Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cs√Ķdbe jutott az ir√°ni √°llamig√°zt√°rsas√°g


A mintegy 100 trilli√≥ rial (4 milli√≥ USA-doll√°r) ad√≥ss√°got felhalmozott NIGC Ir√°ni Nemzeti G√°zt√°rsas√°g cs√Ķd√∂t jelentett be. Ezt a NIGC vez√©rigazgat√≥ja, Hamid Reza Aragi jelentette be a Mehr inform√°ci√≥s √ľgyn√∂ks√©gnek nyilatkozva.
Az ir√°ni olajminiszt√©rium vezet√Ķje, Bidzsan Zanganeh elmondta, hogy a NIGC p√©nz√ľgyi neh√©zs√©gekkekl szembes√ľlt az el√Ķz√Ķ vezet√Ķs√©gnek az √°llami t√°mogat√°s restrukturiz√°ci√≥j√°ra vonatkoz√≥ magatart√°sa miatt. Az illet√©kes szavai szerint a menedzserek hib√°i bonyodalmakat id√©ztek l√Ķ az energetikai k√©szletek kitermel√©se √©s sz√°ll√≠t√°sa ter√©n.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2013. november 19. 21:16:28
Lehets√©ges, hogy szerepe van ebben a cs√Ķdben a k√ľlf√∂ldi szankci√≥knak is.
Ma robbantás volt a beiruti iráni nagykövetségnél. Az szokásos módon, motorkerékpárról történt az egyik tnor cselekmény.
http://www.hir24....bantasban/
#2 | Kameleon - 2013. november 19. 21:47:51
Arabok és zsidók bajtársak: az évad "kacsahíre" vagy nagy játszma kezdete?

