Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szeretett kisfiunk ma lenne 1 éves...


kepfeltoltes.hu/131114/bab266_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az orvosi fasizmus és szervkereskedelem áldozata


Egy éve ilyenkor született, erősnek, egészségesnek - a maximális, 10/10-es apgar értékkel. Óvtuk az avatatlan kezektől, reményteli élet várt volna Rá szerető szülei és testvére mellett...
Elrablói és gyilkosai felelni fognak bűnszövetkezetben elkövetett gaztetteikért. Folyik a nyomozás... Nem engedjük elmaszatolni az ügyet!
Egy éve ilyenkor született, erősnek, egészségesnek - a maximális, 10/10-es apgar értékkel. Óvtuk az avatatlan kezektől, reményteli élet várt volna Rá szerető szülei és testvére mellett...
Elrablói és gyilkosai felelni fognak bűnszövetkezetben elkövetett gaztetteikért. Folyik a nyomozás... Nem engedjük elmaszatolni az ügyet!

Vállalta a mártírhalált, hogy megmutassa: 2013-ban, Magyarországon az orvos minden törvények felett áll, gátlástalanul gyilkolhat, ha kedve-érdeke úgy kívánja. Erős civil összefogásra van szükség, hogy az egészségügyet sikerüljön megtisztítani az önkényeskedő orvosoktól, csecsemőrabló szervkereskedőktől, hidegvérű gyilkosoktól. Csak a tisztességes, és emberileg is alkalmas orvosok maradhassanak a pályán!

Óriás vagy drága Kisfiam, pillants le e koszos planétára az örökkévaló Mennyből, áraszd el jóságoddal e nyomorult világot, hogy a gonoszok, szemfényvesztő csalók, fehérköpenyes rablógyilkosok belefulladjanak saját aljasságaikba. Bátorságod reményt ad minden kétkedőnek, egyedül néztél farkasszemet a halállal 3 kilós pici testedből, miközben bennünket lefogtak a folyosón. Rohadjon le a keze azoknak, akik megraboltak életedtől, legyen rémálom az életük, kínok-kínjával pusztuljon, aki fejbeszúrt! Lidércek üldözzék halálba azokat, akik megakadályozták, hogy megvédjünk, kiszabadítsunk!
Veled vagyunk mindörökké!
https://www.faceb...mp;theater

Labant Csaba egyik korábbi hozzászólása (vendégségbe mentek az ominózus napon): "Sok a kérdőjel valóban. Amikor én odaértem a vendégségbe, akkor biztosan nem volt még koponyaűri nyomásfokozódása. Normális volt az izomtónusa, tarkókötöttséget nem tapasztaltam, csak sápadtságot. A háziak erőszakoskodtak, hogy csak nézze meg egy orvos, nehogy kiszáradjon. A kiérkező gyermekorvosi ügyelet infúzióbekötési próbálkozása alatt lett igazán rossz az állapota. A doktornő erősen nyomkodta a koponyáját, hogy vénát találjon. Szét is durrantott kettőt, miközben mi próbáltuk meggyőzni, hogy inkább karvénát keressen, ha már mindenáron szúrni akarja. A gond az volt, hogy nem volt megfelelő méretű tű nála, ezért hívott eredetileg mentőt. Az első mentőnek sem volt, azért hívtak speciális kocsit.

Mindez legalább másfél órát tartott, eközben a doktornő teljesen birtokba vette a gyermeket, nem engedte sem megszoptatni, sem megitatni. Távozni sem volt hajlandó, s azt sem engedte, hogy mi általunk megbízhatónak tartott orvoshoz mehessünk vele.

Mindezek után még a mentőben erősen beütődött a tarkója a hordágyba - nem tudni, hogy gondatlanságból vagy szándékosságból tették-e...

A klinikára érkezés után eszméleténél volt, tiszta volt a tudata, életerősen sírt, méltatlankodva - nem értette hová került, kik rabolták el, miért nincsenek mellette a szülei, miért szúrkálják stb. Mégcsak azt sem engedték, hogy odamenjünk jelezni neki, hogy a közelében vagyunk, nem hagytuk magára. Biztonságiakkal dobattak ki a folyosóra, s tartottak ott.

