Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Mocorognak az izraeli vadászok


Esetleg Martonyinak egy személyes élmény-szintû foszforos-kazettás bombaszorásos tapasztalást szerezhetnéTEK, ha már véletlenül a i-jed mesé-ben boklászik! Elég lenne csak egy olyan drónos "izé" is, hogy szokja a "baráti" tüzes holkosztot.
Megkezdõdött Izrael történetének legnagyobb nemzetközi légi hadgyakorlata. A Kék zászló nevû nemzetközi légi hadgyakorlaton a Negev-sivatagban négy ország több tucat repülõgépe vesz részt.

Vasárnap mintegy ötven repülõgép felszállásával kezdõdött meg az Ovda nevû légibázison Izrael eddigi legnagyobb légi gyakorlata. A közös amerikai, izraeli, görög és olasz katonai gyakorlatot az iráni nukleáris programról kötött megállapodás elfogadásával egy idõben tartják, de az izraeli hadsereg hangsúlyozta, hogy a gyakorlatnak semmi köze sincs az iráni fejleményekhez.

A hadsereg illetékesei szerint a részt vevõ országok maguk állják a légi gyakorlat rájuk esõ költségeit. A berepüléseket több mint húsz ország megfigyelõi követik, fõképpen katonai attasék, többek között a ciprusi és a bulgáriai légierõ képviselõi, míg Törökország és Lengyelország képviselõi nem jelentek meg. A lengyel pilóták az elmúlt hónapokban ugyan együtt gyakorlatoztak izraeli partnereikkel, de a részvétel túl nagy költségekke járt volna, így otthon maradtak.

A hadgyakorlaton célja a légvédelmi rakéták beazonosítása, és egy új információtovábbító rendszert éles tesztje. Az új fejlesztés a repülõgépek adatait bevetés közben küldi a földi erõkhöz. A hatvan vadászgépet felsorakoztató Kék Zászló hadgyakorlat leghamarabb csütörtökön ér majd véget, írja az MTI.
Link

Hozzászólások


#1 | talpi - 2013. november 26. 10:57:26
Vagyis,? akkor elkezdõdött? Na igen. Mondaná az összeesküvés elmélkedõ, na ja, hogy "véletlenek" nincsennek, mondaná a gondolkodó. Tehát, akkor most mi is van? Felsorakoztakazon országok, kik,részt kívánnak venni, ebben az újabb aljasságban? Csodálkozom, a"mieink" miért is nincsennek ott? Vagy talán mégis, hiszen azok a "jó pénzen vásárolt Grippenek" anno, Vitya-Vi-Szarjonovics, elõzõ regnálása alatt, na és valami Kékesi, vagy hogy is hívják segédletével, akirõl tudjuk, hogy a belvárosi, fityeszfõnök neki adta el a lakását, micsoda véletlen? Na szóval, ezek a Grippen madarak, miért nem repkednek ott, a "testvérpárt" gyakorlatán. Hiszen tudott dolog, hogy a Lik-ud, valamiféle /rokoni/ kapcsolatot ápol fityeszékkel, akkor, hogy-hogy nem vesznek részt a "disznó toron"? ja, ez valahogy nem kóser? Netán kilóg a "p-Ata" Sebaj fiúk, jön még kutyára, teher autó. Ebben biztosak lehettek, csak nehogy olyan vezesse, aki nem lát az "orrától"
#2 | postaimre - 2013. november 26. 11:03:03
Diplomáciai pengeváltások követik Kínának azon hétvégi bejelentését, miszerint létrehozta légvédelmi azonosító övezetét, amely kiterjed a Japánnal és Dél-Koreával vitatott tengeri területekre is. Tokió, Szöul és Washington tiltakozására Peking is tiltakozásokkal vágott vissza a kínai állami média hétfõi jelentései szerint.
http://www.stop.h...e/1196188/
#3 | Perje - 2013. november 26. 12:47:54
17 maszat spiclit kaptak el Egyiptomban:
http://www.mignew...98060.html
#4 | talpi - 2013. november 26. 13:05:46
Terjed az a bizonyos " holttengeri" alga perje :) de amint olvassuk, van több helyen "fejlett mezõgazdaság és odafigyelnek a "gyomirtásra" pedig ott nem is terem a"parlag" fû

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.