arábia Irán megtámadására készül.
Ma Izraelbe érkezett a leghûbb szövetséges, Franciaország vezetõsége is, azok a kik blokkolták a legutóbbi megállapodást Iránnal:
media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/08/20/13920820171803931_PhotoL.jpg

http://www.thesun...341561.ece
Nov.20-án csütörtökön az orosz elnök--izraeli min. elnök találkozik gyors megbeszéláésrev Moszkvában.

Pénteken Izraelbe érkezik az amerikai külügyér is:
http://www.mignew...93160.html

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.