Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szeretett kisfiunk ma lenne 1 éves...


kepfeltoltes.hu/131114/bab266_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az orvosi fasizmus és szervkereskedelem áldozata


Egy √©ve ilyenkor sz√ľletett, er√Ķsnek, eg√©szs√©gesnek - a maxim√°lis, 10/10-es apgar √©rt√©kkel. √ďvtuk az avatatlan kezekt√Ķl, rem√©nyteli √©let v√°rt volna R√° szeret√Ķ sz√ľlei √©s testv√©re mellett...
Elrabl√≥i √©s gyilkosai felelni fognak b√Ľnsz√∂vetkezetben elk√∂vetett gaztetteik√©rt. Folyik a nyomoz√°s... Nem engedj√ľk elmaszatolni az √ľgyet!
Egy √©ve ilyenkor sz√ľletett, er√Ķsnek, eg√©szs√©gesnek - a maxim√°lis, 10/10-es apgar √©rt√©kkel. √ďvtuk az avatatlan kezekt√Ķl, rem√©nyteli √©let v√°rt volna R√° szeret√Ķ sz√ľlei √©s testv√©re mellett...
Elrabl√≥i √©s gyilkosai felelni fognak b√Ľnsz√∂vetkezetben elk√∂vetett gaztetteik√©rt. Folyik a nyomoz√°s... Nem engedj√ľk elmaszatolni az √ľgyet!

V√°llalta a m√°rt√≠rhal√°lt, hogy megmutassa: 2013-ban, Magyarorsz√°gon az orvos minden t√∂rv√©nyek felett √°ll, g√°tl√°stalanul gyilkolhat, ha kedve-√©rdeke √ļgy k√≠v√°nja. Er√Ķs civil √∂sszefog√°sra van sz√ľks√©g, hogy az eg√©szs√©g√ľgyet siker√ľlj√∂n megtiszt√≠tani az √∂nk√©nyesked√Ķ orvosokt√≥l, csecsem√Ķrabl√≥ szervkeresked√Ķkt√Ķl, hidegv√©r√Ľ gyilkosokt√≥l. Csak a tisztess√©ges, √©s emberileg is alkalmas orvosok maradhassanak a p√°ly√°n!

√ďri√°s vagy dr√°ga Kisfiam, pillants le e koszos plan√©t√°ra az √∂r√∂kk√©val√≥ Mennyb√Ķl, √°raszd el j√≥s√°goddal e nyomorult vil√°got, hogy a gonoszok, szemf√©nyveszt√Ķ csal√≥k, feh√©rk√∂penyes rabl√≥gyilkosok belefulladjanak saj√°t aljass√°gaikba. B√°tors√°god rem√©nyt ad minden k√©tked√Ķnek, egyed√ľl n√©zt√©l farkasszemet a hal√°llal 3 kil√≥s pici testedb√Ķl, mik√∂zben benn√ľnket lefogtak a folyos√≥n. Rohadjon le a keze azoknak, akik megraboltak √©letedt√Ķl, legyen r√©m√°lom az √©let√ľk, k√≠nok-k√≠nj√°val pusztuljon, aki fejbesz√ļrt! Lid√©rcek √ľld√∂zz√©k hal√°lba azokat, akik megakad√°lyozt√°k, hogy megv√©dj√ľnk, kiszabad√≠tsunk!
Veled vagyunk mindörökké!
https://www.faceb...mp;theater

