Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A CIA keze a Kennedy-gyilkoss√°gban


Nem is foglalkozn√©k vele, de a r√°di√≥ban is ragozt√°k √©s els√Ķ √≠zben hallottam az illumin√°tust megnevezni, mint h√°tt√©rhatalmi √©s a FED-et ir√°ny√≠t√≥ szervezetet...mint potens elk√∂vet√Ķi k√∂rt. Persze √ļgy t√°lalt√°k, hogy marhas√°g, mert Osvald egyed√ľl l√Ķtt, mind a 3-szor telibe! Ezerkilencsz√°zhatvanh√°rom november√©ben gyilkosai m√°r vad√°sztak John F. Kennedy eln√∂kre. November 2-√°n lef√ļjt√°k chicag√≥i utaz√°s√°t. Az FBI kubai emigr√°nsokat √©s egy tenger√©szgyalogost kapcsolt le, akit a CIA haszn√°lt kubaiak Castro elleni kik√©pz√©s√©re.


November 9-√©n a miami rend√Ķrs√©g besz√©lget√©st hallgatott le, amely szerint magas √©p√ľlet tetej√©r√Ķl, t√°vcs√∂ves pusk√°val fogj√°k lel√Ķni JFK-t. November 18-√°n Tamp√°ban a tervez√Ķk – √≠gy Santo Trafficante maffiaf√Ķn√∂k – lef√ļjt√°k a mer√©nyletet, mert a hat√≥s√°gok megtudt√°k, mi k√©sz√ľl. Ott is egy kubai emigr√°ns ker√ľlt k√©pbe, aki √©lt a Szovjetuni√≥ban, √©s Castro-bar√°tnak √°lc√°zta mag√°t.

Az eln√∂ki p√°r november 22-√©n Dallasba l√°togatott. Nyitott limuzinban hajtottak √°t a texasi v√°roson. 12.30-kor d√∂rd√ľltek el a l√∂v√©sek a Dealey t√©ren. Az eln√∂k √©s az el√Ķtte √ľl√Ķ Connally korm√°nyz√≥ sebes√ľlt meg. Kennedy menthetetlen volt: 13 √≥rakor k√≥rh√°zban hunyt el, h√°rom goly√≥ tal√°lta el. Az egyik a tork√°ba hatolt: az orvosok bemeneti ny√≠l√°st tal√°ltak, e goly√≥ szemb√Ķl √©rkezett. Egy m√°sik a h√°t√°ba, a gerinct√Ķl jobbra. A hal√°lt a kopony√°t sz√©troncsol√≥ l√∂ved√©k okozta. Ez is szemb√Ķl, jobbr√≥l √©rkezhetett: balra, h√°tra rep√ľltek sz√©t sz√∂vetek. A korm√°nyz√≥ goly√≥t kapott a h√°t√°ba, megs√©r√ľlt a combja √©s a csukl√≥ja is. Hat l√∂v√©ssel sz√°molhatunk: p√°r m√°sodperc alatt k√©t-h√°rom l√∂v√©sz fogta keresztt√Ľzbe a c√©lt.
Hirdetés
A Kennedy eln√∂k√∂t sz√°ll√≠t√≥ konvoj a mer√©nylet el√Ķtt
A Kennedy eln√∂k√∂t sz√°ll√≠t√≥ konvoj a mer√©nylet el√Ķtt
Fotó: Europress/AFP

