Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kolontártól idáig?


Link

Megsz√≥lal egy titkos spanyol √ľgyn√∂k. Szerinte is k√≠v√ľlr√Ķl t√∂rt√©n√Ķ behat√°s miatt szakadt sz√©t a g√°t Kolont√°rn√°l.
De a magyar fizikus szerint is. Ott vannak a f√©nyk√©pek,dr. Koz√©ky L√°szl√≥ tov√°bb√≠totta azokat. Robban√°s t√∂rt√©nt az √©szaki faln√°l, az okozta a sarok kiszakad√°s√°t, √©s a l√ļg ki√∂ml√©s√©t.13 perc 19 m√°sodpercn√©l √°ll√≠ts√°k le a filmet, j√≥l l√°that√≥ az iszap kr√°ter, meg a t√∂r√©s az √©szaki falon!
A nyomokat a Korm√°ny elt√Ľntette.
√Čs h√°t maradt az alm√°sf√Ľz√≠t√Ķi g√°t a m√∂g√∂tte l√©v√Ķ m√©rgez√Ķ iszappal, mely b√°rmikor a Dun√°ba robbanthat√≥, igaz? Nem v√©letlen√ľl √ľzent√©k nekem, hogy ne s√©t√°lgassak arrafel√©, most mikor az √°rad√°skor arra j√°rtam a g√°t fel√©.
Hogy kiknek, és miért nem tetszett ez, azt nem tudom.
Üdvözlettel: Eszter.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ui: az sem vil√°gos, mi√©rt nem mond le Orb√°n Viktor, ha zsarolhat√≥? Mi a f√©szkes fen√©t er√Ķlk√∂dik itt, mikor annyi vagyona van, √©lvezhetn√© az √©letet! √Čs hagyhatn√°, hogy mi is √©lvezz√ľk azt lemond√°sa r√©v√©n.
Üdv.György

---------------------------------------------------------------------------------


Szeretn√©m felhivni a tisztelt cimzettek figyelm√©t arra, hogy ezt a vide√≥t a lead√°s ut√°ni napokban √©s ut√°n h√≥napokkal √ļjra, m√°r k√©tszer l√°ttuk a neten, az azerbajdzs√°ni gyilkos kiad√°sa ut√°ni id√Ķkben. Innen tudni mikori, √©vekkel ez el√Ķtti Echo TV ad√°sr√≥l van sz√≥. El√©g r√©gi. De ez nem lenne hiba.

Eszter komment√°rj√°val ink√°bb.
Most a v√°laszt√°sok el√Ķtt ujra el√Ķveszi az √©vekkel ez el√Ķtti Echo TV m√Ľsor√°t, √©s Orb√°n Viktor minisztereln√∂k lev√°lt√°s√°t szuger√°lja bele az olvas√≥kba.
Nem tetszik neki, hogy lábra állitotta az országot? Netén neki kevesebb jut ezáltal?
Nem teszik neki, hogy kihuzta az orsz√°got az ad√≥ss√°gcsapd√°b√≥l? Az orsz√°gcs√Ķd job let volna neki? Kil√≥g a l√≥l√°b!
Nem tetszik neki, hogy nagyobb darab keny√©r jut ma m√°r az orsz√°gban mindenkinek, nem csak neki √©s a hasonsz√Ķr√Ľeknek?
Nem tetszik neki, hogy a munkan√©lk√ľlis√©g cs√ľkken, - amit adjon h√°l√°t az Istennek nem ismerhet!
Nem tetszik neki, hogy az EU-ben is, √©s nemzetk√∂zileg is elismert a magyar korm√°ny pozitiv m√Ľk√∂d√©se √©s int√©zked√©seit egyre m√°sra k√∂vetik a vil√°g orsz√°gai? Mexic√≥ is bejelentette, hogy g√©nkezelt √©lelmiszert nem hajland√≥ termeszetni, teny√©szteni. Sorra ad√≥ztatj√°k meg az emberis√©gny√ļz√≥ bankokat, √©s egyebek!
Nem tetszik neki, hogy a magyar nép bolgodulni kezd??

Azt szuger√°lja a v√°laszt√°sok el√Ķtt, hogy a korm√°ny felel√Ķs a v√∂r√∂siszap √ľgy√©ben?
Sajnos az iszap robbant√°s val√≥ban igaz. Ezzel nincs is baj. √Ām minden √©pesz√Ľ tudja, a korm√°ny nem tehet a robbant√°sr√≥l! Aki tudja mondja ezt meg WERBER kamp√°ny tan√°csad√≥nak is.
Nem kell szuger√°ljni az olvas√≥ba az ellenkez√Ķj√©t azzal, mintha a korm√°nynak k√∂ze lenne a nyomok elt√ľntet√©s√©nek kis√©rlet√©hez! Mert azt bizony Szaniszl√≥ ur is "elfelejtette" megemliteni, hogy a korm√°nynak ez nem √°llt √©rdek√©ben amikor √Ķ is kihangsulyozta, hogy az eg√©sz akci√≥ Magyarorsz√°g ellen t√∂rt√©nt, teh√°t a m√©zes b√∂d√∂nb√Ķl kiesettek keze van benne!!!!!!!!!!!!

Nem kell ilyen tr√ľkk√∂kkel el√Ķ√°llni a v√°laszt√°sok el√Ķtt, mert a korm√°nyp√°rtiaknak van mem√≥ri√°juk, √©s eml√©keznek arra ki, mikor, mit, milyen c√©lb√≥l tett vagy mondott, s nem ugranak be ilyen tr√ľkk√∂knek, hogy elt√°volodjanak a koalici√∂s koprm√°ny visszaszavaz√°s√°t√≥l!
Judit

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mi√©rt √©bresztett fel nagy t√∂bbs√©g√ľnket Vukics Feri? Mert v√°gyunk az igazs√°gra √©s a v√°ltoz√°sra az ember k√∂zpont√ļ √©letre.
V√©gvesz√©lyben, teljes felsz√°mol√°s alatt √°ll az orsz√°gunk, √ļgy , hogy √©szre sem veszi a n√©p? Nagyon igaz!
A teljes korm√°nyunkat ( nemzetinek hazudott oldal√°t is) a p√©nz vez√©rli, a p√©nz reggel eld√∂nti, hogy du. igen vagy nem gombot kell megnyomni a sz√≥fogad√≥ jancsiboh√≥ck√°knak, k√ľl√∂nben irgum-burgum frakci√≥fegyelem! Csak ism√©telni tudom magam, nagyon igaz!
A gondolkodó ember ezt tisztán látja.
(Sajnos angolul van a k√∂vetkez√Ķ film amit √°tk√ľld√∂k, de aki teheti, n√©zz√©tek meg-bizonyit√≥ erej√Ľ.)
A zsarnok korm√°nyok ideje lej√°rt, alulr√≥l szervez√Ķdve-√∂sszefogva-bizalmi alapon fogjuk k√∂vetkez√Ķ vezet√Ķinket kijel√∂lni-f√∂lfel√© √©p√≠tkez√ľnk-√Ķsis√©g√ľnkben j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ m√≥dszer√©vel-igaz m√©g tudatosodunk egy picit ehhez-de j√≥ √ļton vagyunk. J√≥ lenne, ig√©ny az volna r√°.
Z√°r√≥jelben: olvast√°tok Orb√°n f√∂ldt√∂rv√©ny√©t? Tanka Endre professzor tanulm√°ny√°t hallott√°tok ezzel kapcsolatban? Gyakorlatilag f√∂ld√∂nfut√≥kk√° v√°ltunk. Bog√°r L√°szl√≥ ki is sz√°molta- ha egy nemzet f√∂ldje nincs saj√°t kez√©ben kb. 168 √©v alatt teljesen felsz√°mol√≥dik, megsz√Ľnik l√©tezni ( ez term√©szetesen nem fog megt√∂rt√©nni vel√ľnk, mivel √©bred√ľnk). Igen egyesek m√°r fel√©bredtek, de itt ezen a list√°n is vannak m√©g √©bred√©sre v√°rok, de a t√°radalom t√∂bbs√©ge az m√©lyen alszik √©s nem akar gondolkodni, mert az f√°raszt√≥.
Ja √©s ha d√ľb√∂r√∂g a gazdas√°gunk, akkor hogy lehet, hogy t√∂bben elhagyt√°k az orsz√°got manaps√°g ( minimum f√©l milli√≥ ember-f√Ķleg a fiataljaink), mint pl. az 56-os n√©pirt√≥ menek√ľl√©s kapcs√°n? Mert nem d√ľb√∂r√∂g √©s nem is pannon puma!
Nincs iparunk, nincs mez√Ķgazdas√°gunk, nincs f√∂ld√ľnk nincs munka-kiv√©ve a mocsok multikn√°l- globalist√°kn√°l-ami nem magyar k√©zben van szerencs√©re a szerencs√©tlens√©gben. Mi√©rt is dics√©r h√°t annyira az EU benn√ľnket? Tal√°n szemf√©nyveszt√©s az eg√©sz?
Mi√©rt vesz Orb√°n fel √ļjabb √©s √ļjabb k√∂lcs√∂n√∂ket, ha olyan j√≥l √°llunk? √ćgy van mire fogni, hogy eladt√°k az orsz√°gunkat?
Mire f√∂l adnak nek√ľnk alamizsn√°t, f√∂ldalap√ļ t√°mogat√°s, rezsi cs√∂kkent√©s Igen a rezsi cs√∂kkent√©s egy sz√©p dolog, de
1. mi√©rt fizet√ľnk m√©g mindig j√≥val t√∂bbet egyes szolg√°ltat√°sok √°r√°√©rt, mint ami a vil√°gpiaci √°r pl. g√°z, v√≠z,
2. az √°rdr√°g√≠t√≥k azaz a meglop√≥ink mi√©rt nincsenek gyors√≠tott b√ľntet√Ķelj√°r√°st k√∂vet√Ķen a b√∂rt√∂nben,
alatt,- √©n szem√©ly szerint a k√≥rh√°zban- emelt f√Ķvel szeretn√©k tisztess√©ges b√©rt kapni √©s abb√≥l fizetni k√∂lts√©geimet.
√Čbredj√ľnk m√°r legal√°bb a mi k√∂reinkben!!!
Nagy dolgok várnak ránk, kifordítani a világot a sarkából-hát rajta:)

√údv. M√°riaKedves M√°ria

Mir√Ķl besz√©l?

- Nem zavarja, hogy a kivándorlás 2002-2010 közötti kormányok alatt történt?
Ez a v√°ndorl√°s k√ľl√∂nben jellemz√Ķ az √∂sszes EU tagorsz√°gra, A volt kommunista orsz√°gokban legal√°bb ilyen, a m√°shol szerencs√©t pr√≥b√°l√≥k sz√°zal√©k ar√°nya.
- Nem zavarja, hogy ma m√°r nincs felsz√°mol√°s alatt az orsz√°gunk? Gyurcs√°nyi√©k juttatt√°k oda. Az Orb√°n korm√°ny visszav√°s√°rolja az elk√≥tyavety√©lt, √°llami fel√ľgyelet al√° tartoz√≥, a lakoss√°g √©s az orsz√°gvezet√©s sz√°m√°ra l√©tfontoss√°g√ļ l√©tesitm√©nyeket, pl. a Vizm√Ľveket, Ami idegen k√©zben zsarolhat√≥v√° tette a korm√°nyt!
- Nem zavarja, hogy er√Ķsen cs√∂kken a munkan√©lk√ľlis√©g?
Az elmult h√°rom √©v alatt 200.000 volt munkan√©lk√ľlinek √°lland√≥ munk√°ja van? Ebben nincs benne a k√∂zmunka ami z√∂mmel a cig√°nys√°got hivatott a munk√°hoz visszaszoktatni! Azok az Antall korm√°ny alatt v√°ltak t√∂megesen munkan√©lk√ľliv√© amikor felsz√°molt√°k a hazai √©pit√Ķiprt!
- Nem zavarja, hogy az Orbán kormány nem vesz és nem vett fel IMF hiteleket?
√Čpp ez volt az egyik legnagyobb baja az Orb√°n korm√°nnyal az EU-nak √©s a Vil√°gbanknak, hogy nem vette fel hitelt, S√ēT : VISSZAFIZETTE MIND A GYURCS√ČNYI√ČK √ĀLTAL 2008-ban FELVETT HATALMAS √ĖSSZEGET!
-Nem, zavarja, hogy beindult az EU p√©nzekb√Ķl a mez√Ķgazdas√°g, 300.000 ezer gazda r√©szes√ľlt az EU erre adott p√©nzeib√Ķl. 200.000 ezer tanyasi gazd√°t inditottak utj√°ra a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ mez√Ķgazgas√°gi c√©lra haszn√°lt tervek, √©s job √©leklmiszer van az √ľzletek polcain?
Amit ha valaki nem akar, ne vegye meg, de ne mondja, hogy nincs!
- Nem zavarja, hogy beindultak az export kapcsolatok az arab országokkal, Oroszországgal, stb. Ma már meghaladja az importot az országból kiáramló áruk mennyisége!
- Nem zavarja, hogy a csillag√°szati viz, g√°z stb √°rak a visszasirt MSZP korm√°nyuk dics√Ķs√©ge?
Nem jut el a nagym√ľvelts√©g√Ķ tisztelt agyakig, hogy el√Ķsz√ľr el√Ķ kell teremteni a p√©nzt ahhoz hogy ki is lehessen adni? M√°ra meg van a kell√Ķ √°llamkassza egyens√ļly, ma m√°r hozz√° lehet fogni a rezsi cs√∂kkent√©sekhez. Nem egyszerre, mert ay anyagi bazis fel√©pit√©se sem egyszerre t√∂rt√©nik. vagy t√©n √©pp aza baj, hogz kil√°baL az orsz√°g a g√∂d√∂rb√Ķl, s kevesebbet kapnak az addigi k√ľl√∂n haszon√©lvez√Ķk, mert egyenletesebb az eloszt√°s √©s mindenkinek dolgozni kell??
Nagyon kil√≥gna a l√≥l√°b ha igy lenne!!! Fekl se t√©telezem ezt √Ėn√∂kr√Ķl!!!!!!!!!!!
- Nem zavarja, hogy az√©rt nem lehet sok √ľgyet megnyugtat√≥an lez√°rni mert az EU nem engedte a kiv√©nhedt elvt√°rs bir√°kat nyuglomba k√ľldeni, amig ezek az ugyek le nem z√°rultak, hogy a R√ďZSADOMBI PAKTUM-nak megfelle√Ķen az elvt√°rsaknak haja sz√°la se g√ľrb√ľlj√∂n?
De most az Alkotmány Biróság kihozta, hogy 65 év a birák nyugdijkorhatára.
haljanak meg otthon, ne a bir√≥i pulpituson v√©gelgyeng√ľl√©sban,. felmentve minden k√∂zt√∂v√©nyes b√ļn√∂z√∂t.
. . . . .

√Čs m√©g sorolhatn√°m azokat a dolgokat amiket olyan szinten kezel kedves M√°ria, mintha a Csendes√≥ce√°n valamelyik eldugott sziget√©n √©lne √©s nem lenne lehet√Ķs√©ge haszn√°lni a szemeit a l√°t√°sra, f√ľleit a t√©nyek meghall√°s√°ra.

Mivel etetik egym√°st √©s a t√∂bbieket, kedves, j√≥sz√°nd√©k√ļ M√°ria √©s Gy√∂rgy

Judit


“Aki ismeri az √©letet, az tudja, hogy milyen kev√©ss√© lehet valakit logikus √©rvel√©ssel meggy√Ķzni. Ami a l√©lekben a d√∂nt√Ķ elhat√°roz√°st meghozza, sokkal m√©lyebben j√°r√≥ valami, mint a logikus √©rvel√©s.”
Viktor
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kedves Judit!

K√©t k√ľl√∂n vil√°gban √©l√ľnk.
√Čn is ott √©ltem ahol √∂n kb. 5 √©vvel ezel√Ķttig. A tv-r√°di√≥-√ļjs√°g-t√∂rt√©nelem-orvosl√°s stb. realit√°snak t√Ľnt.
√Čs kinyilt egy kapu, (ami ha szerencs√©s √∂nnek √©s b√°rki m√°snak is kinyilhat valamikor). Kapu a "k√©zenfekv√Ķ" dolgok m√∂g√© l√°t√°s lehet√Ķs√©g√©hez, amennyiben √ļgy d√∂nt√∂k. √ögy d√∂nt√∂ttem.
Azóta egy nemzeti "szabadegyetemen" vagyok hallgató:)
K√∂zel 200 H√©tvez√©r est el√Ķad√°sa, sz√°mtalan MVSZ rendezv√©ny, Mogy, az orsz√°g sok telep√ľl√©s√©n-v√°ros√°ban hasonsz√Ķr√Ľ el√Ķad√°sok √©s rendezv√©nyek nyitogatj√°k szemem.
Az el√Ķad√≥k? Hires √©s kev√©sb√© hires √©s m√©gis elk√∂telezett kutat√≥i egy-egy ter√ľletnek: Moln√°r V. J√≥zsi b√°, Dr Papp Lajos, Aradi √Čva, Varga Csaba, Balogh B√©la, Dr√°bik J√°nos, Bakos Batu, Obrus√°nszky Borb√°la, Tomp√≥ L√°szl√≥, Szak√°cs G√°bor, Grandpierre Attila, T√≥th Zolt√°n J√≥zsef √©s m√©g sorolhatn√°m sok√°ig.
Igaz a m√©di√°ban nem fog sokat hallani ezekr√Ķl az emberekr√Ķl √©s munk√°ss√°gukr√≥l sem, ne ott keresse.

