Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Soros a roma munkásosztályért kampányol


Ugye a "rejtett tartalékok"? Még, hogy soros-schwartz-morvai-schwart-orsós-olstein és ez az egész cigány-zsidó bagázs nem egy és ugyanaz? Cigányország kell? Jóbik besegít, de remélem mentek mind a zacsiba!
A korábban merész - és erkölcsi szempontokat figyelmen kívül hagyó - pénzügyi manõvereivel meggazdagodott Soros György nyugdíjaséveire leginkább a kapitalizmus ostorozásában és progresszív politikai ötletei népszerûsítésében találta meg önmagát. A romák helyzetének megismerésére és javítására már eddig is rengeteg pénzt áldozó milliárdos most a Guardianben vázolta elképzeléseit a keleti bõvítéssel egyértelmûen uniós problémává vált romahelyzet megoldására.

Soros leszögezi: a romák pradox módon az európai integráció vesztesei: miközben életminõségük hazájuk uniós csatlakozása óta csak romlott, az irántuk való viszony is ellenségesebbé vált.

Ezt a két, egymást erõsítõ tendenciát Soros az oktatáson keresztül szeretné megfordítani. Ehhez az európai államok elé példaként állítja saját alapítványai által finanszírozott kezdeményezést: a 2005 óta a Világbank együttmûködésével mûködõ Roma Oktatási Alap több, mint 1600 egyetemen 100 000 diákot segít diplomához.

Soros azonban arra hívja fel a figyelmet, hogy ez a kapacitás semmiképpen nem elegendõ, különösen nem akkor, amikor a roma népesség fele még iskoláskorú. Ezért a Roma Oktatási Alapot a kormányoknak és az EU-nak kéne felduzzasztania. Soros dicséri is az Európai bizottságot a strukturális alapokon keresztül kifejtett "segítõkészségéért", az uniós támogatások szerinte az integráció költségének 80 százalékát lefedi, amihez a kormányoknak már csak a 20 százalékot kellene hozzátenni.
151954425

A politikai kampánybeszédnek is beillõ írásban Soros többször is megemlíti a roma ideálok megszületésének fontosságát, szerinte csak a roma identitásukat megtartó értelmiségiek, üzletemberek rombolhatják szét a negatív sztereotípiákat. Jelenleg ugyanis a sikeres romák inkább a feltûnésmentes asszimilációt választják, amivel nem igazán csökken a romákkal szembeni elõítélet. Ezért a milliárdos az oktatási programokban nagy hangsúlyt fektetne a roma identitás vállalásának megkönnyítésére is.

Az oktatáson keresztüli felemelés mellett Soros a munkavállalás fontosságát is hangsúlyozza, szerinte egy "roma munkásosztály" kialakítása nélkül nem lehet a 10-12 milliós roma népességet integrálni -fõleg, hogy a jelentõs roma kisebbséggel rendelkezõ országokban a munkaerõpiacra újonnan belépõk 20 százaléka közülük kerül ki. A romákat elérõ munkahelyteremtést Soros a szakiskolai és a gyakornoki ösztöndíjakon keresztül tartja megvalósíthatónak.
Link

Hozzászólások


#1 | szarmata - 2013. november 27. 10:18:09
"Roma munkásosztály"? Az valami zsidó munkásosztályhoz hasonló zavaros elmélet? Élõsködõ parazita réteg,primitív ösztönlények,tolvajok,és gyilkosok etnikuma kifejezések sokkal jobban fedik a valóságot!
#2 | Kormos - 2013. november 27. 12:58:24
Szép napot! Nos úgy nézki a szemtelenség nem ismer határokat. Soros= mese citrom habbal...Megint lopni fognak ,mindíg van balek akin keresztul átviszik a tranzakciót. Csucske cigány=kutyából nem lessz szalonna...Ezt pont Sorosék tudják a legjobban. Érdekes hogy mennyire utálja a magyart ez a Soros, belehalna ha nem tudna velunk szórakozni...Kíváncsi vagyok ,hogy ez a vén @sz meddig él és rontja a légkort.
#3 | Fidel - 2013. november 27. 13:56:23
Nem problema. Sorosnak epp megvan a lehetosege viheti az osszeset had dolgozzanak neki ezutan.
#4 | keepfargo - 2013. november 27. 18:16:09
Olvastam hogy Soros cigany egyetemeen foleg kozgazdasagot es jogot tanitanak az arra raszaruloknak. Ez igy epp jo is: az egyik lenyulja az uzletet/penzt, a masik majd tisztara mossa a bunelkovetot. "Roma munkasosztaly"- rohog a vakbelem
#5 | Kedvesi - 2013. november 28. 00:03:43
http://cigany-orv...

A Semmelweis Egyetem Cigány Orvos – egĂ©szsĂ©gĂĽgyi KĂ©pzĂ©si Programjának cĂ©lja, törtĂ©neti áttekintĂ©se:

Ki látott már cigány orvost?
#6 | Kore - 2013. november 28. 00:17:09
Kedvesi, :)
Most még természetesen nincs, de majd kiképzik!
*Történeti áttekintés* egyelõre csak a beharangozott elõkészítõ fázisokról van, 2011-tõl.
#7 | Maguskacska - 2013. november 28. 05:49:23
"10-12 milliós roma népességet integrálni"
-tessék fogjátok rám, hogy én nagyitom fel a számokat....s_*_nyugi
#8 | Maguskacska - 2013. november 28. 05:51:59
cigany-orvoskepzes.eu/wp-content/themes/cigany-orvoskepzes/images/headers/cigany_2012.jpg
alíg várom hogy a tím majd megvárasson az sztk-ban s_*_yes
"A Cigány Orvosképzési Program elsõ Elõkészítõ Programján 20 jelentkezõ közül, a felvételi beszélgetés után, 10 hallgató kezdte meg tanulmányait. Mindkét napon 7 óra elõadáson vettek részt a hallgatók, ebbõl 5 szakmai és 2 kulturális elõadás volt. Szombat délutánra, illetve estére mozi, színház, állatkert, múzeum stb. látogatásokat szerveztünk."
-mintha Jókai Névtelen várját olvasnám s_*_kachttp://mek.oszk.h...600/00697/


-ez egy vicc, de tényleg:
az utószó:"Úgy látszik, hogy a program segítségével a jövõben évente 2-3 romát tudunk egészségügyi diplomával útra bocsájtani."
#9 | Kormos - 2013. november 28. 08:38:55
Még egy kis komment. A régi szólás értelme: ".... te barom már megint cigány munkát csinálsz????" Ez azoknak szól aki selejtesen,rosszul végezte el a megbízott munkát-feladatot...De honnan jott ez a szólás???? Mióta él??? Logikus ,hogy csak az ido óta mióta be lettek engedve Kárpát Medencébe....és Mária Terézia letelepítésre kényszerítette a vándor cigányt....De még mindíg nem értem mi tortént 500 év alatt hogy nem tanultak meg haladni az alkotói fejlodéssel. Ez tényleg génhiba??? Vagy mi a @sz???
#10 | Kedvesi - 2013. november 28. 09:33:06
Kore. Az én gyerekemhez nem fog cigány nyúlni, semmilyen formában, az biztos.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.