A szemtan√ļk k√©tharmada azt √°ll√≠totta, hogy a kocsi halad√°si ir√°nya szerint jobbr√≥l, el√∂lr√Ķl √©rz√©kelte a l√∂v√©seket. Az √ļtt√≥l jobbra lank√°s, f√ľves emelked√Ķ van, rajta l√©cker√≠t√©s, m√∂g√∂tte parkol√≥ √©s s√≠nek. Vasutasok √©szleltek d√∂rren√©st, villan√°st, felsz√°ll√≥ f√ľst√∂t, l√Ķporszagot. L√°ttak a l√∂v√∂ld√∂z√©s el√Ķtt h√°rom szem√©lyaut√≥t is, amelyek a parkol√≥ban k√∂r√∂ztek. A tank√∂nyvrakt√°r ablak√°ban egy s√∂t√©tebb b√Ķr√Ľ f√©rfit l√°ttak pusk√°val. Egy fiatalabb, feh√©r b√Ķr√Ľ, vil√°gosabb haj√ļ f√©rfi is tartott pusk√°t a kez√©ben. Egy harmadik embert is √©szrevettek a tan√ļk a hatodik emeleten: testesebb, szem√ľveges, id√Ķsebb, feh√©r f√©rfit. Ez a h√°rom f√©rfi futva sz√°llt be a tank√∂nyvrakt√°r el√Ķtt abba a kubai sof√Ķr √°ltal vezetett furgonba, amibe k√©s√Ķbb Oswald is.

Hallottak l√∂v√©st az eln√∂ki konvoj m√∂g√ľl, a Dal-Tex √©p√ľletb√Ķl is. A rend√Ķr√∂k ott elkaptak (majd elengedtek) egy f√©rfit, aki azokban a napokban tal√°lkozhatott Jack Rubyval, a mer√©nylet el√Ķtti hetekben pedig Carlos Marcell√≥val. A hat√≥s√°gok 1963-ban csak Lee H. Oswaldot v√°dolt√°k meg a gyilkoss√°ggal. √ē katonaidej√©ben gyatra l√∂v√©sznek bizonyult, viszont oroszul tanult, azaz valamelyik h√≠rszerz√Ķ szervezet alkalmazhatta. 1959-ben, a hidegh√°bor√ļ m√©lypontj√°n a Szovjetuni√≥ba utazott, k√©t √©vet ott √©lt, elvett egy orosz l√°nyt feles√©g√ľl, majd visszak√∂lt√∂ztek az √Āllamokba. Ott ny√≠lt politikai tev√©kenys√©gbe kezdett: Castro mellett agit√°lt. Tan√ļkt√≥l tudjuk, hogy ugyanakkor Castro ellen szervezked√Ķ kubai emigr√°nsokkal m√Ľk√∂d√∂tt egy√ľtt. A CIA mozgathatta. November 22-√©n a dallasi tank√∂nyvrakt√°rban dolgozott. 12.30-kor az I. emeleten lehetett. 12.45 k√∂r√ľl besz√°llt egy furgonba, amelyet egy s√∂t√©t b√Ķr√Ľ, spanyolul besz√©l√Ķ f√©rfi vezetett. 12.59 t√°j√°n alb√©rlet√©be √©rkezett, √©s mag√°hoz vette pisztoly√°t. A h√°z el√Ķtt meg√°llt egy rend√Ķraut√≥, √©s dud√°l√°ssal jelzett neki. A rend√Ķr√∂k elhajtottak, Oswald pedig 13.04 k√∂r√ľl els√©t√°lt otthonr√≥l. 13.45-kor egy moziban tart√≥ztatt√°k le.

K√©t napon √°t hallgatt√°k ki, de jegyz√Ķk√∂nyv nem k√©sz√ľlt. A rajta elv√©gzett nitr√°tpr√≥ba arra utal, hogy nem s√ľt√∂tt el pusk√°t. √Čjf√©lkor sajt√≥t√°j√©koztat√≥n kijelentette, hogy nem √∂lt meg senkit, √©s jogi seg√≠ts√©get k√©rt. √Āll√≠totta, hogy csup√°n b√Ľnbak. A rend√Ķrs√©g november 24-√©n akarta b√∂rt√∂nbe sz√°ll√≠tani. A gar√°zsban egy Jack Ruby nev√Ľ b√°rtulajdonos a rend√Ķr√∂k szeme l√°tt√°ra, √©l√Ķ ad√°sban hasba l√Ķtte, a k√≥rh√°zban meghalt. Ruby egyar√°nt bar√°tkozott a rend√Ķrs√©ggel √©s az alvil√°ggal is. 1959 k√∂r√ľl a maffia megb√≠z√°s√°b√≥l j√°rt Kub√°ban, k√©s√Ķbb p√©nzt vitt egy tal√°lkoz√≥ra, ahol egy amerikai ezredes t√°rgyalt kubai menek√ľltekkel Castr√≥√©k elleni akci√≥kr√≥l.

