Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Matt Damon igazi 'ébresztõ beszéddel' állt az igazság oldalára


A napokban a közismert szĂ­nĂ©sz, Matt Damon olyan beszĂ©det mondott szĂ©les közönsĂ©g elõtt, amit joggal nevezhetĂĽnk “Ă©bresztõnek”, hiszen mikor Howard Zinntõl idĂ©z, az igazsággal szembesĂ­ti azokat, akiknek fogalmuk sincs arrĂłl, ami a világban folyik:
a dolgok nagyon rossz irányba haladnak Ă©s egy “hatalmas baljĂłs elõjel”, amiben most Ă©lĂĽnk. Arra prĂłbálja felhĂ­vni a figyelmet, hogy ha ezt hagyjuk, hamarosan nagyon csĂşnya fordulatot vesznek majd az esemĂ©nyek. Az elõkĂ©szĂĽletek maximálisan erre utalnak Ă©s a zsarnokság Ă©lvezõi, a hatalom valĂłdi birtokosai Ă©s irányĂ­tĂłi jĂłl tudják azt, hogy erejĂĽk az emberek tudatlanságábĂłl Ă©s birka mĂłd irányĂ­thatĂłságábĂłl fakad….
A jogállamiság csak törvényessé tette és végletekig fokozta azt az igazságtalanságot, ami a középkorban létezett. Az igazi problémát pedig azok a milliók jelentik, akik birka módjára követik a kizsákmányolók parancsait.

“Azzal kezdem, hogy a világ a feje tetejĂ©re állt, Ă©s a dolgok teljesen rosszul mennek.
Nem a megfelelõ emberek vannak börtönben, és nem a megfelelõ emberek vannak szabadon.
Nem azok vannak hatalmon, akiknek kell, és nem azok vannak hatalom nélkül, akiknek kell. A gazdagság olyan módon van felosztva ebben az országban és a világon, ami nem egyszerûen reformot kíván, hanem a gazdagság drasztikus újrafelosztását.

matt

Abból a feltevésbõl indulok ki, hogy nem kell errõl túl sokat mondanunk, hiszen csak el kell gondolkodnunk a mai világ helyzetén, és máris rájövünk, hogy a dolgok a fejük tetejére álltak. Ha nem gondolkodunk, ha csak a tévét bámuljuk, és a statisztikát meg hasonlókat nézzük, akkor tényleg azt hihetjük, hogy nem mennek olyan rosszul a dolgok. Vagy csak egy picit mennek rosszul.
Csak egy picit kell magunkba vonulnunk, majd amikor visszajövĂĽnk, Ă©s ránĂ©zĂĽnk a világra, elborzadunk. Tehát abbĂłl a feltevĂ©sbõl kell kiindulnunk, hogy a dolgok valĂłjában a fejĂĽk tetejĂ©re álltak; Ă©s mi most a felfordulásrĂłl beszĂ©lĂĽnk — a polgári engedetlensĂ©grõl. És amint kimondjuk, hogy a polgári engedetlensĂ©grõl van szĂł, azzal azt mondjuk, hogy problĂ©mánk a polgári engedetlensĂ©g, de nem ez a problĂ©mánk.

Problémánk a polgári engedelmesség, problémánk az a sok-sok ember a világ minden részén, akik követik kormányuk vezetõinek parancsait, és háborúba mennek; és milliók haltak meg az engedelmesség miatt.

Láthatjuk, hogy ezt törtĂ©nt a náci NĂ©metországban, tudjuk, hogy a problĂ©ma az engedelmessĂ©g volt, az, hogy az emberek engedelmeskedtek Hitlernek. Az emberek engedelmeskedtek, – ez hiba volt. Szembe kellett volna szállniuk, ellenállást kellett volna kifejteniĂĽk, Ă©s ha ott lettĂĽnk volna, megmutathattuk volna nekik.
Sztálin Oroszországában is ez volt, tudjuk, hogy az emberek engedelmesek, az emberek olyanok, mint a birkák. Ne feledjük azokat a nehéz idõket, amikor az embereket a feudalizmus zsákmányolta ki, minden borzalmas volt a középkorban
De most nyugati civilizációban élünk, jogállamiságban.
Ez a jogállamiság törvényessé tette és végletekig fokozta azt az igazságtalanságot, ami a jogállamiság elõtt létezett, ezt tette a jogállamiság.

Amikor a világon minden nemzet azt tapasztalja, hogy a jogállamiság a vezetõket szolgálja, és balsorsra ítéli az embereket, kezdjük ezt felismerni. Gondolkodásunkban felül kell emelkednünk e nemzeti határokon.

