Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szeretett kisfiunk ma lenne 1 Ă©ves...


kepfeltoltes.hu/131114/bab266_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az orvosi fasizmus és szervkereskedelem áldozata


Egy éve ilyenkor született, erõsnek, egészségesnek - a maximális, 10/10-es apgar értékkel. Óvtuk az avatatlan kezektõl, reményteli élet várt volna Rá szeretõ szülei és testvére mellett...
Elrablói és gyilkosai felelni fognak bûnszövetkezetben elkövetett gaztetteikért. Folyik a nyomozás... Nem engedjük elmaszatolni az ügyet!
Egy éve ilyenkor született, erõsnek, egészségesnek - a maximális, 10/10-es apgar értékkel. Óvtuk az avatatlan kezektõl, reményteli élet várt volna Rá szeretõ szülei és testvére mellett...
Elrablói és gyilkosai felelni fognak bûnszövetkezetben elkövetett gaztetteikért. Folyik a nyomozás... Nem engedjük elmaszatolni az ügyet!

Vállalta a mártírhalált, hogy megmutassa: 2013-ban, Magyarországon az orvos minden törvények felett áll, gátlástalanul gyilkolhat, ha kedve-érdeke úgy kívánja. Erõs civil összefogásra van szükség, hogy az egészségügyet sikerüljön megtisztítani az önkényeskedõ orvosoktól, csecsemõrabló szervkereskedõktõl, hidegvérû gyilkosoktól. Csak a tisztességes, és emberileg is alkalmas orvosok maradhassanak a pályán!

Óriás vagy drága Kisfiam, pillants le e koszos planétára az örökkévaló Mennybõl, áraszd el jóságoddal e nyomorult világot, hogy a gonoszok, szemfényvesztõ csalók, fehérköpenyes rablógyilkosok belefulladjanak saját aljasságaikba. Bátorságod reményt ad minden kétkedõnek, egyedül néztél farkasszemet a halállal 3 kilós pici testedbõl, miközben bennünket lefogtak a folyosón. Rohadjon le a keze azoknak, akik megraboltak életedtõl, legyen rémálom az életük, kínok-kínjával pusztuljon, aki fejbeszúrt! Lidércek üldözzék halálba azokat, akik megakadályozták, hogy megvédjünk, kiszabadítsunk!
Veled vagyunk mindörökké!
https://www.faceb...mp;theater

Labant Csaba egyik korábbi hozzászólása (vendégségbe mentek az ominózus napon): "Sok a kérdõjel valóban. Amikor én odaértem a vendégségbe, akkor biztosan nem volt még koponyaûri nyomásfokozódása. Normális volt az izomtónusa, tarkókötöttséget nem tapasztaltam, csak sápadtságot. A háziak erõszakoskodtak, hogy csak nézze meg egy orvos, nehogy kiszáradjon. A kiérkezõ gyermekorvosi ügyelet infúzióbekötési próbálkozása alatt lett igazán rossz az állapota. A doktornõ erõsen nyomkodta a koponyáját, hogy vénát találjon. Szét is durrantott kettõt, miközben mi próbáltuk meggyõzni, hogy inkább karvénát keressen, ha már mindenáron szúrni akarja. A gond az volt, hogy nem volt megfelelõ méretû tû nála, ezért hívott eredetileg mentõt. Az elsõ mentõnek sem volt, azért hívtak speciális kocsit.

Mindez legalább másfél órát tartott, eközben a doktornõ teljesen birtokba vette a gyermeket, nem engedte sem megszoptatni, sem megitatni. Távozni sem volt hajlandó, s azt sem engedte, hogy mi általunk megbízhatónak tartott orvoshoz mehessünk vele.

Mindezek után még a mentõben erõsen beütõdött a tarkója a hordágyba - nem tudni, hogy gondatlanságból vagy szándékosságból tették-e...

A klinikára érkezés után eszméleténél volt, tiszta volt a tudata, életerõsen sírt, méltatlankodva - nem értette hová került, kik rabolták el, miért nincsenek mellette a szülei, miért szúrkálják stb. Mégcsak azt sem engedték, hogy odamenjünk jelezni neki, hogy a közelében vagyunk, nem hagytuk magára. Biztonságiakkal dobattak ki a folyosóra, s tartottak ott.