Labant Csaba egyik kor√°bbi hozz√°sz√≥l√°sa (vend√©gs√©gbe mentek az omin√≥zus napon): "Sok a k√©rd√Ķjel val√≥ban. Amikor √©n oda√©rtem a vend√©gs√©gbe, akkor biztosan nem volt m√©g koponya√Ľri nyom√°sfokoz√≥d√°sa. Norm√°lis volt az izomt√≥nusa, tark√≥k√∂t√∂tts√©get nem tapasztaltam, csak s√°padts√°got. A h√°ziak er√Ķszakoskodtak, hogy csak n√©zze meg egy orvos, nehogy kisz√°radjon. A ki√©rkez√Ķ gyermekorvosi √ľgyelet inf√ļzi√≥bek√∂t√©si pr√≥b√°lkoz√°sa alatt lett igaz√°n rossz az √°llapota. A doktorn√Ķ er√Ķsen nyomkodta a kopony√°j√°t, hogy v√©n√°t tal√°ljon. Sz√©t is durrantott kett√Ķt, mik√∂zben mi pr√≥b√°ltuk meggy√Ķzni, hogy ink√°bb karv√©n√°t keressen, ha m√°r minden√°ron sz√ļrni akarja. A gond az volt, hogy nem volt megfelel√Ķ m√©ret√Ľ t√Ľ n√°la, ez√©rt h√≠vott eredetileg ment√Ķt. Az els√Ķ ment√Ķnek sem volt, az√©rt h√≠vtak speci√°lis kocsit.

Mindez legal√°bb m√°sf√©l √≥r√°t tartott, ek√∂zben a doktorn√Ķ teljesen birtokba vette a gyermeket, nem engedte sem megszoptatni, sem megitatni. T√°vozni sem volt hajland√≥, s azt sem engedte, hogy mi √°ltalunk megb√≠zhat√≥nak tartott orvoshoz mehess√ľnk vele.

Mindezek ut√°n m√©g a ment√Ķben er√Ķsen be√ľt√Ķd√∂tt a tark√≥ja a hord√°gyba - nem tudni, hogy gondatlans√°gb√≥l vagy sz√°nd√©koss√°gb√≥l tett√©k-e...

A klinik√°ra √©rkez√©s ut√°n eszm√©let√©n√©l volt, tiszta volt a tudata, √©leter√Ķsen s√≠rt, m√©ltatlankodva - nem √©rtette hov√° ker√ľlt, kik rabolt√°k el, mi√©rt nincsenek mellette a sz√ľlei, mi√©rt sz√ļrk√°lj√°k stb. M√©gcsak azt sem engedt√©k, hogy odamenj√ľnk jelezni neki, hogy a k√∂zel√©ben vagyunk, nem hagytuk mag√°ra. Biztons√°giakkal dobattak ki a folyos√≥ra, s tartottak ott.

Ekkor csin√°ltak vele valami borzalmasat - feltehet√Ķleg agyvizet vettek - amit rettenetes hal√°lord√≠t√°ssal reag√°lt le, s azonnal telenyomt√°k t√∂bbek k√∂z√∂tt Fentanyllal √©s Dormicummal, s l√©legeztet√Ķg√©pre tett√©k. A s√ľrg√Ķss√©gi CT-n kisagyi be√©kel√Ķd√©s jelei l√°that√≥k, de ezt (is) elhallgatt√°k el√Ķl√ľnk, ehelyett titokban v√©gigr√∂ntgenezt√©k minden porcik√°j√°t, s√©r√ľl√©sek ut√°n kutatva. Mivel semmit nem tal√°ltak, ez√©rt k√©rt√©k a rtg-be val√≥ beleegyez√©st (ut√≥lag), mintha m√©g csak a j√∂v√Ķben sz√°nd√©kozn√°k elv√©gezni.

