Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ny√≠lt lev√©l Set√©t-Horv√°thnak √©s a t√∂bbi ‘roma vezet√Ķnek’


Az els√Ķ “Roma B√ľszkes√©g Napja” nev√Ľ rendezv√©ny√ľkkel √Ėn√∂k semmi m√°st nem √©rtek el, csup√°n azt, hogy az √Ėn√∂kt√Ķl t√∂bb sz√°z √©ve szenved√Ķ t√∂bbs√©gi t√°rsadalom √ļjra ut√°lattal n√©zzen az orsz√°g legnyughatatlanabb √©s ezzel egy√ľtt leglen√©zettebb kisebbs√©g√©re.

Egyszer√Ľen √©rthetetlen minden norm√°lis ember sz√°m√°ra, hogy mi√©rt nem fogj√°k fel m√°r v√©gre, hogy a tiszteletet, az elfogad√°st, a rokonszenvet ilyen √©rtelmetlen h√Ķb√∂rg√©ssel nem lehet kiv√≠vni!

Ahhoz, hogy a cig√°nys√°got a magyarok valaha is el tudj√°k fogadni, ahhoz el√Ķsz√∂r is nekik kellene bizony√≠taniuk…

Igen, bizony√≠tani, minimum azt, hogy az √Ėn√∂k fajt√°ja – √©s nem csak egy kis h√°nyaduk – egy√°ltal√°n alkalmas a norm√°lis egy√ľtt√©l√©s alapvet√Ķ felt√©teleit teljes√≠teni.

A magyar t√°rsadalomnak el√Ķsz√∂r is erre van sz√ľks√©ge, nem pedig azt l√°tnia, hallania √©s tapasztalnia, r√°ad√°sul most m√°r napi, heti szinten, hogy √°rtatlan gyerekeket, v√©tlen feln√Ķtteket, vagy magatehetetlen √∂regeket az √Ėn√∂k fajt√°j√°b√≥l val√≥k meglopnak, csoportosan megt√°madnak √©s megvernek, kirabolnak, meger√Ķszakolnak, vagy most m√°r egyre gyakrabban meg√∂lnek…

Higgy√©k el, √Ėn√∂knek nincs mire b√ľszk√©nek lenni√ľk, legal√°bb is addig nem, am√≠g a cig√°nys√°g t√ļlnyom√≥ r√©sze nem √©l a t√∂rv√©nyeket betartva, tisztess√©gesen!

Minden n√©pnek vannak b√Ľn√∂z√Ķi, de a nagy √°tlag nem ilyen. √Čs vannak tud√≥saik, feltal√°l√≥ik, hadvez√©reik, dolgos f√∂ldm√Ľvel√Ķik, √©rtelmis√©g√ľk, kiemelked√Ķ nagyjaik, szentjeik. √Ėn√∂knek j√≥form√°n csak b√Ľn√∂z√Ķik. Rabszolgatart√≥ik, lincsel√Ķik, rabl√≥gyilkosaik, √∂regez√Ķik, analfab√©t√°ik, sz√≠nesf√©mtolvajaik, erd√Ķpuszt√≠t√≥ik, hord√°ban gar√°zd√°lkod√≥ik, eg√©sz √©let√ľkben nem dolgoz√≥ik vannak. Igen, ilyen a nagy √°tlaguk. Egy sz√°ztag√ļ zenekar nem ellens√ļlyozza a napi t√∂bb sz√°z b√Ľncselekm√©nyt, amit elk√∂vetnek.. M√©g a mag√°nak val√≥ krumplit √©s z√∂lds√©get sem termeli meg a falusi cig√°ny, azt√°n vinnyog, hogy nincs el√©g seg√©ly. Nincs el√©g? T√≠z √©s sz√°zmilli√°rdok mennek el a mi zseb√ľnkb√Ķl √∂n√∂kre, rezsit sem fizet a t√∂bbs√©g√ľk, de sz√°mos faji alap√ļ program, √∂szt√∂nd√≠j, √°tk√©pz√©s van m√°r ‘csak rom√°knak’. Az eredm√©ny√ľk a null√°n√°l is kevesebb. Hogy a cig√°nyoknak nem ritk√°n kiosztott ingyenlak√°sokr√≥l ne is besz√©lj√ľnk, amiket jellemz√Ķen viharos gyorsas√°ggal lelaknak, elpuszt√≠tanak, majd √ļjat k√∂vetelnek. A magyar √°tlagnak a b√∂rt√∂n sz√©gyen, a cig√°ny √°tlagnak √©rdem, a f√©rfiv√° √©r√©s jele.

