Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Üdvözlöm!!


a youtube-on láttam minden elõadását és totálisan egyetértek önnel. Szeretném megtudni hogy az alábbi video : Link és hasonló videok miért nem kerülnek a hétköznapi médiába? miért hallgatnak róluk és miért nem tesznek semmit ellenük?? most ki is a rasszista?? a fehér vagy a különbözõ etnikumu emberek?? én Borsod megyébõl származom egy mostanra már cigány faluból. Mindig is útáltam a cigányokat de ez túl tesz mindenen... ha valahogyan el lehetne intézni hogy napvilágot lássanak az ilyen felvételek annak szerintem nagy hatása lenne az emberekre!! nyilván látják az ugymondd fejesek is ezeket de a hétköznapi emberek nem! lehet ha látnának ilyen felvételeket akkor kicsit összefognánk, és tennénk végre valamit!! nyilván a video nem magyarokról szól de attól még szörnyû. Sajnos a munkahelyem miatt( szerzõdéses katona) nem tudtam egyik elõadásán sem résztvenni. de egyszer szivesen megnézném élõben is, ha valamikor Budapesten(Judapesten) tartana elõadást!!! várom mielõbbi válaszát!! elõre is köszönöm!! Én nem állok egyik p árt mögött sem... de az ön beszédei mindent elmondanak... végre látom a dolgokban az összefüggéseket... További szép napot!

Hozzszlsok


#41 | cico - 2013. november 27. 21:08:04
Csatlakoznék guerrilla17-hez....az ember nem kérdez hülyeséget, csak ha meg van gyõzõdve róla, hogy az nem is az.:) Utána meg a fáklyásmenet.:) Tényleg lehetünk jó páran, akik olvasnak ezerrel, rakják a kockákat, bár az alapigazsággal tisztában vannak, csak még homályos helyenként a tükör...türelmeteket kérem (kérjük, ha beszélhetek így), sok még a por az üvegen...köszi a megértést!
#42 | postaimre - 2013. november 27. 21:31:07
Kincs, már kapom!

Adj Isten Imre!

Csak érdeklõdöm, hogy mi okból töröltek a fórumról?
Az elmúlt 12 hónapban tett kb. 2 borsos hozzászólásom sok(k) volt az adminoknak?
Sértõdés nincs, csak "jól esett" volna, ha legalább egy üzenetben szóltok, hogy "vegyek vissza" vagy hason ló...

Áldás
#43 | kincses - 2013. november 27. 21:52:57
Imre, ha lehet, továbbítsd mélységes bocsánat és elnézés kérésemet, õ ezek szerint az egyik kivétel, aki erõsíti a szabályt, iratkozzon bátran vissza és írjon csípõs megjegyzéseket, de gyakrabban, mert a rendszer kiveszi a sorból a hónapok óta nem jelentkezõket és a soha nem írókat. Nagyjából mindenkit végiglapoztam, hogy kivel mi van, de ezek szerint csúszott be hiba! elnézést! Jöjjön vissza és írjon gyakrabban!s_*_aha Ha gond lett volna a csípõs megjegyzésekkel, akkor már azonnal töröltetik, ahogyan mások is!:) Tehát errõl egyáltalán nem volt szó!
#44 | kincses - 2013. november 27. 21:55:52
Gerry, megnézem, ha mondod. Csak furcsálltam, mert nagyon a nevedre hajaz, és biza ezzel már történt visszaélés! De ha te megbízol benne, nekem jó!s_*_yass Amúgy regisztrált és nem lépett be. Remélem, ebbõl nem csinál rendszert...
#45 | Maguskacska - 2013. november 27. 22:29:54
s_*_csin
oh ez édes!
- le a kalappal-magában keresi a hibáts_*_love
-annak idején a piramisokról szóló cikknél éreztem úgy hogy most már hozzá kell szólnom, és végül a tudálékosságom legyõzte a regisztrációval szembeni félelmemets_*_v,
-sok marhaságot hordtam össze, ilyenkor ki is lettem javítva -amit minden alkalommal túléltem(becsszóra)
-ez sem volt elég hogy megtanuljam befogni a számats_*_nyugi, de legalább tájékozódom mielõtt hozzáfirkantok, így legalább linkekkel és Szines képekkel illusztrálom az agymenéseimet...