Term√©szetesen nem j√°rultunk hozz√°, egyr√©szt a CT miatti er√Ķs sug√°rterhel√©s miatt is agg√≥dtunk, m√°sr√©szt egy koponyav√©rzett csecsem√Ķt ne r√°ncig√°ljanak r√∂ntgenre, hanem biztos√≠ts√°k a mozdulatlans√°got sz√°m√°ra, s engedj√©k v√©gre oda hozz√° az √©desanyj√°t. Na, erre kih√≠vt√°k a rend√Ķrs√©get azzal az √°tver√©ssel, hogy a baba karja el van t√∂rve, bizony√°ra az apja agyonverte, s √Ķk addig nem tudnak "k√ľzdeni az √©let√©√©rt", am√≠g a sz√ľl√Ķi beleegyez√Ķ nyilatkozatot al√° nem √≠rjuk. T√∂bb√≥r√°s vita k√∂vetkezett a sz√ľl√Ķ iratbetekint√©si jog√°r√≥l, a t√°j√©koztat√°shoz √©s beleegyez√©shez val√≥ t√∂rv√©nyi garanci√°kr√≥l. Az orvosok addig f√ļjt√°k a lufit, hogy v√©g√ľl egy csapat nyomoz√≥, k√©szenl√©ti rend√Ķrs√©g, gy√°mhat√≥s√°g, √©s √ľgy√©sz is megjelent, s szab√°lyosan megzsaroltak benn√ľnket, hogy vagy k√©rd√©sek √©s apell√°ta n√©lk√ľl teljes szabadkezet adunk az orvosoknak, s al√°√≠rjuk, hogy beleegyezt√ľnk mindabba, amit tiltakoz√°sunk ellen√©re m√Ľveltek gyermek√ľnkkel, vagy az orvosok k√©r√©s√©nek megfelel√Ķen azonnal, gyors√≠tott elj√°r√°sban megfosztanak a sz√ľl√Ķi jogainkt√≥l. Teszem hozz√°, mindezt a jogs√©rt√©st abban a hiszemben k√∂vett√©k el, hogy a bab√°t sz√ľl√Ķi b√°ntalmaz√°s √©rte, s az orvosok semmif√©le kezel√©st, diagnosztik√°t, beavatkoz√°st nem csin√°lhatnak s nem is csin√°ltak az al√°√≠r√°sunk h√≠j√°n.

Ek√∂zben az orvosok szervkiv√©telre k√©sz√≠tett√©k el√Ķ, mik√∂zben nek√ľnk a fel√©p√ľl√©s es√©lyeir√Ķl reg√©ltek... Egy h√©t m√ļlva k√∂z√∂lt√©k csak, hogy agyhalott - s rettent√Ķen csal√≥dottak voltak, ami√©rt nem j√°rultunk hozz√° a szervdon√°ci√≥hoz (ha m√°r a sz√ľl√Ķi jogainkat nem tudt√°k teljesen elvetetni t√Ķl√ľnk a bamba hat√≥s√°gokkal).
S mindezek ut√°n vitamininjekci√≥ megtagad√°s√°r√≥l legend√°znak netszerte a klinik√°hoz k√∂zel√°ll√≥ orvosi k√∂r√∂k, s benn√ľnket r√°galmaznak gyilkoss√°ggal.."

kepfeltoltes.hu/131114/mento865594_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Seg√≠ts√ľnk a rend√Ķrs√©gnek a felel√Ķs√∂k megtal√°l√°s√°ban! (1.)


Szerinted felmer√ľl-e b√Ľncselekm√©ny gyan√ļja, ha egy ilyen Mercedes rohamkocsi - 200 l√≥er√Ķs, modern g√©pcsoda - kereken 104 perc alatt, azaz 1 √©s 3/4 √≥ra alatt(!) jut el - term√©szetesen szir√©na √©s villog√≥ haszn√°lata mellett - √©jszaka, minim√°lis forgalomban, j√≥l j√°rhat√≥ √ļtviszonyok k√∂zepette a 24 km-re l√©v√Ķ klinik√°ra, egy √°ll√≠t√≥lagosan √ļjra√©lesztett csecsem√Ķvel a fed√©lzet√©n? Ugyanazt a t√°vot odafel√© 17 perc alatt siker√ľlt megtennie...

Teh√°t a 14 km/h-s √°tlagsebess√©g (egy laza kocog√≥temp√≥, vagy k√∂nnyed s√©tabicikliz√Ķ sebess√©g) szerinted hihet√Ķ, vagy gyan√ļs egy ilyen j√°rg√°nyt√≥l?
https://www.faceb...mp;theater

kepfeltoltes.hu/131114/bab21305547_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Seg√≠ts√ľnk a rend√Ķrs√©gnek a felel√Ķs√∂k megtal√°l√°s√°ban! (2.)


