Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hivatalos felszólítást kapott a Sabbat maffia...


Az al√°bbi figyelmeztet√©s √©s k√©rd√©s √©rkezett a toki√≥i amerikai nagyk√∂vets√©ghez Jap√°nban k√©t h√©ttel ezel√Ķtt:

"Befoly√°sos √°zsiai csal√°dok egy csoportja nagy mennyis√©g√Ľ amerikai √°llamk√∂tv√©ny birtok√°ban van, val√≥dis√°gukat a BIS (Nemzetk√∂zi Fizet√©sek Bankja) igazolta, n√©v√©rt√©k√ľk sok trilli√≥ doll√°r. Ezeket a k√∂tv√©nyeket az 1930-as √©s 40-es √©vekben bocs√°tott√°k ki, az Egyes√ľlt √Āllamokba ezekben az √©vtizedekben evaku√°lt √°zsiai arany√©rt cser√©be. Azt szeretn√©k, ha kifizetn√©k ezeket a k√∂tv√©nyeket, hogy a p√©nzb√Ķl egy hatalmas kamp√°nyt finansz√≠rozzanak a szeg√©nys√©g √©s a k√∂rnyezeti puszt√≠t√°s felsz√°mol√°sa √©rdek√©ben. Vajon az amerikai korm√°ny t√°mogatja ezt a tervet? "

Mindeddig nem ker√ľlt sor v√°laszra.

Ugyanebben az id√Ķben r√©szletes inform√°ci√≥k lettek elk√ľldve Shinzo Abe jap√°n minisztereln√∂knek, elmondva neki, hogy pontosan hogyan kell √©letbe l√©ptetni a 700 trilli√≥ doll√°r kibocs√°t√°s√°t az emberis√©g jav√°ra. Nem √©rkezett v√°lasz t√Ķle sem.

Emiatt a k√©t illeg√°lis rezsim elleni nyom√°s - mindkett√Ķt csal√°ssal v√°lasztott√°k meg - addig fog n√∂vekedni, am√≠g egyet nem √©rtenek ezzel a c√©llal. Ez√©rt K√≠na bejelentette a m√ļlt h√©ten, hogy nem v√°s√°rol amerikai doll√°rt. Ez az oka annak is, hogy egyre nagyobb katonai nyom√°s van Jap√°non √©s az Egyes√ľlt √Āllamokon a vitatott jap√°n szigetek miatt.

A k√∂vetkez√Ķ nagy l√©p√©s ezen rezsimek ellen, v√°rhat√≥an a Koreai-f√©lsziget √ļjraegyes√≠t√©se. Ebb√Ķl a c√©lb√≥l jelent√Ķs katonai mozg√°sok voltak K√≠n√°n bel√ľl, k√≠nai korm√°nyzati forr√°sok szerint. A k√≠nai hadseregen bel√ľl is volt egy tisztogat√°s, mondta a forr√°s. Egy hatalmas kamp√°ny kezd√Ķd√∂tt a kommunista egyp√°rtrendszer ellen, de a kommunist√°k hat√°rozottak abban, hogy azt leverj√©k, mondta. A k√≠nai sovinizmus k√∂zelm√ļltbeli n√∂veked√©se azt is jelenti, hogy n√∂vekszik a politikai egys√©g K√≠n√°n bel√ľl, a k√ľls√Ķ fenyeget√©sekre √∂sszpontos√≠tva, tette hozz√°.

A k√∂vetkez√Ķ l√©p√©s, hogy kik√©nyszer√≠ts√©k Korea egyes√≠t√©s√©t, egy hatalmas hadsereg √©szak-koreai hat√°ron t√∂rt√©n√Ķ √∂sszpontos√≠t√°sa. Mindenekel√Ķtt K√≠na biztos a gy√Ķzelemben, a sz√°mokban mutatkoz√≥ nyomaszt√≥ f√∂l√©nye ok√°n. M√°sodszor az Egyes√ľlt √Āllamok nem hajland√≥ kock√°ztatni egy nukle√°ris h√°bor√ļt a d√©l-koreai rabszolga rendszer v√©delme √©rdek√©ben.

