Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hivatalos felszólítást kapott a Sabbat maffia...


Az al√°bbi figyelmeztet√©s √©s k√©rd√©s √©rkezett a toki√≥i amerikai nagyk√∂vets√©ghez Jap√°nban k√©t h√©ttel ezel√Ķtt:

"Befoly√°sos √°zsiai csal√°dok egy csoportja nagy mennyis√©g√Ľ amerikai √°llamk√∂tv√©ny birtok√°ban van, val√≥dis√°gukat a BIS (Nemzetk√∂zi Fizet√©sek Bankja) igazolta, n√©v√©rt√©k√ľk sok trilli√≥ doll√°r. Ezeket a k√∂tv√©nyeket az 1930-as √©s 40-es √©vekben bocs√°tott√°k ki, az Egyes√ľlt √Āllamokba ezekben az √©vtizedekben evaku√°lt √°zsiai arany√©rt cser√©be. Azt szeretn√©k, ha kifizetn√©k ezeket a k√∂tv√©nyeket, hogy a p√©nzb√Ķl egy hatalmas kamp√°nyt finansz√≠rozzanak a szeg√©nys√©g √©s a k√∂rnyezeti puszt√≠t√°s felsz√°mol√°sa √©rdek√©ben. Vajon az amerikai korm√°ny t√°mogatja ezt a tervet? "

Mindeddig nem ker√ľlt sor v√°laszra.

Ugyanebben az id√Ķben r√©szletes inform√°ci√≥k lettek elk√ľldve Shinzo Abe jap√°n minisztereln√∂knek, elmondva neki, hogy pontosan hogyan kell √©letbe l√©ptetni a 700 trilli√≥ doll√°r kibocs√°t√°s√°t az emberis√©g jav√°ra. Nem √©rkezett v√°lasz t√Ķle sem.

Emiatt a k√©t illeg√°lis rezsim elleni nyom√°s - mindkett√Ķt csal√°ssal v√°lasztott√°k meg - addig fog n√∂vekedni, am√≠g egyet nem √©rtenek ezzel a c√©llal. Ez√©rt K√≠na bejelentette a m√ļlt h√©ten, hogy nem v√°s√°rol amerikai doll√°rt. Ez az oka annak is, hogy egyre nagyobb katonai nyom√°s van Jap√°non √©s az Egyes√ľlt √Āllamokon a vitatott jap√°n szigetek miatt.

A k√∂vetkez√Ķ nagy l√©p√©s ezen rezsimek ellen, v√°rhat√≥an a Koreai-f√©lsziget √ļjraegyes√≠t√©se. Ebb√Ķl a c√©lb√≥l jelent√Ķs katonai mozg√°sok voltak K√≠n√°n bel√ľl, k√≠nai korm√°nyzati forr√°sok szerint. A k√≠nai hadseregen bel√ľl is volt egy tisztogat√°s, mondta a forr√°s. Egy hatalmas kamp√°ny kezd√Ķd√∂tt a kommunista egyp√°rtrendszer ellen, de a kommunist√°k hat√°rozottak abban, hogy azt leverj√©k, mondta. A k√≠nai sovinizmus k√∂zelm√ļltbeli n√∂veked√©se azt is jelenti, hogy n√∂vekszik a politikai egys√©g K√≠n√°n bel√ľl, a k√ľls√Ķ fenyeget√©sekre √∂sszpontos√≠tva, tette hozz√°.

A k√∂vetkez√Ķ l√©p√©s, hogy kik√©nyszer√≠ts√©k Korea egyes√≠t√©s√©t, egy hatalmas hadsereg √©szak-koreai hat√°ron t√∂rt√©n√Ķ √∂sszpontos√≠t√°sa. Mindenekel√Ķtt K√≠na biztos a gy√Ķzelemben, a sz√°mokban mutatkoz√≥ nyomaszt√≥ f√∂l√©nye ok√°n. M√°sodszor az Egyes√ľlt √Āllamok nem hajland√≥ kock√°ztatni egy nukle√°ris h√°bor√ļt a d√©l-koreai rabszolga rendszer v√©delme √©rdek√©ben.