Nixon és Brezsnyev sokkal többet osztott meg egymással, mint amit Nixon velünk.
J. Edgar Hoover sokkalta többet osztott meg a szovjet titkosrendõrséggel, mint amennyit velünk.
Egy nemzetközi jogrend létezése az, ami az összes ország vezetõjét elvtársi viszonyban köti egymáshoz. Ezért lepõdünk meg mindig, amikor találkoznak egymással, mosolyognak, kezet ráznak, együtt szivaroznak.
Valójában kedvelik egymást, nem számít, mit mondanak.
Azt próbáljuk elmondani, hogy valójában vissza kell térnünk a függetlenségi nyilatkozat alapelveihez, céljaihoz és szelleméhez.

Mert az azt mondja, hogy ellenállást kell kifejteni a jogtalan hatalommal és erõkkel szemben, amelyek megfosztják az embereket életüktõl, szabadságuktól, boldogsághoz való joguktól. Ilyen feltételek között arra a jogunkra hívja fel a figyelmet, hogy a kormányt változtassuk meg vagy töröljük el jelenlegi formájában, a hangsúly pedig az eltörlésen van.

A függetlenségi nyilatkozat alapelveinek megállapításához azonban meg kell szegnünk a törvényt.
Nem szabad tovább engedelmeskednünk az olyan törvényeknek, amelyek gyilkolni küldenek, vagy a gazdagságot rosszul osztják fel, vagy bagatell vétségekért bebörtönöznek embereket, míg másokat súlyos bûnök esetén sem börtönöz be.

RemĂ©lem, hogy ez a szellemisĂ©g nemcsak a mi országunkban fog gyõzni, hanem más országokban is, mindenkinek szĂĽksĂ©ge van rá. Valamennyi országban az embereknek az engedetlensĂ©g szellemĂ©t kell követniĂĽk az állammal szemben, ami nem metafizikai dolog, hanem erõ Ă©s gazdagság, Ă©s a világ valamennyi országában az emberek között egyfajta fĂĽggetlensĂ©gi nyilatkozatra van szĂĽksĂ©g, mert mindenki ugyanarra törekszik.“

Egy friss 25 perces videĂł-összeállĂ­tást csatoltam a cikkhez, mely megtekintĂ©se után talán Ă©rthetõvĂ© válik, miĂ©rt valĂłs az aggodalom, amit korábbi cikkekben Ă­rtam Ă©s miĂ©rt beszĂ©l Matt Damon is errõl….
SzĂł van benne a vezetõ tábornokok leváltásárĂłl az USA-ban, illetve arrĂłl miĂ©rt beszĂ©lnek egybehangzĂłan bennfentes katonák Ă©s DHS informátorok “szĂĽksĂ©gállapot” Ă©s katonai irányĂ­tás (Martial Law) bevezetĂ©sĂ©rõl, ahogy elindul a gazdasági dominĂł.
Link

Hozzászólások


#11 | Csodaszarvas - 2013. november 26. 19:00:01
Ejnye Matt, polgári engedetlenségre szólítasz fel??...
"És amint kimondjuk, hogy a polgári engedetlenségrõl van szó, azzal azt mondjuk, hogy problémánk a polgári engedetlenség, de nem ez a problémánk.
Problémánk a polgári engedelmesség, ....

Valamennyi országban az embereknek az engedetlenség szellemét kell követniük az állammal szemben,.. "


Megint csak a CBJ-bõl idézhetek:
"Ha szükségessé válik számunkra, hogy megszigorítsuk a titkos védelmi rendszabályokat (a legvégzetesebb méreg az államhatalom tekintélye számára), színleges zûrzavarokat fogunk elõidézni vagy gondoskodni fogunk arról, hogy sor kerüljön az elégedetlenségnek valamilyen megnyilvánulására, melynek jó szónokok fognak kifejezést adni. E szónokok köré fognak gyûlni mindazok, akik rokonszenveznek kijelentéseikkel. Ezt ürügyül fogjuk felhasználni házkutatásokra és felügyelet gyakorlására a gój rendõrség kötelékeiben elhelyezett ügynökeink segítségével...
Mivel a legtöbb összeesküvõ kalandvágyból és a dicsekvés kedvéért cselekszik, nem fogunk hozzájuk nyúlni, amíg nem ragadtatják magukat valamilyen szembeszökõ tettre; addig csupán megfigyelõket fogunk elhelyezni közöttük. . .
"

Csak úgy látszik van egy kis bökkenõ: túl jól sikerült a birkásítás és nehezen megy az "irányított ébresztés"? Ennyire egyértelmûen kell már fogalmazni? De a birka még így sem érti... Nem akar összejönni a következõ lépés? s_*_dur

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.