Ekkor csináltak vele valami borzalmasat - feltehetõleg agyvizet vettek - amit rettenetes halálordítással reagált le, s azonnal telenyomták többek között Fentanyllal és Dormicummal, s lélegeztetõgépre tették. A sürgõsségi CT-n kisagyi beékelõdés jelei láthatók, de ezt (is) elhallgatták elõlünk, ehelyett titokban végigröntgenezték minden porcikáját, sérülések után kutatva. Mivel semmit nem találtak, ezért kérték a rtg-be való beleegyezést (utólag), mintha még csak a jövõben szándékoznák elvégezni.

Természetesen nem járultunk hozzá, egyrészt a CT miatti erõs sugárterhelés miatt is aggódtunk, másrészt egy koponyavérzett csecsemõt ne ráncigáljanak röntgenre, hanem biztosítsák a mozdulatlanságot számára, s engedjék végre oda hozzá az édesanyját. Na, erre kihívták a rendõrséget azzal az átveréssel, hogy a baba karja el van törve, bizonyára az apja agyonverte, s õk addig nem tudnak "küzdeni az életéért", amíg a szülõi beleegyezõ nyilatkozatot alá nem írjuk. Többórás vita következett a szülõ iratbetekintési jogáról, a tájékoztatáshoz és beleegyezéshez való törvényi garanciákról. Az orvosok addig fújták a lufit, hogy végül egy csapat nyomozó, készenléti rendõrség, gyámhatóság, és ügyész is megjelent, s szabályosan megzsaroltak bennünket, hogy vagy kérdések és apelláta nélkül teljes szabadkezet adunk az orvosoknak, s aláírjuk, hogy beleegyeztünk mindabba, amit tiltakozásunk ellenére mûveltek gyermekünkkel, vagy az orvosok kérésének megfelelõen azonnal, gyorsított eljárásban megfosztanak a szülõi jogainktól. Teszem hozzá, mindezt a jogsértést abban a hiszemben követték el, hogy a babát szülõi bántalmazás érte, s az orvosok semmiféle kezelést, diagnosztikát, beavatkozást nem csinálhatnak s nem is csináltak az aláírásunk híján.

Eközben az orvosok szervkivételre készítették elõ, miközben nekünk a felépülés esélyeirõl regéltek... Egy hét múlva közölték csak, hogy agyhalott - s rettentõen csalódottak voltak, amiért nem járultunk hozzá a szervdonációhoz (ha már a szülõi jogainkat nem tudták teljesen elvetetni tõlünk a bamba hatóságokkal).
S mindezek után vitamininjekció megtagadásáról legendáznak netszerte a klinikához közelálló orvosi körök, s bennünket rágalmaznak gyilkossággal.."

kepfeltoltes.hu/131114/mento865594_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Segítsünk a rendõrségnek a felelõsök megtalálásában! (1.)


Szerinted felmerül-e bûncselekmény gyanúja, ha egy ilyen Mercedes rohamkocsi - 200 lóerõs, modern gépcsoda - kereken 104 perc alatt, azaz 1 és 3/4 óra alatt(!) jut el - természetesen sziréna és villogó használata mellett - éjszaka, minimális forgalomban, jól járható útviszonyok közepette a 24 km-re lévõ klinikára, egy állítólagosan újraélesztett csecsemõvel a fedélzetén? Ugyanazt a távot odafelé 17 perc alatt sikerült megtennie...

Tehát a 14 km/h-s átlagsebesség (egy laza kocogótempó, vagy könnyed sétabiciklizõ sebesség) szerinted hihetõ, vagy gyanús egy ilyen járgánytól?
https://www.faceb...mp;theater

kepfeltoltes.hu/131114/bab21305547_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Segítsünk a rendõrségnek a felelõsök megtalálásában! (2.)


Szerinted felmerül-e szándékos tévedés gyanúja, ha egy ilyen kis horzsolt fülsebbõl szivárgó vérrõl - az ország legjobban felszerelt klinikájának intenzív osztályán - egy szakavatott orvosi team azt hiszi, hogy a csecsemõ koponyájából folyik ki, s a másfél órás orvosi konzílium során ahelyett, hogy egy darab gézzel letörölnék, inkább agyvizet vesznek, s a legkeményebb drogokkal, melyeket még felnõtteknek is csak nagyon körültekintõen szabadna adni - sokszorosan túladagolva - leszedálják, örök kómába kábítják a picit...