Sza√ļd-Ar√°bia hajland√≥ Izrael rendelkez√©s√©re bocs√°tani katonai reptereit √©s k√©sz szolg√°ltat√°sokat ny√ļjtani, amennyiben Tel-Aviv az Ir√°nra m√©rend√Ķ csap√°s mellett d√∂nt. Ezt a fantasztikus h√≠rt a napokban a vil√°gm√©di√°k terjesztett√©k. Egy√©bk√©nt a szak√©rt√Ķk nem tartj√°k kiz√°rtnak ezt az eshet√Ķs√©get
http://hungarian....a-kezdete/
#3 | rozsola - 2013. november 19. 21:56:36
Gazprom , Gazprom és Gazprom.
Mivel az ir√°ni c√©g cs√Ķdbejutott , valakinek √°t kell venni a bizniszt. Szaudi vagy izr√°elni c√©g nem j√∂het sz√≥ba , √Āmerika m√°r r√©gen " le√≠rta mag√°t ". Marad a Gazprom vagy valamelyik k√≠nai kirendelts√©ge.
Az ukr√°nok m√©g ad√≥sok , a t√∂r√∂k√∂k nem avatkoznak be ir√°ni bel√ľgyekbe , Azerb√°jdzs√°n felv√°s√°rolva a Gaprom √°ltal , Kazahszt√°n ink√°bb fegyverkezik Tadszikiszt√°nnal egy√ľtt , T√ľrkmeniszt√°n = T√∂r√∂korsz√°g , √úzbegiszt√°n ink√°bb aranyat b√°ny√°szik , India nem kock√°ztatja az orosz haditechnik√°t , Afganiszt√°n m√©g nem a saj√°t ura , Irak t√ļls√°gosan gyenge.
Orsós mire vár ?
#4 | Perje - 2013. november 19. 22:35:43
Mire vár OV? A japán császárra. Kézcsók a császárnénak?:D
#5 | rozsola - 2013. november 19. 22:40:39
M√©g miel√Ķtt megk√∂vezn√©tek hanyags√°gom miatt , jav√≠tom hib√°mat. Kirgiziszt√°n pedig nagyon v√°rja az orosz fegyversz√°ll√≠tm√°nyokat.
Ha √Āmerik√°nak joga volt megv√©deni az olaj√°t Irakban , akkor Oroszorsz√°gnak is joga van megv√©deni g√°zmez√Ķit Ir√°nban. Lavrov b√°ty√°nk m√°r sz√≥lt , " nagy baj lesz ".
Nem kacsa a nagy j√°tszma.
Az izraeliek √©s a szaudiak gazdas√°gi √©rdekei megegyeznek. Szaud-Ar√°bi√°nak nagyon j√≥l j√∂tt Irak megsz√°ll√°sa √©s j√≥ lenne Ir√°n lerad√≠roz√°sa a gazdas√°gi vil√°gb√≥l. Ki is tal√°lt√°k a m√≥dszert , de a Muszlim Testv√©ris√©g elk√∂vette azt a hib√°t , hogy sz√≥szerint vette a rekl√°msz√∂veget. Persze Erdogan is adta al√°juk a lovat. Mikor kider√ľlt a baki , a Testv√©ris√©get leamortiz√°lt√°k √©s megindult a nyal√°s Ankar√°nak. K√≠na √©s Oroszorsz√°g nagyon okosan el√©be ment a dolgoknak √©s visszautas√≠thatatlan aj√°nlatokkal √°t√°ll√≠tot√°k a t√∂r√∂k√∂ket. Most Izrael √©s Szaud-Ar√°bia nagyon elkezdte rekl√°mozni az Oszm√°n birodalmat. Imm√°ron ny√≠ltan t√∂r√∂kk√©zre akarn√°k adni a leend√Ķ Kalif√°tust. A t√∂r√∂k korm√°ny ellenl√©p√©sk√©nt Abdul-Hamid szult√°n kultusz√°val v√°laszolt. Abdul-Hamid szult√°n hivatalosan is a muszlimvil√°g Kalif√°ja volt aki nem volt hajland√≥ 150 milli√≥ aranyl√≠r√°√©rt √°tengedni Herzl Tivadarnak Paleszt√≠n√°t. Az enged√©ly n√©lk√ľl betelep√ľl√Ķ zsid√≥k t√∂bb " holokausztot " is √°t√©ltek Abdul-Hamid idej√©n mik√∂zben a Szult√°n " liber√°lis uralkod√≥nak " van elk√∂nyvelve.
Erdogan ezzel √ľzente meg , hogy √ē csakis Abdul-Hamid nyomdokain tudja elk√©pzelni a Kalif√°tust. Vagyis " elk√ľldte √Ķket oda ". Mivel Ir√°n sz√°m√°ra elk√©pzelhetetlen a Kalif√°tus ir√°ny√≠t√°sa nem marad m√°s mint Szaud-Ar√°bia . Csakhogy a nagy Iszl√°m birodalomra r√°vet√ľlne Izrael √°rny√©ka.
M√©g megpr√≥b√°lj√°k Kadhafi embereit gyorstalpal√≥ tanfolyamokon kik√©pezni h√°tha siker√ľl " valamit kavarni ". El√©g neh√©z dolguk van mert a legt√∂bb esetben √≠r√°studatlan , fanatiz√°lt , katonai szemsz√∂gb√Ķl n√©zve nulla harc√©rt√©kkel b√≠r√≥ csapatokr√≥l van sz√≥. A t√∂r√∂k hadsereg ellen nem sokat √©r egy " Allah Akbar "-t ki√°ltoz√≥ √©s valahova puffogtat√≥ " elitegys√©gekb√Ķl " √°ll√≥ zsoldossereg. R√°ad√°sul ebben az esetben T√∂r√∂korsz√°g egy nemv√°rt sz√∂vets√©gest is kapna m√©gpedig Ir√°nt mivel az ir√°niak ugyanolyan megold√°sban √©rdekeltek.
K√ľl√∂n t√©ma Yemen amely az arab-f√©lszigeten egyed√ľli kiv√©tel az √∂b√∂lmenti t√°rsas√°gb√≥l. Ez√©rt kulcsfontoss√°g√ļ Egyiptom. Id√Ķk√∂zben a szomsz√©dos L√≠bia √©s Szud√°n probl√©m√°it is meg kell oldani ami garant√°ja az egyiptomi stabilit√°st.
#6 | postaimre - 2013. november 20. 07:34:48
Tegnap a r√°gi√≥ban hallgattam egy elemz√©st, amelyben az √°ltalam m√°r hozott h√≠rt, miszerint a zusa palag√°z-nagyhatalomk√©nt fog szerepelni √©s az oroszok lek√©st√©k a palaforradalmat. Ugyan ragozt√°k, hogy nem rent√°bilis meg mifene...de az √©rdekess√©g abban √°llt, hogy kitol√≥dott a hagyom√°nyos energiahordoz√≥-k√©szlet tervezett "√©lettartama". A mostani √°ll√°spont szerint nem 20 √©vre, hanem minimum 75-re, de mondtak 120-at is, elegend√Ķ a ****ilis energia m√©g √ļgy is, hogy K√≠na √©s India lesznek a legnagyobb felhaszn√°l√≥k.

Rozsola, igen, az orosz elkezdi fel√ľgyelet al√° vonni a r√©gi√≥ g√°zvezet√©keit...is!
#7 | Vizilo - 2013. november 20. 11:34:41
E Beiruti terorizmus m√∂g√∂tt nem kell magyarazkodni kik alnak f√∂leg Irannal szemben. El√∂bb utobb kihuzzak a gyufat ra kenyszritik Irant a haborura a gazceget gondolom a maci fogja megvasarolni vagy egyszer√ľenn le nullaza az allam es allami tulajdonba ker√ľl.Az erdekesseg az egeszben ugyanaz a modszer mint Iranban motoros robbanto aki igy √∂lte meg az atomtudost ennyire aljas modszer gondolom lehet k√∂vetkeztetni kik alnak a hatterben .

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.