K√≠na nem fog beleesni egy √∂sszeesk√ľv√©s csapd√°ba, √©s harcolni apr√≥ szigetek√©rt egy olyan ellens√©g ellen, amely m√©g mindig kiv√°l√≥ l√©gi √©s tengeri hatalom.

Korea √ļjraegyes√≠t√©se el fogja v√°gni az √∂sszeesk√ľv√©st egyik f√Ķ j√∂vedelemforr√°s√°t√≥l. Ez is seg√≠t r√°k√©nyszer√≠teni a jelenlegi Abe rabszolga rendszert Jap√°nban a meg√°llapod√°sra, hogy t√°mogass√°k a Cs√°sz√°ri csal√°dot √©s a Shinto Szent√©lyek Sz√∂vets√©get (Association of Shinto Shrines: http://www.jinjah....or.jp/en/), √©s elkezdj√©k a szeg√©nys√©g √©s a k√∂rnyezet pusztul√°s√°nak meg√°ll√≠t√°s√°ra tervezett hatalmas kamp√°nyt.

A m√°sik l√©p√©s az √∂sszeesk√ľv√©s ellen a K√∂zel-Keleten zajlik, ahol az √∂b√∂l export√°l√≥ √°llamok elvben egyet√©rtettek, hogy nem helyezik let√©tbe az olajb√≥l sz√°rmaz√≥ p√©nzt az √∂sszeesk√ľv√©s ir√°ny√≠totta bankokban.

A nyugati hatalmak l√©p√©se, hogy egy alkut √©rjenek el Ir√°nnal, szint√©n az √∂sszeesk√ľv√©s veres√©g√©nek az egyik jele. A cionist√°k √°ltal ir√°ny√≠tott m√©dia t√∂bb mint 30 √©ve tart√≥ t√∂meges, ism√©tl√Ķd√Ķ jelent√©sei, a k√≠s√©rletek, hogy h√°bor√ļt provok√°ljanak Ir√°nnal, mik√∂zben Ir√°nnak sohasem voltak nukle√°ris fegyverei. Ahogy arr√≥l kor√°bban m√°r besz√°moltunk, a Bush rezsim neutronbomba v√©g√Ľ rak√©t√°kat adott √©vekkel ezel√Ķtt Ir√°nnak, √°ll√≠totta az egykori ir√°ni sah egyik rokona, akivel szemt√Ķl szembe tal√°lkoztunk. Ir√°n nem volt hajland√≥ elfogadni azokat. A val√≥di t√∂rt√©net az, hogy Ir√°n megy el√Ķre, √©s alternat√≠v energia technol√≥gi√°kat fejleszt, mely elavultt√° tenn√© az olajat, mint energiaforr√°st. Ez az √∂sszeesk√ľv√©s p√©nz√ľgyi rendszer√©nek olaj ellen√Ķrz√©s√©n kereszt√ľli ir√°ny√≠t√°sa elleni fenyeget√©s volt.

A k√≠naiak is teljes g√Ķzzel folytatj√°k az √ļj energetikai technol√≥gi√°k fejleszt√©s√©t.

Ez azt jelenti, hogy a New York √©s Los Angeles sz√©khely√Ľ √∂sszeesk√ľv√Ķk, akik felel√Ķsek a 911 √©s a 311 t√∂meggyilkos terrort√°mad√°sok√©rt, teljesen k√∂r√ľl lettek v√©ve, √©s el lettek szigetelve. Az olajdoll√°r ir√°ny√≠t√°suk v√©get √©rt. Ez√©rt van, hogy az √∂sszeesk√ľv√©s m√©rs√©kelt frakci√≥i most 700 trilli√≥ doll√°rt pr√≥b√°lnak k√≠n√°lni a vil√°g n√©pess√©g√©nek.

