Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az orosz titkosszolgálat is 'betört' Magyarországra?


A hazai jobboldal j√≥ ideje az Egyes√ľlt √Āllamok kij√°r√≥emberek√©nt azonos√≠tja Bajnai Gordont. Ez a v√°d a Snowden-√ľgyig √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letnek t√Ľnt, most viszont m√°r az a k√©rd√©s: ha Washington nem riad vissza a glob√°lis adatgy√Ľjt√©st√Ķl, ugyan mi g√°toln√°, hogy politikai-gazdas√°gi befoly√°sra t√∂rj√∂n p√©ld√°ul n√°lunk? A Szilv√°sy-f√©le k√©mbotr√°ny pedig val√≥sz√≠n√Ľs√≠ti, hogy anno az oroszok is a sp√°jzunkig jutottak. Exkluz√≠v √∂ssze√°ll√≠t√°sunk a holnap utc√°ra ker√ľl√Ķ Heti V√°laszban.

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) központja

Orb√°n Viktor az√©rt h√≠vta mag√°hoz m√ļlt h√©ten a frakci√≥vezet√Ķket, hogy parlamenti keretek k√∂z√∂tt tiszt√°zza: lehettek-e politikai-gazdas√°gi befoly√°sszerz√©sre ir√°nyul√≥ t√∂rekv√©sek az amerikai lehallgat√°sok m√∂g√∂tt. Az, hogy ehhez partnernek bizonyultak az ellenz√©ki p√°rtok (LMP, MSZP, Jobbik), arra utal: szerint√ľk sem elk√©pzelhetetlen, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok nagyhatalmi eszk√∂zt√°r√°ba - a glob√°lis adathal√°szat mellett - a „szuverenit√°skorl√°toz√°s" is beletartozik.

Egy biztos: a hajdani NSA- √©s CIA-vezet√Ķk rendre amerikai multiv√°llalatokn√°l landolnak (biztos√≠tand√≥ az √∂sszek√∂ttet√©st a c√©g √©s „a C√©g" k√∂z√∂tt), azaz √©pp a vil√°gm√©ret√Ľ gazdas√°gi befoly√°sszerz√©s lesz a hivat√°suk. A 2006-2009-es CIA-igazgat√≥, a kor√°bban az NSA cs√ļcspoz√≠ci√≥j√°t is megj√°rt Michael Hayden p√©ld√°ul jelenleg az infokommunik√°ci√≥ban utaz√≥ Motorola Solutions igazgat√≥s√°gi tagja. A Haydent a CIA √©l√©n k√∂vet√Ķ Leon Panett√°t k√∂zben a glob√°lis PR-√ľgyn√∂ks√©gk√©nt jegyzett amerikai FleishmanHillard t√°rsas√°g nemzetk√∂zi tan√°csad√≥ test√ľlet√©be igazolt√°k le. Ut√≥bbinak magyarorsz√°gi partnerint√©zm√©nye is van: a Caf√©-c√©gcsoport, melynek √≥budai (Sereg√©ly utcai) sz√©kh√°z√°ban a Bajnai Gordon-f√©le Haza √©s Halad√°s Alap√≠tv√°ny is t√°rsb√©rl√Ķ. Ebb√Ķl persze m√©g nem lehet levezetni, hogy az Egy√ľtt 2014 frontember√©t amerikai „l√°ncon" tartan√°k, a holnapi Heti V√°laszban azonban t√∂bb p√©ld√°n kereszt√ľl igazoljuk: az Egyes√ľlt √Āllamok agytr√∂sztjei, nagyk√∂vets√©ge √©s „rezidensei" eddig sem √≥dzkodtak a magyar politikai-gazdas√°gi folyamatok befoly√°sol√°s√°t√≥l.

A nagyhatalmak √©s egyes hazai szerepl√Ķk nyilv√°noss√°g „m√∂g√∂tti" viszonyair√≥l hamarosan √ļjabb t√©nyek is napvil√°gra ker√ľlhetnek. √Črtes√ľl√©seink szerint az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal m√©g az √©v v√©g√©ig feloldhatja a Szilv√°sy Gy√∂rgy titokminisztert is √©rint√Ķ, orosz sz√°lakkal √°tsz√Ķtt k√©m√ľgy iratainak titkoss√°g√°t.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kontroll88 - 2013. november 20. 17:02:43
ha Washington nem riad vissza a glob√°lis adatgy√Ľjt√©st√Ķl, ugyan mi g√°toln√°, hogy politikai-gazdas√°gi befoly√°sra t√∂rj√∂n p√©ld√°ul n√°lunk?

Ezt a mocskos nyomorult cs√ļsztat√≥ szem√©tl√°d√°t!
Mi√©rt √≠r j√∂v√Ķ id√Ķben, mikor m√°r 89-t√Ķl az amerikai zsid√≥k dikt√°lnak ????
#2 | gladiator07 - 2013. november 20. 17:31:26
Már korábbról.
Legut√≥bb cca. 50 √©vig az orosz zsid√≥, el√Ķtte 150 √©vig a labanc - zsid√≥, el√Ķtte 150 keserves √©vig a t√∂r√∂k zsid√≥. El√Ķtte meg √ļjfent a Vatik√°ni zsid√≥.., na el√Ķtte nem, ..b√°r.., ki tudja?
#3 | atya - 2013. november 20. 18:11:24
Mi g√°toln√°... a rabbi parancsa.
#4 | Perje - 2013. november 20. 19:38:01
Nem elegend√Ķ bizony√≠t√©k az amerikai befoly√°sra a Monsanto itteni vet√Ķmag monop√≥liumi helyzete, kor√°bban a tasz√°ri, most a p√°pai rept√©r √°tenged√©se, a szinte minden kilom√©terk√Ķn√©l jelen l√©v√Ķ nagyk√∂vetek esete √©s szerepe a rendszerv√°lt√°sn√°l? Ott vab a legnagyobb magyar ad√≥ss√°g felv√°s√°rl√≥ja, a Soros √°ltal t√°mogatott adott √∂sszegek, stb.
Vajon mi√©rt tesz √ļgy a cikk szerz√Ķje, mintha nem hallott volna ezekr√Ķl ? Felt√©telezem, hogy nem √ļjsz√ľl√∂tt √≠rta a cikket .
#5 | rozsola - 2013. november 20. 20:28:10
Ha valakit udvariasan megh√≠vnak nem min√Ķs√ľl bet√∂r√©snek.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.