Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szeretett kisfiunk ma lenne 1 Ă©ves...


kepfeltoltes.hu/131114/bab266_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az orvosi fasizmus és szervkereskedelem áldozata


Egy éve ilyenkor született, erõsnek, egészségesnek - a maximális, 10/10-es apgar értékkel. Óvtuk az avatatlan kezektõl, reményteli élet várt volna Rá szeretõ szülei és testvére mellett...
Elrablói és gyilkosai felelni fognak bûnszövetkezetben elkövetett gaztetteikért. Folyik a nyomozás... Nem engedjük elmaszatolni az ügyet!
Egy éve ilyenkor született, erõsnek, egészségesnek - a maximális, 10/10-es apgar értékkel. Óvtuk az avatatlan kezektõl, reményteli élet várt volna Rá szeretõ szülei és testvére mellett...
Elrablói és gyilkosai felelni fognak bûnszövetkezetben elkövetett gaztetteikért. Folyik a nyomozás... Nem engedjük elmaszatolni az ügyet!

Vállalta a mártírhalált, hogy megmutassa: 2013-ban, Magyarországon az orvos minden törvények felett áll, gátlástalanul gyilkolhat, ha kedve-érdeke úgy kívánja. Erõs civil összefogásra van szükség, hogy az egészségügyet sikerüljön megtisztítani az önkényeskedõ orvosoktól, csecsemõrabló szervkereskedõktõl, hidegvérû gyilkosoktól. Csak a tisztességes, és emberileg is alkalmas orvosok maradhassanak a pályán!

Óriás vagy drága Kisfiam, pillants le e koszos planétára az örökkévaló Mennybõl, áraszd el jóságoddal e nyomorult világot, hogy a gonoszok, szemfényvesztõ csalók, fehérköpenyes rablógyilkosok belefulladjanak saját aljasságaikba. Bátorságod reményt ad minden kétkedõnek, egyedül néztél farkasszemet a halállal 3 kilós pici testedbõl, miközben bennünket lefogtak a folyosón. Rohadjon le a keze azoknak, akik megraboltak életedtõl, legyen rémálom az életük, kínok-kínjával pusztuljon, aki fejbeszúrt! Lidércek üldözzék halálba azokat, akik megakadályozták, hogy megvédjünk, kiszabadítsunk!
Veled vagyunk mindörökké!
https://www.faceb...mp;theater

Labant Csaba egyik korábbi hozzászólása (vendégségbe mentek az ominózus napon): "Sok a kérdõjel valóban. Amikor én odaértem a vendégségbe, akkor biztosan nem volt még koponyaûri nyomásfokozódása. Normális volt az izomtónusa, tarkókötöttséget nem tapasztaltam, csak sápadtságot. A háziak erõszakoskodtak, hogy csak nézze meg egy orvos, nehogy kiszáradjon. A kiérkezõ gyermekorvosi ügyelet infúzióbekötési próbálkozása alatt lett igazán rossz az állapota. A doktornõ erõsen nyomkodta a koponyáját, hogy vénát találjon. Szét is durrantott kettõt, miközben mi próbáltuk meggyõzni, hogy inkább karvénát keressen, ha már mindenáron szúrni akarja. A gond az volt, hogy nem volt megfelelõ méretû tû nála, ezért hívott eredetileg mentõt. Az elsõ mentõnek sem volt, azért hívtak speciális kocsit.

Mindez legalább másfél órát tartott, eközben a doktornõ teljesen birtokba vette a gyermeket, nem engedte sem megszoptatni, sem megitatni. Távozni sem volt hajlandó, s azt sem engedte, hogy mi általunk megbízhatónak tartott orvoshoz mehessünk vele.

Mindezek után még a mentõben erõsen beütõdött a tarkója a hordágyba - nem tudni, hogy gondatlanságból vagy szándékosságból tették-e...