Ugyanakkor b√Ľn√ľgyi vizsg√°latok azt mutatj√°k, hogy a doll√°r rendszer ir√°ny√≠t√°sa most Barack Obama √©s az amerikai p√©nz√ľgyminiszt√©rium kez√©ben van. B√°r ez egy helyes ir√°nyban t√∂rt√©nt l√©p√©s, az amerikai doll√°r nem, √©s soha nem is volt egy igazi amerikai valuta. A legt√∂bb amerikai doll√°r, amit valaha is gy√°rtottak, nem az Egyes√ľlt √Āllamokban van, hanem olyan orsz√°gok birtokolj√°k, melyek aranyat, fogyaszt√°si cikkeket, olajat stb. k√ľldtek az USA-ba, √©s ami√©rt soha nem fizettek a 'Tartozom nekeden' k√≠v√ľl semmivel. Ez√©rt Obama eln√∂kn√©l √©s a p√©nz√ľgyminiszt√©riumn√°l nincsenek ott az amerikai doll√°r rendszer jogai.

A doll√°rhoz val√≥ jog els√Ķsorban a S√°rk√°ny csal√°dhoz tartozik, mivel √Ķk a vil√°g legt√∂bb arany√°nak √©s kincseinek hagyom√°nyos tulajdonosai, melyeket a doll√°r rendszer t√°mogat√°s√°ra haszn√°ltak els√Ķsorban.

Az amerikai n√©p azonban teljesen szabad, hogy helyre√°ll√≠ts√°k az Egyes√ľlt √Āllamok K√∂zt√°rsas√°g√°t, √©s elkezdjenek kibocs√°tani amerikai korm√°nyzati valut√°t, amely m√°s, mint a rosszul elnevezett amerikai doll√°r. A l√©tez√Ķ amerikai doll√°rt √°t fogj√°k keresztelni egyszer√Ľen csak doll√°rra. Egy√©b deviz√°k, mint a Bitcoin, a jap√°n jen, stb. egym√°st√≥l f√ľggetlenek.

Mivel az AI kapcsolatba l√©pett velem p√°r h√©ttel ezel√Ķtt azt √°ll√≠tva, hogy 69 sz√°mjegy √©rt√©k√Ľ sz√°m√≠t√≥g√©p alap√ļ doll√°rja van, √©s biometrikus azonos√≠t√°st akart t√Ķlem, ezen a h√©ten aj√°nlok valamit.

Az e heti jelent√©shez csatolva tal√°lhat egy S√°rk√°ny csal√°d jogi dokumentumot, melyet ennek a jelent√©snek a szerz√Ķje k√©sz√≠tett Benjamin Fulford, a S√°rk√°ny csal√°d tisztvisel√Ķ tagja. A dokumentum t√∂rv√©nyes megfogalmaz√°sa alapvet√Ķen ebben √∂sszegezhet√Ķ: A S√°rk√°ny csal√°d egys√©ges a k√ľzdelemben, hogy megv√©dje Isten eredeti teremt√©s√©t, √©s meg√Ķrizze azt. Ezenk√≠v√ľl a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g fenntartja mag√°nak a jogot, hogy megv√©dje mag√°t, de nem √Ķ fogja m√©rni az els√Ķ √ľt√©st.

Csak két példánya létezik ennek a dokumentumnak, és a mai napig digitális változata nem létezett. A digitális verzió nem tartalmaz emberi DNS-t és valódi emberi ujjlenyomatot, mint az eredeti. Az eredetit be lehet mutatni egy banki azonosítás céljából.


Ha a p√©nz felszabadul a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°gon kereszt√ľl, az csak a nagyobb j√≥ √©rdek√©ben haszn√°lhat√≥. √ćgy a S√°rk√°ny csal√°d √©s sz√∂vets√©gesei tov√°bbra is fokozz√°k a nyom√°st, am√≠g az utols√≥ √∂sszeesk√ľv√Ķ is megadja mag√°t.

