Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egy fölöttéb "érdekes" hozzászólás!


Molnár Ibolya - 2013. november 18., hétfõ - 11:15 szerint: Link SOS!! FIGYELEM!!! most nincs idõm lefordítani, de a lényege nagyjából az, hogy 2007-ben küldtek egy caro szállítmányt repülõvel Moszkvába, 20 milliárd valódi EURO bankjegy volt benne, 100 címletekkel.
Frankfurtból ment a szállítmányt, a feladó egy iráni pasi volt, aki ABU DHABI Központi Bankjából megpróbált ellopni 14 milliárd dollárt. Most írja az angol újság.

A címzett nem volt a szállítmányon, sok mindent
feltételezett az orosz hatóság (Seremetyevoi reptérrel érkezett, azt nem Írják, milyen géppel, pedig jó lenne tudni)….2006-ban végezték ki Szaddam Husszeint, de gondoltak a líbiai Gaddafi elnökre, az orosz maffiára, az ukránra, Abramovicsra és még a korrupt orosz tisztviselõkre is. A lényeg, hogy a szállítmány ott õrizték szigorú felügyelet alatt és a pénzt egészen biztos a Deutsch Bank Groupból utalták!!!! Most nyomoznak már az amerikai és egyéb hatóságok a Deutsche Banknál (nem akarom minõsíteni Vezér-Szörényit, mert még õrültnek tartanának….), a svájci bankoknál és sok más helyen azzal a gyanúval, hogy hogy a vezetõ valuták ellen támadtak hatalmas, trilliós összegekben.
Engem többször meg akartak már ölni ebben az országban, mivel a volt férjem besúgó volt, a bátyám viszont komoly kémelhárító tiszt volt a feleségével együtt az Állambiztonságon. A kisebbik bátyámat a cigányok meg akarták ölni érdekes módon a Közvágóhídi aluljáróban, miután elõtte Debrecenben katéterezték és rendõrautó felvette, hogy éjszaka ne kóvályogjon, mert Debrecenben csak Pesten lehetett hazajutni Kunszentmiklósra. Kitették a rendõrök a kocsiból és az aluljáróban 4 cigány
rátámadt és ellopták az iratait, agybafõbe verték, le akarták tépni a bõrkabátját, de mivel festõ mázoló volt és dolgozott pl. a Magyar Nemzeti Bank épülete felújításán, méghozzá kiváló munkát végzett, erõs volt és megvédte magát. Kórházba vitték.
A lánya a férjével, aki bankban dolgozik, elõtte külkereskedõ volt Ukrajnába is járt, de nagyon okos fiú, én figyelmeztettem a bátyámat, hogy felejtse a külkereskedelmet, ha Ukrajnába kell kocsival utaznia. Akkor váltott a CIB Bankba. VAGYIS a kisebbik bátyámat is meg akarták öletni, és összefüggésben volt ORBÁN Viktorral és azzal, ami velem történt a Posta Vezérigazgatóságon.

Akkor én a Posta Vezérigazgatóságon dolgoztam és meg akart öletni Túrós, Kalmár és Orbán (orsós), mert írtam Túrósnak, hogy ne fenyegessék a dolgozókat…akkor engem egy hülye kollégám bemutatott egy nõnek..utána a szemben lévõ SZIMPÁTIA nevû társkeresõben, amelyet Imre Mária zsidó “hölgy” vezetett egy tagbaszakadt rohadék meg akart ölni. Ez a társkeresõ iroda a Moszkva tér 4. alatt volt, a legfelsõ emeleten, vasrácssal, és nem szólalt meg bennem a vészjelzõ…..agyba-fõbe vertek, anyámat lekurvázták..
Érdkes, hogy ugyanitt, a Közvágóhídon a bátyám a másik, aki kémelhárító volt, vitte a lányát dolgozni és a zebra elõtt cigány gyerekek mentek át. Figyelik azóta is a bátyámat, mert tisztességes volt és sokat tud.

Érdekes módon a helyszínen volt NÉMETH SZILÁRD csepeli polgármester, aki helyszínelés nélkül bezavarta a bátyámat a csepeli rendõrségre. Akkor írtam a FIDESZ-nek, az ATV-nek és egy csomó helyre, küldtem fényképet és feltettem azon egyszerû kérdést, vajon az-e a baj, hogy nem cigány volt az apám és az édesanyám.
Szerencse, hogy tavaly írtam Putyin elnöknek a weblapján keresztül, mert akkor ment elõször innen a bûnözõ ORBÁN VIKTOR.

