Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szeretett kisfiunk ma lenne 1 éves...


kepfeltoltes.hu/131114/bab266_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az orvosi fasizmus és szervkereskedelem áldozata


Egy éve ilyenkor született, erősnek, egészségesnek - a maximális, 10/10-es apgar értékkel. Óvtuk az avatatlan kezektől, reményteli élet várt volna Rá szerető szülei és testvére mellett...
Elrablói és gyilkosai felelni fognak bűnszövetkezetben elkövetett gaztetteikért. Folyik a nyomozás... Nem engedjük elmaszatolni az ügyet!
Egy éve ilyenkor született, erősnek, egészségesnek - a maximális, 10/10-es apgar értékkel. Óvtuk az avatatlan kezektől, reményteli élet várt volna Rá szerető szülei és testvére mellett...
Elrablói és gyilkosai felelni fognak bűnszövetkezetben elkövetett gaztetteikért. Folyik a nyomozás... Nem engedjük elmaszatolni az ügyet!

Vállalta a mártírhalált, hogy megmutassa: 2013-ban, Magyarországon az orvos minden törvények felett áll, gátlástalanul gyilkolhat, ha kedve-érdeke úgy kívánja. Erős civil összefogásra van szükség, hogy az egészségügyet sikerüljön megtisztítani az önkényeskedő orvosoktól, csecsemőrabló szervkereskedőktől, hidegvérű gyilkosoktól. Csak a tisztességes, és emberileg is alkalmas orvosok maradhassanak a pályán!

Óriás vagy drága Kisfiam, pillants le e koszos planétára az örökkévaló Mennyből, áraszd el jóságoddal e nyomorult világot, hogy a gonoszok, szemfényvesztő csalók, fehérköpenyes rablógyilkosok belefulladjanak saját aljasságaikba. Bátorságod reményt ad minden kétkedőnek, egyedül néztél farkasszemet a halállal 3 kilós pici testedből, miközben bennünket lefogtak a folyosón. Rohadjon le a keze azoknak, akik megraboltak életedtől, legyen rémálom az életük, kínok-kínjával pusztuljon, aki fejbeszúrt! Lidércek üldözzék halálba azokat, akik megakadályozták, hogy megvédjünk, kiszabadítsunk!
Veled vagyunk mindörökké!
https://www.faceb...mp;theater

Labant Csaba egyik korábbi hozzászólása (vendégségbe mentek az ominózus napon): "Sok a kérdőjel valóban. Amikor én odaértem a vendégségbe, akkor biztosan nem volt még koponyaűri nyomásfokozódása. Normális volt az izomtónusa, tarkókötöttséget nem tapasztaltam, csak sápadtságot. A háziak erőszakoskodtak, hogy csak nézze meg egy orvos, nehogy kiszáradjon. A kiérkező gyermekorvosi ügyelet infúzióbekötési próbálkozása alatt lett igazán rossz az állapota. A doktornő erősen nyomkodta a koponyáját, hogy vénát találjon. Szét is durrantott kettőt, miközben mi próbáltuk meggyőzni, hogy inkább karvénát keressen, ha már mindenáron szúrni akarja. A gond az volt, hogy nem volt megfelelő méretű tű nála, ezért hívott eredetileg mentőt. Az első mentőnek sem volt, azért hívtak speciális kocsit.

Mindez legalább másfél órát tartott, eközben a doktornő teljesen birtokba vette a gyermeket, nem engedte sem megszoptatni, sem megitatni. Távozni sem volt hajlandó, s azt sem engedte, hogy mi általunk megbízhatónak tartott orvoshoz mehessünk vele.

Mindezek után még a mentőben erősen beütődött a tarkója a hordágyba - nem tudni, hogy gondatlanságból vagy szándékosságból tették-e...

A klinikára érkezés után eszméleténél volt, tiszta volt a tudata, életerősen sírt, méltatlankodva - nem értette hová került, kik rabolták el, miért nincsenek mellette a szülei, miért szúrkálják stb. Mégcsak azt sem engedték, hogy odamenjünk jelezni neki, hogy a közelében vagyunk, nem hagytuk magára. Biztonságiakkal dobattak ki a folyosóra, s tartottak ott.

Ekkor csináltak vele valami borzalmasat - feltehetőleg agyvizet vettek - amit rettenetes halálordítással reagált le, s azonnal telenyomták többek között Fentanyllal és Dormicummal, s lélegeztetőgépre tették. A sürgősségi CT-n kisagyi beékelődés jelei láthatók, de ezt (is) elhallgatták előlünk, ehelyett titokban végigröntgenezték minden porcikáját, sérülések után kutatva. Mivel semmit nem találtak, ezért kérték a rtg-be való beleegyezést (utólag), mintha még csak a jövőben szándékoznák elvégezni.

