Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Martonyi már Izraelben van


Martonyi János külügyminiszter a jeruzsálemi Jad Vasem holokauszt intézet felkeresésével hétfõn megkezdte kétnapos izraeli látogatását, amelynek során izraeli és palesztin vezetõkkel találkozik.

A külügyminiszter a múzeumban elhelyezte az emlékezés koszorúját a II. világháború zsidó áldozatainak emlékére égõ örökmécsesnél, majd a másfél millió meggyilkolt gyermek emlékmûvénél néhány mondatot írt be az intézmény emlékkönyvébe.

A hivatalos program szerint Martonyi János ezután tárgyal Avigdor Liberman külügyminiszterrel, majd a nap folyamán fogadja õt Benjámin Netanjahu miniszterelnök is.
A megbeszéléseken - mint a magyar külügyminiszter az MTI tudósítójának elmondta - várhatóan szóba kerül a nagyhatalmak és Irán között Genfben aláírt nukleáris egyezmény is, amelyet az izraeli miniszterelnök vasárnap történelmi hibának minõsített.

Martonyi János ugyancsak hétfõn Rámalláhban tárgyal Rijád al-Malkival, a palesztin külügyi tárca vezetõjével, majd Mahmúd Abbásszal, a Palesztin Hatóság elnökével is.

A külügyminiszter Jeruzsálemben találkozik a helyi magyar ajkú közösség képviselõivel, majd kedden Betlehembe látogat, ahol az al-Kader nevû, fogyatékos gyerekeket oktató iskolának adományt ad át. Késõbb megtekinti a Születés Templománál folyó építkezést, ahol a tetõszerkezet felújításához elsõként Magyarország nyújtott pénzügyi forrást, és a munkálatok vezetõ fõépítésze Magyarországon folytatta egyetemi tanulmányait.

Martonyi János látogatásának utolsó programja várhatóan az izraeli Weizmann tudományos kutatóintézet megtekintése lesz, ott a vezetõségen kívül találkozik az intézmény magyar ösztöndíjasaival is.

A külügyminiszter látogatásának elsõ napján a Jerusalem Post címû angol nyelvû izraeli újság közölte Martonyi János angol nyelvû beszédét, amelyet a "Zsidó élet és antiszemitizmus a mai Európában" címû konferencián Budapesten mondott el.

Martonyi János utoljára 2010 novemberében járt Izraelben és a Palesztin Hatóság területén.
Link

Hozzászólások


#1 | Tibor - 2013. november 25. 13:01:24
Ment hozzájuk,orális élvezetet nyujtani,maradjon ott,ahol van,a koszfészekben.
#2 | talpi - 2013. november 25. 13:11:31
Az is lehet, hogy "szorulása van" kell valamiféle, tágító, mondjuk Székelyföldön is lehetséges "Dra-qla" gerófilag, vagy valami hason-ló, eszközzel megoldani.
#3 | Kormos - 2013. november 25. 13:39:10
Sziasztok! Nehéz már mit hozzászólni ehhez a nemzetárulói témához mivel korbe-korbe ugyanaz a hazárulói tett stb. Tegnapi nap folyamán hozzájutottam szóbeli információkhoz ami a 2-ik VH-út illeti és egyben Horthy Miklóssal kapcsolatos akkori "nekem" részletes eseményeket tárta fel egy informátor....Az informátor által elmondottak alapján ,ha igaz akkor a zsidóság bunei óriásiak az utolsó részletekig ami a deportálásokkal fugg ossze-az ún nem hasznos zsidók stb... Roviden a lényeg Horthy nem donthetett a Nemzeti zsidó szervezet irányította az egész cirkuszt a cirkusz kozepette...Megpróbálom dokumentáltan begyujteni ezeket a forrásokat,ami egybevág Roger Garaudi állításaival... Mellesleg Martonyi szintén feszegeti a pofonos ládát , ha muszály meg is kapja a pofont. Próbáljatok begyujteni dokumentum -tárgyi bizonyítékokat!!!! Bármikor megtorténhet a gyorsított itélethozatal az antimagyar háborús-nemzetáruló bunosokkel...
#4 | mezesmozes - 2013. november 25. 14:02:21
Martonyi engedélyt ment kérni arra, hogy Magyarország is újra üzletelhessen Iránnal... természetesen erre nem fog kapni engedélyt, de arra igen, hogy még többet költsünk a nagy bûnbánatunk bizonyításáért hehe..
#5 | dengizin - 2013. november 25. 15:58:49
Ott is maradhat...
#6 | dengizin - 2013. november 25. 16:10:40
Ja, és olvassátok el Wass Albert elvész a nyom címû könyvét!

Elég részletesen leírja, hogy is mûködött ez a deportálás, meg miegyéb.