Eközben a szülõket a biztonsági szolgálattal dobatják ki a folyosóra, hiába hivatkoznak konkrét betegjogi paragrafusokra, nemzetközi egyezményekre, mely szerint szeretnék kihozni gyermeküket (vagy legalább bemenni hozzá).

Benned is felmerül-e a szándékosság gyanúja, ha ezek után kiderül, hogy a gyermek szívét, máját és veséjét ugyanezen intézmény bármiáron meg akarja szerezni - transzplantációs célra?
https://www.faceb...mp;theater

Szülõi közlemény

Tudomásunkra jutott, hogy az érintettekhez közelálló orvosi körök egy elképesztõ, és valótlan történetet terjesztenek szeretett kisbabánk halálával kapcsolatosan, melyben bennünket, szülõket tüntetnek fel felelõsnek. Az orvostanhallgatók által itt a Facebookon szivárogtatott sztori (mely szerint vitaminijekció szülõi megtagadása történt, s az okozta Endre Baba halálát) egy rosszindulatú hazugság, köszönõviszonyban sincs a valósággal.

Egy akaratunk ellenére eszközölt kéretlen, szükségtelen, és szakmaiatlan orvosi beavatkozással kezdõdött a tragédia. A folytatás pedig egy rémtörténet, melynek a részleteit sajnos még mindig nem áll módunkban nyilvánosságra hozni. A nyomozóhatóságok ugyanis még mindig nem hallgattak ki minden érintettet.

Több, mint fél év eltelt már, és még mindig nem készült el - nemhogy az igazságügyi orvosszakértõi vélemény - de még a boncolási jegyzõkönyv sem! Ebben az abszurd helyzetben teljesen tehetetlenek vagyunk.

Köszönjük mindenkinek az õszinte együttérzést, részvétnyilvánítást. A rosszindulatú vádakkal kapcsolatosan pedig késõbb külön nyilatkozunk majd.

Isten áldásával,
a gyászoló család
https://www.faceb...4529283043

Hozzászólások


#11 | enid - 2013. november 15. 14:52:53
Egy hónapja lehet, hogy egy ilyenért nevettek ki kb. 15 ember elõtt.Hidegen hagy, de leállítottam az Ostoba tanárt. Mondjuk õ attól még nem változik, mert OSTOBA. Õrület, hogy ezek kezében van a jövõ... tanárok?! Orvosok?! A legtöbbjük egy gyengejellemû senkiházi!
#12 | Kameleon - 2013. november 15. 15:24:21
kissferenc, ez az igazság amit írtál. A húr elfog pattanni valakinél, de nagyon!
#13 | kontroll88 - 2013. november 15. 16:00:32
A hĂşrt nem mindegy, hogy hogyan "pattintjuk el".
Ha szervezetlen keretek között, akkor lesz még egy 2006, sok agyatlan hülye szédeleg össze-vissza, aztán jön megint a lovasroham, könnygázfelhõ.
Ennek a világon semmi értelme.
Most az ellenkezõjére van szükség.