Benjamin Fulford
http://benjaminfu...
http://ujvilagtud...pUDFdLuLg4

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2013. november 26. 22:08:26
El√Ķzm√©nyek:

Az √∂sszeesk√ľv√©s lemond√°si t√°rgyal√°sokban van; azt mondt√°k, hogy 700 trilli√≥t, vagy minden embernek 10,000 doll√°rt adnak √°t

Egy 15 szem√©lyb√Ķl √°ll√≥ bizotts√°g k√©pvisel√Ķi, akik azt √°ll√≠tj√°k, hogy felel√Ķsek az amerikai doll√°r, √©s a t√∂bbi mag√°ntulajdonban l√©v√Ķ k√∂zponti banki deviza el√Ķ√°ll√≠t√°s√°√©rt √©s eloszt√°s√°√©rt, megpr√≥b√°lnak egy b√©kemeg√°llapod√°sr√≥l gondoskodni az √∂sszeesk√ľv√©ssel. A m√ļlt h√©ten a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g k√©pvisel√Ķivel egyet√©rtettek, hogy kezdetben 700 trilli√≥ doll√°rt, vagyis minden embernek 10,000 doll√°rt bocs√°tanak ki, f√©rfiaknak, n√Ķknek, gyerekeknek a F√∂ld√∂n, melyet √°rucikkekben √©s szolg√°ltat√°sok form√°j√°ban k√©zbes√≠tenek. A minden nemzetre vonatkoz√≥ ad√≥ss√°gelenged√©sben is meg√°llapodtak, amelybe, ahogy mondt√°k, beletartozik n√©h√°ny ad√≥ss√°g az 1700-as √©vekig visszany√ļl√≥an. Abban is meg√°llapodtak hogy a legt√∂bb egy√©ni ad√≥ss√°got is t√∂rlik.

A bizotts√°g azt √°ll√≠tja, hogy √©l√ľk√∂n k√©t √°zsiai f√©rfi, mindketten 90 √©v felettiek, √∂t √°zsiai, h√©t eur√≥pai √©s egy orosz csal√°d √°ll.

Volt m√©g egy tal√°lkoz√≥ a m√ļlt h√©ten az √°zsiai banki kl√°nok √©s a FST k√∂z√∂tt. Ezek a kl√°nok bejelentett√©k jogukat a vil√°g legt√∂bb arany√°ra. √ēk is egyet√©rt√Ķek voltak az javaslattal, hogy sz√©tosszanak 700 trilli√≥ doll√°rt az embereknek, √©s a vil√°g nemzeteinek.

Azonban m√©g mindig vannak er√Ķs csoportok, melyek tov√°bbra is az Armageddon elj√∂vetel√©nek cionista r√©m√°lm√°ba kapaszkodnak, nevezetesen a Cohen b√Ľn√∂z√Ķ csal√°d New Yorkban, √©s egy P2 P√°holy tag, n√©v szerint Giuseppe Di Antonio, egy magas rang√ļ P2 tisztvisel√Ķ szerint. Di Antonio az az ember, aki az √ļjabb fenyeget√©sek m√∂g√∂tt √°ll, hogy meg√∂lik Ferenc P√°p√°t, mondta el. Ez a csoport egy j√≥l szervezett frakci√≥ a Moszadon bel√ľl, √©s √∂tt √ľlnek a New York-i √©s Los Angeles-i sz√©khely√Ľ m√©dia-konglomer√°tumok tetej√©n, jegyezte meg. A f√Ķ p√©nz√ľgyi eszk√∂z√ľk a Leumi Bank, tette hozz√°. √ēk k√ľl√∂nf√©le P√ľnk√∂sdi Kereszt√©ny szekt√°kat is m√Ľk√∂dtetnek, mondta. A fent eml√≠tett csal√°dok k√©pvisel√Ķi meger√Ķs√≠tett√©k ennek a csoportnak a l√©tez√©s√©t, √©s azt mondt√°k, hogy seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©g√ľk, hogy foglalkozzanak vel√ľk.