Természetesen nem járultunk hozzá, egyrészt a CT miatti erős sugárterhelés miatt is aggódtunk, másrészt egy koponyavérzett csecsemőt ne ráncigáljanak röntgenre, hanem biztosítsák a mozdulatlanságot számára, s engedjék végre oda hozzá az édesanyját. Na, erre kihívták a rendőrséget azzal az átveréssel, hogy a baba karja el van törve, bizonyára az apja agyonverte, s ők addig nem tudnak "küzdeni az életéért", amíg a szülői beleegyező nyilatkozatot alá nem írjuk. Többórás vita következett a szülő iratbetekintési jogáról, a tájékoztatáshoz és beleegyezéshez való törvényi garanciákról. Az orvosok addig fújták a lufit, hogy végül egy csapat nyomozó, készenléti rendőrség, gyámhatóság, és ügyész is megjelent, s szabályosan megzsaroltak bennünket, hogy vagy kérdések és apelláta nélkül teljes szabadkezet adunk az orvosoknak, s aláírjuk, hogy beleegyeztünk mindabba, amit tiltakozásunk ellenére műveltek gyermekünkkel, vagy az orvosok kérésének megfelelően azonnal, gyorsított eljárásban megfosztanak a szülői jogainktól. Teszem hozzá, mindezt a jogsértést abban a hiszemben követték el, hogy a babát szülői bántalmazás érte, s az orvosok semmiféle kezelést, diagnosztikát, beavatkozást nem csinálhatnak s nem is csináltak az aláírásunk híján.

Eközben az orvosok szervkivételre készítették elő, miközben nekünk a felépülés esélyeiről regéltek... Egy hét múlva közölték csak, hogy agyhalott - s rettentően csalódottak voltak, amiért nem járultunk hozzá a szervdonációhoz (ha már a szülői jogainkat nem tudták teljesen elvetetni tőlünk a bamba hatóságokkal).
S mindezek után vitamininjekció megtagadásáról legendáznak netszerte a klinikához közelálló orvosi körök, s bennünket rágalmaznak gyilkossággal.."

kepfeltoltes.hu/131114/mento865594_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Segítsünk a rendőrségnek a felelősök megtalálásában! (1.)


Szerinted felmerül-e bűncselekmény gyanúja, ha egy ilyen Mercedes rohamkocsi - 200 lóerős, modern gépcsoda - kereken 104 perc alatt, azaz 1 és 3/4 óra alatt(!) jut el - természetesen sziréna és villogó használata mellett - éjszaka, minimális forgalomban, jól járható útviszonyok közepette a 24 km-re lévő klinikára, egy állítólagosan újraélesztett csecsemővel a fedélzetén? Ugyanazt a távot odafelé 17 perc alatt sikerült megtennie...

Tehát a 14 km/h-s átlagsebesség (egy laza kocogótempó, vagy könnyed sétabicikliző sebesség) szerinted hihető, vagy gyanús egy ilyen járgánytól?
https://www.faceb...mp;theater

kepfeltoltes.hu/131114/bab21305547_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Segítsünk a rendőrségnek a felelősök megtalálásában! (2.)


Szerinted felmerül-e szándékos tévedés gyanúja, ha egy ilyen kis horzsolt fülsebből szivárgó vérről - az ország legjobban felszerelt klinikájának intenzív osztályán - egy szakavatott orvosi team azt hiszi, hogy a csecsemő koponyájából folyik ki, s a másfél órás orvosi konzílium során ahelyett, hogy egy darab gézzel letörölnék, inkább agyvizet vesznek, s a legkeményebb drogokkal, melyeket még felnőtteknek is csak nagyon körültekintően szabadna adni - sokszorosan túladagolva - leszedálják, örök kómába kábítják a picit...

Eközben a szülőket a biztonsági szolgálattal dobatják ki a folyosóra, hiába hivatkoznak konkrét betegjogi paragrafusokra, nemzetközi egyezményekre, mely szerint szeretnék kihozni gyermeküket (vagy legalább bemenni hozzá).