1963. november els√Ķ napjaiban egy dallasi l√°ny elmondta, hogy Rubynak csemp√©szett heroint, de kidobt√°k egy kocsib√≥l, mert nem volt hajland√≥ r√©szt venni azok k√∂vetkez√Ķ akci√≥j√°ban, az eln√∂k meg√∂l√©s√©ben. A l√°nyt november 22-e ut√°n hal√°lra g√°zolt√°k.

Novemberben Ruby telefonon √©s szem√©lyesen megbesz√©l√©seket folytatott alvil√°gi figur√°kkal. Szemtan√ļ szerint √Ķ vezette a kisteheraut√≥t, amelyb√Ķl november 22-√©n, a mer√©nylet el√Ķtt egy pusk√°t vitt fel egy fiatalember a f√ľves emelked√Ķn, a l√©cker√≠t√©s m√∂g√©. Az eln√∂kre 12.30-kor l√Ķttek r√°. Ruby v√©lhet√Ķen jelen volt a l√∂v√∂ld√∂z√©skor a tank√∂nyvrakt√°r k√∂rny√©k√©n. Egy √≥r√°val k√©s√Ķbb biztosan a k√≥rh√°zban hallgatta az eln√∂k hal√°l√°nak bejelent√©s√©t. A k√∂vetkez√Ķ napokban kereste a lehet√Ķs√©get (a rend√Ķrs√©g √©p√ľlet√©ben) az Oswalddal val√≥ tal√°lkoz√°sra. Vas√°rnap pontosan akkor s√©t√°lt le a gar√°zsba, amikor lehozt√°k a gyan√ļs√≠tottat, akit √≠gy dallasi rend√Ķr√∂k seg√≠ts√©g√©vel √∂lhetett meg.

A b√≠r√≥s√°g tett√©√©rt hal√°lra √≠t√©lte, 1967-ben b√∂rt√∂nben hunyt el, r√°kban. 1964 j√ļnius√°ban Warren f√Ķb√≠r√≥ oda sz√°llt ki, hogy meghallgassa √Ķt, miut√°n a b√°rtulajdonos saj√°t maga k√©rte, hogy vallom√°st tehessen. Szinte k√∂ny√∂rg√∂tt, hogy vigy√©k el Washingtonba, mert ott sok mindent fel tudna t√°rni. (K√©r√©s√©t elutas√≠tott√°k.) Rejtett utal√°sokat fogalmazott meg az alvil√°gr√≥l, √©s √∂sszeesk√ľv√©st emlegetett. 1963. november 29-√©n Johnson eln√∂k megparancsolta egy politikusokb√≥l √°ll√≥ bizotts√°g l√©trehoz√°s√°t, hivatalosan az√©rt, hogy kivizsg√°lj√°k JFK hal√°l√°t. A vezet√©sre a legfels√Ķbb b√≠r√≥s√°g eln√∂k√©t, Earl Warrent k√©rte fel. A tagok k√∂z√© bejutott Allen Dulles, a CIA egykori igazgat√≥ja. A bizotts√°g december elej√©n √°tvette az FBI gyorsan elk√©sz√≠tett jelent√©s√©t, amely szerint „Oswald mag√°nyosan gyilkolt”.

1964 szeptember√©ben nyilv√°noss√°gra hozt√°k saj√°t jelent√©s√ľket, amely szerint „Oswald √©s Ruby is mag√°nyosan cselekedett.” A Warren-bizotts√°g igazi c√©lja nem az igazs√°g kider√≠t√©se volt, hanem a „mag√°nyos √Ķr√ľlt” te√≥ria sulykol√°sa. √ćgy szerelte le Johnson a h√©j√°k r√©sz√©r√Ķl √©rkez√Ķ nyom√°st, mely ki akarta k√©nyszer√≠teni Kuba megt√°mad√°s√°t. V√©gzetes hasad√°st okozott volna a lakoss√°gban, ha kider√ľl, hogy a CIA egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt maffi√≥z√≥kkal, valamint amerikai √ľgyn√∂k√∂k √©s befogadott emigr√°nsok sz√∂vetkeztek az eln√∂k meg√∂l√©s√©re. Castr√≥√©k 1959-t√Ķl bez√°rt√°k a kaszin√≥kat, az √ľltetv√©nyeket √°llamos√≠tott√°k, t√∂bb maffi√≥z√≥ b√∂rt√∂nbe ker√ľlt, megindult az emigr√°nsok √°radata. A kubai kommunista vezet√©s elt√°vol√≠t√°s√°ra sz√∂vetkezett a CIA, az alvil√°g √©s az emigr√°nsok.