De ha keresi, ha nem, el√Ķbb-ut√≥bb (m√©g aki ragaszkodik is minden√°ron a r√©gi √©letl√°t√°s√°hoz) tal√°lkozni fog az √ļj id√Ķk tanit√°saival, hisz ez meg√°llithatatlan, √ļgy hivj√°k IGAZS√ĀG, SZERETET.
A t√∂rt√©nelem √©s √©let√ľnk hamisit√°sa megfontoltan t√∂rt√©nik r√©gi id√Ķk √≥ta-amire lassan eszm√©lni tudunk egyre sz√°mosabban.
Sz√©p, √ļj vil√°got √©pit√ľnk, mert magasabb szintre l√©phet√ľnk sziv√ľnkben-lelk√ľnkben, igaz az elej√©n vagyunk, van m√©g teend√Ķ b√Ķven. Saj√°t lelk√ľnkben az √Ķsi, tiszta erk√∂lcs utat t√∂r- √©s alakitja vil√°gunkat.

Ha nem hargszik több levelére nem válaszolok, nem is szoktam belefolyni a levelezésekbe. Elnézés, hogy hivatlanul beleavatkoztam, vagy megbántottam bárkit, nem volt szándékomban.
Az ébredés fájdalmas és egyben magasztos.
√údv, M√°ria


Kedves M√°ria

√Āppen ez√©rt mert egy sz√©p √ļj vil√°got √©pit√ľnk, fogalmaz√≥dik meg bennem a k√©rd√©s, hogyan egyeztethet√Ķ ez √∂ssze, a gy√Ľl√∂lk√∂d√©ssel, nemtelen kritik√°kkal, h√°borura val√≥ uszit√°ssal?
Abban a sz√©p √ļj vil√°gban nem f√©r meg a h√°bor√ļ. De nem is lehet oda eljutni h√°bor√ļn kereszt√ľl! Aki abban gondolkodik az nem is hisz benne, nem is akar igaz√°n oda jutni.
Ezt nem észre venni nagy hiba.

A felsorolt el√Ķad√≥kat, kutat√≥kat nagy r√©szt ismerem, s igen sokra tartom. Hallgatom ha m√≥domban all az el√Ķad√°saikat, olvasom a neten az ir√°saikat, tudom ki mir√Ķl besz√©l. √Čppen ez√©rt √©n is sokkal t√∂bbre tartom az ilyen √©s ehhez hasonl√≥ eszmecser√©ket, de mindent meg kell kis√©relni a m√°s √ļton j√°r√≥k figyelm√©nek ilyen ir√°ny√ļ felhiv√°s√°ra.
Ezt a vil√°got ki - ki mag√°ban kell el√Ķsz√∂r fel√©pitese, urt√°na megtal√°lja a hasonl√≥ gondolkod√°s√ļakat.
Sok emberrel lehet tal√°lkozni menet k√∂zben, van aki √©rt√©keli, van aki m√°s mez√Ķk√∂n
látja szépnek a világot.
Kinek, kinek ismeretei √©s ig√©nyei szerint. Tiszeletben kell tartanunk m√°sok d√∂nt√©seit. De el√Ķtte meg kell vitatnunk, ki melyik utat v√°lasztja, vagy v√°lasztotta m√°r.
Nincs sok id√Ķnk, Alaposan benne vagyunk a v√°ltoz√°sokban ami b√°rmelyik pillanatban √°tfordulhat a v√©gkifejletbe. Saj√°t √©rdek√ľnkben a szeretetnek kell n√∂vekednia a sziv√ľnkben, nem a gy√ļl√∂lk√∂d√©snek.

Szeretettel.Judit
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Judit és Mindenki!

A k√©rd√©s: hogyan lehet egy sz√©p, √ļj vil√°got √©piteni gy√Ľl√∂lettel, h√°bor√ļval???
Szerintem-NEM lehet.
Mi történik akkor még is hazánkban?
A J√≥isten ilyen sokszin√Ľre teremtette vil√°gunkat, minden emberre √©s n√©pre sz√ľks√©g van, feladata van-mindenki testv√©r√ľnk- ha tetszik-ha nem.
√Čpp √ļgy mint test√ľnk minden sejteje √∂sszetertozik, √∂sszhangban dolgozik, teszi a saj√°t dolg√°t:a sziv-m√Ľk√∂dtet-pump√°l (ha szerencs√©s szeret-hisz n√©lk√ľle nincs √©rtelme Isteni l√©t√ľnknek), a m√°j-m√©regtelenit, a vese-sz√Ľr, a b√Ķr-v√©d√Ķtakar√≥ stb., M√©g a parazit√°imra a b√Ķr√∂m√∂n, b√©lrendszeremben is sz√ľks√©gem van.
Melyik sejtemre nincs sz√ľks√©gem?
Vagy, melyik sejtem t√ļlszaporod√°sa (elr√°kosod√°sa) v√©gs√Ķ soron az eg√©sz
szervezet pusztul√°s√°t okozza?
H√°t ez t√∂rt√©nik napjainkban- a p√©nzim√°dat, a haszonk√∂zpont√ļ gondolkod√°s, az √©n uralom a vil√°got,a r√≥lam sz√≥l az √∂nz√Ķ √©letem-nem m√Ľk√∂d√∂m egy√ľtt a hozz√°m tartoz√≥ szervvel- elburj√°nzott vil√°gunkban- √©s technikai fejletts√©g√ľnk r√©v√©n, ak√°r el is pusztithatja vil√°gunkat.
A sziv n√©pe ( Pilis dobog√≥k√Ķ ) is ennek esett √°ldozat√°ul, amire kezd eszm√©lni-de a zsid√≥s√°g is √©s √Ķk is eszm√©lnek- mint ahogy a vil√°g n√©pei is egyre jobban l√°tj√°k mi a baj. A cionista vil√°ghatalomra √©hes, aljas sz√°nd√©kokt√≥l vez√©relt droidoknak nem c√©lja a n√©pek √©bred√©se-m√©g nekik is √©bredni kell.
A sziv n√©pe oly csod√°latos g√©nekkel van meg√°ldva, ami a teremt√©s elfogad√°s√°t, b√©ket√Ľr√©s√©t hordozza mag√°ban a teremt√©s kezdete √≥ta.
R√°eszm√©lni, hogy saj√°t haz√°j√°ban nem Hunor √©s Magor, hanem K√°in √©s √Ābel t√∂rv√©nyeit hozz√°k fej√ľnk f√∂l√∂tt, igazs√°gszolg√°ltat√°sunk "jogalkot√°ss√°" sil√°nyult, Tv-r√°di√≥ erk√∂lcsrombol√≥ programoz√°sa egyre l√°that√≥bb, a p√©nz hatalmaskod√°sa-kegyetlen indulatokat hoz els√Ķ l√©p√©sben.
Ez a r√°eszm√©l√©s id√Ķszaka. A harag, k√©ts√©gbees√©s, tehetetlens√©g, ki√ļtkeres√©s id√Ķszaka.
M√°sodik f√°zisban is sokan vannak m√°r, √Ķk m√°r harag n√©lk√ľl l√°tj√°k az utat √©s √©pitik kapcsolataikat-igaz az arra √©rdemtelenek, √©retlenek (erk√∂lcsileg √©rtem) is bekeverednek ebbe a k√∂rbe is √©s zavart okoznak.
A Teremt√Ķ mindig a jobbit√°s fel√© vezet benn√ľnket, amennyiben l√°tni akarjuk az √ļtjelz√Ķket, a jeleket-amiket nek√ľnk sz√°n. Ha m√©g nem l√°tjuk, √ļjra √©s √ļjra megmutatja hib√°inkat-sz√©ps√©g√ľnket √©s rajtunk m√ļlik mit kezd√ľnk vele.
Az id√Ķ √©s a feltart√≥ztathatatlan re√°nk √∂ml√Ķ tud√°s nek√ľnk dolgozik, hogy jobbithassuk vil√°gunkat.
Kegyelmi id√Ķben vagyunk-√©pp √ļgy mint a r√°kos beteg-m√°r tudja hal√°losan beteg-csak rajta m√ļlik k√©pes-e egy teljesen √ļj √©letfiloz√≥fi√°val meggy√≥gyitani saj√°t mag√°t ( szeretni, megbocs√°jtani saj√°t √©s m√°sok tudatlans√°g√°t √©s id√Ķt adni az √Ķ √©bred√©s√ľkh√∂z is √©s pl. a Talmud kegyetlen kirekeszt√Ķ-√∂nk√∂zpontu n√©pbutit√≥ tanait elt√∂r√∂lni-mert ez is az √ļj vil√°g√©pit√©s r√©sze).
H√°t √©n igy gondolom, de √ļton vagyok √©n is √©s bocs√°nat, ha m√©g van mit tanulnom, ami engem √∂r√∂mmel t√∂lt el-nap mint nap √©s hitet ad.
Minden jót kivánok az épitkezéshez mindenkinek:)
M√°ria


Judit, melyik felekezetet rekl√°mozod? Az √°tlag "szeretetrezg√Ķ" hagym√°zas semmitmond√°sa ez, b√°r ha a NWO (√öj Vil√°grend) praxis√°ra utalsz, az √©ppen a k√°oszb√≥l (ami alapb√≥l h√°bor√ļkat jelent) kell megsz√ľlessen.
Nagyon gyér fantáziára és még silányabb történelmi ismeretekre bazírozzátok a naivitást.
Kedves Mária, nevedhez hív vagy, ezt díjazom.
De figyelj csak ide! A Teremt√Ķ √©s az Isten nem ugynaz! Kb. annyi szintk√ľl√∂nbs√©g van k√∂zt√ľk, mint a majom √©s az Ember (messze nem mind az, aki k√©t l√°bon j√°r √©s fiziol√≥giai jegyek szerint homo sapiens-sapiens) k√∂z√∂tt.
A F√ĖL-d amelyre LE lett√ľnk "teremtve" (leteremteni, ugye a lebaxni jelent√©ssel b√≠r, ami √∂l√©g b√ľntet√©s jelleg√Ľ maghat√°roz√°s) egy z√°rt oszt√°ly. Lelkek √©s lelketlenek √≥vod√°ja. 5 k√ľl√∂nb√∂z√Ķ faj k√≠s√©rlete zajlik itt az "emberis√©g-projekt" n√©v alatt. A k√≠s√©rlet ca. 300 ezer √©ves, de azt megel√Ķzte t√∂bb m√°s √©s persze szimult√°n is zajlik a m√≥ka. Ebb√Ķl a "soksz√≠n√Ľs√©gb√Ķl" kellett volna √©s kellene egy "emberis√©get" √∂sszepakolni, amelyet a "vil√°gkorm√°ny", amely jelenleg vil√°gorm√°nyk√©nt m√Ľk√∂dik k√©pviselhet az Univerzum t√∂bbi civiliz√°ci√≥ja fel√©. A k√≠s√©rlet kisiklott. Elbaxt√°k! A k√≠s√©rlet vezet√Ķi (ezek a Teremt√Ķk) Istenhez fordultak, mert kzben kider√ľlt, hogy nem vagyunk k√≥hn-patibilisek √©s az egyik faj nagyon f√°j m√°r mindenkinek. Nos, a "reptili√°n" te√≥ria nem kital√°c√≥ √©s a mag√°t zsid√≥-cig√°nynak nevez√Ķ a titkos t√°rsas√°gain, perverz, gyilkos "emberev√Ķ" "isten√©n" kereszt√ľl az emberis√©g gerinc√©nek (szkyta-hun) megt√∂r√©s√©re √©s a b√Ķr√©be b√ļj√°s√°ra, no meg a genetikai k√≥dok fizikai megsemmis√≠t√©s√©re t√∂rekszik. Ez a h√°bor√ļ zajlik √©s nem csak fegvyerrel, b√Ľn√∂z√©ssel, hanem √°rm√°nnyal, fondorlattal. Eg√©szs√©g√ľgyi-gy√≥gyszer-maffia, szervkeresked√Ķk, emberrabl√≥k, "v√©g√Ķolt√°sok" hossz√ļt√°v√ļ gyilkoss√°gokhoz, √©lelmiszar-ipar m√©rgekkel, ihatatlan iv√≥v√≠z PET-tel √©s n√©lk√ľle, k√°liumos konyhas√≥...√©s persze az a sok buzi, pedofil vall√°si agymosott.. egyh√°z, m√©dia...√©s amit csak akartok. B√°rhov√° ny√ļlhatsz ma, biztos, hogy mocskos lesz a kezed.
Nos, ennek v√©get vet "Isten". √Čn javasoltam m√°r neki t√∂bbsz√∂r, hogy null√°zza le a sz√°ml√°l√≥t √©s ne engedjen innen elpatkolni egyetlen s√°t√°nfattya pat√°st se, de azt √ľzent√©k vissza, hogy k√°r lenne a befektetett energi√°√©rt √©s nem olyan k√∂nny√Ľ ezt megtenni vel√ľnk, mert vannak k√∂zt√ľnk igaz√°n √©rt√©kes lelkek.
Ha figyelitek, akkor ezek m√∂g√© a "j√≥k" m√∂g√© b√ļjnak a tevek, az √°jtat√≥s man√≥k, g√©nhullad√©kok, akik a mestereikre t√°madnak, ahelyett, hogy tanuln√°nak, figyeln√©nek, fejl√Ķdn√©nek...
Cs√ļnya v√©ge lesz, de a v√©g mindig egy kezdet. A szarb√≥l nem lehet palacsint√°t s√ľtni, √©s nem is hagyj√°k m√°r "fentr√Ķl" hogy sok√°ig ebben a "hitben" √©ltess√©tek megatokat.
A hulladék megy a feldolgozóba és aki méltó maradt tanítónak, az kitöltheti a ciklust.
√Āld√°s!
ImreAhhoz, hogy megtudjuk val√≥j√°ban mi okozza jelen vil√°gunkban ezt a rettenetes, √°ltal√°noss√°gban negativ √©lethelyzetet, aj√°nlom megtekinteni √©s v√©gig hallgatni David ICKE www.√Čbred m√°r az oroszl√°n c. el√Ķad√°sait. Ez n√©gy r√©szb√Ķl √°ll, nagyon komoly fel√©pit√©s√Ľ, nagy r√©szletess√©ggel t√°rja fel a F√ēLD √©s az emberis√©g val√≥di helyzet√©t √©s jelen probl√©m√°j√°t. Segit meg√©rteni a mi√©rteket. S megadja a megold√°st is.
Az pedig a felt√©tel n√©lk√ľli SZERETET.

Az els√Ķ tal√°n angol nyelv√Ľ, de megtal√°lhat√≥ magyar felirattal is. Az emberis√©g nem tud semmit, teljesen letompitott, elh√ľlyitett √°llapotban van. Felt√°rja nek√ľnk mi√©rt, hogyan, mivel jutottunk id√°ig az elmult k√©tezer √©v alatt, hogyan lehet ebb√Ķl kil√°balni, s hogyan √©bredezik az emberis√©g.

Magyarorsz√°g √©s a magyars√°g k√ľl√∂nleges st√°tusza √ļgy f√ľldrajzilag mint emberileg, megk√∂veteli t√Ķl√ľnk, hogy f√°klyaviv√Ķi legy√ľnk az emberis√©g √©bred√©s√©nek. (David Icke sk√≥t akik szint√©n Eur√≥pa szkita √Ķslak√≥i, a r√≥mai l√©gi√≥k szoritottak fel √Ķket lehetetlen k√ľr√ľlm√©nyek k√∂z√©, a sziget √©szaki cs√ľcsk√©be)
Mi magyarok f√°klyaviv√Ķk is vagyunk, s lesz√ľnk is egyre ink√°bb, ha val√≥ban egyre t√∂bben "√©bred√ľnk fel" √©s terjesztj√ľk a szeretet erej√©t.
A sejtek m√Ķk√∂d√©se is a szereteten alapul. Akiben nincs szeretet, az egyre ink√°bb beteg, mert az szeretet magas frekvenci√°val j√°r, √©s a magasabb frekvencia kik√ľsz√∂b√∂li az egyenetlens√©geket. Ki nem √©rz√©kelte √©let√©ben amikor val√≥ban nagyon boldog volt, hogy szinte rep√ľlni tudna? Erre a szeretet magass√°gra kell eljutni, akkor megsz√ľnik minden betegs√©g m√°r ebben a dimenzi√≥ban!!!
David Icke reporter, ujs√°gir√≥, ir√≥, j√°rja a vil√°got √©s k√∂lt√∂geti √Ķ maga is az emberis√©get. Mergk√©rdezt√©k t√≥le, nem f√©l-e, hogy k√°rt tesznek benne az igazs√°g terjeszt√©s√©√©rt? Azt v√°laszolta, : nem f√©l. A f√©lelem a legnagyobb ellens√©ge az emberis√©gnek. Ha valaki f√©l √©s saj√°t kez√©be akarja venni a megold√°sokat, mint pl. √Ķ, hogy test√Ķr√∂ket tart maga mellett, azzal bizonyitja, hogy nem elegend√Ķ a HITE √©s nem elegend√Ķ a sziv√©ben az egyetemes szeretet. Nem f√©l √©s m√©g soha nem kis√©reltek meg az √©let√©re t√∂rni. Meg kell n√©zni csak ezt az egyetlen el√Ķad√°s√°t, meg fogj√°k √©rteni mennyi oka lenne a negativ er√Ķknek √Ķt kiiktatni. S meg se kis√©relik! T√∂k√©letes v√©delem alatt √°ll, amin nem tud √°thatolni a negativ vil√°g!