Hogy mi lenn√©nk a rasszist√°k? Mi√©rt gondolj√°k √∂n√∂k, hogy csak a feh√©rek lehetnek rasszist√°k? A cig√°nys√°g genetikailag j√≥s√°gos? Nem √©ppen az ilyen gondolkod√°sm√≥d a rasszista? Mik√∂zben nagyon is j√≥l tudj√°k, hogy a magyarok √©s m√°s n√©pek nem a b√Ķrsz√≠n√ľk miatt nem rajonganak √∂n√∂k√©rt, hanem az √©letm√≥djuk miatt. Mutassanak nekem, ‘roma vezet√Ķk’, egyetlen orsz√°got, ahol √∂n√∂k integr√°l√≥dtak, √©s ahol nem kezelik √∂n√∂ket k√∂zbiztons√°gi fenyeget√©sk√©nt. Franciaorsz√°gt√≥l Felvid√©kig √©s Erd√©lyt√Ķl Kanad√°ig. Az eg√©sz vil√°g rasszista, ugye? Hogy is nevezik √∂n√∂k egym√°s k√∂zt a feh√©reket? G√°dzs√≥? Ami als√≥bbrend√Ľ nem cig√°nyt, nem embert, parasztot jelent. Akinek el lehet venni az √©let√©t √©s javait, nem olyan nagy b√Ľn, mert mi rasszist√°k voln√°nk? Ha mi felel√Ķsek vagyunk egyes magyarok tettei√©rt, akkor maguk mi√©rt nem felel√Ķsek a Cozma gyilkoss√°g√©rt, Sz√∂gi Lajos √©s B√°ndy Kata lem√©sz√°rl√°s√°√©rt √©s m√°s, hasonl√≥ megsz√°ml√°lhatatlan r√©mtett√©rt? Vagy a kollekt√≠v felel√Ķss√©g csak r√°nk vonatkozik, Jen√Ķ √©s Alad√°r?

Ahhoz, hogy a magyar t√°rsadalom v√©gre el tudja fogadni a cig√°nys√°got, csak is egy √ļt vezet, az pedig a becs√ľlet, a munka, a b√©kess√©g √©s a tisztess√©g √ļtja, nem pedig a b√Ľn√∂z√©s√©, az √©l√Ķsk√∂d√©s√©, amit jelen pillanatban a cig√°nys√°g t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge m√Ľvel!

√Ėnnek √©s a t√∂bbi “roma” vezet√Ķnek nem ilyen te√°tr√°lis akci√≥kon kellene t√∂rni√ľk a fej√ľket, hanem a saj√°t fajt√°juk felvil√°gos√≠t√°s√°n, felemel√©s√©n kellene nap mint nap dolgozniuk. Ha m√°r felel√Ķs vezet√Ķnek √©rzik magukat, akkor az lenne az els√Ķdleges feladatuk, k√∂teless√©g√ľk, hogy megtan√≠ts√°k a cig√°nyokat ezeknek az egy√ľtt√©l√©si norm√°knak a betart√°s√°ra, arra, hogy hogyan kellene a t√∂rv√©nyeket betartva becs√ľletesen √©lni √©s nem lopni, rabolni, gyilkolni nap mint nap.

De legal√°bb olyan fontos lenne megtan√≠tani sz√°mukra azt is, hogy hogyan kellene felel√Ķss√©ggel, csak annyi gyereket v√°llalni, amennyit el is tudnak tartani an√©lk√ľl, hogy az √°llam, pontosabban a magyar ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©n √©l√Ķsk√∂dve tenn√©k ezt.

