Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hír-fokos


Sz√ľks√©g eset√©n b√°rkit kirakhatnak a b√©relt lak√°sb√≥l
A t√∂rv√©ny erej√©n√©l fogva is megsz√ľntethet√Ķv√© tenn√© a lak√°sb√©rleti szerz√Ķd√©seket egy t√∂rv√©nym√≥dos√≠t√≥ javaslat, amelyet p√©nteken terjesztett be a parlamentnek a fideszes L. Simon L√°szl√≥. Ennek felt√©tele az lenne, hogy a b√©rleti jogviszony fennmarad√°sa egy kiemelt beruh√°z√°s megval√≥s√≠t√°s√°t akad√°lyozza. A b√©rl√Ķket differenci√°ltan kompenz√°ln√°k.
Link


OTP √ľgyfelek figyelem: le√°ll a bank t√∂bb rendszere!
Az OTP bank honlapj√°n figyelmezteti √ľgyfeleit, hogy vas√°rnap hajnalban t√∂bb rendszer karbantart√°sa miatt le√°ll√°sokra lehet sz√°m√≠tani.
Link

"A Jobbiknak nincs helye az eur√≥pai √∂sszefog√°sban”

A Jobbiknak nincs helye az eur√≥pai sz√©ls√Ķjobboldali √∂sszefog√°sban – err√Ķl a Nemzeti Front aleln√∂ke besz√©lt a H√≠r TV-nek P√°rizsban.
Tetszik a cikk? Ossza meg ismer√Ķseivel is!

Louis Aliot szerint nincs helye olyan p√°rtnak a k√∂z√∂ss√©g√ľkben, amely antiszemita ideol√≥gi√°val pr√≥b√°l szavazatokat szerezni √©s paramilit√°ris alakulatokkal sz√∂vetkezik. Marine Le Pen p√°rtja n√©h√°ny hete jelentette be, hogy az osztr√°k Szabads√°gp√°rttal √©s holland bev√°ndorl√°s ellenes er√Ķkkel k√∂z√∂sen k√©sz√ľlnek a m√°jusi eur√≥pai parlamenti v√°laszt√°sokra.
Link


„Aki embernek hitv√°ny, az magyarnak alkalmatlan”

Javíthatunk a sorsunkon! vallja Kásler Miklós professzor
„Aki embernek hitv√°ny, az magyarnak alkalmatlan”
Nemr√©g r√∂gz√≠tett√©k az M1 Nemzeti Nagyvizit c√≠m√Ľ sorozat√°nak √∂tvenedik ad√°s√°t, ahol K√°sler Mikl√≥s, az Orsz√°gos Onkol√≥giai Int√©zet igazgat√≥ f√Ķorvosa besz√©lget vend√©geivel – √≠r√≥kkal, tud√≥sokkal, filoz√≥fusokkal a t√∂rt√©nelem √©s a vil√°g rejtelmeir√Ķl. Vajon hogy ker√ľlt egy univerz√°lis m√Ľvelts√©g√Ľ onkol√≥gus professzor a telev√≠zi√≥ba, √©s mit szeretne ezzel el√©rni? K√°sler Mikl√≥s v√°lasza egyszer√Ľ: seg√≠ts√©get √©s √ļtmutat√°st adni.
Link

Szidták, mégis lelkesen végtörlesztettek a politikusok
B√°r a korm√°nyp√°rtok szidt√°k a bankokat, hogy megakad√°lyozt√°k a devizahitelesek v√©gt√∂rleszt√©s√©t, politikusaik m√©gis t√∂megesen tudtak √©lni a lehet√Ķs√©ggel.
A p√©nzint√©zetek √∂sszej√°tszottak, √©s t√∂bb t√≠zezer embert√Ķl vett√©k el a v√©gt√∂rleszt√©s lehet√Ķs√©g√©t – kesergett Kocsis M√°t√©, a Fidesz kommunik√°ci√≥s igazgat√≥ja a Gazdas√°gi Versenyhivatal d√∂nt√©se ut√°n, amely kartellez√©s√©rt 9,5 milli√°rd forintra b√ľntette a p√©nzint√©zeteket. M√≠g Kocsis azzal ostorozza a bankokat, hogy becsapt√°k √ľgyfeleiket, √Ķ az egyik legnagyobb nyertese volt az akci√≥nak – olvashat√≥ a Blikkben.
Link

Kem√©ny √ľzenet Amerik√°b√≥l a rom√°noknak - √ćgy √°llnak T√Ķk√©s mell√©
T√Ķk√©s kit√ľntet√©se - Amerikai alap√≠tv√°ny levele a rom√°n eln√∂kh√∂z
Traian Basescu rom√°n eln√∂kh√∂z int√©zett ny√≠lt lev√©lben tiltakozott Lee Edwards amerikai t√∂rt√©n√©sz, a washingtoni Kommunizmus √Āldozatainak Eml√©km√Ľve Alap√≠tv√°ny eln√∂ke amiatt, hogy T√Ķk√©s L√°szl√≥ eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķt meg akarj√°k fosztani a Rom√°nia Csillaga √©rdemrendt√Ķl.
Link