Szerinted felmer√ľl-e sz√°nd√©kos t√©ved√©s gyan√ļja, ha egy ilyen kis horzsolt f√ľlsebb√Ķl sziv√°rg√≥ v√©rr√Ķl - az orsz√°g legjobban felszerelt klinik√°j√°nak intenz√≠v oszt√°ly√°n - egy szakavatott orvosi team azt hiszi, hogy a csecsem√Ķ kopony√°j√°b√≥l folyik ki, s a m√°sf√©l √≥r√°s orvosi konz√≠lium sor√°n ahelyett, hogy egy darab g√©zzel let√∂r√∂ln√©k, ink√°bb agyvizet vesznek, s a legkem√©nyebb drogokkal, melyeket m√©g feln√Ķtteknek is csak nagyon k√∂r√ľltekint√Ķen szabadna adni - sokszorosan t√ļladagolva - leszed√°lj√°k, √∂r√∂k k√≥m√°ba k√°b√≠tj√°k a picit...

Ek√∂zben a sz√ľl√Ķket a biztons√°gi szolg√°lattal dobatj√°k ki a folyos√≥ra, hi√°ba hivatkoznak konkr√©t betegjogi paragrafusokra, nemzetk√∂zi egyezm√©nyekre, mely szerint szeretn√©k kihozni gyermek√ľket (vagy legal√°bb bemenni hozz√°).

Benned is felmer√ľl-e a sz√°nd√©koss√°g gyan√ļja, ha ezek ut√°n kider√ľl, hogy a gyermek sz√≠v√©t, m√°j√°t √©s ves√©j√©t ugyanezen int√©zm√©ny b√°rmi√°ron meg akarja szerezni - transzplant√°ci√≥s c√©lra?
https://www.faceb...mp;theater

Sz√ľl√Ķi k√∂zlem√©ny

Tudom√°sunkra jutott, hogy az √©rintettekhez k√∂zel√°ll√≥ orvosi k√∂r√∂k egy elk√©peszt√Ķ, √©s val√≥tlan t√∂rt√©netet terjesztenek szeretett kisbab√°nk hal√°l√°val kapcsolatosan, melyben benn√ľnket, sz√ľl√Ķket t√ľntetnek fel felel√Ķsnek. Az orvostanhallgat√≥k √°ltal itt a Facebookon sziv√°rogtatott sztori (mely szerint vitaminijekci√≥ sz√ľl√Ķi megtagad√°sa t√∂rt√©nt, s az okozta Endre Baba hal√°l√°t) egy rosszindulat√ļ hazugs√°g, k√∂sz√∂n√Ķviszonyban sincs a val√≥s√°ggal.

Egy akaratunk ellen√©re eszk√∂z√∂lt k√©retlen, sz√ľks√©gtelen, √©s szakmaiatlan orvosi beavatkoz√°ssal kezd√Ķd√∂tt a trag√©dia. A folytat√°s pedig egy r√©mt√∂rt√©net, melynek a r√©szleteit sajnos m√©g mindig nem √°ll m√≥dunkban nyilv√°noss√°gra hozni. A nyomoz√≥hat√≥s√°gok ugyanis m√©g mindig nem hallgattak ki minden √©rintettet.

T√∂bb, mint f√©l √©v eltelt m√°r, √©s m√©g mindig nem k√©sz√ľlt el - nemhogy az igazs√°g√ľgyi orvosszak√©rt√Ķi v√©lem√©ny - de m√©g a boncol√°si jegyz√Ķk√∂nyv sem! Ebben az abszurd helyzetben teljesen tehetetlenek vagyunk.

K√∂sz√∂nj√ľk mindenkinek az √Ķszinte egy√ľtt√©rz√©st, r√©szv√©tnyilv√°n√≠t√°st. A rosszindulat√ļ v√°dakkal kapcsolatosan pedig k√©s√Ķbb k√ľl√∂n nyilatkozunk majd.