Ez a cig√°nys√°gnak is legal√°bb olyan fontos l√©tk√©rd√©s, mint a magyaroknak, csak ezt m√©g √Ėn√∂k most sem fogt√°k fel.

Ha olyan m√©rt√©kben szaporodnak tov√°bbra is – teh√°t √©sz n√©lk√ľl – akkor nem is olyan sok√°ra elj√∂n majd az az √°llapot, amikor m√°r nem lesz mit sz√©tosztani seg√©lyk√©nt, vagy ak√°r elrabolni, ellopni b√°rmit is a cig√°nyoknak, mert nem lesz, aki megtermelje…

Ha nem ezek a legfontosabb megoldand√≥ k√©rd√©sek az √Ėn√∂k sz√°m√°ra is, akkor nem igazi vezet√Ķk, nem a cig√°nys√°g √©rdek√©ben cselekszenek, csup√°n ugyanolyan megvet√©sre m√©lt√≥, csak a saj√°t politikai karrierj√ľket √©p√≠tget√Ķ √©l√Ķsk√∂d√Ķ gazemberek, mint sajnos nagyon sok “magyar” politikus.

√Ėn √©s a t√∂bbi “roma” vezet√Ķ azzal tenn√©k a legnagyobb hasznot mindenki sz√°m√°ra, ha el√Ķsz√∂r is a cig√°nys√°got r√°√©breszten√©k a saj√°t hib√°ira, amivel √©vsz√°zadok √≥ta saj√°t maguk g√∂rd√≠tenek akad√°lyokat a boldogul√°suk el√©.
√Ėn√∂knek ezzel a probl√©m√°val kellene el√Ķsz√∂r is foglalkozniuk, s tal√°n csak ezek teljes√ľl√©se ut√°n k√∂vetel√Ķzni√ľk.

Nem csak akkor kellene a m√©di√°t is felhaszn√°lva, a nagy nyilv√°noss√°g el√Ķtt sz√≥nokolni, amikor a jogaikat k√∂vetelik, vagy a kirekeszt√©sr√Ķl, a h√°tr√°nyos helyzet√ľkr√Ķl papolnak, hanem akkor is, amikor ezeknek a probl√©m√°knak a val√≥di okair√≥l lehetne, kellene √Ķszint√©n besz√©lni.

Mert ezeknek a probl√©m√°knak az egyetlen kiv√°lt√≥ oka egyed√ľl a cig√°nys√°g agressz√≠v viselked√©se, a t√∂bbs√©gi t√°rsadalom norm√°ihoz val√≥ negat√≠v hozz√°√°ll√°sa.

Ez nem csak √ľres besz√©d, ezt bizony√≠tja az a t√©ny is, hogy a cig√°nys√°g minden orsz√°gban egyt√Ķl egyig ugyanazokat a probl√©m√°kat “termeli ki” az ottani t√∂bbs√©gi t√°rsadalmaknak √©s ugyanabban a helyzetben is van minden√ľtt, mint itt Magyarorsz√°gon.

Nem t√Ľnt m√©g fel √Ėn√∂knek, hogy nem csak mi magyarok vagyunk rosszban a cig√°nys√°ggal, hanem szinte minden olyan orsz√°g, ahol a “roma” kisebbs√©g folyamatosan m√©rgezi a k√∂zrendet √©s az ottani t√°rsadalmakat?

Csak √©s kiz√°r√≥lag maga a cig√°nys√°g a felel√Ķs az√©rt a helyzet√©rt, amiben most van √©s senki m√°s!

Ha illogikus m√≥don nem vessz√ľk figyelembe azt az eltelt t√∂bb sz√°z √©vet, ami√≥ta az √Ėn√∂k √Ķsei itt sajnos letelepedtek – √©s amely hossz√ļ id√Ķ alatt term√©szetesen “nem tudtak” beilleszkedni -, hanem csup√°n az 1956-t√≥l 1989-ig terjed√Ķ harminch√°rom “gondtalan” esztend√Ķt, akkor vil√°gosan l√°that√≥, hogy csak is √Ėn√∂k nem tudtak, nem akartak √©lni a t√∂rt√©nelmi lehet√Ķs√©ggel (sem).
Annak ellen√©re, hogy a k√°d√°ri “langyos kommunizmus” idej√©n minden lehet√Ķs√©g√ľk adott volt a felz√°rk√≥z√°sra, az integr√°l√≥d√°sra, nem tettek semmit ennek √©rdek√©ben.

