Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Koszovóban is megvethette lábát az al-Kaida


√Čbreszt√Ķ, f√∂l! Reggeli mer√©nyleTEK-hez sorakoz√≥! Ell√°tm√°ny, robban√≥szer a zsinag√≥g√°ban a rabbit√≥l √°tvehet√≥.
Koszov√≥ban az al-Kaida terrorszervezet nagysz√°m√ļ "alv√≥ √ľgyn√∂ke" √©l csendesen beolvadva k√∂rnyezet√©be, arra v√°rva, hogy utas√≠t√°st kapjon: mikor, hol √©s milyen c√©lpontokat kell megt√°madni a Balk√°non √©s Eur√≥p√°ban - √≠rta cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a Vecernje Novosti c√≠m√Ľ szerbiai napilap.

Az √ļjs√°g az al-Kaid√°r√≥l √≠rt cikksorozat√°t folytatva besz√°molt arr√≥l, hogy ennek az √ļgynevezett feh√©r al-Kaid√°nak - amelynek tagjait els√Ķsorban Alb√°ni√°ban, Koszov√≥ban √©s Bosznia-Hercegovin√°ban sorozt√°k be - k√ľl√∂nleges feladatai vannak.

Az alv√≥ sejtek tev√©kenys√©g√©re okt√≥berben h√≠vta fel a helyi hat√≥s√°gok figyelm√©t az Egyes√ľlt √Āllamok, amikor az amerikai m√©di√°ban megjelent, hogy "Sz√≠ri√°ban t√∂bb mint ezer eur√≥pai harcol, k√∂zt√ľk legal√°bb 150 koszov√≥i alb√°n". Az amerikai h√≠rszerz√©s arra figyelt fel, hogy egy Sz√≠ri√°ban harcol√≥ koszov√≥i alb√°n fiatalember otthon maradt "testv√©reinek" azt √ľzente: "Az √©letben a legfontosabb a dzsih√°d, ez√©rt szent h√°bor√ļba h√≠vlak titeket".

Amikor ezt k√∂vet√Ķen n√©h√°ny alb√°n visszat√©rt Sz√≠ri√°b√≥l, azonnal megfigyel√©s al√° helyezt√©k √Ķket, majd a koszov√≥i rend√Ķrs√©g √Ķrizetbe vett hat alb√°n f√©rfit a m√ļlt h√©ten, akiket azzal gyan√ļs√≠tanak, hogy az al-Kaida koszov√≥i sejtj√©nek tagjai √©s terrort√°mad√°sokat k√©sz√≠tettek el√Ķ Koszov√≥-szerte.

A lap inform√°ci√≥i szerint az al-Kaid√°nak Koszov√≥ban az a c√©lja, hogy olyan √©p√ľleteket t√°madjon √©s semmis√≠tsen meg, amelyek a legnagyobb k√°rokat okozhatn√°k a civil szerb lakoss√°gnak, illetve hogy bombat√°mad√°sokat hajtson v√©gre a Koszov√≥ba visszat√©r√Ķ szerbek ellen, semmis√≠tse meg a szerb vall√°si objektumokat, √©s hogy seg√≠tse el√Ķ a m√©g ott √©l√Ķ szerbek kiv√°ndorl√°s√°t.

A biztons√°gi szak√©rt√Ķk arra figyelmeztetnek, hogy a "feh√©r al-Kaida" kiterjesztheti tev√©kenys√©g√©t Szerbia t√∂bbi r√©sz√©re is, de ak√°r eg√©sz Eur√≥p√°ra. M√°s orsz√°gok tapasztalatai azt mutatj√°k, hogy az al-Kaida tagjainak feladatai k√∂z√© tartozik a bombat√°mad√°sok mellett az emberrabl√°s, a civilek meggyilkol√°sa, a rend√Ķrs√©g √©p√ľleteire √©s a hat√°ron √°llom√°soz√≥ katonai egys√©gekre m√©rt csap√°s, egyes telep√ľl√©sek megsz√°ll√°sa √©s a f√©lelemkelt√©s.

A Vecernje Novosti inform√°ci√≥i szerint az al-Kaida koszov√≥i t√©nyked√©s√©t egy 1995-√∂s tal√°lkoz√≥ el√Ķzte meg Sali Berisha akkori alb√°n eln√∂k √©s Oszama bin Laden k√∂z√∂tt, amelyen r√©szt vett Hashim Thaci jelenlegi koszov√≥i korm√°nyf√Ķ √©s Ramush Haradinaj, az UCK gerillahadsereg egykori vezet√Ķje. A lap azt √≠rta, hogy ekkor alak√≠tott√°k meg az al-Kaida koszov√≥i sejtj√©t, a balk√°ni al-Kaida vezet√Ķj√©v√© pedig Bashkim Gazided√©t v√°lasztott√°k.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Perje - 2013. november 17. 14:45:54
Nem l√°bszag volt az, hanem csatornaszag:;)

media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/08/18/13920818170334439_PhotoL.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.