Benned is felmerül-e a szándékosság gyanúja, ha ezek után kiderül, hogy a gyermek szívét, máját és veséjét ugyanezen intézmény bármiáron meg akarja szerezni - transzplantációs célra?
https://www.faceb...mp;theater

Szülői közlemény

Tudomásunkra jutott, hogy az érintettekhez közelálló orvosi körök egy elképesztő, és valótlan történetet terjesztenek szeretett kisbabánk halálával kapcsolatosan, melyben bennünket, szülőket tüntetnek fel felelősnek. Az orvostanhallgatók által itt a Facebookon szivárogtatott sztori (mely szerint vitaminijekció szülői megtagadása történt, s az okozta Endre Baba halálát) egy rosszindulatú hazugság, köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Egy akaratunk ellenére eszközölt kéretlen, szükségtelen, és szakmaiatlan orvosi beavatkozással kezdődött a tragédia. A folytatás pedig egy rémtörténet, melynek a részleteit sajnos még mindig nem áll módunkban nyilvánosságra hozni. A nyomozóhatóságok ugyanis még mindig nem hallgattak ki minden érintettet.

Több, mint fél év eltelt már, és még mindig nem készült el - nemhogy az igazságügyi orvosszakértői vélemény - de még a boncolási jegyzőkönyv sem! Ebben az abszurd helyzetben teljesen tehetetlenek vagyunk.

Köszönjük mindenkinek az őszinte együttérzést, részvétnyilvánítást. A rosszindulatú vádakkal kapcsolatosan pedig később külön nyilatkozunk majd.

Isten áldásával,
a gyászoló család
https://www.faceb...4529283043

Hozzászólások


#1 | Kameleon - 2013. november 14. 13:53:02
Szerintetek ez mind véletlen??? Harcoljatok az igazatokért!!!

csillagosveny.uw.hu/BURAR3.jpg
Labant Csaba, Ekvádori útibeszámoló. Móricz János nyomában
http://csillagosv...u/ecu.html
Az oltás biológiai fegyver vagy az orvostudomány áldása? - Labant Csaba, Partl Viktória, Jakab István
http://www.vntv.h...=48eeb2b15

Labant Csaba és felesége elmeséli nekünk, hogy milyen hivatali tortúrákon mentek keresztül, amiért megtagadták az oltások beadását kisfiúknak, Lehelnek. Megtudjuk, hogy Magyarországon sokkal több a kötelező oltás, mint bárhol máshol a világon. Mit tehet egy maga és a gyermekéért felelősséget vállaló szülő, amikor a védőnő szakadatlanul az ajtón kopogtat? Labant Csaba összefogásra buzdít, mert szerinte csak együtt léphetünk fel a védőoltások beadása ellen.

YouTube Videó


Ezek után történt minden!!!
#2 | soveg - 2013. november 14. 15:07:18
Ha az én lányommal próbálnák megtenni ezt, gondolkodás nélkül végeznék, a közreműködő embernek nem nevezhető példányokkal, csak hogy finoman fogalmazzam meg magam, lehet az orvos, védőnő, ügyész, rendőr.... AKÁRKI!s_*_ezt

Az ilyeneknek nem jár irgalom se könyörület!:@
#3 | kontroll88 - 2013. november 14. 15:14:33
-Élelmiszer ipar: mérgező hulladékok árusítása emberi fogyasztásra alkalmas termékként, káliummal, és egyéb adalékokkal mérgezett konyhasó
-Gyógyszeripar, egészségügy: szintén mérgeznek mindennel
-Energia ipar: fölgáz, szén, kőolaj korlátlan elégetése, felbecsülhetetlen környezet szennyezés, benzingőzök által tönkretett pollenek miatt allergia kialakulása
-Munkahelyek általában: állandó stressz, elégtelen munkabérek, magas fogyasztói árak. Bankok, visszafizethetetlen kölcsönök, kilakoltatások.

Belátható, hogy önmagában a kötelező oltások ellen tiltakozni nincs értelme.
ALAPJAIBAN ROSSZ AZ EGÉSZ RENDSZER MINDENESTŐL..
A rendszer hibáira felhívni a politikusok figyelmét a legnagyobb naivitás, hiszen pontosan ezek a politikusok felelősek mindezért, ők intézték el azt, hogy ez így legyen.
#4 | Kameleon - 2013. november 14. 15:24:02
Aki tudja mi az "együttérzés" annak kötelessége ezt a párt-családot megvédenie és segíteni őket hogy az igazságuk minél nagyobb körben vízhangot kapjon!