Csak az "okos" megoldásra valamiért nem tolonganak a jelentkezõk.
Aki kevés jelentkezik, igazából az is gyáva, szájhõs.
#14 | Kameleon - 2013. november 15. 16:17:33
kontroll88, old meg ismeretségi körödbe. Tegyél, mozogj stb ne itt próbálj toborozni... Hajrá! És mindenki úgy pattintja el a saját húrját ahogy és amilyen formába képes rá!
#15 | talpi - 2013. november 15. 18:45:07
Ejnye-bejnye, a húrt nem kell "elpattintani" hagyni kell, hogy ""pattanjon"", mert ellenkezõ esetben Operaházi elõéneklõ lesz bárki, a zsidrák törvények szerint, vagyis "tenrrista"-/azt hiszem így hívják"/ manapság a nemzeti gondolkodókat. Viszont, az nem hiányzik. Alkotmányos alapjog a "Hon" védelme, mi több- kötelsség. Na errõl van it nagy-ba-szó
#16 | mormota1968 - 2013. november 15. 19:43:43
Pont ide passzol, ami ma kora délelõtt fogalmazódott meg bennem nem elõször és nem is utoljára. Ma már alig találni az országban olyan politikust, üzletembert, bírót, ügyvédet, ügyészt, rendõrt, katonát, orvost, tanárt, papot, színészt, zenészt, énekest és még hosszasan lehetne sorolni, aki ne lenne zsidó, vagy zsidó felmenõkkel rendelkezõ, vagy csak zsidó lelkületû, aki akár tudatosan, vagy ép tudatlanul és akaratlanul is, ne a zsidók hatalmát szolgálná az egész emberiség felett. Ez a magyarokra hatványozottan érvényes, mert nincs még egy ország, még egy olyan nép sehol a világon, amit ennyire tönkre tudtak tenni ezek a selejtes emberszerû férgek, mint a mi hazánkat és nemzetünket. És a mai magyarnak mondott többség mind a mai napig nem ébredt ennek tudatára, hogy õ maga asszisztál a saját faja kipusztításához. Nem kell messzire mennem, hogy olyanokat találjak, akik legnagyobb szerelme valamelyik nemzet hóhér politikusunk. De olyan mértékig, hogy ha falhoz állítanák a családjukat meg az õ nagy szerelmüket és neki kellene eldöntenie, kit, kiket végezzenek, ki, habozás nélkül feláldozná a saját szeretteit is. Ezek az elvakult se@nyalók állnak a haladás az elõrelépés útjába, ezek miatt kell szenvednie mindenkinek akinek nagyon rossz ez a rendszer. Mert a koromsötét fanatizmusukkal õk tartják fent ezt a rendszert. Meggyõzhetetlennek, betegek, kegyetlenül ostobák, végtelenül naivak és végtelenül hülyék. És ennek soha nem lesz vége, mert az õ beteg szemléletük sajnos fertõzõ és így tovább adhatják az újabb és újabb generációknak. Ezeken csak egy alapos kényszer gyógykezelés, átnevelõ terápia segíthetne, vagy már az sem. Mert olyan az agyuk, mint a kolbászfüstölõ helység. Vastagon rátapadva az agyukra belülrõl egy beteg eszme rendszer, egy beteg tévképzet, hogy majd az õ nagy szerelmük, Gyurcsi, Orsi, vagy ép Gabika sikeresen kitolja Magyarország szekerét a szakadékból. És a végtelenségig tagadják, hogy az õ nagy-nagy szerelmüknek bármi köze is lenne az ország és és a benne élõ államalapító nemzet pusztításához. Ezeket már agyon csapni se lehet, mert az már rég nincs nekik.s_*_box
#17 | kontroll88 - 2013. november 15. 19:45:43
Kaméleon!
Itt szerinted miért nem "toborozhatok" ?
Hova menjek a zsidexre, vagy a zsorigĂłra?
Vagy a mzsihiszti honlapjára?
Arckönyv "profilom" meg nincs, és nem is lesz.
#18 | kontroll88 - 2013. november 15. 19:53:33
Talpi!
Persze igazad van, ráérünk, majd szép türelmesen kivárjuk, míg "elpattan a húr".
Ráérünk nyugdíjig, utána meg már nem lázadunk, mert várjuk az SMS értesítést, hogy megjött az "átutalás" és mehetünk a parizerért, meg a csirkenyakért a kutyamenhelyre koldulni...
#19 | talpi - 2013. november 15. 20:16:59
Ottó! eszednél légy, vagy gondold át értelmesen"mert van eszed hozzá," mirõl ugatok.
#20 | talpi - 2013. november 16. 05:30:47
Sajnálatos, ami történt a cikkben említett gíermekkel és annak családjával. Föltételezem, az "I, sz gyermekklinika" volt a cél állomás, hiszen, mint említettük máár korábban, nem egyedi az eset. Volt, hogy a "neves" mûintézménybe, beszállítottak egy rosszulét miatt gyermeket, majd un, fájdalom csillapítót adtak neki, amitõl "kómába" került. Reggelre már azzal fogadták a szülõket," gondolkodjanak el a szervek kivételének engefélyezésén, mert a hasnyál mirigy kivételével, minden szervére van már,,," szóval, nem érdekes, vagy, netán, ez valakinek mulattságos, vagy? jól jövedelmezõ?! Persze, annak, aki az így szerzett szerveket megkapja, nem vagyok benne biztos, sok öröme származik, viszont, egy biztos, "nem a ""várólistás" kategóriába tartozik. Arra, már gondolni sem merek/vagyis, dehogynem,/hogy kik is lehetnek?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.