Az igaz, hogy New York egy gengszterekt√Ķl nagyon szennyezett v√°ros, amit az a t√©ny is bizony√≠t, hogy az olyan t√∂meggyilkosok, mint az ut√°latos, sz√∂rnyeteg varangy Henry Kissinger, √©s Larry Silverstein m√©g mindig √ļgy j√°rk√°lnak k√∂rbe, mint a p√°v√°k. Sz√ľks√©g lehet r√°, hogy a mil√≠ci√°t Minnesot√°b√≥l bek√ľldj√©k New Yorkba, hogy letart√≥ztass√°k ezeket a b√Ľn√∂z√Ķket, √©s bilincsbe verve mutogass√°k √Ķket a v√°llalati m√©dia kamer√°i el√Ķtt, hogy mindenki l√°thassa, nem maradhat t√∂bb√© itt ez a s√∂pred√©k. Ha a minnesotaiaknak seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©g√ľk, a kanadai fegyveres er√Ķk ig√©nybe vehet√Ķk egy megh√≠v√°ssal.

A kaliforniaiaknak is fel kell hajtaniuk a Cohen banda tagjait Los Angelesben, √©s biztosak lehetnek benne, hogy a latin-amerikaiak seg√≠ts√©g√ľkre lesznek.

Ha ez nem t√∂rt√©nik meg, akkor ez bizony√≠t√©k valamennyi ember sz√°m√°ra a F√∂ld√∂n, hogy az egykor szuver√©n Egyes√ľlt √Āllamok Kereszt√©ny K√∂zt√°rsas√°ga a S√°t√°nim√°d√≥ babiloni (nem Zsid√≥) gengszterek √°ltal m√Ľk√∂dtetett √°llam rabszolg√°j√°v√° v√°lt.

A franci√°k a maguk r√©sz√©r√Ķl a m√ļlt h√©ten a FST-nak seg√≠tettek pap√≠r dokumentumok seg√≠ts√©g√©vel felt√°rni az √∂sszes Google, NSA, Facebook stb. sz√°m√≠t√°stechnikai k√∂zpont pontos koordin√°t√°j√°t az Egyes√ľlt √Āllamokban. A ki nem mondott fenyeget√©s ezekben az inform√°ci√≥kban az, hogy ezek az adatk√∂zpontok interkontinent√°lis ballisztikus rak√©t√°kkal el√©rhet√Ķk. Az eur√≥paiak is el√Ķk√©sz√ľleteket tettek, hogy elv√°gj√°k az √∂sszes interkontinent√°lis kommunik√°ci√≥s k√°belt az Atlanti-√≥ce√°n fenek√©n, ha sz√ľks√©ges. Ez egy v√°lasz az eur√≥pai p√©nz√ľgyi √©s m√°s sz√°m√≠t√≥g√©pes h√°l√≥zatok NSA √°ltali felt√∂r√©s√©re. Azt is vil√°gosan jelzi, hogy a gazember amerikai rezsim mennyire elszigetel√Ķd√∂tt.

Az amerikai sz√©lh√°mos rezsimr√Ķl sz√≥lva, van egy √ļj nev√ľnk a 2011 m√°rcius 11-i jap√°n nukle√°ris √©s sz√∂k√Ķ√°r t√∂meggyilkos t√°mad√°s r√©sztvev√Ķinek list√°j√°hoz: Richard Meyer t√°bornok, √ľgyn√∂ks√©gi forr√°sok szerint. Meyers t√°bornok lett a vez√©rkai f√Ķn√∂k a Pentagonban a 911-es t√∂meggyilkoss√°g ut√°n.

Ha az amerikai emberek nem indulnak k√©zreker√≠teni az olyan b√Ľn√∂z√Ķket, mint Meyers t√°bornok, √©s nem juttatj√°k √Ķket b√∂rt√∂nbe, a nemzetk√∂zi p√©nz√ľgyi hurok az orsz√°g k√∂r√ľl egyre szorosabb lesz. A k√ľl√∂nb√∂z√Ķ h√≠rad√°sokb√≥l √≠t√©lve, az √ļgynevezett Obamacare eg√©szs√©g√ľgyi biztos√≠t√°si rendszer p√©ld√°ul √ļgy t√Ľnik, hogy csak egy √ļjabb t√∂rekv√©s a Washington-i v√°llalati korm√°ny r√©sz√©r√Ķl, hogy ellopjon biztos√≠t√©kk√©nt annyi p√©nzt, hogy m√©g egy p√°r h√©tig elker√ľlj√©k a buk√°sukat.

