Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fasiszta összeesküvésrõl írt a párizsi lövöldözõ


Fasiszta összeesküvésrõl, a kapitalizmus bûneirõl és a manipulatív médiáról is írt leveleiben a párizsi lövöldözõ. Abdelhakim Dekhar nem volt ismeretlen a rendõrség számára, közel húsz éve már összefüggésbe hozták egy utcai lövöldözéssel, amelyet anarchista csoportokkal is kapcsolatban álló fiatalok követtek el.

Fasiszta összeesküvésrõl, a kapitalizmus bûneirõl és a manipulatív médiáról is írt most elõkerült zavaros leveleiben Abdelhakim Dekhar a párizsi ügyész, Francois Molins közlése szerint. A 48 éves lövöldözõ múlt hét pénteken fegyverrel fenyegetõzött a BFMTV hírtelevízió székházában, majd hétfõn rálõtt egy fotósra a Libération címû napilap párizsi székházában, és a Société Generale bank székházánál is lövöldözött.

A rendõrség minden nagyobb párizsi médium biztonságát megerõsítette, és nagyszabású hajtóvadászatot indított a férfi után, akit szerda este tartóztattak le a rendõrök. Egy autóban bukkantak rá félig öntudatlan állapotban, feltehetõen öngyilkossági szándékkal gyógyszerezte be magát. Gyilkossági kísérlet miatt vették õrizetbe, és emberrablással is vádolják, amiért menekülés közben hétfõn rövid idõre túszul ejtett egy autóst.

Dekhar nem volt ismeretlen a rendõrség számára. Közel húsz éve, 1994-ben részese volt az úgynevezett Rey-Maupin-ügynek, egy utcai lövöldözésnek. A férfi nem volt jelen a támadáskor, de a vád szerint õ szerezte be a fegyvert az anarchista csoportokkal is kapcsolatban álló támadó diákoknak, Florence Rey-nek és Audry Maupinnak. A két fiatal állítólag fegyvereket akart lopni, az akció azonban balül sült el. Menekülés közben elkötöttek egy taxit, üldözésük során pedig lövöldözés tört ki, amelyben meghalt három rendõr a túszul ejtett taxisofõr és maga Maupin is. (Rey pár évvel korábban szabadult a börtönbõl.)
HIRDETÉS

A tárgyaláson Dekhar ártatlannak vallotta magát, és azt állította, az algériai titkosszolgálat szervezte be, hogy épüljön be a francia szélsõbaloldali fiatalok közé. Négy év börtönbüntetésre ítélték, az 1998-as ítélethirdetést követõen azonban azonnal elengedték a férfit, miután a vizsgálati fogva tartásának idõtartama megegyezett a börtönbüntetés idejével. Ezek után Nagy-Britanniába ment. A rendõrség szerint azóta nem adott "életjelet" magáról, ujjlenyomata pedig még nem szerepelhetett az országos nyilvántartásban, mert azt csak 2000-ben hozták létre. (A rendõrségnek a mostani azonosításhoz volt DNS-mintája, amelyre a meneküléshez használt autóból tettek szert.)

Molins a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a két levél egyikét Dekhar háta mögött találták meg a kocsiban, ebben a temetésével kapcsolatos kívánságait részletezi. A másik levélben - amelyet fõbérlõje adott át a rendõröknek - fasiszta összeesküvést emleget, elítéli a kapitalizmus bûneit, valamint azzal vádolja a médiát, hogy manipulálja a tömegeket. A Le Monde betekintést nyert a dokumentumokba, amelyek a lap szerint nagyon zavarosak: a világ nagy politikai konfliktusairól, Líbiáról és Szíriáról is szó van bennük, a lövöldözésekrõl azonban egy szót sem ejt.
Link

Hozzászólások


#1 | nyilas - 2013. november 22. 16:41:48
Ébredezés a másnap után.:| és irány a túlvilág!s_*_:el

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.