Ez az, ami√©rt kijelenthetem, hogy csak is a cig√°nys√°got √©s annak mindenkori vezet√Ķit terheli a felel√Ķss√©g a mostani helyzet√©√©rt.
√Črthetetlen, hogy akkor, amikor √©vtizedeken kereszt√ľl mindegyik√Ķj√ľknek volt munk√°ja – legal√°bb is b√°rkinek, aki akart is dolgozni, mert ugye “k√∂telez√Ķ” volt – √©s √≠gy lehet√Ķs√©g√ľk lett volna a gyerekeiket is megtan√≠tani a norm√°lis √©letvitelre √©s √≠gy felz√°rk√≥zni a t√∂bbs√©gi t√°rsadalomhoz, valami√©rt √Ėn√∂k nem √≠gy cselekedtek…

Most, hogy m√°r elm√ļlt az a korszak √©s vele egy√ľtt a sok munkalehet√Ķs√©g – b√°r nem vagyok meggy√Ķz√Ķdve, hogy a t√∂rt√©nelem sor√°n a cig√°nyok b√°rmikor is arr√≥l lettek volna h√≠resek, hogy legend√°san szeretnek dolgozni -, m√°r vagy h√ļsz √©ve a cig√°nys√°g t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge vagy abb√≥l √©l, hogy szaporodik, vagy abb√≥l hogy b√Ľn√∂zik.

Nem mondom, megvetend√Ķ sz√©gyenteljes √°llapot mindkett√Ķ, de err√Ķl csak is √Ėn√∂k tehetnek!

Ennek ellen√©re soha esz√ľkbe sem jutott √Ėn√∂k k√∂z√ľl egyik “vezet√Ķnek” sem, hogy a cig√°nys√°g val√≥di √©rdekeit figyelembe v√©ve mondjuk h√≥napokon, √©veken kereszt√ľl j√°rja az orsz√°got, tal√°lkozzon cig√°nyok ezreivel √©s modern t√©r√≠t√Ķk√©nt a k√∂teless√©geikr√Ķl, a megfelel√Ķ √©letm√≥dr√≥l, vagy a t√°rsadalmi elv√°r√°sokr√≥l besz√©ljen nekik a l√°z√≠t√°s helyett.

√Črdekes m√≥don mindig csak a “szeg√©ny, megal√°zott” rom√°k √©rdek√©ben nyitott√°k ki a sz√°jukat, amikor is csak k√∂vetel√Ķztek, de amikor a cig√°nyb√Ľn√∂z√©s ellen, vagy annak √°ldozatair√≥l kellett volna megeml√©kezni – mint p√©ld√°ul a Sz√∂gi tan√°r √ļr trag√©di√°ja, vagy t√∂bb sz√°z m√°s, cig√°nyok √°ltal megsebes√≠tett, meggyilkolt √°rtatlan eset√©n – a borsodi cig√°ny vajd√°n k√≠v√ľl √Ėn√∂k sehol sem voltak, sehol nem v√°llalt√°k a fajt√°juk b√Ľnei√©rt a felel√Ķss√©get!

Pedig ez az, amire a magyaroknak √©s ezzel egy√ľtt a cig√°nyoknak is sz√ľks√©ge lenne.

Ehhez persze olyan tanult, felel√Ķs cig√°ny vezet√Ķk kellen√©nek, akik amellett, hogy √°tl√°tj√°k a val√≥di helyzetet, a val√≥di probl√©m√°kat, tudj√°k a megold√°st √©s t√©nyleg becs√ľlettel akarnak megold√°st tal√°lni, nem pedig az √©ppen aktu√°lis politikai garnit√ļr√°kkal sz√∂vetkezve p√©nz√©rt, poz√≠ci√≥k√©rt √©s szavazatok√©rt cser√©be el√°rulj√°k a fajt√°jukat, leny√ļlj√°k a felz√°rk√≥z√°sra sz√°nt milli√°rdokat.