A Pentagon frakci√≥ azt √°ll√≠tja, hogy Obam√°t haszn√°lj√°k mint k√©pvisel√Ķt, hogy meginduljanak New Yorkban, √©s elind√≠ts√°k a Wall Street b√Ľn√∂z√Ķinek letart√≥ztat√°s√°t amilyen gyorsan csak lehets√©ges, ha ki akarn√°k menteni magukat.

Mindenesetre, am√≠g az √∂sszeesk√ľv√©s ellen√°ll√°s utols√≥ zsebeinek kitiszt√≠t√°sa folytat√≥dik, javaslatok ker√ľlnek az asztalra, hogyan ossz√°k sz√©t az √≠g√©rt 700 trilli√≥ doll√°rt.

A FST azt javasolta, hogy a k√∂vetkez√Ķ l√©tez√Ķ szervezetek √©s csoportok lenn√©nek jogosultak a 700 trilli√≥ doll√°r sz√©toszt√°s√°ra nem korrupt, √©s infl√°ci√≥t nem gerjeszt√Ķ m√≥don:

A K√≠nai Korm√°ny, k√∂zt√ľk Tajvan k√©pvisel√Ķi, A R√≥mai Katolikus Egyh√°z, D√©l- √©s K√∂z√©p-Amerika korm√°nyai, a Jap√°n Korm√°ny √©s az ASEAN, a Nemzetk√∂z√∂ss√©gek (felt√©ve, ha egy indiai lesz a megb√≠zott), Franciaorsz√°g √©s Frankof√≥n Afrika, az Egyes√ľlt √Āllamok K√∂zt√°rsas√°ga √©s Kanada korm√°nya , √Čszak-Eur√≥pa, Oroszorsz√°g √©s az Iszl√°m vil√°g.

Ez csak egy kezdeti javaslat, ami azon a t√©nyen alapul, hogy ezek a szervezeti strukt√ļr√°k m√°r l√©teznek, √©s bizony√≠tott√°k, hogy viszonylag korrupci√≥mentesek. Term√©szetesen az Iszl√°m nemzeteknek rendezni√ľk kell a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ t√∂rt√©nelmi vit√°kat, √©s ki kell v√°lasztaniuk egy k√©pvisel√Ķt, miel√Ķtt a t√°mogat√°s megindul az ir√°nyukba.

Ez a FST javaslat csak a megl√©v√Ķ amerikai doll√°r rendszerre korl√°toz√≥dik, √©s nem z√°rja ki az √ļj, korm√°nyok √°ltal kiadott deviz√°kat, helyi valut√°kat, mint a Bitcoin, vagy m√°s f√ľggetlen csoportok b√°rmif√©le terveit. A javaslat csup√°n azt a t√©nyt t√ľkr√∂zi, hogy ezek a m√°r megl√©v√Ķ csoportok lenn√©nek k√©pesek kivitelezni a nagy projekteket szinte azonnal, amint a p√©nz elkezd folyni.

Nem bocs√°tkozunk j√≥slatokba arr√≥l, hogy milyen hamar kezd ez megt√∂rt√©nni, de b√°tran √°ll√≠thatjuk, hogy a komoly j√°t√©kosok m√°r tal√°lkoztak, √©s hogy √°ltal√°nos egyet√©rt√©s van egy hatalmas kamp√°ny megkezd√©s√©re, hogy "megments√ľk a bolyg√≥t".
http://ujvilagtud...pULmNLuLg4

Kennedyt azután ölték meg, hogy leállította a Rothschild-ok Federal Reserve-jét
http://ujvilagtud...-hogy.htmlAz √∂sszeesk√ľv√©s elt√°vol√≠t√°s√°hoz lassan minden a hely√©re ker√ľl!
http://magyarnemz...;c_start=0

Az arany csak egy sárga fém, amit nem lehet megenni - Fulford
http://magyarnemz...;c_start=0

Számos nagy lépés történt... - David Wilcock és Benjamin Fulford (2013.okt.28.)
http://magyarnemz...dmore=5774
#2 | kontroll88 - 2013. november 26. 22:08:44
Milyen j√≥ lesz nek√ľnk, elveszik a zsid√≥-szabadk√Ķm√Ľves alap√ļ maffi√°t√≥l a hatalmat, √©s √°tveszi a k√≠nai maffia.