Isten √°ld√°s√°val,
a gyászoló család
https://www.faceb...4529283043

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2013. november 14. 13:53:02
Szerintetek ez mind véletlen??? Harcoljatok az igazatokért!!!

csillagosveny.uw.hu/BURAR3.jpg
Labant Csaba, Ekv√°dori √ļtibesz√°mol√≥. M√≥ricz J√°nos nyom√°ban
http://csillagosv...u/ecu.html
Az oltás biológiai fegyver vagy az orvostudomány áldása? - Labant Csaba, Partl Viktória, Jakab István
http://www.vntv.h...=48eeb2b15

Labant Csaba √©s feles√©ge elmes√©li nek√ľnk, hogy milyen hivatali tort√ļr√°kon mentek kereszt√ľl, ami√©rt megtagadt√°k az olt√°sok bead√°s√°t kisfi√ļknak, Lehelnek. Megtudjuk, hogy Magyarorsz√°gon sokkal t√∂bb a k√∂telez√Ķ olt√°s, mint b√°rhol m√°shol a vil√°gon. Mit tehet egy maga √©s a gyermek√©√©rt felel√Ķss√©get v√°llal√≥ sz√ľl√Ķ, amikor a v√©d√Ķn√Ķ szakadatlanul az ajt√≥n kopogtat? Labant Csaba √∂sszefog√°sra buzd√≠t, mert szerinte csak egy√ľtt l√©phet√ľnk fel a v√©d√Ķolt√°sok bead√°sa ellen.

YouTube Videů


Ezek után történt minden!!!
#2 | soveg - 2013. november 14. 15:07:18
Ha az √©n l√°nyommal pr√≥b√°ln√°k megtenni ezt, gondolkod√°s n√©lk√ľl v√©gezn√©k, a k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ embernek nem nevezhet√Ķ p√©ld√°nyokkal, csak hogy finoman fogalmazzam meg magam, lehet az orvos, v√©d√Ķn√Ķ, √ľgy√©sz, rend√Ķr.... AK√ĀRKI!s_*_ezt

Az ilyeneknek nem j√°r irgalom se k√∂ny√∂r√ľlet!:@
#3 | kontroll88 - 2013. november 14. 15:14:33
-√Člelmiszer ipar: m√©rgez√Ķ hullad√©kok √°rus√≠t√°sa emberi fogyaszt√°sra alkalmas term√©kk√©nt, k√°liummal, √©s egy√©b adal√©kokkal m√©rgezett konyhas√≥
-Gy√≥gyszeripar, eg√©szs√©g√ľgy: szint√©n m√©rgeznek mindennel
-Energia ipar: f√∂lg√°z, sz√©n, k√Ķolaj korl√°tlan el√©get√©se, felbecs√ľlhetetlen k√∂rnyezet szennyez√©s, benzing√Ķz√∂k √°ltal t√∂nkretett pollenek miatt allergia kialakul√°sa
-Munkahelyek általában: állandó stressz, elégtelen munkabérek, magas fogyasztói árak. Bankok, visszafizethetetlen kölcsönök, kilakoltatások.

Bel√°that√≥, hogy √∂nmag√°ban a k√∂telez√Ķ olt√°sok ellen tiltakozni nincs √©rtelme.
ALAPJAIBAN ROSSZ AZ EG√ČSZ RENDSZER MINDENEST√ēL..
A rendszer hib√°ira felh√≠vni a politikusok figyelm√©t a legnagyobb naivit√°s, hiszen pontosan ezek a politikusok felel√Ķsek mindez√©rt, √Ķk int√©zt√©k el azt, hogy ez √≠gy legyen.
#4 | Kameleon - 2013. november 14. 15:24:02
Aki tudja mi az "egy√ľtt√©rz√©s" annak k√∂teless√©ge ezt a p√°rt-csal√°dot megv√©denie √©s seg√≠teni √Ķket hogy az igazs√°guk min√©l nagyobb k√∂rben v√≠zhangot kapjon!

YouTube Videů


Olt√°skritikus √Čletv√©d√Ķk Sz√∂vets√©ge - Vaccine Critics Life Protection Ass
http://bekenagyko...okesz.html
Facebook:
https://www.faceb...6067971075

√öj Vil√°grend helyett vil√°goss√°got √©s rendet a fejekben, sz√≠vekben, s azon kereszt√ľl a vil√°gban!

K√°in-t√≠pus√ļ, kizs√°km√°nyol√≥, er√Ķszakelv√Ľ hatalom helyett Hunor-Magor szellemis√©g√Ľ szeretetalap√ļ t√°rsadalmat!

http://bekenagyko...