A korm√°nyzati √ľgyn√∂ks√©gek 1960-ban h√°rom maffiaf√Ķn√∂kkel l√©ptek kapcsolatba a k√©rd√©sben: John Roselli (Las Vegas), Sam Giancana (Chicago) √©s Santo Trafficante (Florida). A CIA az egy√ľttm√Ľk√∂d√©st elhallgatta az 1961 janu√°rj√°ban hivatalba l√©pett √ļj eln√∂k, JFK el√Ķl. A diszn√≥-√∂b√∂lbeli partrasz√°ll√°sra a CIA k√©pzett ki kubai emigr√°nsokat. Az akci√≥ kudarcot vallott, mert Kennedy eln√∂k nem vetette be a l√©gier√Ķt. K√©s√Ķbb lev√°ltotta a CIA vezet√Ķj√©t, Allen Dullest. Richard Helms lehetett a legmagasabb szint√Ľ CIA-vezet√Ķ, aki utas√≠t√°sokat adott a Castro meggyilkol√°s√°t c√©lz√≥ akci√≥kra √©s maffi√≥z√≥k bevon√°s√°ra. √ē Dulles kir√ļg√°sakor is a C√©gn√©l maradt, s√Ķt 1966 √©s 1973 k√∂z√∂tt igazgatta is azt.

A Kennedy-korm√°nyzat k√©s√Ķbb le akarta √°ll√≠tani ezeket a m√Ľveleteket: 1963-ban bez√°ratt√°k a CIA √°ltal vezetett, az Egyes√ľlt √Āllamok d√©li r√©sz√©n tal√°lhat√≥ kik√©pz√Ķt√°borokat. Helms m√°r 1963 v√©g√©t√Ķl akad√°lyozta a Kennedy-gyilkoss√°g kivizsg√°l√°s√°t. Johnson eln√∂knek is hazudott, mikor letagadta, hogy a CIA valaha is k√ľlf√∂ldi √°llamf√Ķk meggyilkol√°s√°ra k√©sz√ľlt. Az 1970-es √©vtized k√∂zep√©t√Ķl kongresszusi vizsg√°l√≥bizotts√°gok j√∂ttek l√©tre a CIA tev√©kenys√©g√©nek √©s gyilkoss√°gi √ľgyeknek a fel√ľlvizsg√°lat√°ra.

Egyiknek birtok√°ba jutott a magn√≥szalag, amely egy november 22-√©n szolg√°latban l√©v√Ķ motoros rend√Ķr r√°di√≥j√°nak hangfelv√©tel√©t tartalmazta. A m√Ľszeres vizsg√°lat 1978-ban kimutatta, hogy legal√°bb egy l√∂v√©st szemb√Ķl, a l√©cker√≠t√©s m√∂g√ľl adtak le. Meghallgattak sok, az FBI √°ltal lehallgatott besz√©lget√©st. A maffiavez√©rek besz√©ltek a Kennedy fiv√©rek elleni gy√Ľl√∂let√ľkr√Ķl, rebesgett√©k az eln√∂k √©s √∂ccse „ki√ľt√©s√©t”, emlegett√©k Rubyt. Marcello vethette fel, hogy Bobby Kennedy igazs√°g√ľgyi miniszter kikapcsol√°s√°hoz az eln√∂k likvid√°l√°s√°n kereszt√ľl vezet az √ļt. Viszont nem nagyon emlegett√©k el√Ķzetesen Dallast, sem pedig Oswaldot.