Am√≠g ezeket a dolgokat nem √≠gy l√°tj√°k, ne is rem√©nykedjenek a cig√°nyok felz√°rk√≥z√°s√°ban, vagy a sz√©les t√°rsadalmi elfogadotts√°g√°ban, mert addig a helyzet semmit sem fog v√°ltozni, am√≠g a j√≥ ir√°nyba magukt√≥l meg nem teszik az els√Ķ l√©p√©seket.

Szabó Péter Antal

link:http://magyarhajn...vezetonek/

HozzŠszůlŠsok


#1 | keepfargo - 2013. november 19. 18:23:47
Jo hogy a Magyar Hajnalban meg tud jelenni egy iyen iras. Komoly figyelemkeltest vagy ebresztest azonban csak akkor lehet elerni, ha a tobbi ujsag/blog/forum es elsosorban a legnagyobb peldanyszamu media-kiadvanyok is atveszik az ilyen megalapozott, komoly hangvetelu es teljes egeszeben korrekt, igaz irasokat. Erre azonban meg varni kell.
A kerdes az, hogy meddig lehet meeg varni.

Felebred-e valaha a vezeto reteg lelkiismerete, vagy nem tudom, mirol beszelek, hisz ilyesmi ma mar nem is letezik...es a hetkoznapi embernek kell kezebe vennie sorsa iranyitasat, megszerveznie maradek kozossege vedelmet, ha mar a "vezetoi" csak bunozok, haracsolok, es idegenek berencei...?
#2 | GERRY - 2013. november 19. 18:46:26
...mint halottnak a csók...
#3 | mormota1968 - 2013. november 19. 19:14:56
Valaha l√©tezett egy olyan rendszer, amit vajda rendszernek neveztek. Na azt kellene √ļjj√° √©leszteni kicsit moderniz√°lva, a mai kornak megfelel√Ķen. Meg kell keresni azokat a tisztess√©ges, tanultabb cig√°ny embereket, (ha vannak egy√°ltal√°n ilyenek) akikn√©l l√©tezik olyan, hogy felel√Ķss√©g √©rzett a saj√°t fajt√°juk ir√°nt √©s nekik kell hozz√°juk hasonl√≥ tisztess√©gesebb cig√°ny emberekb√Ķl kiv√°logatni a maguk elitj√©t, akik mindent megkapn√°nak a befogad√≥ nemzett√Ķl a norm√°lis emberi √©letre, de cser√©ben kord√°ban kellene tartaniuk a saj√°t bels√Ķ rend√Ķrs√©g√ľkkel a cig√°nys√°got. Minden hozz√°juk tartoz√≥ cig√°ny ember √°ltal elk√∂vetett b√Ľncselekm√©ny√©rt √Ķk feleln√©nek, az √©let√ľkkel √©s teljes vagyonukkal. Egysz√≥val, √©rdekelt√© kellene tenni √Ķket abban, hogy rendet tartsanak a saj√°t k√∂z√∂ss√©g√ľk√∂n bel√ľl. Tudj√°k, hogy mi v√°r r√°juk, ha nem tartj√°k be a t√∂rv√©nyeket az al√°juk tartoz√≥ cig√°ny emberek. Nem hiszem, hogy nem m√Ľk√∂dne a dolog. Ha az √©let√ľk √©s j√≥l√©t√ľk m√ļlna rajta, szerintem mindent megtenn√©nek, hogy rendet tartsanak maguk k√∂r√ľl. R√©gen is egym√°s k√∂z√∂tt rendezt√©k le, ha valamelyik√ľk nem √ļgy viselkedett a befogad√≥ f√∂ldes√ļr f√∂ldj√©n, ahogy illet. Saj√°t maguk √ľltek t√∂rv√©nyt a saj√°t fajt√°juk felett. El kell nekik magyar√°zni, ha nem tartj√°k kord√°ban az al√°juk tartoz√≥ cig√°nys√°got, ki lesz vez√©nyelve a most m√©g nem l√©tez√Ķ csend√Ķrs√©g, vagy m√°s hasonl√≥ rendv√©delmi alakulat √©s akkor