Ekkor csináltak vele valami borzalmasat - feltehetőleg agyvizet vettek - amit rettenetes halálordítással reagált le, s azonnal telenyomták többek között Fentanyllal és Dormicummal, s lélegeztetőgépre tették. A sürgősségi CT-n kisagyi beékelődés jelei láthatók, de ezt (is) elhallgatták előlünk, ehelyett titokban végigröntgenezték minden porcikáját, sérülések után kutatva. Mivel semmit nem találtak, ezért kérték a rtg-be való beleegyezést (utólag), mintha még csak a jövőben szándékoznák elvégezni.

Természetesen nem járultunk hozzá, egyrészt a CT miatti erős sugárterhelés miatt is aggódtunk, másrészt egy koponyavérzett csecsemőt ne ráncigáljanak röntgenre, hanem biztosítsák a mozdulatlanságot számára, s engedjék végre oda hozzá az édesanyját. Na, erre kihívták a rendőrséget azzal az átveréssel, hogy a baba karja el van törve, bizonyára az apja agyonverte, s ők addig nem tudnak "küzdeni az életéért", amíg a szülői beleegyező nyilatkozatot alá nem írjuk. Többórás vita következett a szülő iratbetekintési jogáról, a tájékoztatáshoz és beleegyezéshez való törvényi garanciákról. Az orvosok addig fújták a lufit, hogy végül egy csapat nyomozó, készenléti rendőrség, gyámhatóság, és ügyész is megjelent, s szabályosan megzsaroltak bennünket, hogy vagy kérdések és apelláta nélkül teljes szabadkezet adunk az orvosoknak, s aláírjuk, hogy beleegyeztünk mindabba, amit tiltakozásunk ellenére műveltek gyermekünkkel, vagy az orvosok kérésének megfelelően azonnal, gyorsított eljárásban megfosztanak a szülői jogainktól. Teszem hozzá, mindezt a jogsértést abban a hiszemben követték el, hogy a babát szülői bántalmazás érte, s az orvosok semmiféle kezelést, diagnosztikát, beavatkozást nem csinálhatnak s nem is csináltak az aláírásunk híján.

Eközben az orvosok szervkivételre készítették elő, miközben nekünk a felépülés esélyeiről regéltek... Egy hét múlva közölték csak, hogy agyhalott - s rettentően csalódottak voltak, amiért nem járultunk hozzá a szervdonációhoz (ha már a szülői jogainkat nem tudták teljesen elvetetni tőlünk a bamba hatóságokkal).
S mindezek után vitamininjekció megtagadásáról legendáznak netszerte a klinikához közelálló orvosi körök, s bennünket rágalmaznak gyilkossággal.."

kepfeltoltes.hu/131114/mento865594_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Segítsünk a rendőrségnek a felelősök megtalálásában! (1.)


Szerinted felmerül-e bűncselekmény gyanúja, ha egy ilyen Mercedes rohamkocsi - 200 lóerős, modern gépcsoda - kereken 104 perc alatt, azaz 1 és 3/4 óra alatt(!) jut el - természetesen sziréna és villogó használata mellett - éjszaka, minimális forgalomban, jól járható útviszonyok közepette a 24 km-re lévő klinikára, egy állítólagosan újraélesztett csecsemővel a fedélzetén? Ugyanazt a távot odafelé 17 perc alatt sikerült megtennie...

Tehát a 14 km/h-s átlagsebesség (egy laza kocogótempó, vagy könnyed sétabicikliző sebesség) szerinted hihető, vagy gyanús egy ilyen járgánytól?
https://www.faceb...mp;theater

kepfeltoltes.hu/131114/bab21305547_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Segítsünk a rendőrségnek a felelősök megtalálásában! (2.)


Szerinted felmerül-e szándékos tévedés gyanúja, ha egy ilyen kis horzsolt fülsebből szivárgó vérről - az ország legjobban felszerelt klinikájának intenzív osztályán - egy szakavatott orvosi team azt hiszi, hogy a csecsemő koponyájából folyik ki, s a másfél órás orvosi konzílium során ahelyett, hogy egy darab gézzel letörölnék, inkább agyvizet vesznek, s a legkeményebb drogokkal, melyeket még felnőtteknek is csak nagyon körültekintően szabadna adni - sokszorosan túladagolva - leszedálják, örök kómába kábítják a picit...

