Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ingyenhorogkereszt-napot tartottak Dániában


Ez akkora! Akcó! Minden zsidónak ingyen-svasztika és rendszám elõre, hogy az IBM könnyebben azonosíthassa. Holokamut túlé-lõknek ingyen fõbelövés. 120 tetoválószalon csatlakozott Dániában a Tanuld meg szeretni a horogkeresztet mozgalomhoz, aminek a célja az volt, hogy visszadja a nácik által megbecstelenített õsi jelkép régi becsületét. A horogkereszt vagy szvasztika az õsi Indiában és Kínában a halhatatlanség, illetve a jó szerencse jelképe volt, egészen addig, míg az 1920-as években a német náci párt át nem vette, és az árja faj jelképeként a maga szimbólumává nem tette. Hitler hatalomra jutása után a náci zászlókra is felkerült a jelkép, és a második világháborúban az egész nyugati világ számára egybeforrt a jelentése a nácizmussal. Neonáci mozgalmak ma is használják, Európa több országában önkényuralmi jelképnek minõsül és titlott a használata.


A dán tetoválószalonok akciója azt hivatott szolgálni, hogy az emberek megismerkedjenek a szimbólum eredeti jelentésével, és büszkén viseljék azt a testükön, úgy ahogy Indiában vagy Vietnamban, ahol nem tapad hozzá a náci eszme. A horogkereszt rehabilitációja a szervezõk szerint egyben azt is jelentené, hogy a világ végképp legyõzte a nácizmust azzal, hogy visszaadja a jelkép eredeti jelentését.

Az akció óriási sikert aratott, a New York Post által megszólaltatott szalon vezetõje azt mondta, hosszú sorok kígyóztak az üzlet elõtt az ingyen tetoválásért, ami egyébként 180 dollárba (40 ezer forint) került volna. Zsidó szervezetek tiltakozásukat fejezték ki az akció miatt, annak ellenére, hogy mindenkinek, aki kérte az ingyen tetoválást, elõtte írásos nyilatkozatot kellett tennie arról, hogy nem náci.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. november 15. 07:55:08
2008. november 14. A német alkotmánybíróság betiltja a kelta kereszt használatát azzal az indokkal, hogy az 1982-ben (!) feloszlatott és betiltott Volkssozialistischen Bewegung Deutschlands/Partei der Arbeit ezt használta jelképeként. A német BTK 86. cikkelye a kelta kereszt használatát 3 évig terjedõ börtönnel és magas pénzbüntetéssel szankcionálja.


Hír: : Megdöbbentõ ítélet: szabad a horogkereszt
(KategĂłria: Hirek)
KĂĽldte: postaimre
2010, május 26. szerda-15:13'15"

Legalábbis egy litván kisváros bĂ­rĂłsága szerint. MĂ­g a balti államban a szovjet jelkĂ©pek tilosak, a nácizmus jelkĂ©pĂ©t – annak õsi eredetĂ©re hivatkozva – többen is prĂłbálják tisztára mosni.
[url]http://serverdomain.info/pi/archiv/print.php?news.1797 [/url]
#2 | rozsola - 2013. november 15. 09:38:22
120 tetoválószalonban 300 mûvész dániában 100,000 , európában 600,000 míg a világ 40 országában összesen 6,000,000 horogkeresztet tervez tetoválni. Egy tetoválás elkészülésének ideje mindössze 12 perc
#3 | Kore - 2013. november 15. 11:08:30
Üzleti fogásnak kiváló! Ez már most biztos.
Igaz, számomra eleve viszolyogtató mindenféle tetova...
#4 | kukackac - 2013. november 15. 13:07:09
Van egérfogó és van hülyefogó. :D

i.imgur.com/hxDJeMn.gif
#5 | Perje - 2013. november 15. 20:17:50
Nekem tetszik. Szembenéztek a horogkereszt multjával. Ha a jelkép valóban a halhatatlanságé és a jószerencséé, minek tiltani?
#6 | atya - 2013. november 15. 20:24:05
Kore, a tetoválás csak ne taszítson!
Õsibb mûvészet, mint amit a zsidrák szarevõk hazudoznak magukról a szaros ötezer évükkel!

Csak ugye nézed a halivúdi fostengert és abból az jön át, hogy a tetovált ember alja bûnözõ... nézz magadba, ugye ez megy?
#7 | kukackac - 2013. november 15. 21:04:43
atya zsidrák, nem zsidrák engem taszít legyen az bármi.

www.kaleidoscopehistory.hu/kepek/bra_tetk%C3%B3_2_k%C3%A9pal%C3%A1%C3%ADr%C3%A1ssal.png

A horogkeresztes tetkĂł pedig valĂłban hĂĽlyefogĂł!
Sosem tudhatod mikor, mit használnak fel ellened és mikor.
#8 | Tim - 2013. november 15. 22:24:12
Atya jól látod, egyeseknek itt a lényegrõl való eltérítés évek óta folyamatosan csípõbõl megy, mintha csak ezzel lennének megbízva..még az nbh-s zsidóbérencek se csinálhatnak szakszerûbben, kapjákbeaf@szom.
#9 | Kore - 2013. november 15. 23:57:56
Atya,
lehet hogy õsrégi, de én magamra sosem kívántam ilyesmit! Elég röhejes látvány volna öreg bürkémen egy ifjúkori szeszély szülte tetkó!
A férfiak egy része biztosan tetováltat manapság is, az õ dolguk. Majd ha férfiként születek újra, akkor
meggondolhatom.
Sem órát, semmiféle ékszert nem viselek hosszú évek óta. Szétosztottam a családban.

Kb. 30 éve nem járok moziba, sajnálom nagyon!
;)

Bocsáss meg kedves Atya, elég kialakult személyiség vagyok már, így a hetedik X-em második felében, s nem érdemes rajtam változtatni erre a kis idõre. s_*_aha

Timike, egyem a kicsi szíved, már megint nem jutott dinnyefõd? Nálad mindig - hányadszor is? - csak ez az egyetlen szint? Ez az nbh-zós-káromkodós pincei?
#10 | postaimre - 2013. november 16. 08:52:11
A múltkor néztem egy vidit, amiben Putyin felhõtlenül kacag. Mondjuk, nem tud közönség mellett, ez látszik. Erõsen visszafojtja magát. A színpadon elhangzik a poén. A humorzsák aszongya, hogy õ Sztálin képét szeretné a testére tetovûltatni. Kérdik, hogy miért? Mert, ahogy öregszem, úgy egyre mosolygósabb lesz!

Koré ez a tetkós dolog ebben a formában azt szimbolizálja, hogy, a "bõrét viszi a vásárra".

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.