A 225. oldaltól kezdõdik.

http://ingyenkony...sz-a-nyom/

Aki nem szeret olvasni, annak itt van hangoskönyvben

http://boldogpeac...nyvek.html
#7 | Geza - 2013. november 25. 17:33:57
Most volt nemrég nekem is egy ismerõsöm Izraelben aki polgármester-helyettes..... Az utolsó akiben megbíztam ment a siratófalhoz kipával :( Tartsuk szárazon a lõport...
#8 | Perje - 2013. november 25. 20:57:17
Már ötször látogatott oda . Most még vendégeket is hívott.
Igen rejtélyes ez az alábi tudósítás. Ki tudja, hogy a nyilatkozata melyik sora mit takarhat valójábam.
Érdekes az idõzítés. Pontosan a 5+1 és ián megállapodássának másnapján utazott oda. Akár ki is rendelhették.
http://www.atv.hu...-kapcsolat
#9 | postaimre - 2013. november 25. 21:03:08
Martonyi: Izrael és Magyarország két jóbarát

A magyar diplomácia vezetõje közel-keleti útjának elsõ napján Jeruzsálemben közös asztalhoz ült az izraeli miniszterelnökkel.

Izrael és Magyarország között szoros baráti kapcsolat van, a továbbiakban is minden területen fejlesztik és erõsítik együttmûködésüket - állapította meg Martonyi János külügyminiszter az MTI jeruzsálemi tudósítójának a Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel folytatott tárgyalásai után.

A magyar diplomácia vezetõje közel-keleti útjának elsõ napján Jeruzsálemben közös asztalhoz ült az izraeli miniszterelnökkel, aki tájékoztatta vendégét az iráni atomprogramról kötött genfi megállapodással kapcsolatos izraeli álláspontról.

A magyar külügyminiszter reményei szerint a felek között létrejön egy olyan együttmûködés, amely biztosítja a Genfben aláírt cselekvési terv tényleges alkalmazását és sikerét.

Benjámin Netanjahuval áttekintették az együttmûködés lehetõségeit a kibervédelem és a kibertér kérdéseiben is. Miután az izraeli fél kiemelte az internetes honvédelem kérdéseit, magyar tárgyalópartnere jelezte, hogy Magyarország ezen a téren is rendelkezik különleges ismeretekkel, és lehetõség nyílhat az együttmûködésre.

Martonyi János megismételte mind a Netanjahu miniszterelnöknek, mind a Peresz elnöknek szóló magyarországi meghívást, és megállapodtak abban, hogy egy késõbb meghatározandó idõpontban az izraeli miniszterelnök is el fog látogatni Magyarországra.

A magyar diplomata mind az izraeli, mind a palesztin fĂ©llel Ă©rzĂ©keltette, hogy ha Budapest bármilyen mĂłdon hozzá tud járulni a bĂ©ketárgyalások Ă©s a bĂ©kefolyamat sikerĂ©hez, akkor ezt megteszi, de „a kĂ©t fĂ©lnek egymással kell megegyeznie. Csak akkor jöhet lĂ©tre valĂłságos megegyezĂ©s, ha a kĂ©t fĂ©l ezt akarja, Ă©s sikerĂĽl megállapodásra jutniuk egymással„ - mondta Martonyi János az MTI-nek.

A magyar kĂĽlĂĽgyminiszter hĂ©tfõn este a helyi magyar közössĂ©g tagjaival találkozik. „Ă–tödször járok itt, Ă©s minden egyes alkalommal nagyon baráti hangulatban találkoztam az itt Ă©lõ magyar ajkĂşak kĂ©pviselõivel”- közölte. „Nagyon fontos nekĂĽnk az itt Ă©lõ száz-kĂ©tszázezer magyar ajkĂş izraeli, Ă©s termĂ©szetesen nagyon fontos Izrael számára is a Magyarországon Ă©lõ százezernyi zsidĂł ember. Ez nagyon fontos kapcsolat a kĂ©t oszág között” - tette hozzá.

Martonyi János elmondta, hogy valĂłszĂ­nĂ»leg már megközelĂ­ti a tizenötezret azoknak a magyar származásĂşaknak a száma, akik a magyar állampolgárságot is fölvettĂ©k. Az egyszerĂ»sĂ­tett honosĂ­tás keretĂ©ben eddig ezernyolcszáz olyan izraeli állampolgár szerezte meg a magyar állampolgárságot is, akinek a felmenõi nem a mai, hanem a törtĂ©nelmi Magyarország terĂĽletĂ©rõl származtak. „Ez is mutatja, hogy itt olyan közössĂ©g Ă©l, amely fenn akarja tartani a kapcsolatát Magyarországgal, a magyar kultĂşrával”- közölte a magyar diplomácia vezetõje.
http://hvg.hu/vil..._jobar#rss
#10 | lalapapa - 2013. november 25. 21:26:14
akkor sokan majd jönnek,
juddapesten nem lesz ajanlatos lehajulni a
le esett penzt es a tarcat sem felvenni,
de minden veges,
janos szaki meg bizonyara felkeszĂĽlt a
tavoli utazasra elegge,
es a fogait is leköszörültette, es poliroztatta is,
valamint vitt finom öblittö szereket,
varjuk hogy vissza terjen es bövebben
öblöseben eregessen a törtentekröl,
s_*_beee:o:Ds_*_ezt

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.