A Las Vegas-i f√Ķn√∂k, John Roselli a hatvanas √©vek m√°sodik fel√©ben √ļjs√°g√≠r√≥knak Santo Trafficant√©t nevezte meg a november 22-i esem√©nyek egyik f√Ķ szervez√Ķj√©nek. Szerinte Trafficante tette meg Oswaldot csal√©teknek. Ugyan√Ķ 1975–76-ban besz√©lt a kongresszusi bizotts√°gnak a maffia √©s a CIA k√∂zti kapcsolatr√≥l is. Vallom√°sa ut√°n k√©t h√©ttel meggyilkolt√°k. A Santo Trafficant√©val Kub√°ban egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ amerikai √ľgyn√∂k √∂zvegye azt √°ll√≠tja, hogy f√©rje m√°r 1963. november 22-e el√Ķtt k√∂z√∂lte feles√©g√©vel: Kennedyt le fogj√°k l√Ķni Texasban. A bizotts√°g meg akarta hallgatni a chicag√≥i Sam Giancan√°t is. P√°r nappal a kit√Ľz√∂tt id√Ķpont el√Ķtt otthon√°ban szit√°v√° l√Ķtt√©k. L√°nya azt vallotta, hogy apj√°t azok √∂lt√©k meg, akik a Kennedy-mer√©nyletet is megszervezt√©k.

1963 k√∂r√ľl egy David Phillips nev√Ľ CIA-√ľgyn√∂k ir√°ny√≠totta a dallasi mer√©nylet k√∂r√ľli dezinform√°ci√≥s akci√≥t. 1963 szeptember√©ben Oswalddal is tal√°lkozott. K√©s√Ķbb kifejtette gyan√ļj√°t, hogy amerikai h√≠rszerz√Ķk is r√©szt vettek a gyilkoss√°gban, majd hal√°la el√Ķtt el√°rulta csal√°dj√°nak, hogy november 22-√©n √Ķ maga is Dallasban j√°rt. 1978-ban berendelt√©k kongresszusi vizsg√°latra David Morales CIA-√ľgyn√∂k√∂t, aki hirtelen meghalt. Err√Ķl az agressz√≠v, b√©rgyilkosk√©nt jellemzett f√©rfir√≥l tudjuk, hogy a hatvanas √©vekben r√©szt vett Castro-ellenes f√©lkatonai m√Ľveletekben, amelyek sor√°n a CIA alvil√°gi √∂sszek√∂t√Ķk√©nt is alkalmazta. √ē t√∂bbsz√∂r eldicsekedett vele, hogy CIA-s koll√©g√°ival egy√ľtt √Ķk „kapt√°k” el Kennedy eln√∂k√∂t, majd k√©s√Ķbb √∂ccs√©t, Bobbyt is. Howard Hunt egykori CIA-√ľgyn√∂k fi√°nak mes√©lte el k√©s√Ķbb, hogy 1963-ban Miamiban r√©szt vett egy tal√°lkoz√≥n, ahol David Morales √©s t√°rsai Kennedy meg√∂l√©s√©t tervezgett√©k. Egy Garett Underhill nev√Ľ egykori CIA-√ľgyn√∂k m√©g 1963. november 22-e ut√°n mes√©lte bar√°tainak, hogy CIA-sok kis csoportja √∂lte meg az eln√∂k√∂t.

√Ėsszegz√©sk√©nt meg√°llap√≠that√≥, hogy J. F. Kennedyt j√≥l szervezett csapat gyilkolta meg. Az akci√≥ kivitelez√©se √©s az utal√°sok egy√©rtelm√Ľv√© teszik, hogy a mer√©nyletben CIA-√ľgyn√∂k√∂k is r√©szt vettek. A k√∂zvetlen v√©grehajt√≥k Castro-ellenes, kubai emigr√°nsok lehettek. A gyilkoss√°g teh√°t a CIA–kubaiak–maffia zavaros kapcsolati h√°l√≥j√°ra √©s a Kennedy-korm√°ny √°ltal a hatvanas √©vek elej√©n m√©g t√°mogatott, Kuba elleni m√Ľveletekre vezethet√Ķ vissza. A C√©gn√©l tal√°n Richard Helms hagyta j√≥v√° az akci√≥t. Az alvil√°g r√©sz√©r√Ķl els√Ķsorban Santo Trafficant√©t √©rheti gyan√ļ. Oswald a CIA √©s a maffia k√∂z√∂s b√Ľnbakja volt. Rubyt a maffia b√≠zhatta meg a gyilkoss√°ggal.

