Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Jelentõs EU-forrásra pályázhatnak a magyar-román határon átívelõ programok


Látványos ez a "határelmosás", összeboronálás. Persze az "EU" =zsidó, "Magyarország" = zsidó, "Románia" = zsidó, tehát zsidó = zsidó. Már csak az a kérdés, hogy ki finanszírozza az "EU"-t? Ja, azt meg Kína? HUN-unijó? De mit keres abban a sok tetves gyilkos zsidó terrorista? Jelentõs EU-forrásra pályázhatnak a magyar-román határon átívelõ közös fejlesztési programok 2014-2020 között. Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei pályázók a magyar oldalon összesen 93 millió euró támogatás elnyeréséért indulhatnak terveikkel - tájékoztatta a Békés Megyei Közgyûlés elnöke, a Közös Monitoring Bizottság tagja az MTI-t.


Jelentõs EU-forrásra pályázhatnak a magyar-román határon átívelõ közös fejlesztési programok 2014-2020 között. Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei pályázók a magyar oldalon összesen 93 millió euró támogatás elnyeréséért indulhatnak terveikkel - tájékoztatta a Békés Megyei Közgyûlés elnöke, a Közös Monitoring Bizottság tagja az MTI-t.
Ha pályázna, segítünk!

Farkas Zoltán kiemelte: a magyar oldali EU-forrás allokációjáról a kormány november 19-én hozott döntést, az összeg folyó áron számolva meghaladja a 27,4 milliárd forintot, román oldalon hasonló nagyságrendû lesz az EU-támogatás nagyságrendje, amelyek kiegészülnek a két kormány hazai társfinanszírozásával. Békés megye számára a közös alap jelentõs többlettámogatás elnyerésére nyújt lehetõséget a gazdaság felzárkóztatása és fejlesztése érdekében - tette hozzá.
Hogyan motiválnak a legjobbak? Inspiráló magyar menedzser - mfor.hu konferencia 2013.12.10.

A Magyarország-Románia határon átívelõ program tervezése a 2014-2020-as idõszakra jelenleg is folyik, a Békés Megyei Közgyûlés az érintett magyarországi megyék vezetõivel azon dolgozik, hogy ezeket a forrásokat a lehetõ legjobb célra lehessen fordítani. Farkas Zoltán szólt annak jelentõségérõl, hogy az Európai Regionális Fejlesztési Alapban (ERFA) a román-magyar határon átívelõ programokra elnyerhetõ támogatások összege a következõ EU költségvetési idõszakban közel hasonló nagyságrendû lesz, mint 2007-2013 között volt. Ez lehetõséget kínál határon átívelõ, nagy térségeket átfogó projektek megvalósítására, így a megyei önkormányzat a jövõben is vezetõ és társpartnerként vesz részt a projektekben - hangsúlyozta.

A 2007-2013 között elnyert nagy projektek közül Farkas Zoltán kiemelte a Körös-medence árvízvédelmi infrastruktúrájának közös fejleszti programjait, ahol a két ország szomszédos vízügyi igazgatóságai a beruházás megvalósítására összesen 510 ezer euró támogatást kaptak ebbõl az alapból. A csatornahálózat és szennyvíztisztító rendszer kiépítése a romániai Székudvaron és a magyarországi Kétegyházán mintegy 2 millió euró támogatásban részesült. Kötetlen világ címmel 886 ezer euró támogatást kapott a Békési Kistérségi Társulás és a Bihar Megyei Tanács közös programja a két térség közötti nagysebességû kommunikációs hálózat fejlesztésére, magán és üzleti felhasználók részére.

Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. november 26. 11:02:13
Félmilliárd dolláros kínai alap hoz befektetõket

A magyar-kínai gazdasági együttmûködés újabb mérföldköveként Pekingben aláírták az 500 millió dollár jegyzett tõkével induló Kínai Közép-Kelet-Európai Befektetési Alap alapítói dokumentumát. Szijjártó Péter kormánybiztos szerint már látszanak a sikerpontok: az idei év elsõ 8 hónapjában 16 százalékkal sikerült növelni a Kínába irányuló magyar exportot.
http://mno.hu/kul...rt-1197364

Kútba esik a kínaiak magyarországi óriásberuházása?

Kormányfõi megállapodás már két és fél éve van, a beruházásról szóló kormányhatározat pedig egy éve született meg, ennek ellenére még most sincs semmi hír a szolnoki citromsavgyárról. A magyar-kínai közös cég - a BBCA - közben állítólag már elkészítette az évi 60 ezer tonna citromsav elõállítására képes gyár megvalósíthatósági tanulmányát és üzleti tervét.
[img]http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/kutba_esik_a_kinaiak_magyarorszagi_oriasberuhazasa.570117.html[/img]
#2 | postaimre - 2013. november 26. 11:04:55
Megtisztult az ország a kóklerektõl

A világ ingatlanpiacának részleges összeomlása után, a válság kilábalásának egyik jeleként, egy teljesen új alapokra helyezett ingatlanértékelési és finanszírozási gyakorlat kezd életre kelni, kialakulni hazánkban is. Az új finanszírozói trendekrõl, a kóklerektõl megtisztult piacról Csont Dáviddal, a CIB Bank nagyvállalat és strukturált finanszírozási divíziójának vezetõjével beszélgettünk, aki munkáltatója révén értékes tapasztalatokkal bír az ingatlaneszközök bevételtermelõ képességének látványos romlásával járó válság kapcsán. A CIB Bank elindult az oly régóta várt transzparencia kiterjesztésének rögös útján.

Csont Dávid meghívott elõadója lesz a november 28-ai Portfolio.hu Property Investment Forum "Befektetési trendek Magyarországon" címû panelbeszélgetésének.
http://www.portfo...aggregator
#3 | Kedvesi - 2013. november 26. 21:41:50
Fentebb több a kérdés mint a válasz.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.