A SZERETET v√©d√Ķb√°styak√©nt veszi k√∂r√ľl az embert √©s nem √©rheti semi baj! Aki ezt m√©g nem √©rti, nem baj. Ha dolgozik rajta, hamar mag√°√©v√° teszi, √©s meg√©rti, meg√©rzi, megtapasztalja a l√©nyeg√©t. Semmi m√°st nem kell tenni, mint elhat√°rozni, hogy szeretettel folduljon mindenki √©s minden fel√©. Eleinte ezt er√Ķltetni kell, mert megr√∂gz√∂tt√© v√°lt a tehetetlens√©gb√Ķl fakad√≥ √°ltal√°nos ellenszenv √©s gy√Ľl√∂let a k√∂rnyez√Ķ vil√°ggal szemben. Ezt el kell ismern√ľnk, ez √°ltal√°noss√°gban ma m√°r mindenkiben kialakult. Ezt nem kell sz√©gyelni, nem tehet√ľnk r√≥la. David Icke-t√Ķl megtudjuk ezt is.
De arr√≥l m√°r tehet√ľnk, ha ezt tudjuk √©s nem akarunk rajta v√°ltoztatni!
. . .
Ennyi most el√©g. Akit √©rdekel az igazs√°g, az hallgassa meg David Icke-t, sokkal okosabb lesz t√Ķle. Ha el is jut a sziv√©be amir√Ķl besz√©l, soha t√∂bbet nem h√°boruban fogja l√°tni a megold√°st!

Szeretettel. Judit


Kedves Imre!

√Čn is dijazom, hogy kapcsolatot tudsz teremteni a J√≥istennel √©s √∂r√ľl√∂k, hogy nem null√°z le benn√ľnket- tan√°csod szerint.
√Čn hiszem a magyar n√©pmes√©t, ahol a rossz mindig is l√©tezik, m√©gis-vagy √©pp ez√©rt- a j√≥√©rt k√ľzd√ľnk √©let√ľnk v√©g√©ig. Nem adjuk fel ebbe vetett hit√ľnket a hatalmas gonosz m√©rhetetlennek rekl√°mozott erej√©t√Ķl sem. Igaz sok p√©nzt gy√Ľjt√∂tt f√©ktelen √©tv√°gy√°ban, de hisz kikacagjuk-a p√©nz nem √©rt√©k, csak az √©rt√©kteremt√©s egyszer√Ľ csereeszk√∂ze. √Čs erre is √©bred a vil√°g. P√©nz! Bocsika de nincs kamat! Betiltjuk hamarosan.
√Čs a szerencs√©tlen gonosz igaz√°b√≥l, maskara n√©lk√ľl nagyon gy√°va √©s gyenge.
Hogy mi√©rt? Amir√Ķl Judit ir, szerintem szoros √∂sszef√ľgg√©sben van:nincs benne szeretet. Szeretet saj√°t maga, embert√°rsai, az √©l√Ķ √©s √©lettelen t√°rgyak-vagy F√∂ldanya ir√°nt. Igy h√°t nagyon gyenge, igaz a n√©p m√©g egy kicsit er√Ķsiti ha hiszi erej√©t-de m√°r nem sok√°ig.

Tudod Imre, ha √©n √ļgy gondoln√°m igaznak ahogy te irod, tal√°n √∂ngyilkos lenn√©k, vagy ideg√∂sszeoml√°st kapn√©k. Az biztos semmit sem tenn√©k, mivel tehetetlen senkinek gondoln√°m magam ebben az univerz√°lis k√ľzdelemben, aminek csup√°n elszenved√Ķje lehetn√©k.
Szerintem √©n is, mint m√°sok, Isteni teremt√Ķ szikra vagyok, szabad akarattal meg√°ldva, hogy a j√≥√©rt vagy m√°s√©rt futok eld√∂nthetem. G√∂rbitem az universumot bels√Ķ rezg√©sem, gondolatom, besz√©dem, cselekedetem mind form√°lja a vil√°got.
Nekem bej√∂n a j√≥√©rt k√ľzdeni:) Mi√©rt ne a legmagasabbra tegyem a l√©cet.
√Čs hiszem, hogy √Ķsi szervez√Ķd√©s√ľnkben a megold√°s.
Alulr√≥l √©pitkezve, kis k√∂z√∂ss√©gek-megismerve egym√°st-bizalom-becs√ľlet alapon fogjuk √ļj vezet√Ķinket megtal√°lni-kinevelni-feler√Ķsiteni √©s ak√°r kir√°lycsin√°l√≥ er√Ķv√© nemesedni.
Hiszem, hogy ott a hely√ľnk azok mellett akik igaz √ľgy√©rt harcolnak-hogy er√Ķsits√ľk egym√°st, segits√ľnk a keskeny √∂sv√©ny felkutat√°s√°t.
Ott a helyem a gazd√°k- a deviz√°sok √©s b√°rki mellett aki a jogai√©rt harcol k√∂z√∂ss√©g√©nek az igazs√°g oltalma alatt. Minden ember felel√Ķs mindenki√©rt.
Hát ez az én harcom az én kedves szövetségeseimmel, igaz nem fegyverrel-de igazsággal, szeretettel, bátorsággal felvértezve.

√údv:M


Na j√≥, ha nektek a n√Ķi napoz√≥ megteszi, √°m legyen!
M√°ria a teremtm√©ny nem teremt, csak teret enged, oszt ennyi! A m√°r teremtettet kombin√°lja, ha √©s amennyiben szabad az akarattya, ha szittya. Nem v√©letlen Teremt √ē a Teremt√Ķ, de √ē meg m√©g csak nem is Isten. A z√∂m persze egyszer√Ľen csak koppint, lop, plagiz√°l...
√ögy t√Ľnik, mintha egy "bibliai" le√°nyv√°llalat" t√∂rt√©net√©be cs√∂ppentem volna. M√°ria, Eszter √©s Judit...! Vala-KI hi√°nyzik. Ja, nem is biztos!
Mária, tudja, hogy megértem és a "klérust" és a "krózust" is, de mindez lett már szinte Krisztus. Vagy nem?
M√°ria, tudta, hogy A HUMAN kifejez√©s honnan ered? HUN-man, vagyis, az EMBER az HUN √©s nem volt, hanem van! Nem mind ember, aki annak l√°tszik. Nem v√©letlen h√≠vj√°k az EMBRI√ďT, sem annak, ami, magyarul. EMBER-J-√ď.., de nem mind ember, ami annak l√°tszik. A MI- az sokan vagyunk, a KI, egyed√ľl, de ez a L-√ČLEK (√ČLET), ami KI-√°ramlik. AKI az ez EMBER saj√°tja.
Mutasd KI vagy!

M√°ria, nem v√©letlen lett HUN-G-√ĀRIA, mert M√ĀRIA P√ĀRIA az Isten, a KI VAGYOK!
Amit tetszenek csinálni, az betanult, bemagolt ária és semmi több!
Teremt√©s? Egy √∂n√°ll√≥ eredeti gondolat, elk√©pzel√©s, vagy csak a szentfazekak nyj√ļ√©dzses sz√∂vege? A h√°bor√ļ zajlik √©s az ima m√°r elhangzott ma i(s).

Mondhatnnám, hogy a hölgyek és a kaptafa, de hol itt a suszter?
Mindenkit meg√©rtek, hogy sz√©√©peket √°br√°ndozik, de amikor fel√©bred√©sr√Ķl van sz√≥, akkor az √°br√°ndoknak is l√Ķttek √°m. Lesz itt minden, torony√≥ra l√°ncost√≥l, csak el√Ķtte egy sz√ľks√©ges √∂ld√∂kl√©s. No nem az√©rt mert √ļgy szeretn√©m, hanem az√©rt, mert a sok √°br√°ndoz√≥ nem kongatta a harangokat.
B√©k√©t akarsz? K√©sz√ľlj a h√°bor√ļra! H√°bor√ļt akarsz? K√©sz√ľlj a b√©k√©re!
Fehérnépnek nem való mutatvány ez!
Imre


Kedves Imre!

√Čn nap mint nap rendet teremt-ek k√∂r√ľl√∂ttem, az aztalos napi munk√°ja ut√°n egy asztalt hoz l√©t-re, a p√©k a liszb√Ķl kenyret s√ľt. Mindez csup√°n t√©renged√©s amivel √©let√ľnk√∂n √°t alakitjuk √©let√ľnk, k√∂rnyezet√ľnk?
Nincs is jelent√Ķs√©ge mi √°ramlik ki bel√Ķl√ľnk? Gy√Ľl√∂let, harag vagy √©pp j√≥kedv √©s der√Ľ-nem alakitja a teret, k√∂rnyezetem hangulat√°t, √©let√©t?
Igen a h√°bor√ļ zajlik, nyakig vagyunk benne. De ez a modern h√°bor√ļ a felv√°s√°rl√°s √ļtj√°n gyarmatosit, a munkan√©lk√ľlis√©g kapcs√°n deport√°l, a m√©rgezett √©telek-s√≥-viz stb. √ļtj√°n √∂l.
Kell itt m√©g r√©gim√≥di h√°bor√ļ?
Nem mintha visszariadn√°nak az √∂ld√∂kl√©st√Ķl, hisz nagy gyakorlatuk van benne √©s r√©gi j√≥l bev√°lt m√≥dszer az is, ha sz√ľks√©g√©t √©rzik vagy √©pp kedv√ľk szottyan megteszik.
Akkor most hozzam a fapusk√°m √©s k√©sz√ľljek a h√°bor√ļra?
√Čs kit √∂ljek a k√°oszban? A m√°sik magyart- vagy megk√ľl√∂nb√∂ztetem majd valami m√≥don az ellens√©get? Mondjuk pil√≥ta n√©lk√ľli robotbomb√°z√≥?
Tudja nekem jobban tetszik a tudatosod√°s √ļtja, tapasztalom magamon, l√°tom az embereken, hiszem, hogy a v√°ltoz√°s a l√©lekben t√∂rt√©nik nap-mint nap √©s egyre nemesebb emberekk√© v√°lhatunk.
Mi t√∂rt√©nne ha fele-negyede-tizede J√©zus szint√Ľ emberekk√© v√°lhatn√°nk?
Szerintem egész jó lesz.
Sajn√°lom √∂nt ami√©rt √©lete a harcra k√©sz√ľl√©ssel telik, nem lehet kis teher.
Ha Fehérváron jár kérem látogasson meg ha gondolja hogy van értelme beszélgetni egy ilyen menthetetlen emberrel mint én.

√údv .M


Judit defini√°lja m√°r a "spiritualit√°s" fogalm√°t, ha k√©rhetem! Egyel√Ķre nem seg√≠tek, de k√ľzdj√∂n, ha m√°r ennyi spiritosz szorult √∂nbe. Harmadik dimenzi-j√≥? M√©r v√≥t m√°r kettedik?
Ly√°nyok, gond√≥kzatok m√°n el azon, miv√©gre sz√ľlettetek, √ľltettettek, sz√ľlettettetek...tettetek eme testbe (a pof√°tlan angol a test-et tesztnek nevezi √©s nem v√©letlen). Az az anya√∂l nem csak √©l-le-tet(t) csatorn√°z, hanem √∂l is. Olajozottan megy ez. A germ√°nban az olaj sem m√°s, mint "√∂l" √©s l√°sd, √∂lnek is √©rte demokratikusan √©s a gy√≥gyszaripar az olaj√°val dett√≥ √©s a m√Ľanyagipar szint√ļgy...
De lássuk ez a "fehérnépet".
Judit az "ember színe fehér" ez bizonyos körökben közismert. A germán egyenesen azonosítja a fehéret (weiss) a tudással, wissen, amely már majdnem a HISZ-em, de azárt még messze nem és a bölcs sem más mint Weise. A jósolni is weissagen..., de a fehér mágus, magos is ugye közismert as-szo-ciáció.
Persze mind, aki itt van, valami√©rt itt van. Van, aki ker√©kk√∂t√Ķnek, van aki l√≥k√∂t√Ķnek √©s vannak, akik f√Ķ-k√∂t√Ķnek! A test egy teszt √©s nem mind√Ķnknek juutott v√°laszthat√≥ szereposzt√°s. Az embernek meg kell √©lni, √©rlel√Ķdni, de hatalmas szintek vannak k√∂zt√ľnk. A "feh√©rek" k√∂teless√©ge a tan√≠t√°s lenne azon id√Ķkt√Ķl fogva, mid√Ķn a "Teremt√Ķk" ilegalit√°sba vonulva, csak indirekt m√≥don avatkozhatnak be az "emberis√©g projekt" halad√°s√°ba. Rossz h√≠rem az, hogy az √∂ssze "vil√°g√©g√©s" √©s h√°bor√ļ bizony a k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√ľkkel val√≥sulhatott csak meg, nem pedig az emberi term√©zet ok√°n, mert az ember alapjaiban j√≥. Csak ugyi nem mind ember, ami annak l√°ttatik. Az csak az √°lc√°juk.
Gr√°ci√°k, mi az a "gy√Ľl√∂let"? Tuggy√°k t√°n, vagy csak szajk√≥znak valami hallott, k√©pzelt jelsz√≥t? Sz√°mtalanszor elmondottam a s√ľket f√ľleknek, hogy magyar EMBER olyasmire k√©ptelen, m√©g ha szerene is, vagy √©ppen kellene olyasmit "√©rezni". Amir√Ķl beszlnek, az valami bibliai s√°t√°ni, olyan zsid√≥s Hadass√°s - Eszter es dolog..., de a magyar nyelv logik√°ja is kiz√°rja, hogy aki Istent tudja √©s nem hiszi, olyasmire k√©ptelen, amint a lelketlenek. A lelKIismeret benn√ľnket ilyen √©rz√©sek hi√°ba k√∂rny√©keznek.
Ajánlottam egy korábbi írásom, de látom, a berögzöttség, dogmatikus mantrázást nehéz kibillenteni.
Itt van! Lehet cáfolni, cincogtatni...é azt mondani, hogy ez egy "katona" logikája, de ez sovány vigasz.
Nem volt íráskényszerem, viszont az egyik olvasóm figyelmembe ajánlotta ezt a régi írást, hogy talán még mindig aktuális. Döntsétek el, így van-e? Mi változott és mi nem? Mi nem!

"Im√°dkozz, hogy legyen er√Ķd megtenni!"

Kedves Imre!

Lapozgattam a r√©gi oldalt √©s erre az √≠r√°sodra akadtam, ami √©ppen ma 3 √©ves. Aktu√°lis, elgondolkodtat√≥, helyt√°ll√≥, szem el√Ķtt tartand√≥, mint mindegyik. √Črdemes lenne √ļjra feldobni, m√°r csak az √ļjak v√©gett is?