Ha ezt összetesszük, akkor valóban igaz, amit Molnár F. Árpád mond, hogy nincs Nemzetbiztonság, szánalmas, korrupt, tudatlan emberekbõl áll és ezért nem védték meg a FORINTOT 2001-ben, mint Magyarország hivatalos és törvényes fizetési eszközét.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy VONA Gábor jobbikos gazember utazgat Iránba, akkor feltenném, hogy mi az anyja p…ját keres ott a magyar Külügyminisztérium MIÉRT NEM TETT közzé hivatalos közleményt, hogy elhatárolódik mindenféle iráni tárgyalástól, amit Vona Gábor saját szakállára, talán hazaárulás vagy nagyfokú tudatlanság mentén végez.

Csak megjegyezném, hogy Pintérnek már üzenet Dietmar Clodo a xanga.com oldalon. Azt is hozzátenném, amikor az ABB-ben dolgoztam,
Szilvási úr fia ott dolgozott mérnökként. Jött volna a Paksi Atomerõmûbe egy arab férfi. A fõnököm azt mondta, nem tudja mit csinájon. Felhívtam a Belügyminisztériumot és megkérdeztem, hogy adnak-e neki beutazási engedélyt és vizsgálják rendesen, mondták, hogy természetesen.
Ez után Szilvási fia felhívott angol valamilyen szolgálatot és valószínûleg ezt jelentette, hogy ne engedjék az arabot Paks területére.
Azt is tudni kell, mert megõriztem azt, ami a Xanga.com-on megjelent,hogy
a Paksi Atomerõmû vezérigazgatója is benne volt IMF pénzek elsikkasztásában, az OTP vezérrel együtt és a PINTÉR lányát, aki szintén bûnözõ, figyeli állítólag a nemzetbiztonság.
Én szerintem itt gyerekek vannak, elvégre egyesek azt mondják, Orbán azt nyilatkozta Párizsban, ahol ingatlanai vannak (ezt az õrültet valószínûleg nagyon sok maffia és titkosszolgálat figyeli), Sárközynek, hogy elég 6 millió magyar is Magyarországon.
EZT KÉREM NEM GYILKOSSÁGOK ÉS GYILKOSSÁGI KÍSÉRLETEK SOROZATÁNAK HÍVJÁK, VOLT KÉMELHÁRÍTÓ CSALÁDJA ELLENI FELLÉPÉSNEK, MIKÖZBEN VOLT FÉRJEM AZ APRÓ KLÁN ÜGYNÖKE VOLT, A MAZSIHIZS ÜGYNÖKE VOLT, AMERIKAI ZSIDÓKKAL ÜZLETETL, MINDIG HAZAÁRÁLÓ ÉS HÜYLE VOLT, EZÉRT VÁLTAM EL 1984-BEN TÕLE.
Õ VOLT A MERTCONTROLL ELNÖK VEZÉRIGAZGATÓJA ÉS A MAGYAR LÍZINGSZÖVETSÉG FÕTITKÁRA, AMIKOR EZT A MOCSKOS DEVIZA ALAPÚ CSALÁST BEVEZETTÉK.

HAZAÁRULÓK, TÖMEGGYILKOSOK, GYILKOSOK TÖMKELEGE A VEZETÕSÉG ÉS HÜLYÉK, MERT ERRE NINCS JOBB SZÓ.
REMÉLEM, MIUTÁN A DOBREV CSALÁDOT IS ÖSSZEFÜGGÉSBE HOZTÁK A II. János Pál pápa elleni merénylet kísérlettel, DE a török Ali Agcára bizonyították rá, hogy Gyurcsányt, Orbánt, Pintért és a többi gazembert elõbb utóbb úgy is kinyírják, hogy a Hágai bíróság nem vonja õket felelõsségre.
Nem véletlen, hogy az Amnesty Internation listáján a korrupcióban
Magyarország elõkelõ helyet foglal el.
Link

Hozzszlsok


#11 | mindannyiunknak - 2013. november 18. 18:30:33
Durva leszek, de muszáj! És ebbe a kapitulációba a BÖRTÖN ÉS A VAGYONELKOBZÁS IS BELETARTOZIK...