A klinikára érkezés után eszméleténél volt, tiszta volt a tudata, életerõsen sírt, méltatlankodva - nem értette hová került, kik rabolták el, miért nincsenek mellette a szülei, miért szúrkálják stb. Mégcsak azt sem engedték, hogy odamenjünk jelezni neki, hogy a közelében vagyunk, nem hagytuk magára. Biztonságiakkal dobattak ki a folyosóra, s tartottak ott.

Ekkor csináltak vele valami borzalmasat - feltehetõleg agyvizet vettek - amit rettenetes halálordítással reagált le, s azonnal telenyomták többek között Fentanyllal és Dormicummal, s lélegeztetõgépre tették. A sürgõsségi CT-n kisagyi beékelõdés jelei láthatók, de ezt (is) elhallgatták elõlünk, ehelyett titokban végigröntgenezték minden porcikáját, sérülések után kutatva. Mivel semmit nem találtak, ezért kérték a rtg-be való beleegyezést (utólag), mintha még csak a jövõben szándékoznák elvégezni.

Természetesen nem járultunk hozzá, egyrészt a CT miatti erõs sugárterhelés miatt is aggódtunk, másrészt egy koponyavérzett csecsemõt ne ráncigáljanak röntgenre, hanem biztosítsák a mozdulatlanságot számára, s engedjék végre oda hozzá az édesanyját. Na, erre kihívták a rendõrséget azzal az átveréssel, hogy a baba karja el van törve, bizonyára az apja agyonverte, s õk addig nem tudnak "küzdeni az életéért", amíg a szülõi beleegyezõ nyilatkozatot alá nem írjuk. Többórás vita következett a szülõ iratbetekintési jogáról, a tájékoztatáshoz és beleegyezéshez való törvényi garanciákról. Az orvosok addig fújták a lufit, hogy végül egy csapat nyomozó, készenléti rendõrség, gyámhatóság, és ügyész is megjelent, s szabályosan megzsaroltak bennünket, hogy vagy kérdések és apelláta nélkül teljes szabadkezet adunk az orvosoknak, s aláírjuk, hogy beleegyeztünk mindabba, amit tiltakozásunk ellenére mûveltek gyermekünkkel, vagy az orvosok kérésének megfelelõen azonnal, gyorsított eljárásban megfosztanak a szülõi jogainktól. Teszem hozzá, mindezt a jogsértést abban a hiszemben követték el, hogy a babát szülõi bántalmazás érte, s az orvosok semmiféle kezelést, diagnosztikát, beavatkozást nem csinálhatnak s nem is csináltak az aláírásunk híján.

Eközben az orvosok szervkivételre készítették elõ, miközben nekünk a felépülés esélyeirõl regéltek... Egy hét múlva közölték csak, hogy agyhalott - s rettentõen csalódottak voltak, amiért nem járultunk hozzá a szervdonációhoz (ha már a szülõi jogainkat nem tudták teljesen elvetetni tõlünk a bamba hatóságokkal).
S mindezek után vitamininjekció megtagadásáról legendáznak netszerte a klinikához közelálló orvosi körök, s bennünket rágalmaznak gyilkossággal.."

kepfeltoltes.hu/131114/mento865594_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Segítsünk a rendõrségnek a felelõsök megtalálásában! (1.)


Szerinted felmerül-e bûncselekmény gyanúja, ha egy ilyen Mercedes rohamkocsi - 200 lóerõs, modern gépcsoda - kereken 104 perc alatt, azaz 1 és 3/4 óra alatt(!) jut el - természetesen sziréna és villogó használata mellett - éjszaka, minimális forgalomban, jól járható útviszonyok közepette a 24 km-re lévõ klinikára, egy állítólagosan újraélesztett csecsemõvel a fedélzetén? Ugyanazt a távot odafelé 17 perc alatt sikerült megtennie...

Tehát a 14 km/h-s átlagsebesség (egy laza kocogótempó, vagy könnyed sétabiciklizõ sebesség) szerinted hihetõ, vagy gyanús egy ilyen járgánytól?
https://www.faceb...mp;theater

kepfeltoltes.hu/131114/bab21305547_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Segítsünk a rendõrségnek a felelõsök megtalálásában! (2.)