"Tiszt√°zzunk n√©h√°ny fogalmat, csak a rend kedv√©√©rt! B√©k√©t akartok? Mi√©rt? H√°bor√ļ van? √Črzitek, hogy h√°bor√ļ van? Mert ha nincs b√©ke akkor bizony, m√©g ha annak is nevezik, de a tudatunk m√°r felfogta, hogy k√∂zben irtanak benn√ľnket, szeretteinket √©s vadidegen ismeretlen embereket, akik a rendszer √°ldozataik√©nt mint „le√≠rhat√≥ vesztes√©g” esnek √°ldozatul az √©lelmiszer-m√©rgez√©snek, v√∂r√∂siszapnak, √°rvizeknek, orvosi „mulaszt√°soknak”, szoci√°lis √≠ns√©gnek, felpump√°lt, sz√≠tott etnikai pestis-j√°rv√°nynak √©s bank√°r-d√∂lyfnek, zsid√≥-hegem√≥ni√°nak...!
Deklar√°ljuk, hogy h√°bor√ļ van √©s akkor mindj√°rt k√∂nnyebb lesz meg√©rteni, mi is a k√ľl√∂nbs√©g a h√≠v√Ķ √©s a hitetlen k√∂z√∂tt. A h√°bor√ļt a b√©ke z√°rhatja le ami az ellens√©gesked√©s fizikai, √∂l√©szeti s√≠kj√°t teszi helyre. Vagyis, csak az akar b√©k√©t, aki felismerte, hogy h√°bor√ļ van. A bels√Ķ √©s a k√ľls√Ķ b√©ke nagyban √∂sszef√ľgg √©s mindkett√Ķnek igen s√ļlyos √∂n√°m√≠t√°ssal is egyen√©rt√©k√Ľ aspektusa is van √©s l√©nyeg√©ben egym√°st√≥l a k√©t „hadsz√≠nteret” teljesen f√ľggetlen√≠teni is lehet, amennyiben az a bizonyos bels√Ķ b√©ke l√©trej√∂n. Ez mit is jelent pontosan? Az √∂nmagunkkal folyatott harc, a k√ľlvil√°g hat√°sainak √©rt√©kel√©s√©n kereszt√ľli bizonyos szint√Ľ lez√°r√°sa, a f√©lelmekkel val√≥ szemben√©z√©s √©s azok rendez√©se. Ez a b√©ke azt jelenti, hogy „nem szabad √©s nem kell f√©lni”. Ez a b√©ke nem azt √ľzeni, hogy nem kell a harc hanem azt, hogy ha j√≥l csin√°lod √©s fel vagy r√° k√©sz√ľlve, akkor nyugodtan megv√≠vhatod. A nagyon spiritu√°lis szeretetrezg√Ķk z√∂me tele van f√©lelmekkel, indulatokkal √©s elfojtott gy√Ľl√∂lettel. Val√≥j√°ban gy√°v√°k az √©lethez √©s √©rdemtelenek a b√©k√©re, de a harchoz meg √©retlenek. F√©lelmeiket √ļgy sug√°rozz√°k ki, hogy egyre t√∂bb labilis szem√©lyt besz√©lnek r√° a passzivit√°sra, mert ebben l√°tj√°k √∂nigazol√°sukat is. Az eg√©sz kiferd√≠tett bibliai legendak√∂r ezt sugallja, a „dobd vissza keny√©rrel” √©s a „szeresd felebar√°todat” c√≠m√Ľ elm√©lked√©sekben, melyet az ellens√©g, a materi√°lis aspektus√ļ zsid√≥ √∂nmag√°ra, saj√°t fajt√°rsaira vonatkoztat, mik√∂zben a norm√°lis √∂nv√©delmi reflexet azzal altatja el a nemzsid√≥kban (√©s a kiszsid√≥ megvezetettekben is), hogy att√≥l lesz neki j√≥, ha gy√°v√°n f√©lre√°ll. Hossz√ļ pol√©mi√°nak nincs √©rtelme. A harc a b√©ke r√©sze, s a h√°bor√ļ lez√°r√°sa is harc, ha szellemi, ha fizikai s√≠kon (leghat√©konyabb minden hadsz√≠nt√©ren egyszerre) is √©rtelmezz√ľk.
Egyet jegyezzetek egyszer, s mindenkorra. A f√∂ldi szab√°lyok szerint a legy√Ķz√∂tt n√©peket nem irtott√°k ki soha, s ez csak a zsid√≥-befoly√°solts√°g alatt lett gener√°lis szok√°ss√° √©ppen az „√ļri” n√©pekkel, az √Ķsiekkel, akik sz√°mukra a tud√°suk, genetik√°juk √°ltal, az igazs√°g √©l√Ķ p√©ld√°jak√©nt lettek akaratukon k√≠v√ľl vesz√©lyesek.
B√©k√©t nem a legy√Ķz√∂ttek, hanem a gy√Ķz√Ķk k√∂tnek! B√©k√©t akartok, √°br√°ndos szeretetrezg√Ķ hith√Ľ megvezetett b√°r√°nyk√°k? Akkor gy√Ķzzetek! Ahhoz, viszont, hogy ez meglegyen, meg kell tanulnotok harcolni. Nekem az is rendben van, ha valaki szellemi s√≠kon teszi hat√°stalann√° az ellent, de legyen k√©szen arra is, hogy k√∂zben am√≠g √Ķ „szellemoper√°l”, addig valaki v√©di a fizikai val√≥j√°t is √©s ha erre √∂nmaga is k√©pes, akkor ne riadjon vissza a s√°t√°nist√°k haza -pokolra- k√ľld√©s√©t√Ķl sem. Mivel b√©k√©t az er√Ķsebb k√∂t a gyeng√©vel, azzal a szellem ir√°ny√≠totta c√©lzattal, hogy ne kelljen kiirtani a gyeng√©bbeket, ez√©rt k√©rdezz√©tek m√°r meg, hogy ha gyeng√©bbek vagyunk, akkor hol vannak az er√Ķsebbek, akik legy√Ķzve benn√ľnket b√©k√©t aj√°nlanak? Sehol? Hol vagyunk mi, akik a nem is l√°that√≥ ellens√©gnek √ļgy aj√°nljuk fel a b√©k√©t, hogy k√∂zben azt szajk√≥zzuk, hogy gyeng√©bbek vagyunk √©s le vagyunk gy√Ķzve? Egy nem deklar√°lt h√°bor√ļt nem lehet sem megnyerni, sem elvesz√≠teni, mert csak az l√©tezik ami a tudat sz√°m√°ra l√©tezik. Ha valaki kiiktatja a gondolkod√°s t√∂bb f√°zis√°t √©s vakfoltokkal sz√≥rja , fert√Ķzi meg saj√°t agy√°t (vagy hagyja, hogy ezt remek m√≥don a zsid√≥k megtegy√©k), az nem besz√°m√≠that√≥. √Črezheti, hogy baj van, de butas√°g√°t gy√°vas√°gg√° aljas√≠tja le szellemi √©s lelki renyhes√©ge. Ha nem akarsz gy√Ķzni, akkor nem fogsz, de ha t√ļlzottan akarsz, akkor biztosan elveszt√©l. Nem akartok gy√Ķzni, „csak” v√©dekezni? Rendben van, de ne feledj√©tek azt, hogy ahhoz, hogy megv√©dj√ľk kegyelemb√Ķl a r√°nk t√°mad√≥kat, ahhoz √Ķket le kell gy√Ķzni az√°ltal, hogy √∂nn√∂n f√©lelmeinket gy√Ķzz√ľk le a harc √°ltal. Kegyelmet akartok gyakorolni √©s k√∂ny√∂r√ľletet a cig√°ny √©s zsid√≥ hord√°k, haza√°rul√≥k felett? Akkor k√©sz√ľljetek fel arra, hogy el√Ķtte ezeket nagyon el kell verni! Annyira, amennyire m√©g soha nem voltak √©s kegyelmet akkor tudtok gyakorolni, amikor a v√©gs√Ķ pillanat van. Az pedig a csata, a k√ľzdelem √©ppen azon szakasz√°ban a d√∂nt√Ķ, amikor ott √°llsz az ellens√©ged felett √©s k√©pes vagy megtenni, hogy kioltsd az √©let√©t. Ha id√°ig nem vagy k√©pes eljuttatni a tudatodat, csak im√°dkozol a Sz√Ľzany√°hoz, J√©zushoz, az √örhoz, hogy tegye meg helyetted, akkor megkapod azt a leck√©t, amelyet most is olvashatsz. NEKED kell tudnod d√∂ntened abban a pillanatban! A kegyelem √°ltalad √©rkezik √©s a d√∂nt√©s √°ltalad teljesedik be! Meg akarsz bocs√°tani ellens√©geidnek? Nevezd nev√©n √Ķket √©s vizsg√°ld meg, hogy val√≥ban azok-e, majd h√≠v tetemre √©s tiszt√°zd vel√ľk a helyzetet. Kegyes akarsz lenni hozz√°juk, mert j√≥ a lelked? Akkor tan√≠tsd √Ķket a j√≥ra s √Ľzd ki bel√Ķl√ľk a gonoszt, t√Ľzzel-vassal! J√≥ ember vagy, aki nem tud „rosszat” elk√∂vetni? Akkor ne l√©gy gy√°va idi√≥ta, s ha val√≥ban meg akarsz bizonyosodni arr√≥l, hogy van-e benned k√∂ny√∂r√ľlet, akkor ne azt k√©rd a J√≥istent√Ķl, hogy ellens√©geid k√∂ny√∂r√ľljenek rajtad √©s v√°ltozzanak meg, hanem azt, hogy el√©g er√Ķd, eszed, lelked legyen ahhoz, hogy hatalmad legyen ellens√©geid sz√≠ve, f√©lelme f√∂l√∂tt, hogy abba belel√°thass! Hatalmad pedig csak af√∂l√∂tt van, amit el tudsz puszt√≠tani. Mivel minden ill√ļzi√≥, ez√©rt a „puszt√≠t√°s” sem egy felt√©tlen√ľl negat√≠v aspektus, mert nevezik ez m√©g transzcendenci√°nak is. Ha j√≥l csin√°lod, akkor az alantas elm√ļl√°s√°val egy magasztosabb keletkezhet. Ellens√©ged szem√©ben a retteg√©s l√°tv√°nya kiolthatja benned d√ľh√∂d, haragod √©s nyugalomra inthet, s a v√©g el√Ķtt a legy√Ķz√∂tt is es√©lyt kap az isteni kegyelem √°ltal lelki v√°ltoz√°sra. A h√°bor√ļ a lelkek t√∂meges transzform√°ci√≥j√°t jelenti. Ha hatalmat szerzel √∂nmagad felett, akkor r√°j√∂tt√©l a titokra, s hatalmat szerzel akaratlanul is a t√∂bbi – √∂nmag√°n uralkodni k√©ptelen- l√©lek felett is. Tudod, hogy az √©let szents√©g √©s minden √©let olyan √©rt√©kkel b√≠r, amelyet emberi elm√©vel felfogni k√©ptelenek vagyunk? V√©deni szeretn√©d, tan√≠tani szeretn√©l m√°sokat is erre? Akkor szerezz hatalmat ahhoz, hogy azokat, akiket a saj√°t ostobas√°guk, √∂nz√Ķs√©g√ľk az √∂ntudatlan hal√°lba kergetne az√°ltal, hogy az anyagi l√©tben tobz√≥dva puszt√≠tj√°k a teljes vil√°gunkat, k√©pes l√©gy kiiktatni a jelen ciklusb√≥l, s ha ennek a hatalomnak birtok√°ba ker√ľlt√©l (amely alapvet√Ķen szellemi-lelki tartom√°ny, melynek gy√∂kerei a fizikai l√©thez k√∂t√Ķdnek) akkor d√∂nt√©st hozhass, hogy ellens√©ged meg√∂l√∂d, vagy megk√∂ny√∂r√ľlsz rajta. K√∂ny√∂r√ľlni csak az tud, aki √∂lni is k√©pes! Im√°dkozhatsz napestig, ha mindezt nem √©rtetted meg! A szellemi hadoszt√°ly csak akkor v√©d, ha te √∂nmagad is k√©pes vagy a k√©pess√©geid teljes reperto√°rj√°t olyan m√©lys√©gekben √©s magass√°gokban haszn√°lni – m√©g ha nem is tudatosan-, ahhoz, hogy a nagy EGYS√ČG r√©sz√©t k√©pezve a lehet√Ķ legt√∂bb lelket terelj ez√°ltal az igazak √ļtj√°ra.
J√≥l jegyezz√©tek meg! A kaz√°r-zsid√≥ nem az√©rt telep√ľl most √©ppen ide, mert azt Isten akarta √≠gy, hanem az√©rt k√©pes ezt megtenni, mert tiszt√°ban van mindazzal amit most nektek is le√≠rtam, s egy j√≥, logikus katonai man√Ķvert hajt m√°r v√©gre √©vezredek √≥ta. Ha valamit Isten akar, az az, hogy ne legy√ľnk h√ľly√©k, s cselekedj√ľnk tudatosan, k√©ts√©gek n√©lk√ľl tiszt√°n, de ehhez √ļgy is kell gondolkodni! A h√°bor√ļ zajlik, s aki ilyenkor a harc gondolat√°r√≥l akarja lebesz√©lni a fel√©bredteket az legal√°bb annyira fert√Ķz√∂tt a vall√°s-maszlaggal, mint az, aki csak szimpl√°n gy√°va. Ha valaki a zsid√≥kban l√°tja a lelki √ľdv√©nek megment√©s√©nek es√©ly√©t, akkor fel kell fogja, hogy a zsid√≥k (cig√°nyok) lelk√©nek megment√©si es√©lye a magyarok √©let-hal√°l harc√°n m√ļlik. Ha nem harcolunk √©s nem k√©nyszer√≠tj√ľk t√©rdere √Ķket, akkor elvesztek, vel√ľnk egy√ľtt. Ha a magyar lelki min√Ķs√©g√©t akarjuk prezent√°lni, akkor le kell gy√Ķzz√ľk az ellens√©get ahhoz, hogy bebizony√≠thassuk, hogy Isten v√°lasztott n√©pe a magyar, aki a sors√°n kereszt√ľl is k√∂ny√∂r√ľletre tan√≠t. Persze most az√©rt √ļgy l√°tom, hogy z√∂m√©ben nem lesz haszna a k√∂ny√∂r√ľletess√©gnek az eml√≠tett t√°rsas√°ggal szemben, de ez lesz a puding pr√≥b√°ja. Mindehhez kitart√°s, √°llhatatoss√°g √©s sok t√ľrelem sz√ľks√©geltetik, de minek is mondom, mert √ļgy is tudj√°tok!"
Link

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5875#c58913

Imre


Kedves bubo doktor
Ez a levél nem az a szint amin érdemes tovább menni.
Judit


Judit, a rabbi nem tud seg√≠teni? A Zoh√°rban eg√©sz j√≥ heremtikus v√°laszok vannak. B√∂k-j√∂n r√° egyre √©s majd megsz√©lj√ľk, hogy mi√©rt NEM!
Persze tudom √©n, hogy ez a mai bag√°zs az IGE-N b√Ľv√∂let√©ben al√©ltan √°j(l√°v)j√ļlt, de a a NEM-et nem lehet tagadni! A magyar erre a paradoxra egy
enesen utal. A n√Ķi nem pl. szakr√°lis IGE-N. ...
De tényleg hagyjuk! Egy régi tanulmányfilmet had ajánlok, hátha ez már "szint". Valljunk hát színt!

http://mesefilmek.hu/gyerekvideo.php?id=Mezga-Aladar-kulonos-kalandjai---Dilibolygo
Imre


Kedves bubodoki

Valljunk szint, mert mag√°nak az nagyon fontos.
Nem vagyok zsid√≥, b√°r ha az lenn√©k se sz√©gyeln√©m, legfeljebb szomoru lenn√©k, hogy kin√©znek miatta. Sz√©kely vagyok H√°romsz√©kb√≥l. Ahogy m√°r az el√Ķz√Ķekben emlitette, nem mindenki Magyar aki magyarul besz√©l, s hozz√° tenn√©m azt, hogy nem mindenki Ember aki annak vallja mag√°t. A stilus teszi emberr√© az embert. K√ľl√∂nben csak k√©tl√°bra is fel√°ll√≥ √©l√Ķl√©ny.
Miattam ne f√°jjon a feje, √©n j√≥ helyen vagyok. Aki azonban v√©rg√Ķz√∂s √°lmokat kerget √©s m√°sok l√©pjogosults√°g√°nak megk√©rd√Ķjelez√©s√©vel, elpusztit√°s√°val, s csak v√©rrel tudja elk√©pzelni a "fejl√Ķd√©st", az m√©g sokat kell lesz√ľlessen mire megtanulja, hogy a Vil√°gmindens√©get nem az √°llati √∂szt√∂n√∂k ir√°nyitj√°k, hanem a szeretet.
Szeretettel sokkal t√∂bbre lehet menni, mint er√Ķszakkal √©s gyilkol√°ssal.
Meg kell tanulja, hogy aki nemzete, Haz√°ja jav√°t akarja, az nem akarja v√©r√©t ontani. Amig nem jut el id√°ig, addig sokkal t√∂bbet segit ugy a magyars√°gon, mint az eg√©sz emberis√©gen, ha csak a t√©nyek felderit√©sl√©re, felt√°r√°s√°ra szoritkozik √©s nem kiv√°n tan√°csot adni a megold√°sokra. Azt bizza a m√°r kialakult lelk√Ľ emberekre.