Cseberb√Ķl vederbe...
#3 | Kameleon - 2013. november 26. 22:19:59


Azarov: Ukrajna Oroszorsz√°g tan√°cs√°ra mondott le az EU-val t√∂rt√©n√Ķ t√°rsul√°sr√≥l
http://hungarian....rsulasrol/

Putyin megk√©rte az EU-tisztvisel√Ķket, hogy tart√≥zkodjanak durva kifejez√©sekt√Ķl
http://hungarian....ezesektol/

A legérdekesebb dolgokat Snowden még nem tette közzé
Edward Snowden volt amerikai h√≠rszerz√Ķ tiszt m√©g nem tett√© k√∂zz√© a legbizalmasabb adatokat az NSA tev√©kenys√©g√©r√Ķl, p√©ld√°ul egykori koll√©g√°i nev√©t √©s √∂n√©letrajz√°t - k√∂zli a brit m√©dia.

A Nagy-Britanniai √©s amerikai titkosszolg√°latok forr√°sai szerint ezek az adatok Snowden sz√°m√°ra biztos√≠t√°si k√∂tv√©nyk√©nt szolg√°lnak azon k√≠s√©rletek ellen, hogy letart√≥ztass√°k √Ķt, vagy k√°rt okozzanak eg√©szs√©g√©nek.

Kedvez√Ķtlen fejlem√©nyek eset√©n ezt az inform√°ci√≥t nyilv√°noss√°gra hozhatja - v√©lik a titkosszolg√°latok.
http://hungarian....tte-kozze/

Ferenc p√°pa visszavonta a mentelmi jogokat


A Szentatya, Ferenc p√°pa 2013. j√ļlius 11-√©n kelt, szeptember 1-t√Ķl √©rv√©nyes apostoli level√©vel l√©nyeg√©ben elt√°vol√≠totta a v√©detts√©get (a mentelmi jogot) minden, a K√ļria al√° tartoz√≥ b√≠r√≥r√≥l, √ľgyv√©dr√Ķl √©s korm√°nyk√©pvisel√Ķr√Ķl. (Megjegyz√©s: a kereskedelm/admiralit√°si/vatik√°ni jog szerint minden c√©g - √©s minden korm√°ny, √©s valamennyi, al√° tartoz√≥ int√©zm√©ny V√ĀLLALAT - amely a K√ļria al√° tartozik.)

Ezeket a szem√©lyeket imm√°r teljes szigorral felel√Ķss√©gre lehet vonni h√°bor√ļs b√Ľn√∂k√©rt, az emberis√©g ellen elk√∂vetett b√Ľn√∂k√©rt, √©s a szabad szellem jogainak mindennem√Ľ t√∂rv√©nytelen korl√°toz√°s√°√©rt.

Teh√°t szeptember elsej√©t√Ķl minden ad√≥hat√≥s√°g, b√≠r√≥s√°g, bank, korm√°ny, v√©grehajt√≥ szerv, ad√≥hat√≥s√°g, v√©grehajt√≥ c√©g VALAMENNYI ALKALMAZOTTJA sz√°monk√©rhet√Ķ lesz az emberis√©g elleni b√Ľn√∂k√©rt, √≠gy a t√∂rv√©nytelen k√∂vetel√©sek√©rt is.
http://magyarnemz...=10#c52686