Eközben a szülőket a biztonsági szolgálattal dobatják ki a folyosóra, hiába hivatkoznak konkrét betegjogi paragrafusokra, nemzetközi egyezményekre, mely szerint szeretnék kihozni gyermeküket (vagy legalább bemenni hozzá).

Benned is felmerül-e a szándékosság gyanúja, ha ezek után kiderül, hogy a gyermek szívét, máját és veséjét ugyanezen intézmény bármiáron meg akarja szerezni - transzplantációs célra?
https://www.faceb...mp;theater

Szülői közlemény

Tudomásunkra jutott, hogy az érintettekhez közelálló orvosi körök egy elképesztő, és valótlan történetet terjesztenek szeretett kisbabánk halálával kapcsolatosan, melyben bennünket, szülőket tüntetnek fel felelősnek. Az orvostanhallgatók által itt a Facebookon szivárogtatott sztori (mely szerint vitaminijekció szülői megtagadása történt, s az okozta Endre Baba halálát) egy rosszindulatú hazugság, köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Egy akaratunk ellenére eszközölt kéretlen, szükségtelen, és szakmaiatlan orvosi beavatkozással kezdődött a tragédia. A folytatás pedig egy rémtörténet, melynek a részleteit sajnos még mindig nem áll módunkban nyilvánosságra hozni. A nyomozóhatóságok ugyanis még mindig nem hallgattak ki minden érintettet.

Több, mint fél év eltelt már, és még mindig nem készült el - nemhogy az igazságügyi orvosszakértői vélemény - de még a boncolási jegyzőkönyv sem! Ebben az abszurd helyzetben teljesen tehetetlenek vagyunk.

Köszönjük mindenkinek az őszinte együttérzést, részvétnyilvánítást. A rosszindulatú vádakkal kapcsolatosan pedig később külön nyilatkozunk majd.

Isten áldásával,
a gyászoló család
https://www.faceb...4529283043

Hozzászólások


#11 | enid - 2013. november 15. 14:52:53
Egy hónapja lehet, hogy egy ilyenért nevettek ki kb. 15 ember előtt.Hidegen hagy, de leállítottam az Ostoba tanárt. Mondjuk ő attól még nem változik, mert OSTOBA. Őrület, hogy ezek kezében van a jövő... tanárok?! Orvosok?! A legtöbbjük egy gyengejellemű senkiházi!
#12 | Kameleon - 2013. november 15. 15:24:21
kissferenc, ez az igazság amit írtál. A húr elfog pattanni valakinél, de nagyon!
#13 | kontroll88 - 2013. november 15. 16:00:32
A húrt nem mindegy, hogy hogyan "pattintjuk el".
Ha szervezetlen keretek között, akkor lesz még egy 2006, sok agyatlan hülye szédeleg össze-vissza, aztán jön megint a lovasroham, könnygázfelhő.
Ennek a világon semmi értelme.
Most az ellenkezőjére van szükség.