S szivesen elmondom t√°j√©koztat√°sul, hogy vannak k√©t dimenzi√≥s vil√°gok, a vannak egy dimenzi√≥s vil√°gok is. Itt mi egy√ľtt √©l√ľnk mindannyian. Az els√Ķ dimenzi√≥ a viz, a k√∂vek, √°sv√°nyok. Azok is √©l√Ķl√©nyek, az √©let kezdeti szintj√©n. A k√∂vetkez√Ķ dimenzi√≥ a szerves √©letforma, az eml√Ķs √°llatokal bez√°rva. Azok is mind lelkes=spiritu√°lis √©letek. Az eg√©sz Vil√°gmindens√©g √©l. A F√∂ld maga is √ČL√Ķl√©ny! az eg√©sz Vil√°gmindens√©g √°lland√≥ fejl√Ķd√©sen megy kereszt√ľl. A F√ĖLD is magasabb dimenzi√≥ba ker√ľl√©s k√ľsz√∂b√©n √°ll!
Egyik dimenzi√≥b√≥l sem lehet kil√©pni √©s feljebb ker√ľlni, amig annak a dinmenzi√≥nak mestere nem lesz egy l√©lek=spirit. Nagyon sok lesz√ľlet√©s kell, mert nagyon sok a tanulni val√≥. K√∂zben meg kell tapasztalni azt is amit m√°sok, m√°s √©l√Ķl√©nyek ellen elk√∂vett√ľnk. Azt is meg kell tanulni, tapasztalni, milyen pozitiv vagy negative hat√°ssal, k√∂vetkezm√©nnyel j√°rt egy egy t√©nyked√©s√ľnk.
Az emberr√© v√°l√°s √©pp ugy kiv√°laszt√≥d√°s k√©pess√©ge, mint minden fejl√Ķd√©s. Most emlits√ľk csak az embert, mert jelen esetben mi emberek vagyunk itt ebben a k√∂rben is pl. Legal√°bb is annak k√©sz√ľl√ľnk √©leteink sor√°n szerzett tud√°sunk, tapasztalataink megszerz√©s√©vel.
H√°rom "testb√Ķl" all az ember. Egy fizikai testb√Ķl, egy lelki=spiritu√°lis testb√Ķl, s egy szellemi testb√Ķl, amib√Ķl az els√Ķt cser√©lj√ľk √ļjra √©s ujra a m√°sik kett√Ķ √°lland√≥. Ezekben t√°roljuk az √©leteink folyam√°n megszerzett tud√°st, √©s tapasztalatot. Ebb√Ķl a dimenzi√≥b√≥l se l√©phet√ľnk tov√°bb amig nem √©rt√ľk el a dimenzi√≥ mindent tud√°s √©s a felt√©tel n√©lk√ľli szeretet szintj√©t. Meg kell tanulni √∂nz√©s, gy√Ķl√∂lk√∂d√©s, irigys√©g, kapzsis√°g, f√©lt√©kenys√©g, stb., stb. n√©lk√ľl l√©tezni. Id√Ķt√Ķl id√Ķre a Vikl√°gmindens√©g fejl√Ķd√©se k√∂vetelm√©nyek√©nt a F√∂ld is el√©rkezik a "fels√Ķbb oszt√°lyba" l√©p√©s k√∂sz√∂b√©hez, a rajta l√©v√Ķ √©letekkel. A harmadik dimenzi√≥ban √©l√Ķ lelkek=spiritek is el√©rkeznek a megm√©rettet√©shez, mint aminek jelen esetben is tanui √©s r√©szesei vagyunk. Most is, mint mindig a fejl√Ķd√©s folyam√°n, ki.ki saj√°t mag√°t sor√≥lja be abba a kateg√≥ri√°ba, ahonnan √°tl√©phet a negyedik vagy net√°n az √∂t√∂dik dimenzi√≥ba. Ha megtanulta a sorozatos lesz√ľlet√©sei alatt tisztelni mag√°t az √ČLETET, m√°s LELKEKET, a sziv√©ben nincs m√°s, csak felt√©tel n√©lk√ľli szeretet, alkalmas arra, hogy "fels√Ķbb oszt√°lyba" l√©pjen.
Ez, bizom benne elegend√Ķ arra, hogy valamit √©rz√©keltessen sz√°munkra az puszta √ČLET l√©nyeg√©r√Ķl a testen kiv√ľli, SPIRITU√ĀLIS vil√°g. Ezt csak az Ember szintj√©n lehet meg√©rteni.
Mert az, az a bizonyos √ĖR√ĖK √ČLET, ami fel√© mindannyian t√∂reksz√ľnk. M√©g maga is kedves bubodoktor, akkor is, ha ebb√Ķl az t√°j√©koztat√°si kis√©rletemb√Ķl sem √©rtett meg semmit. Majd id√Ķvel meg fogja √©rteni. Lehet nem most, tal√°n a k√∂vetkez√Ķ 26.000 √©v mulva esed√©ker megm√©rettet√©skor.
. . .
Sajnálom, ha valakinek terhére voltam ezzel a rövid tájékoztatással, s ha valaki többet vagy jobban tudja nálam nézze el nekem s egészitse ki az irottakat.

Szeretettel Judit


Judit, tegnap ezt kerestem, de aludnom kellett rá egyet! Itt van egy péld a dimenzionális kérdésre!

http://indavideo.hu/video/Mezga_Aladar_kulonos_kalandjai_1resz-_A_masodik_dimenzio

Szórakozásnak sem rossz, de sajnos így utólag már nem vicces!
A "színvallás" témakörében pedig csak kérdem, hogy spirituálisan hogyan hozható ez egybe a sokkal??


"Szeretn√©m felhivni a tisztelt cimzettek figyelm√©t arra, hogy ezt a vide√≥t a lead√°s ut√°ni napokban √©s ut√°n h√≥napokkal √ļjra, m√°r k√©tszer l√°ttuk a neten, az azerbajdzs√°ni gyilkos kiad√°sa ut√°ni id√Ķkben. Innen tudni mikori, √©vekkel ez el√Ķtti Echo TV ad√°sr√≥l van sz√≥. El√©g r√©gi. De ez nem lenne hiba.
Eszter komment√°rj√°val ink√°bb.
Most a v√°laszt√°sok el√Ķtt ujra el√Ķveszi az √©vekkel ez el√Ķtti Echo TV m√Ľsor√°t, √©s Orb√°n Viktor minisztereln√∂k lev√°lt√°s√°t szuger√°lja bele az olvas√≥kba.
Nem tetszik neki, hogy lábra állitotta az országot? Netén neki kevesebb jut ezáltal?
Nem teszik neki, hogy kihuzta az orsz√°got az ad√≥ss√°gcsapd√°b√≥l? Az orsz√°gcs√Ķd job let volna neki? Kil√≥g a l√≥l√°b!
Nem tetszik neki, hogy nagyobb darab keny√©r jut ma m√°r az orsz√°gban mindenkinek, nem csak neki √©s a hasonsz√Ķr√Ľeknek?
Nem tetszik neki, hogy a munkan√©lk√ľlis√©g cs√ľkken, - amit adjon h√°l√°t az Istennek nem ismerhet!
Nem tetszik neki, hogy az EU-ben is, √©s nemzetk√∂zileg is elismert a magyar korm√°ny pozitiv m√Ľk√∂d√©se √©s int√©zked√©seit egyre m√°sra k√∂vetik a vil√°g orsz√°gai? Mexic√≥ is bejelentette, hogy g√©nkezelt √©lelmiszert nem hajland√≥ termeszetni, teny√©szteni. Sorra ad√≥ztatj√°k meg az emberis√©gny√ļz√≥ bankokat, √©s egyebek!
Nem tetszik neki, hogy a magyar nép bolgodulni kezd??

Azt szuger√°lja a v√°laszt√°sok el√Ķtt, hogy a korm√°ny felel√Ķs a v√∂r√∂siszap √ľgy√©ben?
Sajnos az iszap robbant√°s val√≥ban igaz. Ezzel nincs is baj. √Ām minden √©pesz√Ľ tudja, a korm√°ny nem tehet a robbant√°sr√≥l! Aki tudja mondja ezt meg WERBER kamp√°ny tan√°csad√≥nak is.
Nem kell szuger√°ljni az olvas√≥ba az ellenkez√Ķj√©t azzal, mintha a korm√°nynak k√∂ze lenne a nyomok elt√ľntet√©s√©nek kis√©rlet√©hez! Mert azt bizony Szaniszl√≥ ur is "elfelejtette" megemliteni, hogy a korm√°nynak ez nem √°llt √©rdek√©ben amikor √Ķ is kihangsulyozta, hogy az eg√©sz akci√≥ Magyarorsz√°g ellen t√∂rt√©nt, teh√°t a m√©zes b√∂d√∂nb√Ķl kiesettek keze van benne!!!!!!!!!!!!

Nem kell ilyen tr√ľkk√∂kkel el√Ķ√°llni a v√°laszt√°sok el√Ķtt, mert a korm√°nyp√°rtiaknak van mem√≥ri√°juk, √©s eml√©keznek arra ki, mikor, mit, milyen c√©lb√≥l tett vagy mondott, s nem ugranak be ilyen tr√ľkk√∂knek, hogy elt√°volodjanak a koalici√∂s koprm√°ny visszaszavaz√°s√°t√≥l!
Judit"
A kolontári történet a egy fidesz-zsidó (maszop és társai is benne nyakig) választási csalást volt hívatott álcázni - többek közt-, hogy ne azzal foglalkozzon a közöny-vélemény.
Kiss Imre barátom ezzel a témában "spiriben" is elmélyedt.

http://www.youtube.com/watch?v=fnjnO2vjLCI
Na jó "emelkedést", elmélkedést kívánok olyan kétdimenziósan!
Imre


Kedves Imre!

K√∂sz√∂n√∂m a M√©zga csal√°d tov√°bbk√©pz√Ķ filmj√©t, sz√°momra nagyon hasznos volt.
A rajzfilmb√Ķl is kider√ľl: a k√©tsik√ļknak az t√Ľnik val√≥s√°gnak amit √Ķk fel tudnak fogni, abban √©rzik otthon magukat √©s Alad√°r h√°romsik√ļ "val√≥s√°g√°ban" p√°nikba esnek √©s fel sem fogj√°k mi t√∂rt√©nik a fejlettebb szinten, gonosz var√°zslatk√©nt fogj√°k fel.
( f√∂ldi val√≥s√°gunkban a cica √©rti az ember mibenl√©t√©t- a cica k√©tsik√ļ hozz√°nk k√©pest?)
-Ha mi √©pp a v√°lt√°s k√ľsz√∂b√©n sorakozunk a kettesb√Ķl h√°rmas sikra l√©pni, mi is d√∂nti el kik √©rdemesek, megfelel√Ķk a magasabb oszt√°lyba l√©pni?
-Tudunk tenni b√°rmit, hogy megfelelj√ľnk az elv√°r√°soknak, vagy lesz√ľletetten m√°r eld√∂nt√∂tt ki mire √©rdemes?

A m√°sik k√©rd√©scsoport a szeretet "vall√°s"t√©mak√∂r√©b√Ķl ad√≥dik.
Sz√°momra leegyszer√Ľsitve:
Isten sz√ľntelen alkot √©l√Ķt, √©lettelent √©s rajtuk kereszt√ľl tapasztalja a v√©gtelen mindens√©get. A fekete lyukon az el√∂regedett anyag beszippant√≥dva, √ļjra rendez√Ķdik a m√°sik oldalon megsz√ľletve-babak√©nt kezdheti el√Ķlr√Ķl-bel√©√©p√ľlve el√Ķz√Ķ √©lete tapasztalat√°val. A meg√©lt tapasztal√°s sz√ľntelen√ľl "el√Ķbbre" viszi a vil√°got, ami h√°tr√°ltathatja is, amennyiben "helytelen√ľl" haszn√°lja √ļjabb tud√°s√°t. Ami megint csak val√≥szin√Ľ sz√ľks√©ges tapasztal√°ss√° kellett v√°ljon.
A megélt tapasztalás szerinti folyamatban több szinten van létezés.
Ha mi mondjuk a M√©zga f√©le kettesr√Ķl a h√°rmas szintre igyeksz√ľnk az √∂nzetlen szeretetnek van-e k√∂ze lelki fejl√Ķd√©s√ľnkh√∂z, vil√°gunk alakul√°s√°hoz?
A J√ďIstenbe vetett hit√ľnk er√Ķs√∂d√©s√©nek van-e k√∂ze b√°rmihez?
Ha a magasabb szint√Ľ "teremt√Ķk" csak j√°tszadoznak vel√ľnk, haszn√°lnak benn√ľnket- van-e befoly√°sunk √©let√ľnkre, vagy csak elszenved√Ķi lehet√ľnk a t√∂rt√©n√©seknek?

El√Ķre is k√∂sz√∂n√∂m v√°lasz√°t.
Most megyek teremteni bors√≥f√Ķzel√©ket-vagy √°trendezem a megl√©v√Ķ anyagot saj√°t sz√°miz√©re?:)
√údv..M

Kedves M√°ria, na ez m√°r d√∂fi! J√≥kat k√©rdez. A "cica" ipeg rossz p√©lda, mert √Ķ moment√°n "interdimenzion√°lis". Nem vicc. Az "egyiptomi" mau (miau) az√©rt is volt szent "√°llat", mert √ļgy tartott√°k, hogy egyfajta kapcsolata van m√°s energetikai dimenzi√≥kkal. Olyan, mintha m√°st is l√°tna, √©rz√©klne, mint amit a "haland√≥k". A macsk√°nak 7 √©lete van- kifejez√©s is erre utal. Olyan, mintha seg√≠t√Ķnek szeg√Ķdn√©nek mell√©nk, vagy √©ppen veszejt√Ķnek. Gondoljon csak a fekete , a boszork√°k ...egy√©b nem is annyira m√≠tikus jelens√©gekre. Nek√ľnk 3 van.
Ami azokat a fr√°nya dimenzi√≥kat illeti, igen √∂sszetett k√©rd√©s. Sz√Ľken l√°tunk, √©rz√©kel√ľnk. Olyan, mintha az a 3. szem (kapu-kupa) nem v√©letlen lett volna lez√°rva, b√°r genetikusan sokakn√°l m√Ľk√∂dik √≠gy, vagy √ļgy, de ez itt ink√°bb √°tok, mint √°ld√°s..., viszont ez van.