AZ ELÕBB LÁTTAM AZ ATV-N SZEGÉNY RÓNA PÉTER PROFESSZOR URAT AZZAL AZ ISZONYATOSAN, BETEGEN AGRESSZÍV, TISZTELETLEN ÉS TUDATLAN KÁLMÁN OLGÁVAL

VÉGRE ÚGY KEZDTE A MONDANIVALÓJÁT A PROFESSZOR ÚR, HOGY MAGUK MAGYAROK

SAJNOS ÉVTIZEDEK ÓTA HÁNYNI TUDNÉK ATTÓL, HOGY ENGEM EZEK KÖZÉ A MAGYAROK KÖZÉ SOROLNAK ÉS ILYEN MOCSKOS ORSZÁGBAN KELL ÉLNI

ÉS ILYEN MOCSKOKHOZ KELLETT ASSZIMILÁLÓDNI

MERT OTTHON NEM ÍGY NEVELTEK ÉS AZ ÉN CSALÁDI HÁTTEREM SEM APAI SEM ANYAI ÁGON ILYEN MOCSKOS VILÁGRA, ILYEN MOCSOKRA NEM NEVELT

A MAGYAR NÉP EURÓPA EGYIK LEGUNDORÍTÓBB NÉPE, IDEJE KIMONDANI

ÉVTIZEDEK ÓTA ÁTVERIK EGYMÁST, VEZETÕIK ÕKET, MINDENT ZOKSZÓ NÉLKÜL ELTÛRNEK

ÉS AKI KIÁLL EZEKÉRT A SZERENCSÉTLENEKÉRT, ARRA RÁFOGJÁK, HOGY BOLOND

EZ A MAGYAR SZOKÁS

ZSIDÓ, CIGÁNY, ARAB, ÁZSIAI MOCSKOS VÉRKEVEREDÉS MOCSKOS EREDMÉNYE

TISZTELET A KEVÉS KIVÉTELNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.) Olajszõkítés: Vámszemle 2000/02, még Arnold Mihály (most halt meg nemrég) idejében jelent meg... ha a tizedesjegyek jól olvashatóak, akkor megyénként, fõbb városokra lebontva megtalálható, hogy 93 EZER BILLIÁRD (tizedesjegy hiba esetén 93 EZER MILLIÁRD) forint tûnt el a magyar államkasszából, a magyarok zsebébõl, az emberek életszínvonalából... és még mindig nincs teljes felelõsségre vonás.

2.) Visszamenõleg kötelezõ lenne az ügynökügyet feltárni, azokért a borzalmakért, amiket elkövettek – közte velem is -, bíróságon követelve kárpótolni az embereket..

3.) Volt itt E-hitel és Start-hitel... 3 és 6 %-os kamattal, nos annak az olcsó kamatát azok fizették meg, akiknek a 90-es évek elején 3 %-ról hirtelen 33 %-ra emelték az OTP lakáshitelük kamatát...sokan akkor lettek földönfutók, öngyilkosok, szétmentek családok, életek mentek tönkre..

4.) 1989 után sem volt rendszerváltás, a KOMMUNISTA IFJÚSÁGI SZÖVETSÉG KÖZPONTI BIZOTTSÁGÁBAN SEMMIT NEM CSINÁLNÓ, SZART KEVERÕ ÉS HAZAÁRULÓ – közte az állambiztonság embereinek egy része is – senkijei uralkodnak ebben az országban. Orbán Viktor közel egy milliárdos vagyonra tett szert – francia és erdélyi ingatlanok, közös sziget Rovinj mellett Szent János (SV IVAN) néven Pintér gazember Sándorral, vállalkozás Csíkszeredán, vadászkastály Hargitafürdõn, 600 milliós francia felségjelzésû jacht és állandó Monacói és San Marinói, valamint Texasi utazások (Rotschil bank... Monaco, plus Forma 1, plusz foci biznisz... ) Gyurcsány Ferenc az APRÓ (KLEIN ZSIDÓ) klánnal a háta mögött Betléri kastélyt szerzett Szlovákiában, Kassa mellett, a volt Andrássy gróf kastélyát..nos a kastély hatalmas, annak berendezése több milliárd forint értékû…emellett cégei vannak és további vagyongyarapodását ideje lenne felülbírálni... az ország tönkretételében neki is nagy szerepe volt..