Csak az "okos" megoldásra valamiért nem tolonganak a jelentkezők.
Aki kevés jelentkezik, igazából az is gyáva, szájhős.
#14 | Kameleon - 2013. november 15. 16:17:33
kontroll88, old meg ismeretségi körödbe. Tegyél, mozogj stb ne itt próbálj toborozni... Hajrá! És mindenki úgy pattintja el a saját húrját ahogy és amilyen formába képes rá!
#15 | talpi - 2013. november 15. 18:45:07
Ejnye-bejnye, a húrt nem kell "elpattintani" hagyni kell, hogy ""pattanjon"", mert ellenkező esetben Operaházi előéneklő lesz bárki, a zsidrák törvények szerint, vagyis "tenrrista"-/azt hiszem így hívják"/ manapság a nemzeti gondolkodókat. Viszont, az nem hiányzik. Alkotmányos alapjog a "Hon" védelme, mi több- kötelsség. Na erről van it nagy-ba-szó
#16 | mormota1968 - 2013. november 15. 19:43:43
Pont ide passzol, ami ma kora délelőtt fogalmazódott meg bennem nem először és nem is utoljára. Ma már alig találni az országban olyan politikust, üzletembert, bírót, ügyvédet, ügyészt, rendőrt, katonát, orvost, tanárt, papot, színészt, zenészt, énekest és még hosszasan lehetne sorolni, aki ne lenne zsidó, vagy zsidó felmenőkkel rendelkező, vagy csak zsidó lelkületű, aki akár tudatosan, vagy ép tudatlanul és akaratlanul is, ne a zsidók hatalmát szolgálná az egész emberiség felett. Ez a magyarokra hatványozottan érvényes, mert nincs még egy ország, még egy olyan nép sehol a világon, amit ennyire tönkre tudtak tenni ezek a selejtes emberszerű férgek, mint a mi hazánkat és nemzetünket. És a mai magyarnak mondott többség mind a mai napig nem ébredt ennek tudatára, hogy ő maga asszisztál a saját faja kipusztításához. Nem kell messzire mennem, hogy olyanokat találjak, akik legnagyobb szerelme valamelyik nemzet hóhér politikusunk. De olyan mértékig, hogy ha falhoz állítanák a családjukat meg az ő nagy szerelmüket és neki kellene eldöntenie, kit, kiket végezzenek, ki, habozás nélkül feláldozná a saját szeretteit is. Ezek az elvakult se@nyalók állnak a haladás az előrelépés útjába, ezek miatt kell szenvednie mindenkinek akinek nagyon rossz ez a rendszer. Mert a koromsötét fanatizmusukkal ők tartják fent ezt a rendszert. Meggyőzhetetlennek, betegek, kegyetlenül ostobák, végtelenül naivak és végtelenül hülyék. És ennek soha nem lesz vége, mert az ő beteg szemléletük sajnos fertőző és így tovább adhatják az újabb és újabb generációknak. Ezeken csak egy alapos kényszer gyógykezelés, átnevelő terápia segíthetne, vagy már az sem. Mert olyan az agyuk, mint a kolbászfüstölő helység. Vastagon rátapadva az agyukra belülről egy beteg eszme rendszer, egy beteg tévképzet, hogy majd az ő nagy szerelmük, Gyurcsi, Orsi, vagy ép Gabika sikeresen kitolja Magyarország szekerét a szakadékból. És a végtelenségig tagadják, hogy az ő nagy-nagy szerelmüknek bármi köze is lenne az ország és és a benne élő államalapító nemzet pusztításához. Ezeket már agyon csapni se lehet, mert az már rég nincs nekik.s_*_box
#17 | kontroll88 - 2013. november 15. 19:45:43
Kaméleon!
Itt szerinted miért nem "toborozhatok" ?
Hova menjek a zsidexre, vagy a zsorigóra?
Vagy a mzsihiszti honlapjára?
Arckönyv "profilom" meg nincs, és nem is lesz.
#18 | kontroll88 - 2013. november 15. 19:53:33
Talpi!
Persze igazad van, ráérünk, majd szép türelmesen kivárjuk, míg "elpattan a húr".
Ráérünk nyugdíjig, utána meg már nem lázadunk, mert várjuk az SMS értesítést, hogy megjött az "átutalás" és mehetünk a parizerért, meg a csirkenyakért a kutyamenhelyre koldulni...
#19 | talpi - 2013. november 15. 20:16:59
Ottó! eszednél légy, vagy gondold át értelmesen"mert van eszed hozzá," miről ugatok.
#20 | talpi - 2013. november 16. 05:30:47
Sajnálatos, ami történt a cikkben említett gíermekkel és annak családjával. Föltételezem, az "I, sz gyermekklinika" volt a cél állomás, hiszen, mint említettük máár korábban, nem egyedi az eset. Volt, hogy a "neves" műintézménybe, beszállítottak egy rosszulét miatt gyermeket, majd un, fájdalom csillapítót adtak neki, amitől "kómába" került. Reggelre már azzal fogadták a szülőket," gondolkodjanak el a szervek kivételének engefélyezésén, mert a hasnyál mirigy kivételével, minden szervére van már,,," szóval, nem érdekes, vagy, netán, ez valakinek mulattságos, vagy? jól jövedelmező?! Persze, annak, aki az így szerzett szerveket megkapja, nem vagyok benne biztos, sok öröme származik, viszont, egy biztos, "nem a ""várólistás" kategóriába tartozik. Arra, már gondolni sem merek/vagyis, dehogynem,/hogy kik is lehetnek?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.