YouTube Videó


Oltáskritikus Életvédők Szövetsége - Vaccine Critics Life Protection Ass
http://bekenagyko...okesz.html
Facebook:
https://www.faceb...6067971075

Új Világrend helyett világosságot és rendet a fejekben, szívekben, s azon keresztül a világban!

Káin-típusú, kizsákmányoló, erőszakelvű hatalom helyett Hunor-Magor szellemiségű szeretetalapú társadalmat!

http://bekenagyko...

Csillagösvény Alapítvány - Fundación Sendero de las Estrellas
http://www.csilla...

És természetesen megint csak ide lehet kilyukadni...
Szkíta aszkéta VS Szemita szemét
http://magyarnemz...;c_start=0
#5 | kontroll88 - 2013. november 14. 18:10:14
Kaméleon!

Együttérzek Labant Csabával és családjával, hiszen nekem is van gyermekem.
De ezek ellen küzdeni nem érdemes szavakkal.
Egy emberhez méltó régi-új társadalmat a fotelból nem lehet megvalósítani.
Nem érdemes egy kiemelt célért küzdeni, mert ha azt mondjuk sikerülne is elérni, ott van mellette az élet minden további területe, ahol ugyanúgy rabszolgaként mérgezhetik tovább a tested és a lelked.
Ezért az egészet, és alapjaitól eltörölni szükséges.
#6 | talpi - 2013. november 14. 18:21:15
Tudjátok, amikor, azzal a "kisérő" szöveggel adták haza a gyermeket, " nincs pénz a további vizsgálatokra", akkor még nem gondoltam" hogy van ennél sokkal aljasabb dolog is a háttérben. Sajnos ez, 1999, ben volt, elment egy 12 éves gyermek, aki, mellesleg a legjobb barátom volt. Ma már tudom, és ezért vagyok felkészült, a dolog mögött a teljes népesség kipusztítása és aljas nyereségvágy áll. Nem kívánom senkinek, amit átéltem, s ma sem tzudom feldolgozni, pedig ennél sokkal-sokkal több tragikusnak mondható dolog birtokában vagyok, /sajnos/ s mégis azt mondom, "ha az emberek nem állnak a sarkukra, akkor ezek és a hasonló dolgok naponta fognak ismétlődni". A MAGyarság semmi másra nem kel nekik, mint "Donornak" mert a ""belterjes" szaporodásuk" végesnek látszik. Gondolkodjatok, adnátok a "gyermekeiteket" vagy ifjabb hozzátartozóitokat? Nos, akor ingújj feltúrve, és "csülökre MAGíar" a **** életbe. Ne kelljen annyit ugatni, mint a kis dedós gyerekeknek.
#7 | mormota1968 - 2013. november 14. 19:14:41
Őszinte részvétem a családnak! Az én nővérem is olyan betegségbe halt bele 7 hónapos korában, ami gyógyítható lett volna. Mire anyuék felértek a kórházba Pestre meglátogatni, már halott volt a nővérem. Nem tudom az ő esetében történt e bűncselekmény, de én most már bármit el tudok képzelni. Azok akik ebben a gyilkosságban bármilyen módon részt vettek, megérdemlik a legkegyetlenebb halált, szenvedést. És a többi hasonló bűncselekményt elkövetők szintén. s_*_luci Magyarországon ugyan olyan népirtás folyik, mint Palesztinában és a világ számos pontján még és minden értelmes ember tudja kik ebben a bűnösök. No nem csak a zsidók, mert ha nem akadnának millió számra goj követőik, akik ugyan olyan beteg zsidó lélekkel, értékrenddel, gondolkozás móddal rendelkeznek, mint a született zsidók, akkor soha nem juthattak volna hatalomra az emberiség felett ezek a genetikailag elfajzott sátánista, parazita korcsok. És persze ha az emberiség normálisabb része megmaradt volna az ősi napkeresztény hitnél, ami tudáson és szeretetten alapszik. E helyet Jézus nevében, aki ki tudja hogy élt e egyáltalán, mert az ő korából nem nagyon tudok olyan fennmaradt iratokról, ami ezt száz százalékig bizonyítani tudná számunkra, szóval az ő nevében és persze Isten nevében, "ki tudja kinek az istene?" (de nem a Teremtő pár nevében) évszázadokon és két évezreden át 100 milliókat gyilkoltak le és kínoztak meg egy mindenfelől összelopkodott állítólag Isten keze által írt Biblia nevében. És ez a mai napig így van. A kipás zsidók és a kipás Vatikáni kiválasztottak jóvoltából. Én