Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Zsidó vette meg a náci sasfészket


Ah, ez meg azt akarta írni, hogy a "zsidó vette meg a nácikat" és ezt nyilvánvalóvá is tette. A zsidó = náci!
P√°rizs – A Lutetia egyszerre f√°jdalmas √©s szomor√ļ, m√°skor csillog√≥, m√©lyen francia, de egyben kozmopolita t√∂rt√©nete mindig is P√°rizs√© marad. Nem csin√°lnak bel√Ķle zsinag√≥g√°t.

Az ingatlannet.hu kiv√°l√≥ √≠r√°st tett k√∂z√© Szajna-parti luxushotelr√Ķl, a Luteti√°r√≥l, mely 1910-ben nyitotta meg kapuit, els√Ķsorban azok el√Ķtt, akik a v√°roson k√≠v√ľlr√Ķl j√∂ttek v√°s√°rolni. Hull√°mos homlokzata egyik els√Ķ p√©ld√°ja volt az eklekticizmusnak, vagy ahogy k√©s√Ķbb h√≠vt√°k, az art deco ir√°nyzatnak. Kezdett√Ķl fogva a foly√≥ bal partja anekdot√°inak √©s intrik√°inak hanyag eleganci√°val b√≠r√≥ helysz√≠ne volt, ahol egy √©letet lehet elt√∂lteni olvasgatva √©s k√°v√©t sz√ľrcs√∂lgetve.

Tal√°n √©pp a hotel hangulata volt az, ami miatt a n√°cik is szemet vetettek az √©p√ľletre. A n√©met tisztek m√°r 1940 j√ļnius√°ban pezsg√Ķvel k√∂sz√∂nt√∂tt√©k egym√°st. A Lutetia hamarosan a birodalom k√©melh√°r√≠t√°s√°nak helyi k√∂zpontja lett, itt fizettek jutalmat azoknak, akik √°rul√≥k√©nt inform√°ci√≥kkal szolg√°ltak az ellen√°ll√°sr√≥l. Kihallgat√°sok zajlottak abban a szob√°ban, amelynek ablaka a Cherche-Midi b√∂rt√∂nre n√©zett. A fegyh√°zban h√≠resztel√©sek szerint a megk√≠nzott rabokat k√°dba tett√©k, majd gyakorlatilag felforralt√°k √Ķket.

Napjainkban a Lutetia a Saint-Germain negyed kr√©mj√©nek mened√©ke, ahol Catherine Deneuve √©s Isabelle Huppert ad interj√ļkat, G√©rard Depardieu t√Ľnik fel motorbiciklij√©vel, √©s ahol n√©ha Carla Bruni-Sarkozy is reggelizik.

N√©h√°ny h√≥napja Alfred Akirov izraeli ingatlanmogul csoportja vette meg 145 milli√≥ eur√≥√©rt, √©s tov√°bbi 140 milli√≥t k√≠v√°nnak fel√ļj√≠t√°sra k√∂lteni. Akirov el√∂lj√°r√≥ban annyit k√∂z√∂lt, nem akar a Luteti√°b√≥l zsinag√≥g√°t csin√°lni, m√©gis az √ľzletet sokan a sz√°lloda n√°ci m√ļltj√°nak megv√°lt√°sak√©nt √ľnnepelt√©k.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. november 24. 17:06:42
Levasov (az√≥ta meghalt √Ķ is, shogy a feles√©g√©t is meg√∂lt√©k kor√°bban √Ķt pedig megpr√≥b√°lt√°k megm√©rgezni, ha j√≥l eml√©kszem), arr√≥l besz√©l, hogy Hitler √©s a fels√Ķ k√∂re, no meg a "t√°mogat√≥k" term√©szetesen zsid√≥k voltak.

YouTube Videů
#2 | postaimre - 2013. november 24. 18:49:09
Könyv
Szigor√ļan ellen√Ķrz√∂tt hist√≥ri√°k

Aligha lehet jobban elind√≠tani egy t√∂rt√©netet! Schlesinger SS-katona azt kapja parancsban, hogy t√°vol√≠ttassa el a h√≠res pr√°gai hangversenyterem, a Rudolfinum mellv√©dj√©r√Ķl a zsid√≥ Mendelssohn szobr√°t az esti protokollkoncert el√Ķtt. A kirendelt k√©t h√≥rukkos azonban tan√°cstalan: nincs n√©v a talapzatokon. Kit d√∂ntsenek le? – k√©rdik a katon√°t. „Akinek a legnagyobb az orra” – feleli korszer√Ľen. Csak h√°t ez √©ppens√©ggel Richard Wagner, a F√ľhrer kedvence. Lenne itt nemulass!
http://www.168ora...20635.html
#3 | talpi - 2013. november 25. 04:31:58
Akkor biztosan elkezd,majd "áskálódni" mert véletlenek azért nincsennek.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.