Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

Chemtrail összeeskĂŒvĂ©s-elmĂ©let Ă©s a megszĂĄllott jĂłbikos kĂ©pviselĂ” esete


Ezen "besĂ­rtam". Korondi? FrakciĂł mit szĂłlt ehhez? FeljelentĂ©s ment? Kuruc hozta? Hja, lassan a többit is felfogjĂĄtok? ÖlĂ©g lassan. Link

Hozzászólások


#1 | talpi - 2013. november 23. 11:34:02
Bizony-bizony, mĂĄjus Ăłta, nem hogy vĂĄlasz nem Ă©rkezett, de valahogy a "permetezĂ©s" ĂŒteme semlassult. Meglehet, FelcsĂșt környĂ©kĂ©n kellene jobban permetezgeti, valami, gyomirtĂłt is tehetnĂ©nek bele, hĂĄtha lĂ”rinc is visszafejlĂ”dne, vĂ­z-gĂĄzszerelĂ”vĂ©. BĂĄĂĄĂĄr, a "gĂĄzszerelĂ”" kissĂ© gyanĂșs, mert ha SlomĂł rĂĄjön, meglehet, mĂ©g azonosĂ­tja valami,holokamus szervĂ­zszolgĂĄltatĂłval. Mondjuk nem volna baj, de lehet, hogy igen, hiszen,mĂ©gis csak vitya legjobb "strĂłmannja"
#2 | Kore - 2013. november 23. 11:43:22
MĂĄjus? Tavaly mĂĄjus Ăłta!!!
s_*_(
#3 | Kameleon - 2013. november 23. 12:10:31
Chemtrail? Ó nem!
http://magyarnemz...;c_start=0

"NEMZETBIZTONSÁGI KÉRDÉS BASSZÁTOK MEG! NÉPÍRTÁS ÉS EGYÉB KATEGÓRIA, BÛNSZERVEZETBEN ELKÖVETVE!!!

TÖBB ÉVE VAN MÁR SZÓLVA NEKTEK ÉS FELJELENTÉSEK TÖMKELEGE! NAGYON GYORSAN KAPJÁTOK FEL AZ ÖSSZES KIS SÁTÁNISTA FATTYÚT AKINEK A KEZE ALATT ÁTFOLYT ÉS ZAJLOTT, ZAJLIK EZ AZ EGÉSZ!!! MINDEN RÖGZÍTVE LETT AMIKOR KI LETT ADVA PARANCSRA, AZ ÖSSZES HELYISÉG BE VOLT TECHNIKÁZVA ÉS MÛHOLDRÓL RÖGZÍTVE! PÁR DOKUMENTUMOT MEG ALÁ KELLETT ÍRNI, OTT IS VISSZAKÖVETHETÕ!

EZ KIMARADT: TI NAGYON MARHÁK A NEMZETBIZTONSÁGI HIVATALNÁL! UGYAN ÚGY BELÉLEGZITEK TI IS, SÕT A GYEREKEITEK IS ÚGY SZINTÉN! MI VAN MAZOCHISTA FÉRGEK VAGYTOK VAGY GYÁVA KUTYÁK? TERÍTSÉTEK MÁR A LAPOKAT ÉS LEGYETEK MÁR TÖKÖSEK!"
http://magyarnemz...t=0#c54241