ott k√Ķ k√∂v√∂n nem marad, csak hulla hegyek. Ebb√Ķl m√©g √Ķk is √©rten√©nek, legyenek b√°rmilyen primit√≠vek is legt√∂bbj√ľk. Hozz√°k meg a maguk t√∂rv√©nyeit, figyelembe v√©ve a befogad√≥ nemzet t√∂rv√©nyeit √©s tartass√°k be azokat. Vagy mehetnek amerre l√°tnak. Nem vagyunk k√∂telesek az id√Ķk v√©gezet√©ig t√Ľrni amit m√Ľvelnek vel√ľnk, akik szeretn√©nk a saj√°t orsz√°gunkban b√©k√©ben √©s nyugalomban √©lni. Ezt vegy√©k tudom√°sul √©s e szerint viselkedjenek a tov√°bbiakban. Vagy sz√°moljanak a nagyon s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyekkel. Persze elkezdhetik a h√°bor√ļjukat ellen√ľnk √©s orsz√°gos szinten tarthatnak t√∂megm√©sz√°rl√°sokat a magyarok k√∂zt, de arra m√°r most felk√©sz√ľlhetnek, hogy ez esetben egyetlen a fajt√°jukhoz tartoz√≥ se maradhat t√∂bb√© Magyar f√∂ld√∂n, de m√©g Eur√≥p√°ban sem. Senki nem fogadn√° be √Ķket t√∂bb√©. √Čs iszonyatos t√∂megm√©sz√°rl√°st rendezn√©nk k√∂z√∂tt√ľk. Erre is felk√©sz√ľlhetnek. Lehet, hogy Eur√≥pai szinten vannak 12 milli√≥an √©s Magyarorsz√°gon is vannak legal√°bb 2 milli√≥an, de ez semmit se jelent. Mert ha n√°lunk elkezd√Ķdik a balh√©, m√°shol is elfog Eur√≥pa szerte. A m√°sik. Most m√°r nagyj√°b√≥l mindenki tiszt√°ban lehet vele, hogy a cig√°nys√°g az√©rt nem tudott ennyi √©vsz√°zad ut√°n se integr√°l√≥dni a t√∂bbs√©gi t√°rsadalomban, mert √Ķk is ugyan ahhoz a nyughatatlan fels√Ķbb rend√Ľnek tartott √≥sz√∂vets√©gi h√©ber zsid√≥s√°ghoz tart√≥znak, mint a Szef√°rdok. A mai Izrael ter√ľlet√©r√Ķl v√°ndoroltak sz√©t Indi√°ba, √Āzsia m√°s r√©szeire √©s Eur√≥p√°ba is. Akik ezzel m√©g nincsenek tiszt√°ban, azoknak aj√°nl√≥m olvass√°k el "A rom√°k val√≥di eredete" c√≠m√Ľ √≠r√°st. Egy√©bk√©nt meg a fenti √≠r√°s nagyon j√≥l √∂ssze szedet, tele igazs√°g tartalommal √©s szigor√ļan terjeszteni kellene. F√Ķleg a cig√°nys√°g soraiban.
#4 | keepfargo - 2013. november 19. 19:16:42
Gerry
Meghalni igy is ugy is meg kell. Talan nem egeszen mindegy, hogy hogyan....vagy ha mar minden mindegy lesz, akkorra marad egy utolso lepes - a sirbalepes elott...

Fenntartom a lehetoseget, (kenytelen vagyok), mivel annyira tavol elek a mai magyar "valosagtol", hogy nem latom be hova jutott - fogyott, butult, zullott - a magyarsag. Lehet hogy ahogy Imre es masok is emlitettek a hadra foghatok elenyeszo szamat, nem sok mindenben lehet remenykedni. Akkor pedig a lassu nemzethalal vegez a lebutitott, elkenyelmesedett, elbatortalanodott es tanacstalan tobbseggel meg a nemletezo vezetoivel is.
(Jollehet a hadra foghatok kerdeseben nem csak a mennyiseg, de a minoseg is fontos, es ott meg lehet egy eselyunk; a hazafisag csataban erosodese nagyon gyors folyamat tud lenni...)