H√°bor√ļs b√Ľn√∂kkel v√°dolj√°k Izraelt √©s Amos Yaron volt t√°bornokot
http://magyarnemz...;c_start=0

kepfeltoltes.hu/131027/the_winner_takes_it_all___devil_vs_jesus_by_rinatart-d5vn9ru_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Szkíta aszkéta VS Szemita szemét
http://magyarnemz...;c_start=0


fc02.deviantart.net/fs70/f/2011/178/4/5/angel_vs_devil_by_stromershl-d3k6jm8.jpg
#4 | kuka7 - 2013. november 26. 22:39:08
van egy jó Magyar közmondás,ami mindig megállja a helyét=hiszem ha látom!---addig számomra egy jó altató mese csak.
#5 | GERRY - 2013. november 26. 23:26:12
...és Fulfordot dícsérik égen és földön.... neki is megvan a napi betevö falatja és nem utolsó sorban a Hírnév!

a holnap már jobb lesz ... de éjfél után is elismétem! Azér' ez már valami nem?

ennyire közel még sose volt a boldogság...
s_*_jog
#6 | kontroll88 - 2013. november 27. 04:09:33
Nem sok segítség lesz nekem az a 10 ezer dollár, mert a devizahitelt csak forintban lehet törleszteni, hát ki fogja akkor átváltani nekem? :D :D
#7 | gabesz - 2013. november 27. 09:11:24
J√≥ lesz az m√©g p√°rizsira meg kiflire:D Most komolyan, ki az a cs√°v√≥ a maffiavez√©r mellett adidas p√≥l√≥ban? A test√Ķre, vagy √Ķ is a Fulford f√©le "p√≥rn√©p" tagja aki v√°rja az √∂l√©be hullott doll√°rk√∂tegeket? Ez nekem nem kerek. Amilyen komolyan el√Ķ pr√≥b√°lj√°k adni, olyan viccesnek t√Ľnik. Kicsit fodr√°sz √©rz√©s, csak √°zsiai kiad√°sban.
#8 | Kormos - 2013. november 27. 13:05:57
Harcosok koszonom az inf√≥kat! √Črdekes a t√©ma "mentsuk meg a bolyg√≥t kamp√°ny..." Ahogy √≠rj√°tok nagy kaliberu j√°t√©kosok t√°rgyalnak....Nem tudok hozz√° fuzni a t√©m√°hoz, de az√©rt figyelek. Ez a kedvenc oldalam...ennyi.
#9 | gladiator07 - 2013. november 27. 14:00:45
Kir√°lyfik √©s kir√°lyl√°nyok.., ti' hiszt√©k a mes√©kben? Mikul√°snak kin√Ķtt a szak√°la, a "J√©zuska" meg m√°r m√Ľ - feny√Ķt √°rul! Kics√∂ngettek..!!!!
#10 | Kore - 2013. november 27. 14:37:07
Nem figyeltetek föl erre a fél mondatra?

"A m√ļlt h√©ten a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g k√©pvisel√Ķivel egyet√©rtettek, hogy kezdetben 700 trilli√≥ doll√°rt, vagyis minden embernek 10,000 doll√°rt bocs√°tanak ki, f√©rfiaknak, n√Ķknek, gyerekeknek a F√∂ld√∂n, melyet √°rucikkekben √©s szolg√°ltat√°sok form√°j√°ban k√©zbes√≠tenek."

√ögyhogy el√Ķfordulhat, hogy egy kellemetlen, vagy f√∂l√∂sleges t√≠pus√ļ aj√°nd√©kcsomagot kapnak az emberek, amit valakik kiv√°logatnak, a jelenlegi t√∂m√©nytelen, sz√°nd√©kosan m√©rgez√Ķ /kinek a gy√°rtm√°nyai is ezek?/ √°rub√≥l sz√°mukra...

Köszönöm, én nem kérem!
A szolgáltatásokkal szemben ugyanez a véleményem.

Nekem, szer√©ny magyar asszonynak, b√Ķven el√©g lenne, ha az itt elhangz√≥ t√©ma v√©gre term√©szetes tud√°sk√©nt valamennyi embert√°rsam sz√°m√°ra K√ĖZKINCCS√Č v√°lhatna!
http://www.youtub...SmfhiSiia0

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.