Fizikai s√≠kokb√≥l nincs olyan sok, mint gondoln√°nk, b√°r a 4. dimenzi√≥t sem √©lik meg sokan val√≥s√°gnak. Az id√Ķ-utaz√°s nem fikci√≥. Sokan a aj√°t √©let√ľket sem k√©pesek t√©rben √©s id√Ķben meg√©lni, csak s√≠kban, mint egy k√©preg√©nyt pergetve, de nem mint egy hologramot. Ez√©rt is holokosztozik a sok parazita. A magyars√°g m√°sik "szent" madara a holl√≥. Ugyan mi√©rt? Tud valamit √©s nem csak a Corvin√°k miatt.
Fizikai dimenzi√≥ van 3 √©s van 6, vagyis 2x3, mintha a kett√Ķt egybet√≥t√°k volna. A zsidaj tudja, hogy a D√°vid-csillag ennek a jele √©s a vil√°g√Ľrben egy bizonyos burokhat√°r ut√°n ez olyan hat√°s√ļ, hogy elmondhatatlan. baIsten" is ilyesmi "form√°ban" is tud jelenni, ez√©rt √≠rj√°k le√≠rhatatlan √©s egy√©b felfoghatatlan "sz√∂rnynek". A szanszkritt v√©dikus irodalom sz√≠nes k√©pei a Krisn√°t ilyen "mennyei" jelens√©k√©nt festik le. Nem tudt√°k pontosan mit is "l√°ttak".
Az emberi szem alkalmatlan az infra-l√°t√°sra, pedig sok "l√©ny" ebben a f√©nytartom√°nyban √©rz√©kelhet√Ķ √©s a mi agyunk is alkalmas az √©szlel√©s√ľkre.
Energetikai dimenzi√≥ nagyon sok lehets√©ges, de nem k√∂nny√Ľ vele mit kezdeni. a ca. 50000 j√≥gib√≥l 5-nek ha sikr√ľlt √°tjutni √©s vissza is j√∂nni √©s nem csak h√≥kuszp√≥kuszolni. Nagyon sokan csak √°tjutni voltak k√©pesek, de vissza m√°r nem j√∂hettek. Test√ľk persze itt maradt. Egy pregn√°ns p√©lda erre Hamdu lama esete. http://en.wikipedia.org/wiki/Dashi-Dorzho_Itigilov%C3%81tment szt√°zisba √©s √ļgy maradt. M√©g mindig √©l, de √ē valahol energetikai szinten eg√©s zen m√°shol van. B√°r a "hol" itt nem j√≥ helymeghat√°roz√°s. Lehet teljesen egy t√©rben, de eg√©szen m√°s helyen √©s id√Ķben....√©s mindez m√©gis egyben. Pont, mint az Alad√°ros t√∂rt√©netben, ahol a f√©ny a k√∂z-vet√≠t√Ķ √°thatol√≥ k√∂zeg. Vannak ilyen √°tj√°r√≥k a F√∂ld√∂n is, de az√©rt annyira se nem publikus, se nem misztikus. http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3409&c_start=10
M√°ria enerdi√°k k√∂zt nincs madasabb √©s alacsonyabb, √ļgy v√©lem. Ahogy az Univerzumban sincs lent √©s fent. A Tabula Smaragdina √©s Herm√©sz Trismegistos leygen ebben √ļtmutat√≥.
Mit tehet√ľnk? Hogy edz√Ķdik az ac√©l, ha az a c√©l? Nos, a salakot kell kivess√ľk (k√∂vess√ľk) MAG-unkb√≥l. Ez ilyen prof√°n dolog. L√°ssuk annak, ami az √©s l√°ssuk azt is, mi nem √©s ismerj√ľk fel a k√ľl√∂nbs√©get. Nem dolgunk elfogadni b√°rmit an√©lk√ľl, hogy ne tenn√©nk m√©rlegre √©s ha k√∂nnynek tal√°ltatik, akkor elvess√ľk, megvess√ľk, vagy nevess√ľk...√©s tegy√ľk ezt b√°tran.
Mi a d√∂nt√Ķ? Szerintem egy igaz√°n l√©nyeges vez√©rfon√°l van √©s ez IGAZS√ĀG. Sz√≠n tiszta (vagyis h√≥feh√©r) ERK√ĖLCS, MOR√ĀL... de ez nem c√©l, hanem v√°laszt√≥vonal. Ennyi √©v ut√°n okom van felt√©telzni, hogy bizonyos √©rtelemben ez determin√°lt √©s csak igen sz√Ľk z√≥n√°ban lehet menet k√∂zben ezen v√°ltoztatni. A "j√≥b√≥l" √≠gy lehet "rossz", de a rosszb√≥l nem lehet j√≥. Viszont a nagy eg√©szben mindez bele van kompon√°lva √©s kalkul√°lva. Ez √∂sszetett k√©rd√©s, majd k√©s√Ķbb visszat√©rhet√ľnk r√°.
Tudunk-e tenni b√°rmit? M√°ria, nem tudom √©rz√©kelte-e, hogy nem mindenki tartozik m√°r most sem ehhez a "dimenzi√≥hoz"? √Čn "l√°tom", hogy vil√°gl√°gok v√°lasztanak el benn√ľnket √©s nem cs√∂kken, hanem n√Ķ a t√°vols√°g. Ja, ez egy N√ē-i min√Ķs√©g. N√Ķk fog√°konyabbak r√°, viszont kev√©sb√© tudatosak a "v√°lt√°sra". √Ėszt√∂nb√Ķl √©pnek, nem √©rtve mi√©rt √©s mi is zajlik vel√ľk, benn√ľk, k√∂r√ľl√∂tt√ľk. A f√©rfi agya (v√°gya), szerepe eg√©szen m√°s. Sokkal tudatosabb √©s √©rteni akarja azt, amiben van. Ha nem megy, akkor a v√°ltoz√©konyak-b√≥l marad a konyak √©s a h√°bor√ļ.
A dimenzi√≥-v√°lt√°s nem egy l√°tv√°nyos esem√©ny a mi vil√°gunkban. √Čn m√°r nem tartozom ide r√©g, de m√©g dolgom van itt.
A szereter√Ķl. Er√Ķsen elgondolkodtat√≥ fogalom, de √ļgy v√©lem, hogy tiszt√°zatlan zagyva fogalom, kicsavart tartalommal. Mi az? Meg szoktam k√©rdezni a paciensem, hogy szereti-e a feles√©g√©t, f√©rj√©t...√©s persze azt mondj√°k, hogy igen. Azt√°n kider√ľl, hogy nem. Az√°n k√©rdem, hogy ha megtudn√°, hogy megcsalta √©veken kereszt√ľl, akkor is "szeretn√©-e"? Igen elgondolkodnak. Na, akkor most mi is ez? TUDAT? Tud√°s? Ha nem tudom, hogy gazembe, akkor szeretem, ha meg kider√ľl, hogy az, akkor meg nem?
Az √∂nzetlen szeretet az IGAZS√ĀG, ami TUDAT, ami b√∂lcsess√©g √©s igaz√°n "√©rzelem"-mentes.

A hit az h√≠d! Hidd, hogy k√©s√Ķbb tudhatod! De akad√°ly, ha nem kellsz √°t rajta, csak toporogsz. J√≥isten? Nem "hiszem", hogy Istennek sz√ľks√©ge van arra, amit mi itt "bel√© vetett hittnek" nevez√ľnk. Le se szarja.
Isten bel√©nk helyezte lel-k√©ne-k darabj√°t, √≠gy benn√ľnk "√©l". M√°r nem mindenkiben, de akiben, azokon l√°tszik! Istenek vagyunk er√Ķsen lekorl√°tozott "fikikai" k√©pess√©gekkel. Nem v√©letlen apelllnak a zsidajok a komplexusos √°tneves√ľnkre, vall√°snak nevezett idiotizmusokkal ezen k√©pess√©gek blokkol√°s√°ra.

Mária, tovább is van, momndjam még?
√Āld√°s!
Imre


Bizony, bizony sokszor kell lesz√ľletni ahhoz, hogy tud√°sra is tegyen szert a szellem √©s a l√©lek, ne csak sz√≥cs√©pl√©sre.
Judit


Kedves Imre!

Mondja még.

Mire valók érzelmeink?

"Az √∂nzetlen szeretet az IGAZS√ĀG, ami TUDAT, ami b√∂lcsess√©g √©s igaz√°n "√©rzelem"-mentes."

-Az √∂nzetlen szeretet az Igazs√°g. Az igazs√°g a m√°sik egyed val√≥di arca kend√Ķzetlen√ľl ? Amikor nem az √©n elv√°r√°saimnak kell megfelelnie, adhatja saj√°t mag√°t √©s √©ppen ez√©rt tudom olyannak szeretni amilyen.
El tudom fogadni hib√°ival egy√ľtt, s√Ķt szeretem vele egy√ľtt.
-A szeretet "érzelem" mentes?
Ha elvonatkoztatok az egy√©nt√Ķl, pl. szeretem a nyugodt, finom k√°df√ľrd√Ķmet, szeretem a cic√°m dorombol√°s√°t az √∂lemben? Milyen √©rzelemmel t√∂lt el-boldogs√°ggal?
Amikor csal√°dom haza√©rkezik √©s megessz√ľk a finom levest, amit f√Ķztem-√°tbesz√©lj√ľk a nap t√∂rt√©n√©seit-boldognak √©rzem magam, √©rzelemmel telitve.
Szerethetek dolgokat, eseményeket?
√Čs embereket?
Az igazs√°g f√©ktelen er√Ķvel ruh√°zhat fel benn√ľnket.
√Čs a szeretet?
A gy√Ľl√∂let, ut√°lat letagl√≥z √©s nem tudok semmif√©le er√Ķt meriteni- nem tudok ut√°lni √©s nem vagyok hajland√≥ energi√©t pazarolni ezekre az √©rz√©sekre, egyszer√Ľen tudom√°sul veszem, nem tud leh√ļzni, haladok emelt fejjel saj√°t √©pit√Ķ utamon, mert ezt SZERETEM tenni-nekem ez az Aranykor. Amikor az igazs√°g kinyitja kapuj√°t √©s minden nap megaj√°nd√©koz √ļjabb igazs√°ggal a vil√°gr√≥l √©s √©n tehetek ennek √©rdek√©ben, szellem√©ben, a k√∂d tisztul a szemekb√Ķl.

Mit mond az √©nekes: " Szeretet n√©lk√ľl minden h√°z √ľres, minden v√°roska lakatlan, minden zseni f√©l√Ķs nyuszi csak a kalapban" :)

√Čs mi a szerelem? Az sem l√©tezik, csak zagyvas√°g?
M√°ria.


A szeretet nem √∂nmag√°b√≥l val√≥. Valaminek a f√ľggv√©nye.
Ahol nincs szeretet, ott nincs holdogs√°g.

A boldogs√°g

Minden testileg, szellemileg √©s erk√∂lcsileg eg√©szs√©ges ember legh√Ķbb v√°gya a boldogs√°g. Megbolydult vil√°gunkban erre szokj√°k mondani: "nagyon bonyolult". Ebben van n√©mi igazs√°g, de ha nem vagyunk k√©pesek meg√°llap√≠tani, lefektetni n√©h√°ny fontos alapt√©telt, akkor els√ľllyed√ľnk a "nagyon bonyolult" √∂rv√©ny√©ben. Mindenekel√Ķtt tudni kell, hogy az emberi √©rzelem- √©s lelkivil√°g kiegyens√ļlyozotts√°ga a boldogs√°g alapja. A kiegyens√ļlyozotts√°g sz√°mos t√©nyez√Ķnek a f√ľggv√©nye, m√©gis azt kell mondani, hogy egy eg√©szs√©ges t√°rsadalomban, megfelel√Ķ nevel√©ssel √©s ir√°nymutat√°ssal a polg√°rok nagyobb r√©sze megtal√°ln√° a napjainkban szinte el√©rhetetlennek t√Ľn√Ķ boldogs√°got.
Egy z√ľll√∂tt t√°rsadalomban, melyben az √∂r√∂k√©rv√©ny√Ľ √©s √©p√≠t√Ķ erk√∂lcsi √©rt√©kek felbomlottak, s a polg√°r sek√©ly, r√∂vid√©let√Ľ testi √©s anyagi √∂r√∂m√∂kben keresi a boldogs√°got, nem nyerheti el sem boldogs√°got, sem a kiegyens√ļlyozott lelkivil√°got. Ebben az esetben a t√°rsadalom erk√∂lcsi √©s l√©lektani k√©rd√©sei ugyanolyan "bonyolultt√°" v√°lnak, mint az egy√©n√©, hiszen az egy√©nekb√Ķl √©p√ľl a t√°rsadalom.
A Biblia tan√≠t√°sa szerint, az Isten agyagb√≥l teremtette az embert √©s lelket lehelt bele. A l√©lekr√Ķl azt tartjuk – legjobb tudom√°sunk szerint –, hogy az √©l√Ķvil√°gban az Isten kiz√°r√≥lag csak az embernek adom√°nyozta. A l√©lek tulajdonk√©ppen a hit vagy hiedelem k√©rd√©se. Tudom√°nyosan nem lehet bizony√≠tani se l√©tez√©s√©t, se neml√©tez√©s√©t. Vagy hissz√ľk, vagy nem. Van viszont egy harmadik alkot√≥ja is az embernek, mely k√©zzel – mint a l√©lek – szint√©n nem megfoghat√≥, de m√©gis tudjuk, hogy van. Ez az ember √©rzelemvil√°ga. Az ember t√°rsas l√©ny s l√©te – anyagi, l√©lektani, √©rzelmi – megk√∂veteli a m√°sik ember k√∂zels√©g√©t, a k√∂z√∂ss√©gben val√≥ √©l√©st. Egym√°sra utaltak vagyunk, s ezen egym√°sra utalts√°g a biztos√≠t√©ka l√©t√ľnknek √©s boldogul√°sunknak. Hossz√ļ ezer √©vek tapasztalatainak egym√°sra rakod√°sa olyan magas √©letsz√≠nvonalat eredm√©nyezett sz√°zmilli√≥k r√©sz√©re, amilyen ismert t√∂rt√©nelm√ľnk sor√°n soha nem l√©tezett. M√©gis azt l√°tjuk, hogy az anyagi j√≥l√©t √©s k√©nyelem ellen√©re a kiegyens√ļlyozotts√°g, a boldogs√°g elnyer√©se csal√≥k√°bb, mint valaha.
Az ember, mint t√°rsas l√©ny az √©rzelem – nem az √©rtelem – sz√°lain k√∂t√Ķdik embert√°rsaihoz, k√∂z√∂ss√©g√©hez. M√≠g az embert saj√°t √©let√©nek vitel√©ben, napi gondjainak megold√°s√°ban az √©rtelem, addig k√∂z√∂ss√©ghez, a t√°rsadalomhoz val√≥ viszony√°t szinte kiz√°r√≥lag az √©rzelem vez√©rli. Ez√©rt lehets√©ges az, hogy a t√°rsadalmat felforgat√≥ eszm√©ket, mint j√≥ √©s hasznos √©rt√©keket lehet elfogadtatni az egy√©nnel, melyek id√Ķvel k√∂z√∂ss√©gi tudatt√° v√°lnak. Holott ezen eszm√©k az egy√©n, a polg√°r √©rzelem- √©s lelkivil√°g√°nak egyens√ļly√°t c√©lozz√°k meg, mellyel lerombolj√°k az egym√°srautalts√°g tudat√°t, s a t√°rsadalom egyedeire bomlik. Ezzel a polg√°r elveszti szem√©lyi √©s anyagi biztons√°g√°t, √©s kiszolg√°ltatott√° v√°lik. Van azonban egy m√°sik t√©nyez√Ķ is, ami√©rt a t√°rsadalmat felforgat√≥ eszm√©k gy√∂keret ereszthetnek.
K√ľl√∂nb√∂z√Ķ tulajdons√°gokkal sz√ľlet√ľnk e vil√°gra. Ki ilyen, ki olyan adotts√°ggal. Kinek kiv√°l√≥ hangja, kinek kiv√°l√≥ k√©z√ľgyess√©ge van. Ki erre, ki arra fog√©kony a szellemiek ter√ľlet√©n is. √ćgy eg√©sz a t√°rsadalom. Az eg√©szs√©ges √©s j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ t√°rsadalom alapsejtje az eg√©szs√©ges, kiegyens√ļlyozott csal√°d. Ilyen csal√°d csak akkor j√∂het l√©tre, ha k√©t ember, egy f√©rfi √©s n√Ķ egym√°sra tal√°l. A nyugati vil√°g t√°rsadalmaiban az "egym√°sra tal√°l√°s" a v√©letlen, a szerencse f√ľggv√©nye. Nem l√©tezik olyan tudom√°ny, sem int√©zm√©ny – legfeljebb csak sz√Ľk k√∂z√∂ss√©gekben –, amelyik a fiatalt a p√°rv√°laszt√°s√°ra megfelel√Ķen felk√©sz√≠ten√©. A p√°rv√°laszt√°st az √©rzelmi vonz√≥d√°s, az anyagi √©rdek √©s a vall√°s ir√°ny√≠tja, befoly√°solja. Ezek lehetnek figyelemrem√©lt√≥ t√©nyez√Ķk, de nem alapjai a sikeres √©s boldog h√°zass√°goknak. A legfontosabb, ami v√©gs√Ķ fokon meghat√°roz√≥ja lesz a h√°zass√°g kiegyens√ļlyozotts√°g√°nak, az egyszer√Ľen figyelmen k√≠v√ľl marad. Pontosabban, legt√∂bbek r√©sz√©re nem is ismert.
Bizony, hajdan√°ban, nem is olyan r√©gen, mikor a fiatalokat m√©g vagyoni megfontol√°s alapj√°n p√°ros√≠tott√°k, nagyon sok boldogtalan h√°zass√°gnak volt az el√Ķid√©z√Ķje. J√°noska t√≠z holdat √∂r√∂k√∂l, Julisk√°nak √∂t hold lesz a hozom√°nya, s boldogok lesznek hal√°lukig. A vall√°sok se tudnak sokat ny√ļjtani e k√©rd√©sben. Az azonos vall√°s√ļak eset√©ben csup√°n egy √ľtk√∂z√Ķpont m√©rs√©kl√Ķdik vagy k√ľsz√∂b√∂l√Ķdik ki, √©s ez nem lebecs√ľlend√Ķ. Nem lehetnek boldogok azok a h√°zast√°rsak se, ahol csak a vall√°soss√°g √©s az istenhit tartja √Ķket √∂ssze, mert k√©nyszer hat√°sa alatt vannak. Ilyen k√©nyszer√≠t√Ķ t√©nyez√Ķ volt a merev csal√°di, vagy t√°rsadalmi elv√°r√°s √©s a sz√©gyen√©rzet is, t√∂bbek k√∂z√∂tt. Nagyon sok embernek tette pokoll√° az √©let√©t. L√°thatjuk azonban, hogy napjaink szabadoss√°ga se hozott megold√°st sem az egy√©n, sem a t√°rsadalom r√©sz√©re.
Az el√Ķz√Ķekben sz√≥ volt a sz√ľletett tulajdons√°gok fontoss√°g√°r√≥l t√°rsadalmi vonatkoz√°sban. Ezen adotts√°gok m√©g fontosabbak a h√°zas√©letben, mind az egy√©n, mind a t√°rsadalom szempontj√°b√≥l. A testileg √©s szellemileg eg√©szs√©ges ember, csakis a csal√°don bel√ľl nyerheti el a h√Ķn v√°gyott boldogs√°got. Ahhoz, hogy egy f√©rfi √©s egy n√Ķ egym√°sra tal√°ljon, sz√ľks√©ges, hogy k√©t sz√ľletett, hasonl√≥ tulajdons√°g√ļ egy√©n k√∂ss√∂n h√°zass√°got, akik term√©szetes √©s azonos √©letszeml√©lete a bels√Ķ √©nb√Ķl fakad. K√∂z√∂s elhat√°roz√°ssal k√©pesek megoldani a mindennapok gondjait, mert e gondok megold√°s√°t is hasonl√≥k√©ppen l√°tj√°k. Az ilyen h√°zass√°gokban a val√≥ban komoly n√©zetelt√©r√©sek nem alakulnak ki, mert a sz√ľletett alaptulajdons√°gok egym√°ssal p√°rhuzamban, √©s nem ellent√©tesen haladnak. Ez teh√°t a maradand√≥, √©s az √©vek sor√°n egyre m√©ly√ľl√Ķ szeretet, √≠gy a boldogs√°g alapja is.
Milyen ir√°nyt√Ľt adhatunk fiataljaink kez√©be, mely eligaz√≠t√°st adhat az √©let√ľket d√∂nt√Ķen meghat√°roz√≥ p√°rv√°laszt√°s komoly feladat√°ban?
Nincsenek kutat√≥int√©zetek, melyek a sz√ľletett tulajdons√°gokat a h√°zass√°g szemsz√∂g√©b√Ķl tanulm√°nyozn√°k. √út√∂tt-kopott tariszny√°nkban alig akad valami, mellyel gyermekeinket az √©letre felk√©sz√ľlve ind√≠thatn√°nk √ļtjukra. Pedig milyen fontos lenne, ha a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ emberi term√©szetek ism√©rve tant√°rgy lenne a k√∂z√©piskol√°k k√©t utols√≥ √©v√©ben. Mikor a nevel√Ķk, sz√ľl√Ķk, tan√°rok, papok √°ltal √∂sszegy√Ľjt√∂tt ismeretek alapj√°n, megismertetn√©k a fiatalt – els√Ķsorban – √∂nmag√°val, s azut√°n azzal a term√©szettel, melyet majdani h√°zast√°rs√°ban kell keresnie. Nincs sz√≥ a szem√©lyek szerinti p√°ros√≠t√°sr√≥l. Ez t√°rsadalmi sz√©less√©gben √ļgyse menne. A fiatalnak lenne v√°laszt√°si lehet√Ķs√©ge, de azt bele kellene √©getni tudat√°ba, ha boldog akar lenni, milyen tulajdons√°gcsoportb√≥l v√°lasszon. Ez se lenne hibamentes, de a h√°zass√°gok t√ļlnyom√≥ r√©sze kiegyens√ļlyozott, boldog lenne. A kiegyens√ļlyozott √©s boldog t√°rsadalmakat a kiegyens√ļlyozott √©s boldog csal√°dok alkotj√°k.
Befejez√©s√ľl, a tarisznya legalj√°b√≥l az√©rt m√©gis el√Ķkaparhatunk n√©h√°ny √ľt√∂tt-kopott √ļtjelz√Ķt. Nem esett sz√≥ a nemi √©letr√Ķl, mely a h√°zas√©let velej√°r√≥ja. A testileg √©s lelkileg eg√©szs√©ges ember csal√°dalap√≠t√°sa m√°sk√©pp el se k√©pzelhet√Ķ. A tapasztalat azonban az, hogy az √ļgy nevezett "m√©zeshetek" ut√°n a nemi √©let √∂nmag√°ban nem biztos√≠t√©ka a h√°zass√°g tart√≥ss√°g√°nak. Vannak azonban m√°sod-, harmadrang√ļnak t√Ľn√Ķ jelz√Ķk, melyek hozz√°seg√≠thetnek ahhoz, hogy a h√°zasuland√≥nak n√©mi es√©ly√ľk legyen a magukhoz val√≥ p√°r kiv√°laszt√°s√°ban. Nagyon fontos, hogy a h√°zast√°rsak a sz√≥rakoz√°s ter√ľlet√©n is egym√°s term√©szetes t√°rsai legyenek. Egy √©les p√©lda: A fi√ļ √©s a le√°ny, akik √©rzelmileg egyre k√∂zelebb ker√ľlnek egym√°shoz ugyan, de mindig komoly vita kerekedik, mikor a fi√ļ a vas√°rnap d√©lut√°nokat, kedvenc labdarug√≥ csapata p√°ly√°j√°n k√≠v√°nja elt√∂lteni, vagy a m√©rk√Ķz√©st a telev√≠zi√≥n megn√©zni. Ha egy ilyen jelent√©ktelennek t√Ľn√Ķ k√©rd√©s komoly vit√°ra ad okot a szerelem cs√ļcs√°n, akkor mi lesz, ha m√°r h√°zasok lesznek, a m√©zeshetek ut√°n? Bizony a vit√°k hevesebbek lesznek, √©s a h√°zass√°g ker√©kt√∂r√Ķj√©v√© v√°lhatnak. Persze, ha a le√°ny is √∂r√∂mmel megy a m√©rk√Ķz√©sre, mert sz√≠ve szerint kedveli, akkor se vita, se gond nem ad√≥dik bel√Ķle. Ez a legk√≠v√°natosabb √°llapot. Ha a le√°ny meg√©rt√Ķ, √Ķszint√©n meg√©rt√Ķ, √©s n√©ha csak az√©rt megy a m√©rk√Ķz√©sre, hogy kedves√©vel legyen, de √Ķt val√≥j√°ban nem √©rdekli. Ha a fi√ļ meg√©rti ezt, √©s nem f√©lt√©keny, nem az j√°r az esz√©ben, hogy kedvese most mit csin√°l, mikor nem vele van, akkor a szek√©r elz√∂ty√∂ghet, de a teljes bizalom n√©lk√ľl√∂zhetetlen. Mindez, a le√°ny oldal√°r√≥l is ugyan√ļgy √©rv√©nyes. A l√©nyeg, hogy b√°rmi legyen is az, azt bels√Ķ ind√≠ttat√°sb√≥l, nem k√©nyszerb√Ķl, hanem j√≥ kedvvel, k√∂z√∂s egyet√©rt√©sben tegy√©k, √©s ezt tudniuk kell egym√°sr√≥l h√°zass√°gk√∂t√©s el√Ķtt.
A sz√ľletett tulajdons√°gokat m√Ľvelni, csiszolni lehet, de megv√°ltoztatni nem. Nem az√©rt vagyunk olyanok, amilyenek vagyunk, mert ilyenek akarunk lenni, hanem az√©rt, mert azok sz√ľletett tulajdons√°gaink, bels√Ķ √©n√ľnk t√∂rv√©nyszer√Ľ megnyilv√°nul√°sai. √ďri√°si t√©ved√©s teh√°t, mikor valaki ama hiedelemben √©l, hogy a kiv√°lasztottat saj√°t elk√©pzel√©seinek megfelel√Ķen √°t tudja nevelni. Ilyen hozz√°√°ll√°ssal, sz√°nd√©kkal nem szabad h√°zass√°got k√∂tni, mert az aligha lesz sikeres.