Hogy megis miert nem vagyok pesszimista, az csak azert van, mert hiszek a csodakban.

Voltaire szerint (is) maga az emberi elet egy csoda. (Ezt akkor mondta amikor a reinkarnaciorol kerdeztek, tehat hogy hisz-e az ujraszuletes csodajaban. Erre azt valaszolta, hogy egyszer megszuletni is eleg csodanak...)

Lehet, hogy elnyomott kisebbsegben elni sajat hazadban; ez lesz a csonkaorszagiak sorsa a kozeli jovoben. Akkor pedig at kell majd jarni a leszakitott reszekre, magyarsagtudatot gyujteni, meg tapasztalatot a kisebbsegben elnyomva-eles mikentjerol. Ez a lehetoseg, mint vegso kiut, megmarad. Erdelyben is, es masutt is, a tobbsegi tarsadalmak mindent megtettek hogy "ne legyen jo magyarnak lenni", amit most a rabbi kivansaganak megfeleloen a hitgyuli es a zsinagoga nepe igyekszik megvalositani. Innen is szep nyerni...
Lehet hogy az az ebredes es ebresztes, ami most kezdett beindulni, tovabb kell tartson, mint egy-ket ev. Lehet hogy evtizedekre lesz szukseg. A magyarsag kulonb volta csak akkor jut el mindenki tudataig, ha elnyomoi alantasabb viselkedese ezt nyilvanvalova teszi. Igy a Trianon utan "elmagyartalanitott" magyarsagban tobb a hovatartozasi es nemzeti ontudat, mint a csonkaorszagi, idegen, alantas tobbseg altal el nem nyomott magyarokban. Ezen dramai modon valtoztatni fog a zsido-cigany uralom: ennek mar lassan latni a jeleit. (A hangsuly a "lassan" szon van.)
#5 | bandee - 2013. november 19. 20:31:55
H√°t, √©n sem l√°tok bele mindenbe, de szerintem igen is van rem√©ny. Nem akarok elveszni a r√©szletekben, de alapjaiban ez az eg√©sz uralkod√≥sdi egy "m√°gnesj√°t√©k", aminek az els√Ķsz√°m√ļ szab√°lya, hogy a k√©t p√≥lus k√∂z√∂tt NINCS gy√Ķztes √°llapot. M√°rmint az uralkod√°s maga, teh√°t t√∂k mindegy, hogy azt milyen "ruh√°ba" √∂ltik. Legyen az √≥kori, r√≥mai, vagy napjaink "civiliz√°lt" high-tech v√°rosai. M√°gnes j√°t√©k alatt azt √©rtem, hogy hi√°ba darabolj√°k kett√©, v√°lasztj√°k el a k√©t p√≥lust, mert ekkor csak azt √©rik el, hogy k√©t kisebb m√°gnest kapnak. (persze szerves r√©sze ez is a megosztsnak, de csak mint eszk√∂z, semmi esetre sem v√©gc√©l) √öjrarendez√Ķdnek az elemek. Ez igaz a nem gondolkod√≥, hanem t√∂meg-vonz√°s alapelven √©l√Ķ emberekre is. Ha most a rendes, dolgos embereket elt√ľntetik id√Ķvel, ezzel saj√°t magukt√≥l venn√©k el az ut√°np√≥tl√°st. Nem lenne kit√Ķl elvenni, hogy azt√°n qrva nagylelk√Ľen adom√°nyozz√°k az imm√°ron saj√°t polg√°raiknak.