hiszem, hogy nincs végleges halál, még így is hogy nincs semmilyen vallásom és tudom, hogy az a kegyetlen módon meggyilkolt pici és sorstársai egyszer újra visszatérnek ide erre a létsíkra, ahogy a gyilkosaik is, de utóbbiakra kegyetlen élet fog itt várni. A Karma olyasmi, amit egyikünk se kerülhet el és ami még benne volt a mi ősi vallásunkban, ahogy az élet örökös körforgása, az újjászületés is. Ebben higgyenek a szülők, ne a judeokeresztény Bibliában, mert az nem a Teremtő pár Az Atya és Anya igazságon és szeretetten alapuló hite. Ő nem halt meg, csak az álszent katolikus vallás szerint halott. A testünk csak egy biológiai massza, ásványi és kémiai anyagok halmaza, de ami benne lakik, az-az ami élővé, szeretni tudóvá teszi a testet. Az örökké élő lélek és szellem. A kereszténység azt tanítja, hogy azok vagyunk, akit a tükörben láttunk, de ez nem igaz. A lényeg belül rejtőzik. A test nem tud szeretni, csak a lélek, a test csak közvetíti a lélek rezdüléseit, ezen a létsíkon. Azt, hogy a test halála a végleges elmúlást jelenti részben igaz, de csak arra a leélt életre, mert jön a következő élet, a következő leszületés és kezdődik minden elölről és folytatódik legjobb tudásom szerint 300 leszületésig. Amíg csak a lélek el nem éri a tökéletességet. Onnantól kezdve már nem kell többé ide leszületnie. Valakinek ez marhaság, de ősi iratok bizonyítják az igazát és én hiszek ebben. Mert hit nélkül borzalmasan nehéz elviselni egy szerettünk elvesztését. Én hiszem, hogy akik előttünk mentek el vigyáznak ránk odaátról. Persze lehet nem hinni ezekben a dolgokban, de egyet ne felejtsen el senki. Ha hisz benne, ha nem, mindenkinek eljön az ideje és legkésőbb akkor mindenki megtapasztalhatja személyre szólóan az igazságot. Ha meg nincs túlvilági élet és újjászületés, na puff neki! Végre kipihenhetjük magunkat. ;)
#8 | enid - 2013. november 14. 19:22:44
Ne becsuljétek alá a szó erejét! Akit e képességgel áldott meg a Teremtő az csak alkalmazza nyugodtan. A fehér mágiának is teret kell engedni.
Egyébként sem lenne mindenkiből jó tőrforgató. A gorillák se úgy vannak, hogy egy csoportba és mindenki jobb lábbal indul a banán visszaszerzésére.
#9 | mester - 2013. november 14. 19:28:50
Eccer csak hatni fog a patkányok cólája...!
Csakhát...mikor lesz újra zöld az az ág, mikor lesz újra Magyar az ország...s_*_trn
#10 | kissferenc - 2013. november 15. 14:31:19
Nagyon sajnálom, és őszinte részvétem a Családnak.
Elsőre nem voltam képes végigolvasni...
Most is elég nehéz volt, s a szívem is belesajdul.
Nem tudok és nem is akarok szép és "bölcs" dolgokat mondani. Szörnyű erre más fájdalmán keresztül ráébredni, de éppen ezért nem kár egyetlen edzésre fordított percért sem. Úgy érzem hamarosan használni leszek kénytelen én is, s jobb ha tudja minden Magyar Testvérem hogy ők is, minden tudást, szellemi és testi képzést, harcművészetet, katonai és harci kiképzést.
Már riogatnak újabb oltásokkal a suliban. Marci mesélte. Én meg mondtam hogy ha megy az osztály, nyugodtan jöjjön haza, vagy menjen csináljon addig mást. Ha valaki rinyál, 2 percre van az iskolának nevezett gyermeki szellemet és lelket leépítő szemétdomb, vagyis pikkpakk ott termek. Majd akkor ott, megnézem ki fog kihajítani, vagy lefogni, fenyegetni... Igazából alig várom. Az a meglátásom hogy így fog kezdődni a "valami", amit Mindenki vár. Lesz az a Pillanat, amikor végre valamelyikünk megcselekszi, amit már rég meg kellett volna, és utána már megy minden a maga útján.
Imi mondja mindig és oly nagy Igazság van benne hogy "ezeknek veszniük kell", mindnek! Nyomuk sem maradhat a Világon! Aki pedig ajnározza őket, ugyanúgy megy a levesbe, nincs kegyelem, már nincs, eljátszották!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.