K√≠na nem fog beleesni egy √∂sszeesk√ľv√©s csapd√°ba, √©s harcolni apr√≥ szigetek√©rt egy olyan ellens√©g ellen, amely m√©g mindig kiv√°l√≥ l√©gi √©s tengeri hatalom.

Korea √ļjraegyes√≠t√©se el fogja v√°gni az √∂sszeesk√ľv√©st egyik f√Ķ j√∂vedelemforr√°s√°t√≥l. Ez is seg√≠t r√°k√©nyszer√≠teni a jelenlegi Abe rabszolga rendszert Jap√°nban a meg√°llapod√°sra, hogy t√°mogass√°k a Cs√°sz√°ri csal√°dot √©s a Shinto Szent√©lyek Sz√∂vets√©get (Association of Shinto Shrines: http://www.jinjah....or.jp/en/), √©s elkezdj√©k a szeg√©nys√©g √©s a k√∂rnyezet pusztul√°s√°nak meg√°ll√≠t√°s√°ra tervezett hatalmas kamp√°nyt.

A m√°sik l√©p√©s az √∂sszeesk√ľv√©s ellen a K√∂zel-Keleten zajlik, ahol az √∂b√∂l export√°l√≥ √°llamok elvben egyet√©rtettek, hogy nem helyezik let√©tbe az olajb√≥l sz√°rmaz√≥ p√©nzt az √∂sszeesk√ľv√©s ir√°ny√≠totta bankokban.

A nyugati hatalmak l√©p√©se, hogy egy alkut √©rjenek el Ir√°nnal, szint√©n az √∂sszeesk√ľv√©s veres√©g√©nek az egyik jele. A cionist√°k √°ltal ir√°ny√≠tott m√©dia t√∂bb mint 30 √©ve tart√≥ t√∂meges, ism√©tl√Ķd√Ķ jelent√©sei, a k√≠s√©rletek, hogy h√°bor√ļt provok√°ljanak Ir√°nnal, mik√∂zben Ir√°nnak sohasem voltak nukle√°ris fegyverei. Ahogy arr√≥l kor√°bban m√°r besz√°moltunk, a Bush rezsim neutronbomba v√©g√Ľ rak√©t√°kat adott √©vekkel ezel√Ķtt Ir√°nnak, √°ll√≠totta az egykori ir√°ni sah egyik rokona, akivel szemt√Ķl szembe tal√°lkoztunk. Ir√°n nem volt hajland√≥ elfogadni azokat. A val√≥di t√∂rt√©net az, hogy Ir√°n megy el√Ķre, √©s alternat√≠v energia technol√≥gi√°kat fejleszt, mely elavultt√° tenn√© az olajat, mint energiaforr√°st. Ez az √∂sszeesk√ľv√©s p√©nz√ľgyi rendszer√©nek olaj ellen√Ķrz√©s√©n kereszt√ľli ir√°ny√≠t√°sa elleni fenyeget√©s volt.

A k√≠naiak is teljes g√Ķzzel folytatj√°k az √ļj energetikai technol√≥gi√°k fejleszt√©s√©t.

Ez azt jelenti, hogy a New York √©s Los Angeles sz√©khely√Ľ √∂sszeesk√ľv√Ķk, akik felel√Ķsek a 911 √©s a 311 t√∂meggyilkos terrort√°mad√°sok√©rt, teljesen k√∂r√ľl lettek v√©ve, √©s el lettek szigetelve. Az olajdoll√°r ir√°ny√≠t√°suk v√©get √©rt. Ez√©rt van, hogy az √∂sszeesk√ľv√©s m√©rs√©kelt frakci√≥i most 700 trilli√≥ doll√°rt pr√≥b√°lnak k√≠n√°lni a vil√°g n√©pess√©g√©nek.