Lázár: tarthatatlan, hogy a pályázatírók járnak jól az uniós forrásokkal
Rekordnagys√°g√ļ uni√≥s forr√°s, mintegy 1500 milli√°rd forint kifizet√©se v√°rhat√≥ id√©n – jelentette ki L√°z√°r J√°nos (Fidesz), a Minisztereln√∂ks√©get vezet√Ķ √°llamtitk√°r p√©nteken este a Csongr√°d megyei Nagy√©ren.
Link

Nem titok: Komoly változásról döntöttek Orbánék
Módosul az államháztartás szabályozása
A k√∂zponti k√∂lts√©gvet√©st megalapoz√≥ el√Ķrejelz√©sek elk√©sz√≠t√©s√©nek √ļj m√≥dj√°t is tartalmazza az a korm√°nyrendelet-tervezet, amely t√∂bb, az √°llamh√°ztart√°ssal √∂sszef√ľgg√Ķ jogszab√°lyt m√≥dos√≠t.
Link

Gábor György a jobboldali seregek uráról
A politikai hittröszt

A napokban jelent meg Magyar B√°lint √©s V√°s√°rhelyi J√ļlia szerkeszt√©s√©ben a Magyar polip – A posztkommunista maffia√°llam c√≠m√Ľ k√∂tet, amelynek a vall√°sr√≥l √©s az egyh√°zakr√≥l sz√≥l√≥ fejezet√©t G√°bor Gy√∂rgy vall√°sfiloz√≥fus √≠rta. A professzor szerint a jelenlegi rezsim a szakralit√°st politikai er√Ķforr√°sk√©nt haszn√°lja. S√ĀNDOR ZSUZSANNA interj√ļja.
Link

"√Ātv√©szelni, t√ļl√©lni, elt√Ľrni, m√©g ha f√°j is"
Kikuk√°zott m√Ľv√©szeket emel fel az √°llam, melynek elitje a K√°d√°r-rendszert majmolva igyekszik rehabilit√°lni a Horthy-korszak trikolor-kult√ļrpolitik√°j√°t – Gerhes G√°bor rezsimek, orsz√°gok √©s eszm√©k k√∂zti hat√°rvonalakon egyens√ļlyozva √©rzi j√≥l mag√°t. A rendszerkritikus √©s gyakran provokat√≠v alkot√°sair√≥l elh√≠res√ľlt m√Ľv√©sz nem hisz a forradalomban, pedig tudja, mit√Ķl beteg a magyar t√°rsadalom. Kib√Ķl lesz a legjobb b√Ľnbak? Mi tizedeli az orsz√°g tehets√©geit? Interj√ļ.
Link

Nobilis Krist√≥f: ez volt √©letem egyik legjobb √ľzleti √∂tlete
„A lelkiismeretem el√©g j√≥ biztons√°ggal megmondja, hogy mi az, ami a sz√°nd√©kaimmal √©s lehet√Ķs√©geimmel ar√°nyban √°ll” – mondja a p√©nzzel val√≥ b√°n√°sm√≥dr√≥l Nobilis Krist√≥f √ľzletember. A Heti V√°lasz √ļj interj√ļk√∂tet√©b√Ķl kider√ľl, hogy mit gondol a Bajnai Gordonnal √©s K√ľll√Ķi P√©terrel k√∂z√∂s creditanstaltos id√Ķszakr√≥l, mi√©rt csal√≥dott az Indexben √©s mit tart √©lete legjobb √ľzlet√©nek.
Link

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/23/09/Tizezer_liter_gazolajat_loptak_el_hajokbol_.aspx

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/22/19/A_Szovjetunioba_elhurcoltak_tortenetet_mutatjak_be_Pecsett.aspx

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/22/20/Lemondott_az_Eurovizios_Dalfesztivalrol_Szerbia_.aspx

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/23/06/Karzai_nem_irja_ala_s_biztonsagi_szerzodest_Washingtonnal.aspx

Zimbabwe kitiltja a kínai árusokat

74544-shoppers-look-at-slippers-at-times-supermarket-in-nanjingJanu√°r elseje ut√°n lecsukj√°k azokat a k√ľlf√∂ldieket, akik olyan gazdas√°gi √°gazatban √ľgyk√∂dnek, ahol csakis a hazaiak lehetnek tulajdonosok √©s f√Ķn√∂k√∂k! Ezzel fenyegette meg egy √°llamtitk√°r a Zimbabw√©ban mind nagyobb szerepet j√°tsz√≥ k√≠nai √©s nig√©riai keresked√Ķket, boltosoka
Link