Szerinted felmerül-e szándékos tévedés gyanúja, ha egy ilyen kis horzsolt fülsebbõl szivárgó vérrõl - az ország legjobban felszerelt klinikájának intenzív osztályán - egy szakavatott orvosi team azt hiszi, hogy a csecsemõ koponyájából folyik ki, s a másfél órás orvosi konzílium során ahelyett, hogy egy darab gézzel letörölnék, inkább agyvizet vesznek, s a legkeményebb drogokkal, melyeket még felnõtteknek is csak nagyon körültekintõen szabadna adni - sokszorosan túladagolva - leszedálják, örök kómába kábítják a picit...

Eközben a szülõket a biztonsági szolgálattal dobatják ki a folyosóra, hiába hivatkoznak konkrét betegjogi paragrafusokra, nemzetközi egyezményekre, mely szerint szeretnék kihozni gyermeküket (vagy legalább bemenni hozzá).

Benned is felmerül-e a szándékosság gyanúja, ha ezek után kiderül, hogy a gyermek szívét, máját és veséjét ugyanezen intézmény bármiáron meg akarja szerezni - transzplantációs célra?
https://www.faceb...mp;theater

Szülõi közlemény

Tudomásunkra jutott, hogy az érintettekhez közelálló orvosi körök egy elképesztõ, és valótlan történetet terjesztenek szeretett kisbabánk halálával kapcsolatosan, melyben bennünket, szülõket tüntetnek fel felelõsnek. Az orvostanhallgatók által itt a Facebookon szivárogtatott sztori (mely szerint vitaminijekció szülõi megtagadása történt, s az okozta Endre Baba halálát) egy rosszindulatú hazugság, köszönõviszonyban sincs a valósággal.

Egy akaratunk ellenére eszközölt kéretlen, szükségtelen, és szakmaiatlan orvosi beavatkozással kezdõdött a tragédia. A folytatás pedig egy rémtörténet, melynek a részleteit sajnos még mindig nem áll módunkban nyilvánosságra hozni. A nyomozóhatóságok ugyanis még mindig nem hallgattak ki minden érintettet.

Több, mint fél év eltelt már, és még mindig nem készült el - nemhogy az igazságügyi orvosszakértõi vélemény - de még a boncolási jegyzõkönyv sem! Ebben az abszurd helyzetben teljesen tehetetlenek vagyunk.

Köszönjük mindenkinek az õszinte együttérzést, részvétnyilvánítást. A rosszindulatú vádakkal kapcsolatosan pedig késõbb külön nyilatkozunk majd.

Isten áldásával,
a gyászoló család
https://www.faceb...4529283043

Hozzászólások


#21 | cico - 2013. november 16. 09:25:31
Nem szoktam hozzászólni, de ez a cikk feltolta a vérnyomásomat....két gyereket nevelek, nagyon jól tudom, mit él át egy kicsi egy oltásnál vagy orvosi vizsgálaton....és ezt ezek a szemetek még fel is turbózták!!!...nem akarok átkozódni, mert az meg visszaszáll, csak annyit kívánok az érintett orvosoknak, hogy egyszer az életükben (mindegy, melyikben) kapják vissza mindazt, amit elkövettek...
Írta enid az oktatást, tudnék mesélni , mi megy az óvodában már....ha az ember nem "fog ki" értelmesebb nevelõket, pedagógusokat, akik még a szívük szerint próbálják terelgetni a palántákat, akkor az egészet lehúzhatja a klotyón....(bocs, annyira kikívánkozott belõlem, tényleg senkit nem akartam feltartani).
#22 | Kameleon - 2013. november 16. 10:23:34
talpi, te (is) "nagyon jó ember" vagy, érzõdik a kommunikációdon. És persze sokan itt, csak még páran pucolják MAGugról a "sallangot".

#6 |- hozászolásodnál ki volt az a kisgyermek aki említesz és vele mi történt pontosan?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.