Chemtrail összesítve!
http://magyarnemz...t=0#c56839
#4 | kontroll88 - 2013. november 23. 12:40:54
Feljelentés?
Kinek?
Vagy csak Ășgy az Ă©terbe?
#5 | postaimre - 2013. november 23. 12:45:10
Ottó, håt FEL! No nem a tökfejeknek, faxfejeknek, seggfejeknek..., hanem feljebb, a feljebbvalónak, a MAG-assågosnak, aki semmirÔl semmit nem tud. s_*_yass Mert, ha tudna, akkor ugyi nem volna mit FEL-jelenteni, csak LE! Viszont itt azt meg nem lehet, mert ugyan kit låttål mår LE-bukni?
#6 | mormota1968 - 2013. november 23. 13:09:41
Üzentek a hĂłhĂ©rainknak az itteni segĂ©deiken keresztĂŒl, hogy jĂł lenne, ha abba hagynĂĄk ezt a permetezgetĂ©st itt felettĂŒnk. KĂĄr, hogy sz@rt se Ă©rnek vele. Nem tudom, hogy nem lehet megĂ©rteni, hogy nagykutyĂĄink oda fent tökĂ©letesen kĂ©pben vannak minderrĂ”l a vegyi permetezĂ”s nĂ©pirtĂĄsrĂłl. KĂĄr minden szóért. Ha könyörgök a hĂłhĂ©rnak, vagy csak felszĂłlĂ­tom, hogy kĂ­mĂ©lje mĂĄr meg az Ă©letem, akkor vagy gyorsan felakaszt, azt gyönyörködik a vergĂ”dĂ©semben, vagy egyszerĂ»en kiröhög. Mit vered itt a nyĂĄlad nekem, kötĂ©llel a nyakadon, Ășgy se eresztelek el! Ez a dolgom. Na nekik is pont ez a dolguk oda fent Judapesten. SegĂ©dkezni a nĂ©pirtĂĄsban. Nekik biztos megvan a mĂłdszerĂ»k, hogy ĂŒrĂ­tsĂ©k ki a szervezetĂŒkbĂ”l a mĂ©reg anyagokat beĂ©pĂŒlĂ©s elĂ”tt, meg nincsenek is egĂ©sz nap a szabad Ă©g alatt, mint mĂĄsok, Ășgy hogy tojnak rĂĄ nagy Ă­vben, hogy az egyszerĂ» ĂĄllampolgĂĄr mibe döglik bele.
#7 | postaimre - 2013. november 23. 20:14:30
YouTube Videó
#8 | von Dorlatosch - 2013. november 23. 20:19:55
SajĂĄt meglĂĄtĂĄsom szerint nem elsĂ”dlegesen a mĂ©rgezĂ©s a cĂ©l a permetezĂ©ssel. Amit most szĂłrnak az elĂ©g drĂĄga koktĂ©l. Az elÔållĂ­tĂĄs Ă©s az alapanyagok is költsĂ©gesek. (mikro, nanoszemcsĂ©s fĂ©mionok, fĂ©msĂłk, polimerszĂĄlak) MĂ©rgezĂ©shez sokkal olcsĂłbb anyagok is rendelkezĂ©sre ĂĄllnak. RĂĄadĂĄsul mindenhol szĂłrjĂĄk, Moszkva felett is. A permet összetĂ©tele arra enged következtetni, hogy az elektromos vezetĂ”kĂ©pessĂ©g a fontos. ElĂ”segĂ­ti a HAARP tipusĂș rendszerek mĂ»ködĂ©sĂ©t, valamint alapja lehet egy ĂĄltalunk mĂ©g nem ismert telekommunikĂĄciĂłs rendszernek is.
#9 | Kameleon - 2013. november 23. 23:05:33
Ezért többrétegû a "permet koktél" terv célelérése.

Haarp, idĂ”jĂĄrĂĄs befolyĂĄsolĂĄs, nano rĂ©szecskĂ©k szĂ©tszĂłrĂĄsa az elektromos hullĂĄmok vezetĂ©sĂ©hez, ez ĂĄltal az Ă©rzelmek mestersĂ©gesen befolyĂĄsolhatĂłak, elektronikus globĂĄlis tĂ©rkĂ©p rendszer lefedettsĂ©g, amit a mĂ»holdakrĂłl szinte mini mĂ©ter pontossĂĄggal belĂĄthatĂł (mĂ©g a szemed szĂ­nĂ©t is megmondjĂĄk, illetve a belsĂ” Ă©pĂŒletben valĂł mozgĂĄsokat), hologram kivetĂ­tĂ©shez is szolgĂĄlhat majd a beborĂ­tott terĂŒlet. És mellette egy kis kitenyĂ©sztett vĂ­rus koktĂ©l, ami mĂ©g pluszba a vĂ­zkĂ©szletbe, termĂ©sekre is rĂĄesik esĂ” formĂĄjĂĄban.. stb

Nem vettétek észre, hogy majdnem mindenki köhécsel, kråkog mostanåban erÔltetve, olyan irritåló ez a szar!? Mindenféleképpen tisztítsåtok a szervezeteteket természetes dolgokkal. LegfÔképp a véreteket!
#10 | lucuska - 2013. november 26. 21:00:13
A csíkozåst nyår óta nem hiåba végzik a zsidók.
Ha csíkoznak måsnap vagy az utåna következÔ napokban esÔ lesz.
Vagyis.
A biztos bevetés érdekében esÔ elÔtt locsolnak meg, hogy minden cseppje a földbe jusson.
TehĂĄt a vizet Ă©s a termĂ”földet mĂ©rgezik 100%-ban Ă©s abbĂłl nekĂŒnk is jut az Ă©lelmiszereken keresztĂŒl.
BravĂł !
Barvó ! Mocskos OV. és martonyi !! Nyald a seggét a
zsidajĂĄnak. De ti sem ĂșsszĂĄtok meg, fĂ©rgesek.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.