Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ir√°n √©s a Hatok megegyeztek a nukle√°ris probl√©m√°t illet√Ķen


Na, akkor holnap m√°r m√°sr√≥l is lehet sz√≥ Putyin √©s Ferk√≥ k√∂zt. Valami munk√°t int√©zhetn√©tek, mondjuk a "vegyifegyver" megsemmis√≠t√©ses t√∂rt√©net keretei k√∂zt. Szarin, Szom√°n...g√°zkromatogr√°fi√°s vizsg√°lat√°b√≥l √≠rtam a szakdog√°mat, de szagr√≥l b√°rmikor felismerem √Ķket. Igaz, csak egyszer. :-)) A fesz√ľlt, √∂t napos genfi konferenci√°t k√∂vet√Ķen, amely m√©g szombaton √©jjel, eg√©szen vas√°rnap reggelig tartott, a Hatoknak √©s Ir√°nnak siker√ľlt t√∂rt√©nelmi meg√°llapod√°st el√©rni az ir√°ni atomprogramot illet√Ķen.

„A jelent√Ķs korl√°toz√°sok seg√≠tenek az ir√°ni atomfegyver l√©trehoz√°s√°nak megakad√°lyoz√°s√°ban, hiszen megfosztj√°k Ir√°nt az atombomba l√©trehoz√°s√°nak lehets√©ges m√≥djait√≥l” – mondta Barack Obama.

Amennyiben a v√°rakoz√°sok beigazol√≥dnak, a meg√°llapod√°s egy sok √©ves konfliktus enyh√ľl√©s√©t √©s Ir√°n b√©k√©s nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©gbe val√≥ visszat√©r√©s√©t eredm√©nyezi.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. november 24. 12:14:56
Titokban √∂ssze√ľltek t√°rgyalni Ir√°nnal
Titkos ir√°ni-amerikai k√©toldal√ļ t√°rgyal√°sok zajlottak az elm√ļlt h√≥napokban az ir√°ni atomprogramr√≥l amerikai hivatalos forr√°sok szerint, p√°rhuzamosan Ir√°n √©s a hatok vas√°rnap hajnalban, egy √°tmeneti meg√°llapod√°ssal v√©get √©rt t√°rgyal√°saival.

A k√∂zl√©sek szerint Washington az elm√ļlt mintegy nyolc h√≥napban a hatok csoportja - az ENSZ BT √∂t √°lland√≥ tagja √©s N√©metorsz√°g - illetve Ir√°n genfi t√°rgyal√°saival p√°rhuzamosan korl√°tozott k√©toldal√ļ t√°rgyal√°sokat folytatott Teher√°nnal. A forr√°sok szerint Barack Obama eln√∂k szem√©lyes felhatalmaz√°s√°val folytatott t√°rgyal√°sok t√©ny√©t k√©t h√≥nappal ezel√Ķttig az Egyes√ľlt √Āllamok legk√∂zelebbi sz√∂vets√©gesei, √≠gy Izrael el√Ķtt is titokban tartott√°k.
http://www.stop.h...l/1195928/
#2 | kincses - 2013. november 24. 12:57:11
Te jó ég! micsoda világ, ahol a békét is csak titokban lehet kötni!!s_*_help
#3 | Perje - 2013. november 24. 14:20:07
Izrael óriási hibának tartja a megállapodást, megy az ájvék minden csatornán.
A megállapodás szövege, akit érdekel:
http://english.fa...0903000397
#4 | postaimre - 2013. november 24. 20:41:21
Netanyahu: A vil√°g egyre ijeszt√Ķbb helly√© v√°lik

Izrael minisztereln√∂ke, Benjamin Netanyahu a genfi megegyez√©st az ir√°ni nukle√°ris probl√©ma megold√°s√°r√≥l „t√∂rt√©nelmi jelent√Ķs√©g√Ľ hib√°nak” nevezte.

„A vil√°g egyre ijeszt√Ķbb helly√© v√°lik, mivel a legvesz√©lyesebb rendszer a vil√°gon jelent√Ķs l√©p√©seket tesz afel√©, hogy megszerezze a legvesz√©lyesebb fegyvert a bolyg√≥n”, - jelentette be a minisztereln√∂k.

Netanyahu arra sz√≥l√≠totta fel a „nagyhatalmakat”, hogy ne laz√≠tsanak az Ir√°nra gyakorolt nyom√°son, am√≠g az teljesen le nem mond a nukle√°ris f√Ľt√Ķanyag gy√°rt√°s√°r√≥l, √©s nem szereli sz√©t a megfelel√Ķ infrastrukt√ļr√°kat.
http://hungarian....lye-valik/
#5 | lalapapa - 2013. november 24. 21:28:19
imadkozzunk
de kihez ??s_*_ezt
#6 | Perje - 2013. november 24. 22:53:37
Itt van le√≠rva, mi√©rt rohant a h√©ten Bibi Moszkv√°ba. Meg akarta gy√Ķzni az orosz eln√∂k√∂t arr√≥l, hogy halogassa a meg√°llapod√°st Ir√°nnal:
http://www.ynetne...71,00.html

Putyin nyilatkoza a megállapodásról. Van diplomaciai érzéke, az biztos. Egyre határozottabb ,magabiztosabb és megfontoltabb. http://www.newsru...niran.html
#7 | Perje - 2013. november 26. 14:44:11
Ha √©letbe l√©p a meg√°llapod√°s, nem lesz sz√ľks√©g az Eur√≥pa keleti r√©sz√©re tervezett √©s telep√≠tett amerikai rak√©ta v√©delmi pajzsokra, mondta Lavrov.
http://rt.com/new...-iran-265/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.