5.) A magyar nép teljes jogi káoszban él, itt a törvénytelenség uralkodik, ide behozhat Orbán 4000 zsidó rendõrt Izraelbõl, a TEK-be, ide jöhet bárki, határ ellenõrzés nincs, viszont van pedofília, gyermekkereskedelem – mágy a Magyar tej dobozon megjelennek az eltûnt gyermekek, mint a 60-as években már Amerikában... gyermekszerv kereskedelem, a kórházban elhalálozott emberek szerveinek adás-vétele úgy, hogy nem is kérik sem halála elõtt az õ, sem a hozzátartozója véleményét és engedélyét... ezek a szervek Izraelbe, Ukrajnába és más helyekre vándorolnak... 5.) A pszichiátria és a pszichológusok a modern maffia gépezet, ennek a sztálinista hitlerista országvezetésnek a kiszolgálói évek óta, büntetlenül ölve meg emberek gyógyszer agyon szedetéssel...

6.) Dúl a kábítószer kereskedelem és a fegyverkereskedelem az országban, a SZÉKELY LÉGIÓ pl. Bayer Zsolthoz közel álló mocskos alvilági szervezet volt, amelyrõl még a holland-angol Shell cég honlapján is megjelent egy hosszú cikk..

7.) Büntetlenül, lehet MK Ultra, Echelon és egyéb olyan mikrohullámú technikákat használni, amivel embereket lehet lakásukban, utcán stb. ölni

8.) Nincs szabályozva, kit lehet megfigyelni, tudnia kell-e az illetõnek róla…a megfigyelések zöme gyilkossági kísérlet és valaki személyiségének a sárba tiprása, valamint perverz szexuális önkény alkalmazása zaklatáson keresztül, amelyhez felhasználják a rendelkezésre álló mobil telefon átjátszó hálózatot is…ezt nem lehet így hagyni!!!

9.) A prostitúció hatalmas üzletággá fejlõdött, a cigány nõk teljes kiszolgáltatottságban élne. Minden egyes gyermekszülés évekkel rövidíti meg a nõk életét, az abortusz elvégzése esetén fennáll az életveszély vagy az, hogy megsértik a méhfalat és a nõnek soha többet nem lehet gyermeke. Szinte zsidó-török-arab és stb. módon kezelik másodrangúként ebben a szemét országban a nõket, az anyákat nem tisztelik, a lányokat sem…amikor egy lány terhes lesz, neki kell a felelõssége vállalni és ha egy szerencsétlen nõ a szüléskor beálló esetleges pszichózis során (csak olvasni kellene a 30-as években Kanadába vándorol SELYE JÁNOS professzor könyveit, milyen folyamatokat indít be a stressz és a hormonok mûködése) megöli a csecsemõjét, a nõt vonják KIZÁRÓLAG felelõsségre, hol van az, hogy a férfi, aki a gyereket megcsinálta (lehet hogy erõszak volt) is börtönbe menjen és a nõ büntetése 1/3-ára csökkenjen, tekintettel arra, hogy 9 hónapon át és azt követõen milyen lelki és fizikai szenvedésen ment keresztül..

10.) A rendõrségen nincs belsõ elhárítás, korrupció uralkodik... fejetlen és szervezetlen minden, ráadásul a több milliárdos vagyonnal rendelkezõ maffiózó, PINTÉR SÁNDOR még belügyminiszter is lehet!!

11.) A határok nyitottak, de sokan csempésznek embereket, ide is, pénzért...

12.) A rokkantakat teljesen tökre akarja tenni a kormány, összemossa a legalább 20-25 évet ledolgozott embereket azokkal, akik eltartatták magukat, mert vagy alkoholisták, vagy kábszeresek, vagy munkakerülõk voltak

13.) Azok a hajléktalanok, akik ledolgoztak egy csomó évet vagy több évtizedet, esélyt sem kapnak a visszakapaszkodásra, és a legtöbb férfi, akik között sok értékes ember van – láttunk egy filmet, amelyet Soós József (Titán), Dr. Fórizs Eszter és Rácz Gábor László készített egy volt uránbányásszal, aki 20 éven keresztül a 13. szintre, 1300 méter mélyre szállt le és dolgozott... értelmes ember, aki csúszik bele hajléktalanként a teljes nihilbe, a semmibe... a halálba…csak elõtte még a magyarok megkínozzák

14.) Nincs rendezve, hogy az 56-os megmozdulás mi volt, miért ölték egymást az emberek, miért kaphatott egy 14 éves gyilkos, Wittner Mária kitüntetést és hogyan lettek ezek a dolgok rendezve, fõként, hogy 56 tavaszán egy Strassbourgi Egyetem fedõnevû amerikai kémszervezet és egy osztrák (valószínûleg zsidókkal tele) szervezet elõre megterveztette a forgatókönyvet…Rajk László kötelezõ újratemetése vitatott, hiszen azt sem tudjuk, hogy valóban felakasztották-e õket, mivel Rajk nemzetközi kém volt, és Rákosi Mátyás majdnem megölette ezért Kádárt (mert belelátott és tudta, hogy nem volt akasztás), ideje lenne rendet tenni.