Csillagösvény Alapítvány - Fundación Sendero de las Estrellas
http://www.csilla...

√Čs term√©szetesen megint csak ide lehet kilyukadni...
Szkíta aszkéta VS Szemita szemét
http://magyarnemz...;c_start=0
#5 | kontroll88 - 2013. november 14. 18:10:14
Kaméleon!

Egy√ľtt√©rzek Labant Csab√°val √©s csal√°dj√°val, hiszen nekem is van gyermekem.
De ezek ellen k√ľzdeni nem √©rdemes szavakkal.
Egy emberhez m√©lt√≥ r√©gi-√ļj t√°rsadalmat a fotelb√≥l nem lehet megval√≥s√≠tani.
Nem √©rdemes egy kiemelt c√©l√©rt k√ľzdeni, mert ha azt mondjuk siker√ľlne is el√©rni, ott van mellette az √©let minden tov√°bbi ter√ľlete, ahol ugyan√ļgy rabszolgak√©nt m√©rgezhetik tov√°bb a tested √©s a lelked.
Ez√©rt az eg√©szet, √©s alapjait√≥l elt√∂r√∂lni sz√ľks√©ges.
#6 | talpi - 2013. november 14. 18:21:15
Tudj√°tok, amikor, azzal a "kis√©r√Ķ" sz√∂veggel adt√°k haza a gyermeket, " nincs p√©nz a tov√°bbi vizsg√°latokra", akkor m√©g nem gondoltam" hogy van enn√©l sokkal aljasabb dolog is a h√°tt√©rben. Sajnos ez, 1999, ben volt, elment egy 12 √©ves gyermek, aki, mellesleg a legjobb bar√°tom volt. Ma m√°r tudom, √©s ez√©rt vagyok felk√©sz√ľlt, a dolog m√∂g√∂tt a teljes n√©pess√©g kipuszt√≠t√°sa √©s aljas nyeres√©gv√°gy √°ll. Nem k√≠v√°nom senkinek, amit √°t√©ltem, s ma sem tzudom feldolgozni, pedig enn√©l sokkal-sokkal t√∂bb tragikusnak mondhat√≥ dolog birtok√°ban vagyok, /sajnos/ s m√©gis azt mondom, "ha az emberek nem √°llnak a sarkukra, akkor ezek √©s a hasonl√≥ dolgok naponta fognak ism√©tl√Ķdni". A MAGyars√°g semmi m√°sra nem kel nekik, mint "Donornak" mert a ""belterjes" szaporod√°suk" v√©gesnek l√°tszik. Gondolkodjatok, adn√°tok a "gyermekeiteket" vagy ifjabb hozz√°tartoz√≥itokat? Nos, akor ing√ļjj felt√ļrve, √©s "cs√ľl√∂kre MAG√≠ar" a **** √©letbe. Ne kelljen annyit ugatni, mint a kis ded√≥s gyerekeknek.
#7 | mormota1968 - 2013. november 14. 19:14:41
√ēszinte r√©szv√©tem a csal√°dnak! Az √©n n√Ķv√©rem is olyan betegs√©gbe halt bele 7 h√≥napos kor√°ban, ami gy√≥gy√≠that√≥ lett volna. Mire anyu√©k fel√©rtek a k√≥rh√°zba Pestre megl√°togatni, m√°r halott volt a n√Ķv√©rem. Nem tudom az √Ķ eset√©ben t√∂rt√©nt e b√Ľncselekm√©ny, de √©n most m√°r b√°rmit el tudok k√©pzelni. Azok akik ebben a gyilkoss√°gban b√°rmilyen m√≥don r√©szt vettek, meg√©rdemlik a legkegyetlenebb hal√°lt, szenved√©st. √Čs a t√∂bbi hasonl√≥ b√Ľncselekm√©nyt elk√∂vet√Ķk szint√©n. s_*_luci Magyarorsz√°gon ugyan olyan n√©pirt√°s folyik, mint Palesztin√°ban √©s a vil√°g sz√°mos pontj√°n m√©g √©s minden √©rtelmes ember tudja kik ebben a