Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ingyenhorogkereszt-napot tartottak D√°ni√°ban


Ez akkora! Akc√≥! Minden zsid√≥nak ingyen-svasztika √©s rendsz√°m el√Ķre, hogy az IBM k√∂nnyebben azonos√≠thassa. Holokamut t√ļl√©-l√Ķknek ingyen f√Ķbel√∂v√©s. 120 tetov√°l√≥szalon csatlakozott D√°ni√°ban a Tanuld meg szeretni a horogkeresztet mozgalomhoz, aminek a c√©lja az volt, hogy visszadja a n√°cik √°ltal megbecstelen√≠tett √Ķsi jelk√©p r√©gi becs√ľlet√©t. A horogkereszt vagy szvasztika az √Ķsi Indi√°ban √©s K√≠n√°ban a halhatatlans√©g, illetve a j√≥ szerencse jelk√©pe volt, eg√©szen addig, m√≠g az 1920-as √©vekben a n√©met n√°ci p√°rt √°t nem vette, √©s az √°rja faj jelk√©pek√©nt a maga szimb√≥lum√°v√° nem tette. Hitler hatalomra jut√°sa ut√°n a n√°ci z√°szl√≥kra is felker√ľlt a jelk√©p, √©s a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļban az eg√©sz nyugati vil√°g sz√°m√°ra egybeforrt a jelent√©se a n√°cizmussal. Neon√°ci mozgalmak ma is haszn√°lj√°k, Eur√≥pa t√∂bb orsz√°g√°ban √∂nk√©nyuralmi jelk√©pnek min√Ķs√ľl √©s titlott a haszn√°lata.


A d√°n tetov√°l√≥szalonok akci√≥ja azt hivatott szolg√°lni, hogy az emberek megismerkedjenek a szimb√≥lum eredeti jelent√©s√©vel, √©s b√ľszk√©n viselj√©k azt a test√ľk√∂n, √ļgy ahogy Indi√°ban vagy Vietnamban, ahol nem tapad hozz√° a n√°ci eszme. A horogkereszt rehabilit√°ci√≥ja a szervez√Ķk szerint egyben azt is jelenten√©, hogy a vil√°g v√©gk√©pp legy√Ķzte a n√°cizmust azzal, hogy visszaadja a jelk√©p eredeti jelent√©s√©t.

Az akci√≥ √≥ri√°si sikert aratott, a New York Post √°ltal megsz√≥laltatott szalon vezet√Ķje azt mondta, hossz√ļ sorok k√≠gy√≥ztak az √ľzlet el√Ķtt az ingyen tetov√°l√°s√©rt, ami egy√©bk√©nt 180 doll√°rba (40 ezer forint) ker√ľlt volna. Zsid√≥ szervezetek tiltakoz√°sukat fejezt√©k ki az akci√≥ miatt, annak ellen√©re, hogy mindenkinek, aki k√©rte az ingyen tetov√°l√°st, el√Ķtte √≠r√°sos nyilatkozatot kellett tennie arr√≥l, hogy nem n√°ci.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | keepfargo - 2013. november 17. 17:45:12
Az iras felvezetesevel nem ertek egyet. Nem lehet Indiatol azonnal a hitleri Nemetorszaghoz ugrani a horogkereszt nyomozasaban. A romai legiok a sas mellett a horogkeresztet is magukkal vittek a csatakba, es igy az a legfontosabb jelkepek egyike lett a birodalomban. Valoszinuleg mar mas jelentessel, mint az eredeti, azsiai jelkep.

(A vietnami buddhista templomok (pagodak) mellett, a temetokben is (bejarati kapun es sirokon is) gyakran lathato a horogkereszt. Mielott visszamegyek megkerdezem; itt mi a tartalmi jelentese, es honnan vettek at.)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.