-a magyar oktatási rendszer volt a két Vh. között mûködõ legyjobb(legeredményesebB) okítási rendszer - ezen belül is kimagasló eredményekkel büszkélkedtek a "tanyasi iskolák"
-ahol etérõ életkorral és tudással, egy közösségben tanultak és egymást tanitották a diákok...
-az életiskolák is erre hajaznak. Ez a honlap is erre emlékeztet, annak elenére hogy néhány bölcsis egy vödör homokkal jön be a tanterembe(egyesek még bele is rondítanak)
-jé leesett mit ért Imre a homokozón...s_*_kac
#46 | Kore - 2013. november 27. 23:55:02
Máguska, nagy sziporka vagy!
;)

Megjegyzem, Hollandiában is két évfolyam jár egy osztályba, így aztán nincs is belõle gond, vagy hülye stressz, hogy ki tanul kitõl, vagy marad ugyanott a következõ évre is.
Ebben normálisak.
#47 | mormota1968 - 2013. november 28. 21:27:15
Hát nem is tudom mivel kezdjem! Talán elõször a cikkre és a videóra reagálnék, aztán sorban a többire. Nekem már régóta világos, hogy ezen a Földön rég nem a fehér ember az igazi rasszista. Bár amit most vissza kapunk azt csak magunknak köszönhetjük. Mi engedtük ki a gyeplõt a kezünkbõl. Dél-Afrika. Én úgy tudom Afrika a feketék õshazája, akkor mi a fenét keres ott egy csomó fehér ember? És fordítva. Mi a fenét keresnek a fehér nemzetek között a feketék, ázsiaiak ekkora hatalmas tömegben? Azt már tudjuk egy ideje kiknek köszönhetjük ezt a faj keveredést. Aki még nem tudja, az még mindig keveset tudd. De vissza térve Dél-Afrikára. Nem tudom min csodálkoznak az emberek egy fehér apartheid rasszista feketéket elnyomó rendszer után, hogy a fagyi vissza nyalt. Szerintem ez várható is volt. Az ottani fehérek csak azt kapják vissza, amit õk tettek a feketékkel a saját õshazájukban évtizedeken át. Mi a rossebet keresnek ott egyáltalán fehérek? Ja, hogy õk alapították a Dél-Afrikai köztársaságot! De milyen jogon és fõleg milyen áron? És ez vonatkozik az USA-ra vagy akár Izraelre is. A fehér faj õshazája Európa és Eurázsia egy része. Még is hányfelé szét széledtünk, ahol semmi keresni valónk, miközben Európában lassan kihal, de legalábbis rohamosan fogyatkozik a fehér népesség. Közben pedig az idegeneké növekszik. Húzzanak haza a fehérek Európába és billentsük végre helyre a felborult egyensúlyt. Míg nem késõ. Ami Imre elõadásait illeti, dvd-n simán terjeszthetõ. Nekem is már le van mentve néhány elõadása, csak sajna kevés a tárhelyem. Annyi videót, elõadást kellene még lementenem és a megoldás már elõ van készítve. 500 Gb-os külsõ merevlemez. Aztán mehet a videók terítése. Sajna pénzem nem sok van hozzá, de néhány lemezt, írást zacskóba hegesztve azért be tudok ejteni néhány postaládába, csak úgy ismeretlenül. Aztán vagy megnézik a háziak vagy nem. Ez már olyan igazi zsákbamacska.
Ami az Imrét ócsárolókat illeti. Valahol mindenki elkezdi az életét. Én is a Kádár korszakban nõttem fel, igaz nem viseltem semmiféle vezetõi tisztséget, egyszerû hétköznapi kétkezi kõmûves segédmunkás voltam hét évig egy tsz-ben, aztán voltam munkanélküli, meg rakodó mindenfelé, majd utoljára kiselejtezésem elõtt 7 évig éjjeliõr egy másik tsz-ben. Hogy Imrét mi vagy ki védi az idõ elõtti elmúlástól ezen már én is gondolkoztam. Szerintem nem nagyon szeretnének belõle mártírt csinálni, de amiért nem mernek hozzá nyúlni, annak egyetlen igazi oka szerintem az, hogy nyílt lapokkal játszik, vagyis állandóan szem elõtt van, más országok állampolgárai is olvassák a honlapját, sõt más országok titkosszolgálatai is. Szóval, nagyon kényes helyzetbe hoznák magukat egyes országok titkosszolgálatai, politikusai, ha Imrét véletlenül valamiféle baleset érné. Úgy, hogy mindegyikük érdeke, hogy ne érje semmi baj. De ezt Imre is elmondta az egyik elõadásában, mikor rákérdeztek, hogy-hogy még él? Hát ezért. Nem hiszem, hogy Imrének az volna a feladatta, hogy így szedje össze az ország nemzeti érzelmû állampolgárait a Moszad vagy a CIA részére. Arra ott van a Fa@book. Ez egy baromság, amit az a valahonnét ide tévelyedett emberke írt. Imre már több ezerszer bebizonyította kiknek az oldalán áll és kiket tekint esküdt ellenségének. Engem és még sokunkat teljesen meggyõzõt arról, hogy réges-rég szakított a múltjával, ami mindenkinek van, mert felnyílt a szeme arra az irdatlan mennyiségû gazemberségre, ami körülötte is folyt a régi munkahelyén. Õ egy igaz ember és amíg bárki ezerszeres bizonyossággal és bizonyítékok tömkelegével be nem bizonyítja az ellenkezõjét én töretlenül hiszek benne. s_*_hi ;)
#48 | Bernard - 2013. november 28. 22:40:09
mormota1968!
Mindannyiunk nevében szóltál, úgy hiszem, Imrével kapcsolatban.
s_*_gt

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.