b√Ľn√∂s√∂k. No nem csak a zsid√≥k, mert ha nem akadn√°nak milli√≥ sz√°mra goj k√∂vet√Ķik, akik ugyan olyan beteg zsid√≥ l√©lekkel, √©rt√©krenddel, gondolkoz√°s m√≥ddal rendelkeznek, mint a sz√ľletett zsid√≥k, akkor soha nem juthattak volna hatalomra az emberis√©g felett ezek a genetikailag elfajzott s√°t√°nista, parazita korcsok. √Čs persze ha az emberis√©g norm√°lisabb r√©sze megmaradt volna az √Ķsi napkereszt√©ny hitn√©l, ami tud√°son √©s szeretetten alapszik. E helyet J√©zus nev√©ben, aki ki tudja hogy √©lt e egy√°ltal√°n, mert az √Ķ kor√°b√≥l nem nagyon tudok olyan fennmaradt iratokr√≥l, ami ezt sz√°z sz√°zal√©kig bizony√≠tani tudn√° sz√°munkra, sz√≥val az √Ķ nev√©ben √©s persze Isten nev√©ben, "ki tudja kinek az istene?" (de nem a Teremt√Ķ p√°r nev√©ben) √©vsz√°zadokon √©s k√©t √©vezreden √°t 100 milli√≥kat gyilkoltak le √©s k√≠noztak meg egy mindenfel√Ķl √∂sszelopkodott √°ll√≠t√≥lag Isten keze √°ltal √≠rt Biblia nev√©ben. √Čs ez a mai napig √≠gy van. A kip√°s zsid√≥k √©s a kip√°s Vatik√°ni kiv√°lasztottak j√≥volt√°b√≥l. √Čn hiszem, hogy nincs v√©gleges hal√°l, m√©g √≠gy is hogy nincs semmilyen vall√°som √©s tudom, hogy az a kegyetlen m√≥don meggyilkolt pici √©s sorst√°rsai egyszer √ļjra visszat√©rnek ide erre a l√©ts√≠kra, ahogy a gyilkosaik is, de ut√≥bbiakra kegyetlen √©let fog itt v√°rni. A Karma olyasmi, amit egyik√ľnk se ker√ľlhet el √©s ami m√©g benne volt a mi √Ķsi vall√°sunkban, ahogy az √©let √∂r√∂k√∂s k√∂rforg√°sa, az √ļjj√°sz√ľlet√©s is. Ebben higgyenek a sz√ľl√Ķk, ne a judeokereszt√©ny Bibli√°ban, mert az nem a Teremt√Ķ p√°r Az Atya √©s Anya igazs√°gon √©s szeretetten alapul√≥ hite. √ē nem halt meg, csak az √°lszent katolikus vall√°s szerint halott. A test√ľnk csak egy biol√≥giai massza, √°sv√°nyi √©s k√©miai anyagok halmaza, de ami benne lakik, az-az ami √©l√Ķv√©, szeretni tud√≥v√° teszi a testet. Az √∂r√∂kk√© √©l√Ķ l√©lek √©s szellem. A kereszt√©nys√©g azt tan√≠tja, hogy azok vagyunk, akit a t√ľk√∂rben l√°ttunk, de ez nem igaz. A l√©nyeg bel√ľl rejt√Ķzik. A test nem tud szeretni, csak a l√©lek, a test csak k√∂zvet√≠ti a l√©lek rezd√ľl√©seit, ezen a l√©ts√≠kon. Azt, hogy a test hal√°la a v√©gleges elm√ļl√°st jelenti r√©szben igaz, de csak arra a le√©lt √©letre, mert j√∂n a k√∂vetkez√Ķ √©let, a k√∂vetkez√Ķ lesz√ľlet√©s √©s kezd√Ķdik minden el√∂lr√Ķl √©s folytat√≥dik legjobb tud√°som szerint 300 lesz√ľlet√©sig. Am√≠g csak a l√©lek el nem √©ri a t√∂k√©letess√©get. Onnant√≥l kezdve m√°r nem kell t√∂bb√© ide lesz√ľletnie. Valakinek ez marhas√°g, de √Ķsi iratok