Ugyanakkor b√Ľn√ľgyi vizsg√°latok azt mutatj√°k, hogy a doll√°r rendszer ir√°ny√≠t√°sa most Barack Obama √©s az amerikai p√©nz√ľgyminiszt√©rium kez√©ben van. B√°r ez egy helyes ir√°nyban t√∂rt√©nt l√©p√©s, az amerikai doll√°r nem, √©s soha nem is volt egy igazi amerikai valuta. A legt√∂bb amerikai doll√°r, amit valaha is gy√°rtottak, nem az Egyes√ľlt √Āllamokban van, hanem olyan orsz√°gok birtokolj√°k, melyek aranyat, fogyaszt√°si cikkeket, olajat stb. k√ľldtek az USA-ba, √©s ami√©rt soha nem fizettek a 'Tartozom nekeden' k√≠v√ľl semmivel. Ez√©rt Obama eln√∂kn√©l √©s a p√©nz√ľgyminiszt√©riumn√°l nincsenek ott az amerikai doll√°r rendszer jogai.

A doll√°rhoz val√≥ jog els√Ķsorban a S√°rk√°ny csal√°dhoz tartozik, mivel √Ķk a vil√°g legt√∂bb arany√°nak √©s kincseinek hagyom√°nyos tulajdonosai, melyeket a doll√°r rendszer t√°mogat√°s√°ra haszn√°ltak els√Ķsorban.

Az amerikai n√©p azonban teljesen szabad, hogy helyre√°ll√≠ts√°k az Egyes√ľlt √Āllamok K√∂zt√°rsas√°g√°t, √©s elkezdjenek kibocs√°tani amerikai korm√°nyzati valut√°t, amely m√°s, mint a rosszul elnevezett amerikai doll√°r. A l√©tez√Ķ amerikai doll√°rt √°t fogj√°k keresztelni egyszer√Ľen csak doll√°rra. Egy√©b deviz√°k, mint a Bitcoin, a jap√°n jen, stb. egym√°st√≥l f√ľggetlenek.

Mivel az AI kapcsolatba l√©pett velem p√°r h√©ttel ezel√Ķtt azt √°ll√≠tva, hogy 69 sz√°mjegy √©rt√©k√Ľ sz√°m√≠t√≥g√©p alap√ļ doll√°rja van, √©s biometrikus azonos√≠t√°st akart t√Ķlem, ezen a h√©ten aj√°nlok valamit.

Az e heti jelent√©shez csatolva tal√°lhat egy S√°rk√°ny csal√°d jogi dokumentumot, melyet ennek a jelent√©snek a szerz√Ķje k√©sz√≠tett Benjamin Fulford, a S√°rk√°ny csal√°d tisztvisel√Ķ tagja. A dokumentum t√∂rv√©nyes megfogalmaz√°sa alapvet√Ķen ebben √∂sszegezhet√Ķ: A S√°rk√°ny csal√°d egys√©ges a k√ľzdelemben, hogy megv√©dje Isten eredeti teremt√©s√©t, √©s meg√Ķrizze azt. Ezenk√≠v√ľl a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g fenntartja mag√°nak a jogot, hogy megv√©dje mag√°t, de nem √Ķ fogja m√©rni az els√Ķ √ľt√©st.

Csak két példánya létezik ennek a dokumentumnak, és a mai napig digitális változata nem létezett. A digitális verzió nem tartalmaz emberi DNS-t és valódi emberi ujjlenyomatot, mint az eredeti. Az eredetit be lehet mutatni egy banki azonosítás céljából.


Ha a p√©nz felszabadul a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°gon kereszt√ľl, az csak a nagyobb j√≥ √©rdek√©ben haszn√°lhat√≥. √ćgy a S√°rk√°ny csal√°d √©s sz√∂vets√©gesei tov√°bbra is fokozz√°k a nyom√°st, am√≠g az utols√≥ √∂sszeesk√ľv√Ķ is megadja mag√°t.

Benjamin Fulford
http://benjaminfu...
http://ujvilagtud...pUDFdLuLg4

HozzŠszůlŠsok


#21 | Kore - 2013. november 28. 00:05:53
Imre, √©n is gondolhattam volna m√©g tov√°bb, de t√ļl hamar beg√Ķz√∂ltem √©s elutas√≠tottam az √°ls√°gos csal√©tket...
#22 | spartakusz - 2013. november 28. 03:50:37
Szevasztok!