15.) A zsidók örökösen kárpótlást követelnek... mi követljük, akiknek a szülei a háborúban átmentek és harcoltak ezért az országért, hogy kaphassanak poszumusz elismerést és egy állami ünnepnapot, amikor a II. vh. harcosait Magyarország méltó módon megtisztelheti és emlékezhet harcukra... az ország tele amerikai, német, orosz, szlovák, román, lengyel, magyar holtakkal, a különbözõ földekben nyugszanak a csontjaik….a Magyar Honvédség II. kerület, FEKETE SAS utcai irodájában gyûjtöttek már emlékkönyvet katonai levelezésbõl stb... nincs rendbe téve itt semmi ezen a téren sem

16.) Követeljük, hogy a vagyonelkobzás és a magyar nép felemelkedése az elkobzott vagyonokból végre megtörténjen... a kis nyugdíjasok, az országot a II. vh. után újjáépítõ öregek igenis kiemelt nyugdíjban részesüljenek..

17.) Orbán Viktor 3000 milliárd magán nyugdípénztári vagyont lopott el, államosított finom szóval... azokat vissza kell adni, mert helye van egy normálisan mûködõ és szabályozott bankrendszer, pénz- és tõkepiac, valamint árutõzsde piac mellett a magánnyugdíjpénztáraknak...

18.) Itt az ideje a privatizáció, a médiák mûködése felülvizsgálatának, a nem megfelelõen mûködõ, erkölcstelen, hazug és képmutató médiák megrendszabályozásának..a magyarokra a sötétség ömlik, a szakmaiatlanság...kevés kivétellel, mondjuk gondoljunk itt Vértes Andrásra, aki mindig komolyan és õszintén és szakmailag helyesen fogalmaz.. Szóval..lenne még mit felsorolni, hiszen azt sem értjük, hogy a halottak 25 év után miért nem nyugodhatnak békében a sírjukban... az ország lakossága nem szaporodott, hanem csökkent, a temetõk földje nem lehet manipuláció és csalás, ingatlan biznisz helye! követeljük, hogy takarodjon a közéletbõl az elmúlt több mint 30 év szakmaiatlan, maffiózó, sztálinista-fasiszta bandája és leszármazottaik se juthassanak pozícióba...!! Az alkotmányozó nemzetgyûlésnek helye van, de a felvilágosító munka nagyon szükséges, mert nincs Szabad Európa Rádió, sem Voice of America, amelyik õszintén bemutassa a dolgokat a magyaroknak...

http://thetopix.c...6670640082
#12 | Kameleon - 2013. november 18. 18:56:32
mindannyiunknak, kérlek ha tudod javítsd a bemásolt sok krikszkrakszot. Minõség, külalak is számít a weboldalon.

Ki ez a nõ?

Imre, tõled is idéz itt írást:
http://thetopix.c...4042546753
#13 | satu - 2013. november 18. 21:10:15
Furcsa mód mindenki benne van akit pl éán azt hiszem feddhetetlen...... Ergo ez számomra egy mocsok nagy kamu.... Játék a játékban....
#14 | GERRY - 2013. november 18. 22:37:01
Szerintem, ne mi oldjuk meg egy nönek a deformálódott gondolatait. Teljesen mindegy, hogy mi az igaz abban amit - mindenhova - leír, de orvosra szorul.
A magam részéröl sztorno.
#15 | talpi - 2013. november 18. 23:36:25
Huba-szameg, "kémelhárítós"? na ez egy igen furcsa foglalkozás, a szakszolgálati ágon belül.
#16 | soveg - 2013. november 19. 12:55:00
Gyurcsányt, Orbánt, Pintért és a többi gazembert elõbb utóbb úgy is kinyírják.....

Lehet hogy a módszer hasonló lesz????s_*_kukk


Lezuhant egy Boeing 737 Oroszországban
http://index.hu/k...orszagban/

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.