Amit az interneten √©s egy√©b m√©diumokon kereszt√ľl s√ļgallnak, annak kb az az √ľzenete, hogy n√°luk minden a terv szerint megy. Minden faxa. Viszont amikor valaki, aki rejtve k√≠v√°n maradni, azt √ľzeni hipnotikus s√ļg√≥lyukakon kereszt√ľl, hogy k√∂sz√∂ni j√≥l van, akkor teszem fel magamnak a k√©rd√©st, hogy ha minden ok√©, akkor minek ad hangot mag√°r√≥l egy√°ntal√°n? H√°t az√©rt, mert val√≥j√°ban m√°r nincs minden rendben. Ha minden ok√© lenne, tov√°bbra is lap√≠tana mint kaki a f√Ľben. Az igazs√°g utat tal√°lt. Ha xaroz√°s n√©lk√ľl kiiktatj√°k, akkor azzal magukra l√Ķnek. (ha egy z√°rt rendszerben hirtelen kiiktatsz egy ter√ľletet, ott biza v√°kum keletkezik, ami rekord sebess√©ggel sz√≠vja be a k√∂rnyezet√©t.) Ha figyelmen k√≠v√ľl hagyj√°k, akkor azzal is magukra l√Ķnek. M√°rpedig valahogyan le kell reag√°lj√°k az igazs√°got, hogy mag√°ba forduljon megint mint a saj√°t fark√°ba harap√≥ k√≠gy√≥. Ugyhogy ahogy √©n l√°tom, most minden szinten megy a f√©l-elem kelt√©s minden ismert manifeszt√°ci√≥ja. Azt sujkolj√°k tudat alatt, hogy m√°r gy√Ķztek. Adj√°tok fel. Azt tesz√ľnk veletek, amit akarunk. Persze aki becs√≥kol, azt nyilv√°n nem akarjuk b√°ntani. Pedig sz√°mukra a gy√Ķzelem fogalma is d√©lib√°b t√°vban van.

J√∂n a vil√°gv√©ge megint, t√°madnak az uf√≥k, embereket f√∂ldalatti b√°zisokba rabolnak el, tudat programoz√°s/hangol√°s c√©lj√°b√≥l, a b√Ľn√∂z√©s egyre magasabb stb-stb...

√Čn nem mondom, hogy minden marhas√°g. S√Ķt, minden hazugs√°g kb 70%-a igaz. De tegye fel a kez√©t, aki m√°r volt tudat programozva. √Āt√©lt egy vil√°gv√©g√©t, vagy esetleg volt m√°r meg√∂lve. Az, hogy ezekb√Ķl a v√©szj√≥sl√°sokb√≥l mi lesz v√©g√ľl, az az ambereken m√ļlik. Az lesz, amit mindenki tesz. Kb ennyi.

Na j√≥, azt hiszem megint eleget hordtam √∂ssze. Nem akarok elveszni a r√©szetekben, de ha nem megyek be az erd√Ķbe, akkor nem tudok kivezet√Ķ jeleket rakni le. Csak amolyan ig√©nytelen√ľl elsz√≥rva minden fele.

M√ĀS:
A cikkhez, hátha valaki még nem látta.
YouTube Videů
#6 | bandee - 2013. november 19. 20:48:05
Ja, √©s ha m√°r youtube... l√°tt√°tok, hogy √∂sszevont√°k a komentel√©si rendszert a googlival? Sokkal ellen√Ķrizhet√Ķbb lett. Kezdtek m√°r t√ļl j√≥k lenni a tube-os kommentek. Gyakorlatilag a saj√°t t√©rfel√ľk√∂n kapt√°k az √≠vet cionista "fele"-"bar√°t"-aim. Tal√°n volt m√°s oka, de √©n nem tudok r√≥la.
#7 | rozsola - 2013. november 19. 21:24:05
Jól mondod Mormota ( mint mindig ).
Ha a cig√°ny az " elveszett t√∂rzs " akkor √°t kell √Ķket telep√≠teni Izr√°elbe , a " szemit√°k " meg majd elint√©zik a dolgot. Lehet kedvelni vagy nemkedvelni az arabot de azt mindenk√©ppen el kell ismerni , hogy az arab nagyon nem toler√°lja a lop√°st. Szem√©ly szerint azzal nem lenne gondom ha lev√°gott kez√Ľ cig√°nyokat " kapn√°nk vissza ".

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.