Ami megragadott GERRY "kigyógyít" és Imre Lica párbeszéde - és kore sorai -
Egy biztos, gyerekek, ahogy a romai jog a men√Ķ m√©g ma is - √©s a romai birodalom nem omlott √∂ssze csak l√°thatatlan lett - √ļgy a Hun-birodalom is √©l - m√Ľk√∂dnek a dolgok - nem adj√°k √°t - csak tr√ľkkel vehetj√ľk t√Ķl√ľk vissza b√©k√©sen - √©s az meg van - folyik - mint a v√≠z - az √©let! - Az hogy a neaderv√∂lgyi vagy a homosapiens - meg stb. t√©nyek - ugyan √ļgy t√©ny a k√≠s√©rletek - mi rabok lett√ľnk, magyarul itt ragadtunk - nem tudtunk vissza menni akkor r√©gen - ez biztos , hogy volt ember k√≠s√©rlet az is biztos, hisz ma is folyik - a BAR - sz√≥ban benne van visszafel√© olvasva RAB! mit GONDOLSZ rom MIT JELENT - AZT AMI rom - AMIT EGY √ČP√úLETRE MONDUNK A ROMOS - VAL√ďBAN VISSZAFEL√Č FEJL√ēD√úNK - SOKAT FELEJT√úNK - VAGY VESZT√úNK TULAJDONS√ĀGAINKB√ďL D- DE A L√ČNYEG MOST J√ĖN VISSZA √ČS EZ IS BIZTOS - magyarul t√ļl kell √©lni eszt a szakaszt - a H - ARC azt jelenti , hogy a h-nak az arca folyik - ami minden nap mutat-mag√°b√≥l valamit - mert t√∂m√©nyen m√©reg lenne mint minden!

spari...
ui: √©n m√°r tudom, hova tartozom - mi√©rt n√©zek v√°gyakozva a csillagos √©gre - a K√ćGY√ď √ČS A GYIT - gy√≠k - H√ĀT A MAG! az m - √°g!
#23 | Kormos - 2013. november 28. 08:26:04
Sziasztok! Nyilas koszi! Csak a hulye vicc kedvéért: Miféle szulemény jonne világra Csicsolina féle pornó nénikébol....??? Multikulturalista-univerzális alany???
#24 | Kameleon - 2013. november 28. 13:54:25
YouTube Videů
#25 | postaimre - 2013. november 28. 14:10:36
Kam√©leon, annyi t√°rgyal√°son √°lltak ott mellettem, hogy alig l√°tszottam ki bel√Ķl√ľk. H√°nynom kell. Poj√°c√°k. Magdi n√©ni meg egy a sok naiv tudatlan k√∂z√ľl.
#26 | Kameleon - 2013. november 28. 14:24:08
Imre, √©rtem amit mondasz. Viszont szerintem most m√°r k√©pviselne, ha sz√≥lva van az √ľgy el√Ķtt. M√°s szelek f√ļjnak.

YouTube Videů


YouTube Videů
#27 | Kameleon - 2013. november 28. 17:57:53
El√Ķzm√©ny:

Rend√Ķrs√©g: kopasz zsid√≥nak magyar h√∂lgyet arcon √ľtni szabad (2012.05.20)
YouTube Videů
#28 | fefe - 2013. november 29. 11:05:39
Ti komolyan hisztek ebben?
Létezik olyan szervezet, amelyik az emberiség
jav√°t szolg√°lja?
Ki mondana le a mai vil√°gban √∂nk√©nt err√Ķl a
felfoghatatlan nagy vagyonról?
Ez csak mese, egy √ļjabb h√ľly√≠t√©s!
:@s_*_hol
Csak ezzel lehetne cél érni:
s_*_rtata
#29 | deckterrorist - 2013. november 30. 22:02:30
mar miert letezne? ezt csak mi most talaltuk ki magunknak megnyugtatas celjabol, hogy majd egyszer csak hu de gyozni fog a jo.... ilyen kor olyan jot rohogok. ez ugyanaz a bullshit mint vallasosnak lenni: majd egyszer csak jolesz, majd. a majd mindig a jovoben lesz. nem tunik fel hogy kb 5-6-10 ezer eve a szegeny reteg folyamatosan szivja a bret a maroknyi gazdag, hatalommal rendelkezok miatt?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.