Géza
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


M√°ria, G√©za kicsit bele-kolont√°rkodott, de majd csak hely√©re tessz√ľk a helyet √©s a tev√©st is. G√©za, te is figyelj!
A szellem nem azonos a l√©lekkel! Sz√°nd√©kosan felcser√©lt√©k a "szent hazugs√°gban" is, amit bibloszi tekercseknek, vagyis Bibli√°nak ismer√ľnk. K√©t energetikailag m√°s dinezi√≥j√ļ entit√°sr√≥l (√©n-te-t√°rs) van sz√≥. Isten "lelke" a szellem, emberi a l√©lek, ami lesz jellem (jelem), vagy jelem-telens√©g.
Lelkk√ľnk l√°tv√°nyosan "emberi", de az is kit√Ľnik, hogy a s szellemi szinteken is √©g √©s F√∂ld vagyunk. Nem mindenkinek van √©s nem csak egyform√°n birtok√°ban min√Ķs√©gi alapon, ugyanis ezt az energi√°t nem mi t√°roljuk. Mi a csatorna vagyunk, a sz√Ľr√Ķ. Nincs olyan, hogy tele van szeretettel, de olyan van, hogy szeretni k√©pes, k√©sz √©s min√©l tiszt√°bb csatornak√©nt m√Ľk√∂dik, ann√°l tiszt√°btban fakad rajta kereszt√ľl a REND! A szeretet eredeti jelent√©se nem m√°s, mint a REND √©s ellent√©te nem a gy√Ľl√∂let, hanem a f√©l-elem, ami nem teljes, nem eg√©sz, nem sz√©p, mert nem √©p.
Igazs√°g, TUDAT (aki tud, ad!, Tud √ļt...TAO =√ļt...) √©s ez mind az Univerzum T√∂rv√©nye, ami a REND.
A szeretet a rendez√Ķ elv, de "semmi k√∂ze az √©rzelmekhez". Itt j√∂n be a l√©lek-√©lek-√©let---√ČR-szelem...ami m√°r egy igen √∂sszetett biok√©miai folymat eredm√©nye. R√©gebben sim√°n "magnetizmusnak" is nevezt√©k, vagy √∂szt√∂nnek p√°rhuzamosan √©s keverten. Aki √∂ssze van zavarodva, ann√°l a szellemi, lelki, testi jelens√©gek nincsenek REND-ben. Ki van billentve, blokkolva. Nincs olyan, hogy minden rendben √©rzelmileg, de szellemileg nem √©s testileg sem. Vagy zmind a h√°rom HAROM-oni√°ba ker√ľl, vagy egyik sem.
A szeretet, a 4 (5) elem k√∂z√ľl a sz√©llel √≠rhat√≥ le legink√°bb, ez√©rt is keverik a sz√©llemmel olyan k√∂nnyen.
De l√°ssuk csak! A SZER-ELEM az az

HozzŠszůlŠsok


#1 | lica - 2013. november 20. 22:06:48
Nem fért ki egybe, ezért itt a folytatása:

De l√°ssuk csak! A SZER-ELEM az az √°llapot, amely jav√≠t√≥ elem (mele(g), mellek, kellem...) amely a REND biztos√≠t√°s√°ra hivatott. A keletiek a SZER-√ĀJ-ba j√°rtak, had ne mondjam mit jav√≠tani! Illatos kert! A r√°j, az oroszban a Mennyorsz√°g, ahov√° J√ĀR-unk √©s ami az √©rdemeseknek J√ĀR! Figyelemmel arra, hogy a Napistent R√Ā-nak, R√Č-nek nevezt√©k, mert a f√©ny = √©let elem, √≠gy a szer-elem is R√Ā vet√ľl√©s.
Van egy rossz h√≠rem. Nem lehet kicsit szeretni, mert ez nem "√©rzelmi min√Ķs√©g" √©s nem intellektu√°lis teljes√≠tm√©ny, hanem objekt√≠v Isten √°ltal Tudattal, szellemmel m√©rhet√Ķ Tett.
Szeretni, csakis felt√©tlen√ľl lehet, √≠gy nem szem√©lyhez k√∂t√∂tt, de gyakorolni az√©rt vagyunk itt is egym√°ssal kapcsolatban. hogy ez kifejl√Ķdj√©k √©s RENDBE tegy√ľk. Aki SZERET, az az IGAZS√ĀGBAN l√©tezik √©s term√©szet√©nek "isten-jellege" kap hangs√ļlyt.
M√ľller P√©ter v√©n zsid√≥ Szeretetk√∂nyv√©ben m√°r majdnem eljutott addig, hogy le is merte √≠rni, hogy fogalma sincs arr√≥l,amir√Ķl √≠rt, ugyanis az IGAZS√ĀG b√°tors√°got k√∂vetel, ami ugye TETT √©s egy f√©nyterm√©szet√Ľ isteni l√©nynek (ami az ember, de ugye nem mind vagyunk itt sem azok) en√©lk√ľl REND-be tenni, RENDBEN lenni nem lehet.
√Āld√°s!
Imre


Kedves Imre!

K√∂sz√∂n√∂m, igy √∂sszerakva m√©g nem hallottam √©s nem gondolkodtam a szeretetr√Ķl.

"Szeretni, csakis felt√©tlen√ľl lehet, √≠gy nem szem√©lyhez k√∂t√∂tt"

Bennem alakul ki a feltételmentesség?
Mert aki egyet tud felt√©tel n√©lk√ľl szeretni, az m√°st is igy tud szertni?
Ak√°r sokat is, ak√°r mindenkit is?

"Aki SZERET, az az IGAZS√ĀGBAN l√©tezik √©s term√©szet√©nek "isten-jellege" kap hangs√ļlyt. ugyanis az IGAZS√ĀG b√°tors√°got k√∂vetel, ami ugye TETT √©s egy f√©nyterm√©szet√Ľ isteni l√©nynek en√©lk√ľl REND-be tenni, RENDBEN lenni nem lehet"
Szeretet-igazs√°g-rend. Rendet szeretet n√©lk√ľl nem tudunk tenni?

M√°s:
T√Ķlem sokkal "szakavatottabb" ember elgongolkodtat√≥ dolgot mondott:
A zsid√≥s√°g t√∂rt√©nelm√©t az √Ķket titkon haszn√°l√≥ "vezet√Ķs√©g√ľk" r√©gebb √≥ta hamisitja mint ak√°r a mi t√∂rt√©nelm√ľnket, hogy c√©ljaiknak megfelel√Ķen idomits√°k √Ķket.
A k√∂r√ľlmet√©l√©s is r√©sze ennek. Szerinte ezzel a jelent√©ktelennek t√Ľn√Ķ "tisztas√°gi" m√Ľt√©ttel, olyan v√©gzetesen avatkoznak bele energetik√°jukba, ami azt eredm√©nyezi, hogy a k√∂ld√∂kcskr√°t√≥l feljebb nem tudnak fejl√Ķdni-teh√°t a szivcskra sz√≥ba sem j√∂het. Ebben l√°tja magyar√°zat√°t, hogy nem k√©pesek szeretni saj√°t magukat,a n√Ķt vagy ak√°r bolyg√≥nkat sem-csak kihaszn√°lni-felhaszn√°lni saj√°t √∂nz√Ķ c√©ljaiknak, Teh√°t kollektiven bele vannak k√©nyszeritve helyzet√ľkbe tudtukon kiv√ľl.
Lelkiismeret√ľk m√©g vall√°suk rettent√Ķ kirekeszt√Ķ, elfogadhatatlan mibenl√©te sem okoz gondot nekik.

√údv.M

Judit, az m√°r kider√ľlt, hogy √∂n agyalapi. Szajk√≥zza a monoton semmit. Onnan kanayarodtunk el, hogy "hajr√° Viktor"!, Nagy az Isten √°llatkertje √©s tele van m√©g majmokkal. Ugyan nem sz√≥lhat a t√©m√°hoz, mert meghaladja a k√©pss√©geit, de ugyanez van a zsid√≥kkal is.
M√°ria, igen a "zsid√≥kat" pont erre √©s pont √≠gy haszn√°lj√°k, kasztr√°l az asztr√°lis k√©spee√©geket, √≠gy megrekedtek. Azzal tudunk seg√≠teni, hogy kiiktatjuk ezt az garnit√ļr√°t a ciklusb√≥l, ha van k√∂zt√ľk, akinek m√©g vissza kell ide t√°p√°szkodni, √°tvessz√ľk a tan√≠t√°s√°t. Genetikailag az√©rt n√©mileg predesztin√°lt a k√©rd√©s, mert ugye az a fr√°nya 7. iziglen m√Ľk√∂dik, ugyanis a BA elhagyja a testet, de a KA (KI = vagyok a KI vagyok) m√©g marad. A Bard√≥ is err√Ķl sz√≥l, a k√∂ztes l√©t √°llapotr√≥l.
Itt a F√∂d√∂n most az a helyzet, hogy a tan√≠tv√°nynak se val√≥ hitv√°ny f√©lm√Ľvelt ostob√°k akarj√°k a mesterekt k√©pezni. A jutalom a v√©g√©n a nyakacsiga kicsavar√°sa lesz.
M√°ria, gondolja csak meg, mi√©rt nevezt√©k ERETNEK-nek azt, aki let√©rt a jujdej√≥agymosoda baroms√°gainak zsid√≥ mocsk√°nak √ļtj√°r√≥l? SZ-ERETNEK? Na, dereng

m√°r valami? SZeretni csak EGY-et lehet, illetv EGY, a KI szeretni k√©pes. EGY a GY, G a kett√Ķs kereszt rov√°sul √©s Isten szimb√≥leuma. Nem t√°rgyat, nem szem√©lyt, hanem az azokban rejl√Ķ √©s felismert RENDET, IGAZS√ĀGot...,
Na ez nevezik "J√©zusinak", vagy Budha-tudat√ļnak.
A h√©tk√∂znapi szeretet sokkal ink√°bb "ragaszkod√°s", vonz√≥d√°s, v√°gy...√©s ezt nonagy k√∂nny√Ľ lebuktatni. Szeretniostoba, rosszindulat√ļ √©s persze f√©lelemben √©l√Ķ ember nem k√©pes. Eljtsza
ni igen.
Imre
#2 | postaimre - 2013. november 21. 08:25:08
Lica, k√°r lett volna veszend√Ķbe hagyni ezt a cseveg√©st, b√°r √©rdemben nem biztos, hogy meg√ľti a szintet, de ha azt nem is, a gut√°t biztosan.