Lehet, hogy a CIA–maffia–kubaiak h√°romsz√∂g inv√°zi√≥val akarta visszaszerezni Kub√°t: egy Castro-bar√°tnak √°lc√°zott balekra r√°fogva a mer√©nyletet gy√Ķzte volna meg a k√∂zv√©lem√©nyt a „v√∂r√∂s sziget” elleni t√°mad√°s jogoss√°g√°r√≥l.

Szeng√°li Zsolt
A szerz√Ķ t√∂rt√©n√©sz
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | talpi - 2013. november 23. 20:34:24
Na igen, manaps√°g nem eln√∂k√∂ket √∂lnek, els√Ķsorban/b√°r azokat is sunyi, alattomos eszk√∂z√∂kkel/ hanem, kital√°lnak, terrorista r√©mt√∂rt√©neteket, k√∂zben, n√©mi kis biztos√≠t√°si csal√°s is belef√©r a buliba, 9/11, /h√°tha nem lesz frank√≥ a terv, a zs√© akkor is kell/ √©s gyorsan-gyorsan megt√°madnak orsz√°gokat. Na persze, nem els√Ķsorban az olaj miatt, hiszen, az ott l√©v√Ķ, t√∂rt√©nelmi √©rt√©kek-bizony√≠t√©kok, nem f√∂lt√©tlen a "kiv√°lasztott n√©p" nagys√°g√°r√≥l adnak bizony√≠t√©kokat. Ezeket el kell t√ľntetni, ak√°r olyan √°ron is, hogy emberek t√≠zezreit gyilkolj√°k halomra. Nem szokatlan t√Ķl√ľk, hiszen ebben"szocializ√°l√≥dtak". L√©lektelen, belterjes t√°rsas√°g. Nincs min csod√°lkozni. CIA, na igen, √©s kik is a vezet√Ķi?
#2 | postaimre - 2013. november 23. 21:37:54
Ez egy kicsit jobb "elemz√©s". Mindj√°rt az elh√≠res√ľlt Kennedy-besz√©ddel nyit, azt√°n eljut Bush-hoz is, aki Dallasban vol anno g√≥r√©...

http://voiceofrus...252146600/


YouTube Videů


√ē is "h√ľlye" lehetett, mert √∂sszeesk√ľv√©st √©s titkos t√°rsas√°gokat emleget, amik....
#3 | Maguskacska - 2013. november 24. 04:04:35
véletlenek...
a vij√°gpannonr√°m√°ban mir√Ķl is v√≥t sz√≥?
http://utolag.com...ma1122.htm
tán csak nem leszz egy szabadvakoló mártírunk???s_*_yass
#4 | satu - 2013. november 24. 09:10:57
Annak idej√©n Oliver Stone JFK nyitott dosszi√© c√≠m√Ľ filmet leforgatta. Sz√°momra hitelesnek t√Ľnik, mert Stone maga egy patri√≥ta, aki harcolt Vietn√°mban. √Črdekess√©gk√©nt a Szakasz c filmben Charlie Sheennel j√°tszatta el saj√°t karakter√©t, saj√°t √©let√©nek egyik t√∂rt√©net√©t.
Maga a film (a JFK) e k√∂nyvn alapj√°n sz√ľletett meg.
http://data.hu/ge...omaban.pdf
#5 | Surgyelan - 2013. november 24. 11:11:30
√ögyse azt hiszik az emberek amit l√°tnak, hanem azt l√°tj√°k amit hisznek!
http://www.youtub...guBcLpWBS0

A halálos lövés....
#6 | Surgyelan - 2013. november 25. 07:45:23
Ez is érdekes...

http://www.youtub...L9Ezr_V3I8

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.