Peking el√Ķ√≠rta a rep√ľl√Ķk bejelentkez√©s√©t a kelet-k√≠nai tengeren
A k√≠nai v√©delmi miniszt√©rium szombaton reggel 10 √≥rai hat√°llyal a kelet-k√≠nai tenger meghat√°rozott k√∂rzeteiben az arra √°thalad√≥ rep√ľl√Ķg√©peknek azonos√≠t√°si bejelentkez√©si k√∂telezetts√©get √≠rt el√Ķ.
Link

Kiutasították a török nagykövetet Egyiptomból
Egyiptom visszah√≠vja ankarai nagyk√∂vet√©t, ezzel alacsonyabb - √ľgyviv√Ķi - szintre fokozta le a diplom√°ciai kapcsolatokat.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. november 23. 18:01:46
"Kocsis Máté hazudik", állításai "ostobák"

T√°mad√°sban az Egy√ľtt-PM. A Fidesz "v√©lhet√Ķen ig√©nyt tarthat a r√©gi√≥ legkorruptabb korm√°nyp√°rtja c√≠m√©re" - √°ll√≠tott√°k k√∂zlem√©ny√ľkben.

"Kocsis M√°t√© hazudik", "ostoba √°ll√≠t√°sait √©s k√©rd√©seit egy olyan p√°rt politikusa fogalmazta meg, amely rendszerszint√Ľv√© tette a simicsk√°z√°st, a k√∂zp√©nzek mag√°np√©nzz√© t√©tel√©t √©s v√©lhet√Ķen ig√©nyt tarthat a r√©gi√≥ legkorruptabb korm√°nyp√°rtja c√≠m√©re is" - √°ll az Egy√ľtt-PM szombaton kiadott k√∂zlem√©ny√©ben.

Ezt azut√°n mondt√°k, hogy a Kocsis, a Fidesz sz√≥viv√Ķje k√∂zlem√©nyt tett k√∂zz√©, amelyben "finoman" azzal v√°dolta meg Bajnai Gordon p√°rtj√°t kil√≥ra megvett√©k √Ķket "hom√°lyos amerikai spekul√°ns p√©nz√ľgyi k√∂r√∂k", akik a sz√≥viv√Ķ megfogalmaz√°sa szerint "feltehet√Ķen politikai befoly√°sszerz√©sre t√∂rekednek". A korm√°nyp√°rti politikus szerint elgondolkodtat√≥, hogy mi√©rt √©ri meg Bajnai Gordont √©s k√∂r√©t p√©nzelni az amerikaiaknak, √©s ez√©rt mit k√©rnek cser√©be. (Kocsis nyilatkozat√°t a Jobbik is t√°madta, √°lszentnek, k√©pmutat√≥nak √©s hazugnak nevezve azt.)

Az Egy√ľtt-PM a t√°mogat√°sokkal kapcsolatban kijelentette: a sz√∂vets√©g minden t√°mogat√°ssal √©s adom√°nnyal fill√©rre elsz√°molt a m√ļltban √©s elsz√°mol a j√∂v√Ķben is. Hozz√°tett√©k: az Egy√ľtt-PM sz√∂vets√©g a t√∂rv√©nyben el√Ķ√≠rtakn√°l szigor√ļbb √°tl√°that√≥s√°gi szab√°lyokat tart mag√°ra n√©zve k√∂telez√Ķnek.

A sz√∂vets√©g egyben felsz√≥l√≠totta "a Fidesz √°lciviljeit", a Civil √Ėsszefog√°s F√≥rumot (C√ĖF) √©s a hasonl√≥ szervezeteket, sz√°moljanak el a k√∂zp√©nzb√Ķl sz√°rmaz√≥ t√°mogat√°sokkal. Az ellenz√©ki p√°rtsz√∂vets√©g szerint a Fidesz √ļgy k√∂lt el vagyonokat politikai propagand√°ra √©s csatl√≥s szervezetek t√°mogat√°s√°ra, hogy a felhaszn√°lt forintmilli√°rdok forr√°sa √©s √ļtja teljesen √°ttekinthetetlen.
http://www.hir24....i-ostobak/
#2 | talpi - 2013. november 23. 18:08:41
A fityesz, b√°rmire √©s b√°rmekkora p√©nzt k√©pes elk√∂lteni, ezen nem kell meglep√Ķdni. A gengszter v√°llt√°skor, azonnal lepacsizt√°k Antal √©s Vitya a M√©rleg u-i sz√©kh√°zat. Azonnal t√ļl is adtakrajta √©s tesv√©riesen megosztoztak a hasznon, k√©rd√©s, mit is tud err√Ķl az APEH/NAV/-an valakinek esetleg ellenvet√©se, azt azonnal vizsg√°lj√°k, ",,,,
#3 | Perje - 2013. november 26. 20:45:02
" Peking el√Ķ√≠rta a rep√ľl√Ķg√©pek bejelentkez√©si k√∂telezetts√©g√©t"

M√°r sorra szegik meg ezt az el√Ķ√≠r√°st √©s s√©rtik meg a l√©gter√ľket az amerikai √©s jap√°n g√©pek.
http://rt.com/new...-zone-337/
http://www.global...-explained

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.