Itt a folytat√°s.

All Right, kedves bubo doki

Bevallom t√∂redelmesen, hogy ki vagyok, ha maga is bevallja, hogy a megsz√°ll√≥ h√ľll√Ķkh√∂z tartozik. Azok ennyire negativak √©s szeretet ellenesek. Nem tudj√°k mi az,
Elméletezgetnek róla, de fogalmuk sioncs, eszik-e vagy isszák. Itt tartunk most.
Azt√°n ha bevallottuk amiket kell, megl√°tjuk hogyan tov√°bb.

Üdvözlettel
Judit.
-

Judit, nem tudom ismeri-e a toboz-mir√≠gy "titk√°t"? Kevesen tudj√°k. Kapcsolja be √©s nem lesz ir√≠gy, mint egy pattan√≥ r√ľgy, mely √ľr√ľgyet keres a b√ļv√°sra, nehogy vir√°g lehessen, mely √ļgy is "elm√ļlik".
Nekem gy√≠kles√Ķm van s haszn√°lni is tudom, hogy haszn√°ljon. L√°tom belebuhhant D√°vid Ic√©ba. D√°vidka sokat nem mondott m√©g el, de ha nem csak locsog, hanem okosan k√©rdez, akkor elmondom, hogyan k√©sz√≠tett√©k az "ember-hibrideket" √©s t√°n azt is, hogy "mi√©rt". Nem mindenki ker√ľlt ugynabba az "elfuser√°alapilt" k√≠s√©rletbe √©s van, akinek t√∂bb "agyalapi gy√≠ks√°g" jutott..., de ett√Ķl f√ľggetlen√ľl "minden emberi EMBER-io kezdeti f√°zisban gy√≠knak indul, viszont a genetikai k√≥dja ezt fel√ľl √≠rja, legal√°bbis fiziol√≥giai szinten, de nem egyform√°n.

Tudatlans√°got nem lehet √©rzelmekkel elt√ľntetni. √Ėn ezt teszi. Tipikus √©s benne van a hint√°ban. Annyisz-orr l√∂kik h√°tra, amennyi-szer akarj√°k. Nem tartunk egy√©bk√©nt sehol. Nem ugynabban a "dimenzi√≥ban" evez√ľnk √©s ha √≠gy is lenne, akkor az a szint a "vasmacska" , amit k√©pvisel. Sjna ez a tipikus √©s ez√©rt nem lehet haj√≥zni, csak tutajo-k√≥hn evick√©lni.

M√©g mindig hajr√°-viktorozik √©s a m√©di√°s agymosod√°s propagand√°t szajk√≥zza, k√∂zben nem akar √©s t√°n nem is k√©pes tanulni, de a szeretetr√Ķl hadov√°l, viszont egy √©rtelmes mondatot m√©g nem pos-tolt, de sim√°n "hisz a J√≥istenben" √©s k√∂zben elfogadja, hogy a vil√°gunkat a "s√°t√°nista" gy√≠kelit-klub vezeti. H√°√°√°√°t, kedves Judit. Nem kell t√∂bb ellens√©g, mert ha ilyen "bar√°tja" van a magyarnak (√©s sajnos a z√∂m ilyen menthetetlen√ľl agymsott birka), akkor bizakod√°sra nem sok ok van.

Kedves Judit, maradok az eredeti defin√≠ci√≥n√°l √©s had jegyzeteljem meg szer√©nyen, hogy az a "k√∂r" akihez tartozom, azt a mental-itt √°ss-t egyszer√Ľen "h√ľlye ****" szintnek nevezik. Persze a tisztelet kij√°r, mert m√©g megs√©rt√Ķdni sem k√©pes, de h√°t "boldogok a lelki szeg√©nyek"...mert nagy az Isten √°llatkeretje.

M√©g valami..., a dinoszauruszok nem halltak ki teljesen, csak √ļj testet kaptak. Kiss Imre emmagyar√°zza, ha kell, hogy lett a DINO-b√≥l ODIN...√©n meg hozz√°teszem, hogy ODIN = Adni..., de ez t√©nyleg nem az a szint, amir√Ķl most iparkodik nekiveselkedni.

Szeritni oroszul annyit tesz, mint Ljubity, ami magyarul B√öJ ITT, de ebben benne van a B√ö, mint ahogy minden szeretettel kapcsolatos R√Č-z-elem √°llapotban. A szerelem az oroszban "ljub-√≥v", de ezt m√°r nem kell ford√≠tanom?

N√©metben a Liebe a magyar L√Čpj Be, de az "angol" "bel√≠v"- hit, hiedelem √©s a "l√°j" = hazudni is innen ered. Mert a L√°jv √©s a l√°jf √ļgy,ahogy van, maga am√°trixos hazugs√°g. Csak magyarul kell besz√©lni, √©rteni (√©rzeni...ugye, hogy a zene, a zen nem is zaj, hanem igen is i-zen, iz-ten, ist- en √©s ez√©rt is haszn√°lj√°k az "es ist-et)...de t√©nyleg hagyjuk.


√Āld√°s!

Imre

Ezt meg egy reakció régi Csiszeri tagtársunktól.

Ez nagyon tetszik. Ha √≠gy olvasod: “Az √∂nzetlen szeretetet az igazs√°g tudatja, a mi b√∂lcsess√©g√ľnk √©rzelem mentes.”?
Teljesen dili, mit lehet kihozni a magyar nyelvb√Ķl, ha nem tudod pontosan, mi is az igazs√°g, ak√°r n√©h√°ny bet√Ľ t√©ved√©se elvihet a h√≥ra, j√©gre.
Na nem mondom meg, hogy mi igaz, √©s mi nem, majd r√°j√∂ssz. Tal√°n annyit, hogy az √©rzelem n√©lk√ľli b√∂lcsess√©g nagyon sebezhet√Ķv√© tesz, √©s kell oda a szeretet is, amely felolvassza, √°talak√≠tja a b√∂lcsess√©g krist√°ly√°t, mikor ezt meg kell tenni. Csak a szeretettel tudod felolvasztani a krist√°lyt. A b√∂lcsess√©g a tudatoss√°g kikrist√°lyosodott form√°ja. Mivel volt krist√°llyal dolgom, err√Ķl besz√©ltem m√°r neked, √©s val√≥j√°ban a szeretettel olvasztottam a nagykrist√°lyt, √©s a kis krist√°lyszil√°nkokat eggy√© az egyik √Ľrhaj√≥n. Tudod nem egy j√≥ dolog megjel√∂lni valakit, f√Ķleg egy krist√°llyal. Ir√°ny√≠that√≥v√° v√°lik vele egy ember. Az √Ľrharcosok megtett√©k, √©s ezt kellett megsz√Ľntetni.
Ahogy l√°tom a szeretetrezg√Ķ h√°rom gr√°cia megtal√°lt. √Črdekes, hogy pont ez a h√°rom nev√Ľ asszony tal√°lt meg. √ögy l√°tszik a turul is l√°tja, hogy valami hib√°dzik a h√°bor√ļddal, √©s nem fogsz tudni l√©pni, mikor kell. Sok h√ľlyes√©get tanult√°l, √©s sok j√≥t meg megismert√©l.
Sajna tényleg nem lehet átlépni bizonyos határt, ha nem ismered az önzetlen szeretetet a maga teljességében.
Amit nem tudsz, eddig a f√©rfiak harcoltak, de az utols√≥ csat√°t a n√Ķk fogj√°k megnyerni. √ēk mutatj√°k fel azt az er√Ķt, ami olyan nagy lesz, hogy aki megismeri, az eleve r√°j√∂n, hogy ellen√ľnk nem √©rdemes m√©g a kez√©t sem felemelnie, hisz minden harc ellen√ľnk azonnali teljes veres√©ggel v√©gz√Ķdik. Ehhez a n√Ķknek szeretetrezg√Ķknek kell lenni√ľk. A n√Ķk form√°lj√°k az energi√°t, √≠gy a szeretet energi√°j√°t is, amit a f√©rfiak adnak. A k√∂z√∂s√ľl√©skor ha megfigyeled, mindig a n√Ķk azok, akik az energi√°val dolgoznak. K√∂z√∂s√ľl√©skor lehet ezt legjobban megfigyelni.
Ha a n√Ķknek szeretet energi√°ra van sz√ľks√©g√ľk, akkor a f√©rfiaknak azt kell adniuk, √©s a lehet√Ķ legt√∂bbet, hogy ne szenvedjenek hi√°nyt, √©s b√Ķven legyen.
Mondhatod, meg lesz√≥lhatod a szeretetrezg√Ķket, de biztos lehetsz, hogy ha a p√°rod szeretetet k√©r t√Ķled, √©s te nem adod, √ļgy ott fog hagyni, mint a pinty. Ha ismered a szeretet energi√°it, akkor tudod adni. A f√©rfinak minden energia fajt√°t ismernie kell, hisz ez is az egyik feladata, hi√°ba egy minden energia. Itt a f√∂ld√∂n m√©gis k√ľl√∂nb√∂z√Ķ energi√°kat haszn√°lunk, √©s a f√©rfi feladata azt az energi√°t el√Ķ√°ll√≠tani, adni, amit az asszony k√©r t√Ķled. A f√©rfi az energia √°talak√≠t√≥, ha √≠gy jobban meg√©rted. Rem√©lem a csal√°dot, √©s a p√°rkapcsolatot nem kevered √∂ssze. K√∂z√∂ss√©gbe csak p√°rok l√©phetnek (f√©rfi, n√Ķ), √©s nem csal√°dok. Csal√°d akkor van, ha egy harmadik szem√©ly, l√©ny, akinek m√©g nincs p√°rja kapcsol√≥dik a p√°rhoz, √©s a p√°ron kereszt√ľl tud a k√∂z√∂ss√©ghez kapcsol√≥dni. A p√°rkapcsolat √∂sszetart√≥ ereje egyed√ľl az, ha √∂nzetlen√ľl megadod a m√°siknak, azt, amit k√©r. Ez oda vissza √©rv√©nyes, √©s csak annyit k√©rj, amennyit adni is tudsz, √©s annyit adj, amennyit kapni akarsz. Az√©rt j√≥ min√©l t√∂bbet adni, hogy min√©l t√∂bbet kapj vissza. E k√©t dolgot kell figyelembe venni egy p√°rkapcsolatn√°l. A m√°sikra val√≥ odafigyel√©s is fontos, hogy ha k√©rnek, vagy adnak valamit, azt azonnal tud adni, vagy kapni, √©s semmi ne tartson vissza az ad√°sban, vagy v√©telben, m√©g egy meccs sem. A p√°r k√∂z√∂tt a folyamatos kommunik√°ci√≥ fontos. Kommunik√°ci√≥ ebben az esetben b√°rmi ad√°sa, kap√°sa, √©s nem csak a szavak elhangz√°sa a fontos. A k√∂z√∂ss√©ghez kapcsol√≥d√°st a rend szerint az asszony csin√°lja meg, √©s tartja fenn, a f√©rfi mint mondtam ehhez adja az er√Ķt, az energi√°t, √©s annyit, √©s olyat, ami √©pp kell. A csal√°dot is az asszony tartja √∂ssze, hisz a csal√°d energi√°it is √Ķ mozgatja. Ehhez √©rtenek a n√Ķk a legjobban, az energi√°val b√Ľv√©szkednek. T√Ķl√ľk lehet ezt megtanulni, de a f√©rfiak soha nem lesznek olyan j√≥k az energia kezel√©s√©ben, mint az asszonyok, mert mindk√©t nemnek m√°s a dolga. Ha egy leszel az asszonnyal, akkor √ļgy is azt tudod, amit az asszony, de akkor is azt csin√°lod, amihez legjobban √©rtesz, hisz maga a test fel√©p√≠t√©se is az√©rt k√ľl√∂nb√∂z√Ķ, hogy amihez √©rt√ľnk, azt seg√≠tse a test√ľnk is. Ha mindenki mindenhez √©rtene, akkor mindenkinek ugyan olyan lenne a teste, √©s nem lenn√©nek k√ľl√∂nbs√©gek.
Sz√≥rakoztat√≥ volt a “Kolont√°rt√≥l id√°ig.?” cikk. Ezek j√∂ttek le nekem, √©s ha v√©letlen√ľl r√°d c√©loztam, azt ne vedd magadra, ha nem inged. H√ľlye dolog, ha az emberen nevetnek, egy ing miatt, f√Ķleg ha az az ing k√°pr√°zat, √©s az ember meztelen√ľl a j√©gen m√©g meg is f√°zhat.
Nem semmi ez a három grácia, azt el kell ismernem. Azt remélem tudod, hogy ezt a három asszonyt, nem lehet megvezetni semmilyen vallással, de sok mással sem.
#3 | rozsola - 2013. november 21. 10:37:27
Ahogy látom komoly össze-visszaság van a fejekben. Rendet kell tenni. " Úgy az asztalra csapunk , hogy a világ is beleremeg ! "
#4 | postaimre - 2013. november 21. 10:51:01
Rozsola csak nehogy mell√© legyen csapva az asztr√°lra, mert abba t√©nyleg beleremeg a "vil√°g". Az asztalra csap√°s csak a v√°z√°ban l√©v√Ķ vir√°got remegtetheti mekk!

Zavar az van, de lassan m√°r nem zavar.
#5 | rozsola - 2013. november 21. 11:04:30
Tudod hogy van : " Oda kell csapni ak√°r a t√©ved√©s kock√°zat√°val is . Az oszt√°lyharc elker√ľlhetetlen. "
#6 | gladiator07 - 2013. november 21. 20:19:34
" Oriah Hegyi √Ālmod√≥ indi√°n t√∂rzsf√Ķn√∂k verse

Nem √©rdekel, mib√Ķl √©lsz.
Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal.

Nem érdekel, hány éves vagy.
Azt akarom tudni, megkock√°ztatod-e, hogy √Ķr√ľltnek t√Ľnj szerelmeid√©rt, √°lmaid√©rt, √©s az√©rt a kaland√©rt, hogy √©letben vagy.

Nem √©rdekel milyen bolyg√≥k k√∂r√∂znek holdad k√∂r√ľl.
Azt akarom tudni, hogy el√©rted-e m√°r f√°jdalmaid k√∂z√©ppontj√°t, hogy megnyitottak-e m√°r az √©let csal√≥d√°sai, hogy √∂sszezsugorodt√°l √©s bez√°rk√≥zt√°l-e m√°r a f√©lelemt√Ķl, hogy √©rhet-e m√©g f√°jdalom. Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e f√°jdalmamat √©s f√°jdalmadat an√©lk√ľl, hogy elrejten√©d, vagy mindenk√©pp megv√°ltoztatni akarn√°d.
Azt akarom tudni, hogy tudsz-e √∂r√ľlni nekem √©s √∂nmagadnak, hogy tudsz-e vadul t√°ncolni, az ekszt√°zist√≥l megr√©szeg√ľlve, an√©lk√ľl, hogy figyelmeztetn√©l benn√ľnket, legy√ľnk √≥vatosak, re√°lisak, √©s eml√©kezz√ľnk emberi mivoltunk korl√°taira.

Nem érdekel, hogy igazat beszélsz-e.
Azt akarom tudni, hogy mersz-e m√°snak csal√≥d√°st okozni, hogy h√Ľ maradhass √∂nmagadhoz. Hogy elviseled-e a csal√°s v√°dj√°t an√©lk√ľl, hogy megcsaln√°d saj√°t lelkedet.
Azt akarom tudni, hogy h√Ľs√©ges vagy-e, s ez√°ltal megb√≠zhat√≥.
Azt akarom tudni, hogy l√°tod-e a sz√©ps√©get akkor is, ha nem mindennap pomp√°zik, √©s hogy tudod-e Isten jelenl√©t√©b√Ķl mer√≠teni √©leted.
Azt akarom tudni, hogy tudsz-e kudarcaimmal √©s kudarcaiddal egy√ľtt √©lni, √©s a t√≥parton √°llva, m√©gis az ez√ľst Hold fel√© ki√°ltani: Igen!

Nem érdekel, hol élsz, és mennyi pénzed van.
Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e √°llni a k√©ts√©gbees√©s √©s a f√°jdalom √©jszak√°ja ut√°n, megviselten, sajg√≥ sebekkel, hogy gyermekeidnek megadd mindazt, amire sz√ľks√©g√ľk van.

Nem √©rdekel, ki vagy, √©s hogy ker√ľlt√©l ide.
Azt akarom tudni, hogy √°llsz-e velem a t√Ľz k√∂zep√©be √©s nem h√°tr√°lsz-e meg.

Nem √©rdekel, hol, mit √©s kit√Ķl tanult√°l.
Azt akarom tudni, mi ad neked er√Ķt bel√ľlr√Ķl, amikor kint m√°r minden m√°snak v√©ge van.
Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyed√ľl lenni √∂nmagaddal, √©s hogy igaz√°n szereted-e azt a t√°rsas√°got, melyet √ľres √≥r√°idra magad mell√© v√°lasztott√°l

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.