bizony√≠tj√°k az igaz√°t √©s √©n hiszek ebben. Mert hit n√©lk√ľl borzalmasan neh√©z elviselni egy szerett√ľnk elveszt√©s√©t. √Čn hiszem, hogy akik el√Ķtt√ľnk mentek el vigy√°znak r√°nk oda√°tr√≥l. Persze lehet nem hinni ezekben a dolgokban, de egyet ne felejtsen el senki. Ha hisz benne, ha nem, mindenkinek elj√∂n az ideje √©s legk√©s√Ķbb akkor mindenki megtapasztalhatja szem√©lyre sz√≥l√≥an az igazs√°got. Ha meg nincs t√ļlvil√°gi √©let √©s √ļjj√°sz√ľlet√©s, na puff neki! V√©gre kipihenhetj√ľk magunkat. ;)
#8 | enid - 2013. november 14. 19:22:44
Ne becsulj√©tek al√° a sz√≥ erej√©t! Akit e k√©pess√©ggel √°ldott meg a Teremt√Ķ az csak alkalmazza nyugodtan. A feh√©r m√°gi√°nak is teret kell engedni.
Egy√©bk√©nt sem lenne mindenkib√Ķl j√≥ t√Ķrforgat√≥. A gorill√°k se √ļgy vannak, hogy egy csoportba √©s mindenki jobb l√°bbal indul a ban√°n visszaszerz√©s√©re.
#9 | mester - 2013. november 14. 19:28:50
Eccer csak hatni fog a patkányok cólája...!
Csakh√°t...mikor lesz √ļjra z√∂ld az az √°g, mikor lesz √ļjra Magyar az orsz√°g...s_*_trn
#10 | kissferenc - 2013. november 15. 14:31:19
Nagyon sajn√°lom, √©s √Ķszinte r√©szv√©tem a Csal√°dnak.
Els√Ķre nem voltam k√©pes v√©gigolvasni...
Most is elég nehéz volt, s a szívem is belesajdul.
Nem tudok √©s nem is akarok sz√©p √©s "b√∂lcs" dolgokat mondani. Sz√∂rny√Ľ erre m√°s f√°jdalm√°n kereszt√ľl r√°√©bredni, de √©ppen ez√©rt nem k√°r egyetlen edz√©sre ford√≠tott perc√©rt sem. √ögy √©rzem hamarosan haszn√°lni leszek k√©nytelen √©n is, s jobb ha tudja minden Magyar Testv√©rem hogy √Ķk is, minden tud√°st, szellemi √©s testi k√©pz√©st, harcm√Ľv√©szetet, katonai √©s harci kik√©pz√©st.
M√°r riogatnak √ļjabb olt√°sokkal a suliban. Marci mes√©lte. √Čn meg mondtam hogy ha megy az oszt√°ly, nyugodtan j√∂jj√∂n haza, vagy menjen csin√°ljon addig m√°st. Ha valaki riny√°l, 2 percre van az iskol√°nak nevezett gyermeki szellemet √©s lelket le√©p√≠t√Ķ szem√©tdomb, vagyis pikkpakk ott termek. Majd akkor ott, megn√©zem ki fog kihaj√≠tani, vagy lefogni, fenyegetni... Igaz√°b√≥l alig v√°rom. Az a megl√°t√°som hogy √≠gy fog kezd√Ķdni a "valami", amit Mindenki v√°r. Lesz az a Pillanat, amikor v√©gre valamelyik√ľnk megcselekszi, amit m√°r r√©g meg kellett volna, √©s ut√°na m√°r megy minden a maga √ļtj√°n.
Imi mondja mindig √©s oly nagy Igazs√°g van benne hogy "ezeknek veszni√ľk kell", mindnek! Nyomuk sem maradhat a Vil√°gon! Aki pedig ajn√°rozza √Ķket, ugyan√ļgy megy a levesbe, nincs kegyelem, m√°r nincs, elj√°tszott√°k!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.